Současné PBS    
Home Page Aktuální PBS Sdílení PBS



PBS prožitky a komentáře:  Zde najdete přehled prožitků.
Rozšířená verze se vám zobrazí po kliknutí na podtržené jméno přispěvku.



4457.

4453. Lynn Z PBS 12/18/2017. PBS 8466. Překlad z angličtiny Josef. Byl to tehdy pro mne úžasný zážitek, protože jsem tenkrát vůbec pro ztuhlost nemohla chodit a používala invalidní vozík. Ta zkušenost skutečného běhu byla tak osvobozující, úžasná a nádherná! Při pohledu vpřed se trubka zdála nekonečná, když se stáčela do věčného prostoru. Ale nezáleželo na tom, protože jsem byla svobodná, a při každém kroku jsem pokročila neskutečně daleko. Pak jsem se náhle ocitla na překrásném místě. Po mé levici se rozprostírala louka, která sestupovala, vinula se ze stráně a byla plná lučního kvítí. V dálce za loukou byl svěží zelený les.
PBS v průběhu anestezie. Přestože v životě byla odkázána na invalidní vozík, ve svém prožitku „běžela“.

4426. Doug F PBS 11/5/2017. PBS 8422. Výjimečný prožitek, překlad z angličtiny Josef. Při pohledu na své tělo, mi vyvstala vzpomínka na právě odžitý život. Můj život nebylo možné označit za hezký. Ve skutečnosti byl plný utrpení a strádání. Vypadal přesně tak, jak jsem jej právě prociťoval. Pak se začaly živě vizualizovat další mé odžité životy. Každý život probleskl v jakési bublině, každý zvlášť od začátku do konce, s uvědoměním si všech okamžiků z těch životů, jako bych stále jen prožíval narození a další smrt. Problesklo mnoho životů, příliš mnoho na to, aby se daly všechny spočítat. Každý z těch životů byl perfektní. Reinkarnace je součástí lidské existence, ale je dobrovolná. Najednou jsem si uvědomoval, že mě ta závislost táhne do jiného života, a byl jsem zvědavý, jaký bude další.
PBS zahrnující reinkarnaci, vyjednávání o návratu a podrobný popis procesu umírání.

4421. Barbara D PBS 10/30/2017. PBS 8419. Překlad z angličtiny Josef. Nejdříve jsem hledala slunce, ale nenašla nic, co by poskytovalo tento denní zdroj světla. Pak jsem se podívala dál za řeku, abych spatřila naprosto úžasný svět hor, stromů, vodopádů, exotických květin. Všude byla zelená, zelená, zelená! Vypadalo to jako náš vlastní přírodní svět, ale v detailech. Bylo tam tolik života v barvách, texturách, ve světlu a s vůněmi, které byly ve stavu absolutní dokonalosti a hojnosti. Sotva jsem to mohla vstřebat.
PBS utonutí ve třinácti letech, kdy bylo i sdíleno.

4380. Dean B PBS  8/8/17  Z České republiky. Original v češtině, překlad do angličtiny Dagmar. a takove 2-3 metry pred svodidlami jsem videl prvni zablesk. jak by mne nekdo fotil fotoaparatem. a zazitek z nedavne doby. zablesk a zazitek z dalsi doby. bylo to casem dozadu. do minulosti. a to takove vjeci jak jsem se mnel dobre, mnel stesti a vzruseny laskou. skola, skolka, kamaradi, lasky, rodina, priroda, pocity.
PBS na srdeční zástavu.

4367. Xue-Mei C PBS 7/24/2017. PBS 8326. Originál v Čínštině, Angličtina – Jenny, Čeština - Josef. Kdykoli jsem na něco pomyslela, objevila se mi odpověď před očima. Tento svět byl tvořen částicemi. Když se mikročástice nahromadily do shluků, vytvořily svět z tisíců částic, znamenající specifické obrazy. Například, pokud šlo o strom před domem, pro mnoho lidí je to jenom strom, zatímco tam to bylo složené ze shluků tvarovaných molekul, které se navždy vznášejí a navždy cyklují. Viděla jsem hromady molekul, tekoucích a obklopujících tento fenomenální svět.
Pozoruhodný PBS z Číny.

