Současné PBS    
Home Page Aktuální PBS Sdílení PBS



PBS prožitky a komentáře:  Zde najdete přehled prožitků.
Rozšířená verze se vám zobrazí po kliknutí na podtržené jméno přispěvku.



982.

979. Udon T PBS 12/10/2006. PBS 2851. Z Thajska, překlad z angličtiny Josef. Najednou jsem neměl žádné bolesti a pamatuji si výrazně bzučivý zvuk, něco jako zvuk velmi silného elektrického zdroje, který byl nejkrásnějším zvukem, který jsem kdy slyšel. Je to velmi těžké vysvětlit, ale bylo to jako hummmmm… Pravděpodobně tuto část nebudete chápat, ale bylo to velmi intenzivní. Další, na co si vzpomínám je, že jsem se stal součástí všeho, ale pohyboval jsem se obrovskými zářivými světelnými strukturami, které tvořily vlny dokonalé velikosti a tvaru, a světlo bylo perfektní. Z nějakého důvodu se mi zdálo, že všechno najednou má smysl, svět, já, na všechno jsem znal okamžitě odpovědi a zdálo se mi, že všechno znám.
Prožitek blízkosti smrti, kvůli těžkému krvácení.

977. Barbara J PBS 12/10/2006. PBS 2847. Originál v angličtině, překlad do češtiny Josef. „Jak, není můj čas?!?! Jsem připravena zemřít! Můj život mě štve!! Můj nejlepší přítel zemřel před pěti lety!! Jak není můj čas?!?!“ Pak se otočil, jako by s ním někdo mluvil, otočil se ke mně a řekl: "Někdo s vámi chce mluvit." Ukázal na bránu za ním, která stála za městem. Někdo tam stál. Nejprve jsem neviděla, kdo to je, ale když jsem se přiblížila, nemohla jsem mluvit, protože to byl Jake. Zíráte, Jake byl můj nejlepší přítel, který zemřel před pěti lety při autonehodě. Měli jsme oba sedm let. Když jsem ho tam viděla, běžela jsem k bráně tak rychle, jak jsem jen dokázala! Když jsem se tam dostala, oba jsme natáhli ruce, chytili se za ně a plakali. Byl už v mém věku, ale věděla jsem, že to je on.
Neuvěřitelná PBS, která proběhla ve věku deseti let a je sdílena ve dvanácti letech. Nejmladší osoba v historii NDERF, která sdílí svůj zážitek. Povšimněte si, že je resuscitována zdravotníky, kteří pak záhadně zmizeli.

924. Anita M PBS 8/21/2006 & 2/4/2013. PBS 2766/11068. Z Hong-Kongu. Překlad z angličtiny Josef. Během té doby jsem se vytratila z mého vědomí a cítila, jak můj duch skutečně opouští mé tělo. Viděla jsem a slyšela rozhovory mezi mým manželem a lékaři, které probíhaly ve vzdálenosti asi dvanácti metrů od mého pokoje. Později jsem byla schopna tu konverzaci převyprávět a potvrdil mi ji můj šokovaný manžel. Pak jsem vlastně „odešla“ do jiné dimenze, kde jsem byla obklopena totálním pocitem lásky. Také jsem zažila extrémní osvícení, - proč jsem dostala rakovinu a na prvním místě, proč jsem do tohoto života přišla, jakou roli hráli všichni v mé rodině, v mém životě, ve velkém schématu věcí a obecně, jak funguje život. Osvícení a porozumění, které jsem v tom stavu získala, je téměř nepopsatelné. Zdá se, že slova ten zážitek spíše znevažují - byla jsem na místě, kde jsem pochopila, jak moc jsme schopni toho dokázat, než jen to, co dokážeme pochopit v našem trojrozměrném světě. Uvědomila jsem si, jaký dar je život, když jsem byla v obklopení milujících duchovních bytostí, kteří byli vždy v mé přítomnosti, i když jsem to nikdy netušila.
Výjimečný PBS kvůli téměř smrtelnému Hodkinovu lymfomu. Vzácný a nejpodrobnější ne-západní PBS, který jsme dosud obdrželi. Výjimečné poznatky a zjevné zázračné uzdravení.

884. Lennie B PBS 6/3/2006. PBS 2664. Ze Švédska, překlad z angličtiny Josef. Otočil jsem se a podíval se na sebe, ale pak jsem pokračoval v postupu nebo spíše v letu k tomu nádhernému světlu. To teplo a to radostné místo bylo nádherné. Nebyl tam žádný stres, žádné očekávání a žádné zlo. Bylo to plné lásky, nelze to popsat, všechno bylo nádherné. Místo, po kterém toužíme, ta nádherná zeleň a teplo. Bylo tam jen štěstí a všichni byli naprosto skvělí. Nikdo nebyl nadřízený druhému, stál jsem tam a jediné, co jsem si přál, bylo vstoupit dovnitř.
PBS během infarktu.

815. Wayne H PBS 04/02/2006 & 08/18/2007. PBS 2543. Překlad z angličtiny Josef. Stěna za mými nosítkami byla průhledná a za ní mi bylo ukázáno něco, co se podobalo tekoucí řece. Jakoby proud stříbra, který se třpytil. Kapky v té řece měly každá jinou barvu, ale všechny stékaly společně jako jeden vodní proud. Nic nenaznačovalo, že je to skutečná voda, nebo řeka, ale je to můj nejlepší popis, kterým se snažím vysvětlit, čeho jsem byl svědkem a neexistují na to žádná jiná slova. Hlavní podstatou proudu byla stříbrná třpytivá světla s různými barevnými kapkami. Rozuměl jsem tomu (používám slovo "rozuměl", protože jsem vlastně nic neslyšel), že barevné kapky byly zážitky všech těch, kteří kdy žili. Zážitky byly formovány jako individuální shluky, ale přesto patřily do celku., který byl kolektivní znalostí všech. Pochopil jsem, že neexistuje žádný jednotlivec samostatně a přesto každý zážitek, který tvořil celek, byl individuální.
Výjimečný PBS. Sražení chodce autem s myšlenkami, které chápou jinak Ježíše a popisují až fantasticky druhou stranu.

809. Brian T PBS 3/26/2006. PBS 2538. Překlad z angličtiny Josef. Jeden příklad, když jsem se přiblížil k dělící hranici. Nebylo mi nutné vysvětlovat, abych i ve věku svých deseti letech pochopil, že jakmile překročím hranici, nemusím se nikdy vrátit - tečka. Byl jsem úplně nadšený, že mohu projít. Přemýšlel jsem, jestli přestoupím, ale mí předkové na druhé straně upoutali moji pozornost. Mluvili se mnou telepaticky, což mě překvapilo, protože jsem se narodil úplně hluchý a všichni členové mé rodiny uměli znakovou řeč! Byl jsem schopen současně vzájemně komunikovat asi s dvaceti předky telepaticky. Ohromilo mě to.

738.



Seznam archivů

Seznam archivů
1998-2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020



   Near Death Experience Research Foundation   
©1998-2024 Experience Research Foundation (NDERF) All rights reserved.