88. Ricardo nagyapjának HKE-e 3/25/1999. Családtag HKE-e HKÉ 10064. Portugáliából. Eredeti angol, magyarra fordította Niki. „Egy csoportnyi ember volt ott, akik úgy tűnik, hogy rá vártak. Mindannyian fehérben voltak, és mindegyikük ruhájának a mellrészére egy rózsabimbó volt festve. Valósághűen volt lefestve a rózsabimbó, mindegyik oldalán két levéllel. Az egyikük odalebegett a nagyapámhoz, a kezében a festett rózsabimbó eredetijét tartva.
HKE Portugáliából, amit egy unoka osztott meg. Erőteljes, és kifejezett lelki hasonlattal bír.

87. Evelyn HKÉ 12/29/2001. HKÉ 487. Dániából. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Az erős fény lassan átalakult egy fehér köntösbe öltözött alakká. Mindenki elcsendesült ahogy az alak felém jött. Az alak arca nagyon fényes, mosolygós és nyugodt volt. Még a sugárzó hőjét is éreztem.
HKÉ Dániából, műtét következtében.

86. PJ HKÉ 2001. 12. 16. HKÉ 480. Eredeti angol, magyarra fordította Niki. „Ami lenyűgöz ebben az élményben még hosszú évek után is, az a béke és kényelem érzése, valamint az élénk színek és egy teljesen megszokott táj alapos részletei.”
Két élmény, ahol földi eseményeket szemlélnek testen kívülről.

85. Gina HKÉ 12/9/2011. HKÉ 474. Kanadából. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. A következő amire emlékszem az volt, hogy haladtam egy alagúton keresztül egy nagyon békés és csodálos ragyogó fény felé. Találkoztam mozgó alakokkal, amik tiszta energiák voltak. Annyira szép és szeretet teljes hely volt. Szerettem ott lenni és ámulatba ejtett a szeretet amit kaptam. Végignéztem az életem és megítéltem azt.
HKÉ autóbaleset következtében tizenhét éves korban

84. Jackie HKÉ 12/9/2001. HKÉ 472. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Mondtam neki hogy felfele lebegtem és láttam mindent ami történt…ez nagyon megijesztette és elbizonytalanította … mivel a helyzetleírásom nagyon pontos volt.
HKÉ 7 éves korban belső vérzés következtében. Pontos testen kívüli észlelések.

83. TO HKÉ 12/9/2001. HKÉ 477. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Nos, én nem láttam “fehér” fényt, de volt egy csodálatos, megnyugtató, meleg, otthonos fény, ami olyan színü volt amit SOSEM láttam korábban. Az egyetlen mód ahogy leírhatom, hogy lila/fehér/kék fluoreszkáló típusu fény, de majdnem olyan volt mint a színek gyűjteménye vagy egy jelenlét (nem alagút, tényleg) ami elképesztően sugárzott. Akartam befogadni, elmenni hozzá…
HKÉ fekete özvegy pókcsípés következtében.

82. Alan HKÉ 2/8/1999. HKÉ 10049. Eredeti magyar, angolra fordította Gábor. … arany fény erős sugara mossa el a feketeséget. Valahogy azon sugarak egyike a testembe fúródik. Nem érzek fájdalmat; de elesem és nem tudok mozogni. Valaki felvesz és lefektet egy asztalra vagy ágyra. Megkérdezik, hogy velük akarok-e menni vagy megvárom míg rendbehoznak.
Rendkívüli változó képek súlyos sérülés következtében. Az a figyelemre méltó ebben a HKÉ-ben, hogy ezek a változó képek nagyon szokatlanok.

81. Jerome HKÉ 10/27/2001. HKÉ 428. Eredeti angol, magyarra fordította Niki. A személyes létezés folytatása volt az élményem legfontosabb része. A felismerés volt a „legrosszabb”, hogy a pillanatnyi gondolataim mekkora hatással voltak a testemen kívüli mentális állapotomra de talán nagyon jó volt abban az értelemben, hogy megtanultam (azt hiszem), amit kell tanulnom ahhoz, hogy teljesen pozitív élményem legyen, mikor végleg elhagyom a testemet anélkül, hogy bármi lehetőségem lenne a visszatérésre.
HKÉ a szívmegállásból. Érdekes, testen kívüli érzékelések.

80. Kelly HKÉ 10/27/2001. HKÉ 426. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. A lény teljesen gonosz és negatív volt. Nem ismertem a lényt és ő kommunikát velem, engem akart az erőmért és energiámért.
HKÉ agyműtét során fellépő komplikáció miatt, tartalmaz egy gonosz lénnyel történt találkozást.

79. David O HKÉ 10/27/2001. HKÉ 408. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. " Megértettem hogy az emberek tettei és gondolatai hogyan hatnak a bolygó energiáira. Mutattak nekem lelkeket akik el voltak veszve, és olyanokat akik próbáltak segíteni nekik, hogy eljussanak a fénybe. Mutatták nekem az emberek és a bolygó auráit, és elmagyarázták a céljuk."
HKÉ kábítószer túladagolás/mérgezés miatt. Erősen transzcendentális élmény.

78. Burke HKÉ 10/27/2001. HKÉ 390. Eredeti magyar, angolra fordította Gábor. Elborított az információ, mintha ez az utolsó szakasza lenne valamiféle befejezésnek, ami tökéletesíti a harmóniát, aminek már én is része lettem.
HKÉ fulladás közeli állapot következtében. Hatalmas tudásmennyiséget kapott.

77. Val HKÉ 10/27/2001. HKÉ 389. Eredeti angol, magyarra fordította Niki. "Mikor rájöttem, hogy azért nem jutok előbbre, mert Anyukám fogja a karomat, nagyon összezavarodtam... Nem akartam elhagyni Anyukámat és a családomat, de nagyon szerettem volna követni azt a személyt, aki a fényben várt rám."
A HKÉ műtéttel kapcsolatos. Az anya érdekes részvétele.

76. Alexa H HKÉ 1/20/2002. HKE 10050. Multimédia. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Láttam hogy a cselekedeteim vagy a tétlenségem hogyan hatnak más emberekre és az életükre. Ekkor értettem csak meg, hogy minden kis döntésünk vagy választásunk hogyan hat a Világra.
HKÉ vajúdás és szülési komplikáció következtében. Részletes élmény a másik oldalon.

75. Joanna HKÉ 1/12/2002. HKE 10051. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Sosem láttam vagy akár csak kézepltem el ennyire tiszta és békés helyet. Tisztaság, békesség és egyfajta nyugalom amit sosem ismertem mielőtt ide kerültem.
HKÉ szívleállás következtében, nagyon nehéz élettel az élmény előtt és után is.

74. TS angyali élmény 7/7/2002. angyali élmény 10063. Eredeti magyar, angolra fordította Niki. 1983-BAN TERHES VOLTAM, AUGUSZTUSRA VOLTAM KIÍRVA. JANUÁRTÓL FOGVA EGY ANGYAL JÖTT HOZZÁM MINDEN ÉJJEL 3.00 ÓRA TÁJBAN ÉS AZT MONDTA NEKEM, HOGY „Ő NEM A TE GYEREKED, HOGY FELNEVELD.”
Egy nővér megható elbeszélése a profetikus angyali látogatásról. Nem HKÉ, de az ahhoz hasonló tapasztalatok tágabb körébe tartozik.

73. Linda B HKÉ 12/9/2001. HKÉ 10053. Eredeti angol, magyarra fordította Niki. Mikor kinyitottam a szemem, a pokolban voltam, a pokol egy kamrájában.
Belső vérzés vezetett a HKE-hez, mind a klasszikus pokolbeli, mind a klasszikus mennyei látomáshoz.

72. Tee HKE 9/30/2001. HKE 10054. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. A semmit nehéz leírni. Semmilyen kimenő vagy bejövő érzékelés. Nem tudom mi másnak hívhatnám mint feketeségnek vagy semminek.
Rémisztő ‘semmi’ HKÉ autóbaleset következtében.

71. Jerry HKÉ 10/18/2014. HKÉ 10001. Eredeti angol, magyarra fordította Niki. Nincsen a földön elég szó ahhoz hogy elmondjam nektek azt, amit ISTEN mutatott nekem azon a napon, de én mégis megpróbálom visszaadni nektek a lehető legjobban a rendelkezésemre álló szavakkal.
Szívmegállással kapcsolatos HKE.

70. Duane HKÉ 5/18/2001. HKÉ 406. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Habár ami nagyrészt körülöttem történt az jobbra, balra vagy éppen mögöttem zajlott, de nem kellett megfordulnom ahhoz, hogy meglássam, mivel háromszáz hatvan fokban láttam magam körül, egyszerre felfogva számos dolgot ami a közelemben zajlott.
Igazán figyelemreméltó fulladás közeli HKÉ. Szintén “kötelező olvasmány” azoknak akiket érdekelnek a HKÉ-k

69. Ellen HKÉ 10/18/2014. HKÉ 10004. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Hátborzongató sikolyok (nem fájdalom sikolyok, hanem a lélek sikolyai) hallatszottak ki a mögtötte levő tűzből. Vissza akartam fordulni, de felfedeztem hogy nem tudok.
HKÉ gyermekszüléskor, rémisztő részekkel.

68. Szinte a Mennybe a My Harley-on HKÉ 8/12/2001. HKÉ 10005. Eredeti angol, magyarra fordította Niki. Elhatároztam, hogy élni akarok-e vagy meghalok. Mert valami ismeretlen ok miatt úgy tűnt, hogy van választásom
A HKE motorkerékpár balesettel kapcsolatos.

67. Pepi HKÉ 4/22/2001. HKÉ 2. Eredeti angol, magyarra fordította Niki. Olyan volt, mintha a külső űrben lennék, minden csendes volt, körülöttem volt az egész kozmosz , de nem féltem, és egyáltalán nem volt rossz érzés. Úgy éreztem, hogy tele vagyok reménnyel, energiával, élettel. Mintha minden álmom valóra vált volna.
HKÉ Spanyolországból, egy érdekes űrhajós tapasztalattal.

66. Michael G HKÉ 3/1/2001. HKÉ 10006. Eredeti angol, magyarra fordította Niki. Otthon éreztem magam egy Feltétel nélküli Szeretetet sugárzó Fehér Fényben, ami megújította a lelkemet.
Műtét alatt bekövetkezett HKE.

65. SW HKÉ-e 3/4/2001. HKÉ 308. Eredeti angol, magyarra fordította Niki. "Kellemes élmény volt és tetszett nekem, és azt hiszem, hogy Isten beszélt hozzám, és én az utolsó fátylon is minden áron keresztül akartam menni, de azt mondta a Hang, hogy ezt nem lehet, túl korai nekem.”
Műtéttel kapcsolatos HKE 9 éves korában.

64. Valerie HKÉ 3/4/2001. HKÉ 298. Eredeti angol, magyarra fordította Gabor. Műtét során irányított halálközeli állapotba raktak, hogy megműtsék az agyam. A véráramot majdnem teljesen leállították az agyamban, hogy megakadályozzák a vérzést vagy sztrókot.
Érdekes HKÉ idegsebészeti eljárás során, mikor jelentősen kevesebb vér jutott az agyba.

63. Miguel HKÉ 3/4/2001. HKÉ 304. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Nem láttam senkit de éreztem hogy Ő mellettem van, telve szeretettel és örömmel, és én maradni akartam, de még nem jött el az időm, így visszaküldtek a családomhoz.
HKÉ 10 évesen Mexikóban.

62. Cougar HKÉ-e 10/18/2014. HKÉ 10002. Eredeti angol, magyarra fordította Niki. Egy felületes, és két mély halálközeli élményem volt. Jártam a mennyben és a pokolban is, de végül rájöttem élményeim kettősségének az okára.
Három HKÉ (kellemes és pokoli) és a döbbenetes utóhatásai.

61. John F HKÉ 12/3/2000. HKÉ 171. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. És valóban, arra gondoltam hogy közel vagyok és hirtelen az arany város legszélén találtam magam. Kis vízeséseket láttam a virágos kertekben, ami lélegzetelállító volt. Nagyon jól éreztem magam.
Nagyon részletes HKÉ és Jézus találkozás.

60. Judith D HKÉ 12/3/2000. HKÉ 233. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. De én láttam az egész műtőt. Egészen sötét volt és elképesztően békés. Emlékszem, azt gondoltam, hogy minden rendben és később majd mindenki megérti. Egy csipetnyi félelmem sem volt ezzel at élménnyel kapcsolatban. Csodálatos volt!
HKÉ szívműtét következtében testenkívüli részekkel.

59. Bette HKÉ 4/29/2001. HKÉ 10008. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Amikor a temetés szervező megérkezett (ő volt a mentő sofőr is) mindazzal együtt ami történt, fekve a hátamon csukott szemekkel – láttam a lábait, hogy a cipőfűzője nincs bekötve, és hogy nincs rajta zokni!!
HKÉ szülés következtében testenkívüli részekkel.

58. AZ HKÉ 6/20/2010. HKÉ 10009. NEM-NYUGATI HKÉ. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Nagyon boldog voltam és egyébként hét vagy nyolc éves lehettem és valaki odajött hozzám. Azt mondta, hogy majd elvisz, de most még nincs itt az időm.
Egy iráni hölgy 17 éves korában történt HKÉ-je.

57. Lisa B HKÉ 10/1/2000. HKÉ 273. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Rájöttem, hogy 2 (talán 3) ‘lény’ van velem, mindkét oldalamon egy. Közvelenül kommunikáltak velem, telepatikusan, a tudatomba helyezve közvetlenül a mondanivalójuk. Szavak nélkül és sokkal rövidebb ‘idő’ alatt. Tudtam, hogy valahogyan kikerültem ezen szokásos ‘tövények’ vagy a megtapasztalás módja alól. Habár nem éreztem szó szerinti élet értékelést, megértették velem képek vagy videók nélkül az életem sok fontos részét. A jót és a rosszat. Minden az én részvételemre fókuszált, hogyan viselkedtem. Emlékszem a félelem szinte kézzel fogható hiányára. Megértették velem, hogy ez a félelem húzódik meg sok gyenge döntésünk mögött. Hogy ott nincs mitől félni. Együttéreztem magammal, amit korábban el sem tudtam képzelni. Olyan típusu szeretetet, amit sosem ismertem. Empátiát, szimpátiát minden iránt amit megtapasztaltam és egy új elhatározást, hogy úgy fogok élni, ahogy tudok, ahogy lehet és ahogy kellene. Tudtam, hogy van egy tiszta célom és megmutatták ezt a célt, hogy megértsem mennyire szükség van rám.
Elragadó élet értékelés! A megtapasztaló egy állatorvos.

56. Tim HKÉ 4/22/2001. HKÉ 10010. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Mindegyik tűzgolyó egy teljesen más és elképzelhetetlen valóságot reprezentált. Mindegyik egyedi volt, mindegyik nagyban különbözött a másiktól.
Figyelemreméltóan részletes HKÉ 2.5 éves korból.

55. Jennifer HKÉ 12/3/2000. HKÉ 10011. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Közben közülünk, akiket kiválasztottak mennek előre szeretetben és tudva, hogy mi is a szolgálatunk valódi lényege itt a földön.
HKÉ 8 évesen esés következtében.

54. Ruthie HKÉ 12/3/2000. HKÉ 10012. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Az anyám és a bátyám, akik már 5 éve halottak voltak (napra pontosan 6 hónap különbséggel haltak meg) jöttek el, hogy Hazavigyenek.
HKÉ betegség következtében.

53. Derry HKÉ 3/6/2000. HKÉ 10044. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Úgy hiszem, hogy az ok ami miatt még életben vagyok, az egyik ok, ami miatt visszajöttem erre a földre élni az, hogy tanúskodjak arról, hogy a szellemvilág valós és csodálatos.
HKÉ autóbaleset következtében. Rendkívüli találkozás Jézussal. Két szép költemény.

52. Barbara HKÉ 9/23/2000. HKÉ 10013 Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Nem voltam bűnös S-E-M-M-I-B-E-N!!!!!!!! Hihetetlen szeretetet és egy ölelést éreztem!!!
Nővér HKÉ.

51. August Lehetséges HKÉ 5/7/2000. Lehetséges HKÉ 188 Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Tisztában vagyok a család és barátok fontosságával, mert a lelkeink önzetlenségre törekvés során fejlődnek. A saját fejlődésünkön vagy az emberi élet fontos átmenetein keresztül segítjük mások fejlődését.
Páratlan HKÉ egy ügyvédtől.

50. Karen B HKÉ 5/7/2000. HKÉ 187 Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. A következő dolog amire emlékszem, hogy egy sötét alagútban voltam, fénnyel a végén. Valami hajtott a fény fele. Amikor a fénybe értem, ott volt ez a fény lény. Az volt a legbékésebb érzés, amit valaha éreztem. Békésebb, semhogy le tudnám írni szavakkal. A lény azt mondta, hogy OTTHON vagyok, de vissza kell mennem, mert még van számomra néhány feladata. Azt mondta, hogy nem érteném meg a munka jelentőségét amíg vissza nem megyek. Megmutatta, hogy milyen lenne egy békés világ és azt is, hogy elnyerhetjük ezt a békés világot ha van hitünk és segítünk egymásnak. Mondta, hogy majd visszatérek ide és segítek ebben a munkában. Idővel emlékezni fogok, hogy igazából ki is vagyok és mi a célom a Földön. Miután befejeztem a munkám, hazatérhetek. Beleegyeztem, hogy visszamegyek és segítek. Nem volt könnyű visszatérni ebbe a világba, és a fájdalomba és szenvedésbe. Valójában egy nagyon fájdalmas élmény volt visszajönni. Hullámzó érzéshez hasonlított vagy mintha érezeném az anyagi síkot.
HKÉ szülési komplikációk következtében.

49. Indiai Orvos HKÉ 9/23/2000. Nem-Nyugati HKÉ 10014 Nem nyugati HKÉ. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Olyan volt mintha látnék látás nélkül és hallanék hang nélkül. A Létezés egy másik Dimenziójában voltam.
Orvos által megtapasztalt HKÉ Indiából. Egy kiváló HKÉ példa nem nyugati kultúrából.

48. Delona HKÉ 9/23/2000. HKÉ 10015 Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Akkor még nem tudtam, hogy annyira súlyosan megsérült. Emlékszem, hogy kinyújtottam a bal kezem és megfogtam a jobb kezét, aztán emlékszem, hogy az egyik mentős azt mondta, hogy elvesztettük az anyát is. Ezután a fiam és én kéz a kézben sétáltunk egy sötét alagúton keresztül, aminek a végén korábban elhunyt szeretteink és barátaink vártak ránk.
Anya és fia együttes HKÉ-je autóbaleset következtében.

47. Lisa M HKÉ 3/5/2000. HKÉ 169 Svédországból. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. A fénylény megmutatta nekem, hogy ami igazán fontos az életben az a szeretet amit érzünk, a szeretet által vezérelt cselekedetek, a szerető szavak amiket kimondunk, és a szeretet által átjárt gondolatok. Nem számít semmi munka, beszéd, tett vagy akár gondolat, ami szeretet nélküli.
Páratlan HKÉ 5 éves korból, fulladás következtében. Igazán figyelemreméltó!

46. C Félelem Halál Tapasztalata 8/15/1999. FHT 102. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. FHT nemi erőszak során.

45. James HKÉ 7/18/1999. HKÉ 110. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Orvos öngyilkossági kísérlete miatti HKÉ.

44. Sammy HKÉ 7/18/1999. HKÉ 109. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. HKÉ szívinfarktus következében.

42. Greg HKÉ 7/5/1999. HKÉ 103. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. HKÉ autóbaleset következtében

41. Rachel Lehetséges HKÉ 6/18/1999. HKÉ 101. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Nővér lehetséges, hogy HKÉ-t élt át.

40.5. Brian B Lehetséges HKÉ 1/13/2000. HKÉ 92. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Lehetséges HKÉ szívroham következtében.

40. Guy HKÉ 6/7/2000. HKÉ 95. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. HKÉ a sűrgősségin. Jézus jelenléte.

39. Peter HKÉ 5/7/2000. HKÉ 10016. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. HKÉ csecsemőként egy művésztől, aki spiritualitást közvetít a művészetével. Peter műveinek csodás példái

38. Harold HKÉ 5/25/2000. HKÉ 87. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. HKÉ konkrét életút iránymutatással.

37. Rosemary J HKÉ 5/12/1999. HKÉ 79. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Gyerek HKÉ (12 éves).

36. Pul J HKÉ 5/11/1999. HKÉ 78. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. HKÉ jelenkori események jóslatával.

35. D HKÉ 5/11/1999. HKÉ 81. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Titokzatos HKÉ potenciálisan igazolható fizikai hatásokkal.

34. Rena TK 2/17/1999. TK 10060. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Hozzám jött és azt mondta szeretlek. Most nem lehetek veled, de majd egy napon együtt leszünk.
TK (Túlvilági Kommunikáció). Része az élmények spektumának, amibe a HKÉ is tartozik.

33. Patti HKÉ 4/2/2000. HKÉ 10017. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. "Miután elhagytam a testem, azonnal egy nagyon fehér fényoszlop jött le a szobába és egy hosszú fekete hajú, gyönyörű nő arany szegélyű fehér köntösben szállt le, keresztül a fényen. Kinyújtotta felém a karjait és választhattam, hogy felmenjek vele a Fénybe vagy maradjak a Földön a testemben. Először vele akartam menni a Fénybe, mivel az érzés nagyon csodálatos és békés volt. Valamint teljesen eltűnt minden fájdalmam, ahogy a Fény körülvett engem."
HKÉ a gyerekszülés során.

32. Jean HKÉ 3/17/1999. HKÉ 10061. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Láttam az emberek mozgását és eszméket, amik formálták a történelmet és formálódtak általa. A történelem minden korszakában átéltem az adott időszak teljes “érzését”, beleértve a zenét, építészetet, öltözködést, politikai gondolkodást és irodalmat.
Technikailag Testen Kívüli leírás, a HKÉ és a TK élmények során átéltek átfedését mutatja.

31. Déjà Vu Élmény 3/8/1999. Egyéb 10018. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. "Odamentem a törött kocsiablakhoz és meghúztam az eszméletlen fiú karját. De a fiú én voltam."
Csodálatos "déjà vu" történet, nem hasonlít semmihez, amit valaha megismertünk.

30. Karen S HKÉ 2/28/2002. HKÉ 10058. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Megbeszéltük az életem, beszéltünk a vallásról és beszéltünk a lélek titkairól, amit emberként el kell felejtenünk, különben sosem lennénk képesek fejlődni a földön. Eközben folyamatos ámulatban voltam.
Figyelemre méltó történet egy küzdelemről a segítőkkel a visszatérés kérdéséről.

29. Lelkész HKