Současné PBS    
Home Page Aktuální PBS Sdílení PBS



PBS prožitky a komentáře:  Zde najdete přehled prožitků.
Rozšířená verze se vám zobrazí po kliknutí na podtržené jméno přispěvku.



1423. Rich B PBS 3/31/2007. PBS 202. Originál v angličtině, překlad do češtiny Josef. Když jsem byl zpátky v posteli, byl jsem velmi rozzloben, že jsem byl tak blízko a nakonec mě zachránili. Stále jsem měl v sobě ten pocit spojení s tím báječným místem, kde jsem právě byl, a proto jsem zariskoval vše, abych se znovu spojil. Tentokrát jsem byl vyzván, abych nejdříve provedl vlastní soud, než budu moci pokračovat. Byl jsem vzdorný, naštvaný a přál si jen zapomnění. Přesto jsem dostal možnost volby, abych se rozhodl, jaká bude moje další existence. Rozhodl jsem se vrátit a dokončit veškeré nedokončené záležitosti, které jsem měl s těmi lidmi, kteří byli na mě závislí (převážně má rodina). Protože to ty bytosti považovali za užitečné rozhodnutí, jedna z těch opeřených entit, které se vyskytovaly před světlem, mne k němu doprovodila. Pak došlo k nějakému procesu uzdravení a já se vrátil ke svému tělu. Cítil jsem se úžasně, ale i smutně, že jsem musel opustit tu lásku a sounáležitost, kterou jsem ve světle pocítil.
PBS - komplikace během operace.

1369. Diane C PBS 12/14/2007. PBS 321. Překlad z angličtiny Josef. Nejprve jsem se ocitla v naprosto klidné a krásné krajině. Viděla jsem tam zvířata (včetně jednorožců), byly nádherné, spokojené a čišela z nich spousta LÁSKY. Tráva, stromy a květiny byly překrásné. V okamžiku kdy jsem si to pomyslela, vrátila se mi od nich vibrace Lásky. Voda byla naprosto velkolepá a také s touto myšlenkou voda ožila a vrátila mi všechen můj láskyplný pocit. Všude kolem zněla melodie nebo hudba, nebyla neočekávaná - snad proto, že hudbu zbožňuji. A Bůh mi v tomto životě umožnil několikrát slyšet tuto úžasnou hudbu, nejmelodičtější a nejkrásnější, než by kdokoli na Zemi byl schopen složit. Jakmile jsem zaznamenala její tóny, naplnily mou duši štěstím a radostí.
Výjimečný PBS – srdeční zástava.

1235. Kathi B PBS 10/14/2007. PBS 3339. Originál v angličtině, překlad do češtiny Josef. Najednou přišla myšlenka; "Co myslíš?" Někteří si mne představují, v podobě moudrého starého muže, jiní ženy a další zvířete. Všichni - různých ras, stáří, důležitosti nebo rodů. Co potřebuješ ty? Bez váhání jsem si pomyslela „Člověk“. V tu chvíli se světlo začalo simultánně rozdělovat na úžasné barevné paprsky a zesilovalo do hutnější podoby. Jakmile světlo dosáhlo stádia, kdy vypadalo jako člověk, trochu sice vypadající jako vykrojené těsto; "Jako perník", pomyslela jsem si: „To stačí, s touto formou jsem spokojená.“ Tvar se mohl pohybovat a byl trojrozměrný. Byl složen výhradně ze světla a paprsků luminiscenční barvy, které vyzařovaly ze všech jeho částí. Viděla jsem tu barvu znovu o mnoho let později, když jsem poprvé uviděla jakýsi materiál hrající všemi duhovými barvami. Pocity bezpečí, lásky a míru byly v jeho přítomnosti ještě silnější a stále jsme komunikovali prostřednictvím myšlenek.
PBS kvůli utonutí.

1131. Patsy D PBS 8/18/2007. PBS 307. Překlad z angličtiny Josef. Otočila jsem se a byla ponořena do světla. Byla jsem obklopena bezpodmínečnou láskou, naprostým přijetím a věděla, že jsem konečně na samotném konci. Nikdy předtím jsem necítila takové bezpečí a vyrovnanost. Najednou jsem věděla naprosto všechno. Naopak, všechno, co jsem kdy slyšela nebo věděla, bylo smazáno. Věděla jsem, že Kristus na kříži nezemřel a že neexistuje žádný hřích ani zlo. Věděla jsem, že já existuji od okamžiku stvoření, že budu vždy existovat a že veškeré mé vědomí je zákonem bytí. Věděla jsem, že jsem již mnohokrát žila ve fyzické realitě a sledovala jsem každou z těch existencí. Zažila jsem něco, co máme na mysli, když říkáme, že máme svobodnou vůli a že si všechno volíme. Nic není striktně stanoveno. Sledovala jsem každou myšlenku, kterou jsem si kdy zvolila, až do jejího výsledného vyústění, a také každou osobu, které se to týkalo.
Výjimečný a úžasný PBS z našeho archívu!

1036. Darlene K PBS 3/4/2007. Shared PBS 2948. Překlad z angličtiny Josef. Vznesla jsem se až ke stropu. Lucy vstoupila do místnosti oknem, ozářená jasnými paprsky slunce. Neměla tělo, jako jsem měla já. Pozdravily jsme se obě navzájem a hráli jsme si, točili jsme se a točili ve vzduchu. Byla to ohromná zábava. Když jsme se zastavili, vzala mě sebou nahoru tmavým tunelem zakončeným intenzivním světlem. Když jsme dorazili, nebyl tam žádný vrchol ani dno. Nebylo tam nic jiného než láska. Byla to naprosto čistá a intenzivní láska. Všechno bylo v pořádku i všichni tam byli také v pořádku, byly to šťastné a milující bytosti. Čekali na Lucy. Mluvili s ní a společně se smáli se. Sledovala jsem je a cítila tu lásku všude kolem mě. Přezkoumávali její minulost. Najednou jsem cítila, že bytost komunikuje se mnou: "Neměla bys tady být".
Výjimečný prožitek PBS kvůli udušení. Zajímavé setkání s její sestřenicí Lucy v průběhu zkušenosti. Později zjistila, že Lucy zemřela v době PBS, což je poměrně vzácný příklad i sdíleného PBS.

983.



Seznam archivů

Seznam archivů
1998-2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020



   Near Death Experience Research Foundation   
©1998-2024 Experience Research Foundation (NDERF) All rights reserved.