4294. Katherine L PBS 2/6/2017. PBS 8213. Překlad z angličtiny Josef. Po životním přehledu jsem byla předvedena před další bytosti, které se zdály být moudřejší než ty první dvě, které mne k revizi mého života přivedli. Komunikovala jsem s nimi o mých rozhodnutích během životního přehledu a oblastech, kde bych se mohla zlepšit. Zatímco to byl proces spolupráce, cítila jsem k těm bytostem hluboký respekt a úctu. Cítila jsem, že mě naprosto a bez odsuzování milují. V psychologii existuje termín toto popisující nazvaný "bezpodmínečná pozitivní úcta".
Výjimečný PBS – ztráta krve během laparoskopické operace.

4288. Heather V PBS 1/29/2017. PBS 23192. Originál v angličtině, překlad do češtiny Josef. Then I began getting an information download. There was no talking, just information going into me with absolute love. It was very clear, very loud, and very certain, that We are ALL VERY IMPORTANT TO GOD. We are all deeply, deeply loved by God and that Life is suppose to be hard but that it is some sort of proving Ground for God to create him. The message was that our lives are deeply important to God and to the existance of the universe. Our Love we have and the love we cultivate on earth, especially for people we have a hard time liking, that love somehow expands the universe and does some very important things.
Exceptional NDE due to cardiac arrest prior to beginning surgery.

4280. William C PBS 1/19/2017. PBS 8195. Originál v angličtině, překlad do češtiny Josef. Then I looked in front of me and saw my deceased grandmother. She was standing just in front of the 'White Light.' The light radiated warmth, light, love and anything I needed to know. I also noticed other figures off to the left of me. They seemed peaceful in pairs holding each other and swaying with the music. My grandmother delivered the choice to me. I could stay with her or go back to my life. She told me that if I stayed, everything would be o.k. She said that if I went back to my body, it would be the most challenging experience I would ever endure.
NDE due to complication of feeding tube following car accident at age 17.

4244. Karen M PBS 11/19/2016. PBS 8141. Originál v angličtině, překlad do češtiny Josef. Pořád jsem se zmenšovala, až do velikosti atomu. Vnímala jsem každou částici v tom mraku i to, že jsme vypadali jako na nejnižší úrovni bytí. Bylo to krásné; byli jsme krásní. Velmi rychle jsem ztratila povědomí o svém těle. Nebyla jsem prostě nic a všechno najednou. Nakonec jsem ten mrak opustila, stále bez smyslu pro mé tělo. Byla jsem to JÁ. Byla jsem čistá energie, zcela dokonalá a neporušená. Byla jsem čistá láska a i přesto jsem to byla stále „Já“.
PBS kvůli srdeční zástavě během operace ve 14 letech.

4213. Tricia B PBS 8/25/2016. PBS 8086. Originál v angličtině, překlad do češtiny Josef. Jedno z nejdůležitějších ponaučení, které mi bylo předáno světlem, že jen láska je to, na čem opravdu záleží. Ačkoli to vypadá jako hippie slogan nebo parafráze z Beatles, to poselství se do mě vnořilo na hlubší úrovni. Každá interakce je bezvýznamná, pokud k ní není nějakým způsobem připojena láska. Modlitba bez lásky je bezvýznamná. Kázání bez lásky je bezvýznamné. Náboženství bez lásky je bezvýznamné. Modlitby těch, kteří mě milovali, jsem cítila jako vítr, který zmírňoval moji cestu směrem ke světlu. Ačkoli jsem jejich sladkou lásku cítila a připomínala mi můj život na zemi, jejich modlitby nezastavily mou touhu pokračovat hlouběji do světla. Vždycky jsem byla dobrodružná duše a toto bylo mé největší dobrodružství, které jsem kdy zažila. Když jsem se vrátila do svého těla, připadalo mi to, jako by mě pohltil tmavý vítr. Stále jsem se cítila jednotná se vším.
PBS kvůli srdeční zástavě během operace.

4210. Robin L PBS 8/25/2016. PBS 8083. Originál v angličtině, překlad do češtiny Josef. Najednou jsem zaslechla píseň, která mě donutila se na té cestě zastavit. Matčino bědování se změnilo na zpěv. Její naříkající píseň mi připomněla, proč mám žít. Rozhodla jsem se vrátit. Otočila jsem se a prošla skrze závoj, který nás odděloval, jako dlouhý paprsek světla, procházející skrze okno z barevného skla, jsem se vrátila do svého těla. Ocitla jsem se v náruči silných pažích mé matky a byla smířená s přenesením zpět do naší vesnice.
Unesena z v osmi letech z Ameriky do Afriky, zasažena kulkou do hlavy.

4267.





Seznam archivů

Seznam archivů
1998-2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020



   Near Death Experience Research Foundation   
©1998-2024 Experience Research Foundation (NDERF) All rights reserved.