Současné PBS    
Home Page Aktuální PBS Sdílení PBS



PBS prožitky a komentáře:  Zde najdete přehled prožitků.
Rozšířená verze se vám zobrazí po kliknutí na podtržené jméno přispěvku.



4266.

4244. Karen M PBS 11/19/2016. PBS 8141. Originál v angličtině, překlad do češtiny Josef. Pořád jsem se zmenšovala, až do velikosti atomu. Vnímala jsem každou částici v tom mraku i to, že jsme vypadali jako na nejnižší úrovni bytí. Bylo to krásné; byli jsme krásní. Velmi rychle jsem ztratila povědomí o svém těle. Nebyla jsem prostě nic a všechno najednou. Nakonec jsem ten mrak opustila, stále bez smyslu pro mé tělo. Byla jsem to JÁ. Byla jsem čistá energie, zcela dokonalá a neporušená. Byla jsem čistá láska a i přesto jsem to byla stále „Já“.
PBS kvůli srdeční zástavě během operace ve 14 letech.

4213. Tricia B PBS 8/25/2016. PBS 8086. Originál v angličtině, překlad do češtiny Josef. Jedno z nejdůležitějších ponaučení, které mi bylo předáno světlem, že jen láska je to, na čem opravdu záleží. Ačkoli to vypadá jako hippie slogan nebo parafráze z Beatles, to poselství se do mě vnořilo na hlubší úrovni. Každá interakce je bezvýznamná, pokud k ní není nějakým způsobem připojena láska. Modlitba bez lásky je bezvýznamná. Kázání bez lásky je bezvýznamné. Náboženství bez lásky je bezvýznamné. Modlitby těch, kteří mě milovali, jsem cítila jako vítr, který zmírňoval moji cestu směrem ke světlu. Ačkoli jsem jejich sladkou lásku cítila a připomínala mi můj život na zemi, jejich modlitby nezastavily mou touhu pokračovat hlouběji do světla. Vždycky jsem byla dobrodružná duše a toto bylo mé největší dobrodružství, které jsem kdy zažila. Když jsem se vrátila do svého těla, připadalo mi to, jako by mě pohltil tmavý vítr. Stále jsem se cítila jednotná se vším.
PBS kvůli srdeční zástavě během operace.

4210. Robin L PBS 8/25/2016. PBS 8083. Originál v angličtině, překlad do češtiny Josef. Najednou jsem zaslechla píseň, která mě donutila se na té cestě zastavit. Matčino bědování se změnilo na zpěv. Její naříkající píseň mi připomněla, proč mám žít. Rozhodla jsem se vrátit. Otočila jsem se a prošla skrze závoj, který nás odděloval, jako dlouhý paprsek světla, procházející skrze okno z barevného skla, jsem se vrátila do svého těla. Ocitla jsem se v náruči silných pažích mé matky a byla smířená s přenesením zpět do naší vesnice.
Unesena z v osmi letech z Ameriky do Afriky, zasažena kulkou do hlavy.

4176. Renata W PBS  7/8/16  Z České republiky. Original v češtině, překlad do angličtiny Sister Eva. Zvláštní na tom je, že jsem viděla své bezvládné a vlastně na chvíli i mrtvé tělo, ale i jako duše jsem měla také tělo, když jsem se koukala přes moje nohy dolů, fascinovalo mě vše, co se kolem mého mrtvého těla dělo...to jsem doposud nepochopila, myslela jsem si, že duše je jako průsvitná hmota, ale asi není.
PBS na srdeční zástavu.

4174. Diana H PBS 7/2/2016. PBS 8034. Originál v angličtině, překlad do češtiny Josef. Moje další uvědomění bylo, že jsem se najednou nebála, že už nebudu schopna sama dýchat. Byla jsem v klidu a vědoma si kroků, které lékaři a sestry podnikají, aby mi zachránili život. Rozuměla jsem všem pojmům, které při diskuzi používali. Pochopila jsem z jejich řeči, že už nejsem naživu. Uvědomovala jsem si citové rozpoložení každého člověka v místnosti. Najednou už neexistovaly žádné dohady, přesto jsem je nesoudila, ale spíše jsem je chápala nějakou bezpodmínečnou láskou. V tu chvíli jsem se cítila velmi milovaná a chtěla jsem ten pocit přenést i na ostatní, kteří byli v místnosti. Slyšela jsem a viděla všechno, ale oni mě neslyšeli!
PBS kvůli těhotenským komplikacím.

4167. Jeffrey C PBS 6/29/2016. PBS 8024. Překlad z angličtiny Josef. Blahoslavená matka se mě zeptala, co si myslím o tom, co jsem se naučil. Řekl jsem jí, že asi není správné, že já jsem musel odpustit lidem, kteří mi ublížili - že Ježíš mě měl chránit, a pokud se vrátím, chci, aby to napravil. Podívala se na mě a řekla: „Můj synu, nemohu způsobovat bolest jiným, mohu jen uzdravovat ty, kteří jsou zlomení.“ S arogancí mého mládí jsem se snažil vytáhnout starou fintu „Chci mluvit s manažerem“ a požadoval jsem tím, abych mohl promluvit s Bohem. Blahoslavená matka řekla: „Nesmíš vidět„ Boha “. Ježíš promluvil a řekl: „Nikdo nesmí vidět Boha.“
Výjimečné a pozoruhodné PBS kvůli pokusu o sebevraždu.

4158. Bobby R PBS 6/5/2016. PBS 8010. Originál v angličtině, překlad do češtiny Josef. Zdálo se, že to místo je nekonečně rozsáhlé, snad do celé věčnosti. Pamatuji si bytost světla, Bůh, stál nedaleko. Blížilo se to ke mě jako nesmírně mocná věž, ale vyzařovala z toho vřelost a láska. Jeho první slova mě šokovala: „Bobby, omlouvám se za tu bolest, kterou ti toto setkání způsobí. Když jsem tvořil vesmír, zavedl jsem pravidla a omezení. Pokaždé, když sem přijdeš, změníš se, a protože toto je podruhé. Budeš si pamatovat více, než bys měl, a budeš tím trpět tak, že si to nedovedeš představit. Budeš trpět, jak nikdo ve vaší rodině nikdy netrpěl, ale já to nemohu změnit."
PBS kvůli zástavě dýchacích cest způsobené astmatem ve věku 4 let. Pozoruhodné povědomí o budoucích událostech.

4107. Sharon M PBS 3/17/2016. PBS 7925. Překlad z angličtiny Josef. Tráva byla na dotek chladná, jako v krásný jarní den. Ve větvích zpívali ptáci a já uviděla přes skály tekoucí potok, který se ve slunci třpytil jako diamanty na slunci. Slyšela jsem hudbu, která byla krásnější než cokoli, co jsem kdy slyšela. Tehdy jsem si všimla, že všechno má své vlastní tóny nebo zvuky. Stromy vydávaly tóny, stejně jako listy na stromech, tráva, skály i voda měly svůj vlastní tón a tak dále; a když vezmete všechny ty jednotlivé tóny a posloucháte je dohromady, znělo to jako nejúžasnější symfonie a pěvecký sbor, který byl speciálně sestaven, nejúžasnější na tom bylo, že všechno a všichni v nebi zpívali chválu Bohu.
Výjimečný PBS, ve kterém se setkala s Bohem a Ježíšem! Pozoruhodný v mnoha směrech.

4074.





Seznam archivů

Seznam archivů
1998-2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020



   Near Death Experience Research Foundation   
©1998-2024 Experience Research Foundation (NDERF) All rights reserved.