Současné PBS    
Home Page Aktuální PBS Sdílení PBS



PBS prožitky a komentáře:  Zde najdete přehled prožitků.
Rozšířená verze se vám zobrazí po kliknutí na podtržené jméno přispěvku.



4073.

4005. Marta M PBS 8/23/2015. PBS 7760. Z Japonska, překlad z angličtiny Josef. Voda mne táhla hlouběji a dál do oceánu, ale ten neznámý klid mne stále celou obklopoval. Netrápila jsem se ani nedusila. Můj "strážný anděl" byl po mé pravici. Věděla jsem to, protože se mi představil, ale neviděla jsem ho. Mluvil se mnou telepaticky a já mu vše rozuměla vše i bez jediného slova. Říkal, že jsem dělala v mém životě vše moc dobře a mohu odejít. Z toho důvodu jsem nijak netrpěla. Nejspíš mne musel "uspat" dříve, než jsem něco pocítila. Řekl mi také, že jsem splnila své poslání a moje životní síla částečně vyprchávala. Kdybych zůstala, stálo by mne to spoustu úsilí a život by byl pro mne velmi těžký.
PBS kvůli utonutí.

3991. Mohammad Z PBS 8/14/2015. PBS 16083. Nezápadní PBS z Íránu. Překlad z angličtiny Josef. V životním přehledu se mi dostalo, za tento jednoduchý skutek velkého uznání a radosti, že to bylo úplně neuvěřitelné. Bylo to jako by všichni duchové ve Vesmíru byli naplněni radostí z tohoto jednoduchého činu a říkali mi, že jsou na mne hrdí. Tento prostý skutek se zdál být jednou z nejlepších věcí, které jsem kdy udělal v mém životě! To mi připadlo zvláštní, protože jsem si nemyslel, že to bylo velmi důležité a pomyslel jsem si, že jsem přece udělal mnohem důležitější a větší věci. Ukázalo se však, že to, co jsem udělal, bylo nesmírně cenné, protože jsem to udělal z čistého srdce, bez absolutního očekávání ve svůj vlastní prospěch.
Výjimečný PBS při autonehodě.

3982. Joschua B PBS 8/2/2015. PBS 7737. Překlad z angličtiny Josef. Viděl jsem sám sebe pod vodou a vzpomínám si, že jsem k mému tělu necítil žádné pouto. Vznášel jsem se výš a výš nad scénu a díval se již na velkou část města pode mnou. Když jsem se vznášel, měl jsem stále lidskou podobu, bylo jsem jako „tělo ducha“. Vzpomínám si, jak se dívám do nebe a pak jsem byl někde jinde. To místo bylo jako vesmír, bez hvězd. Kdekoli jsem byl jinde, neměl jsem žádnou lidskou podobu. Byl jsem jako malá koule žlutého světla. I když v té tmě jsem si byl vědom, že najednou vidím do všech směrů. Kolem mě se objevovaly další koule světla. Byly to další lidé, kteří zemřeli. Všichni jsme zářili různými odstíny světla. Některé byly více růžové, jiné modré a já žlutý. Pamatuji si, že všechny naše myšlenky se v každém okamžiku vzájemně hluboce propojovaly. Navzdory tomu jsem stále ještě mohl zpracovávat své vlastní myšlenky. Věděl jsem, že paní blízko mě zemřela ve svých třiceti letech při dopravní nehodě, po které tady zůstaly její děti, ale byla v klidu s myšlenkou, že se o ně její manžel postará.
Výjimečný PBS – utonutí v šesti letech.

3876. Kantor R PBS  2/10/15  Z České republiky. Original v češtině, překlad do angličtiny Rick. Proběhl mi hlavou celý můj život. Jako bych viděl celý život najednou v jednom obraze. Viděl jsem i detaily' jako třeba co jsem měl na sobě jako malý kluk' knoflík. Viděl jsem detailně svoji rodinu' hlavně matku. Zcela v klidu jsem si říkal' že jsem dlouho nežil' ale pak jsem si uvědomil' že moji matku to bude strašně bolet. Potom jsem ze zhora viděl sám sebe' jak ležím na zemi' kolem byli spolupracovníci. Něco se mnou dělali a říkali' že mám asi padoucnici. Já si v duchu říkal' aby mě nechali' že je mi dobře a pomalu se po zádu vznášel ke stropu' kde jsem cítil silné světlo a teplo. I když v té dílně' kde byl veliký hluk' já neslyšel nic' bylo ticho. Měl jsem silný pocit klidu' pohody' míru' bylo mi krásně.
PBS z elektrickým proudem.

3843. Jennifer W PBS 1/21/2015. PBS 7516. Překlad z angličtiny Josef. Hlas v mé hlavě byl naprosto neodsuzující, přesto jasný a přesný. Dozvěděla jsem se, proč umírám a jak to ovlivní mé blízké. Když jsem to poslouchala, učila jsem se a hluboce rozuměla životním situacím minulosti, přítomnosti a budoucnosti, které stále mocně zaplavovaly mé vědomí. Nekonečná milost Boží, bezpodmínečná láska.
Výjimečný PBS kvůli utonutí.

3839. Arshan PBS 1/19/2015. PBS 16074. Z angličtiny přeložil Josef. Byl jsem k němu přitahován obrovskou silou. Čím blíž jsem se k němu dostal, tím větší radost a pokoj jsem cítil. Po chvíli jsem si všiml bytostí, které se mi podobaly, ale byly jasnější a pohybovaly se pomaleji než já. Pak jsem se ocitl v obklopení svých zesnulých příbuzných. Cítil jsem spoustu radosti a uvolnění, že jsem je spatřil. Bylo mi jasné, že tam jsou, aby mi pomohli. Jejich těla byla průhledná a zářivá.
Výjimečný a detailní PBS muslima, nezápadní PBS, který je prakticky totožný od západního křesťanského PBS.

3833.





Seznam archivů

Seznam archivů
1998-2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020



   Near Death Experience Research Foundation   
©1998-2024 Experience Research Foundation (NDERF) All rights reserved.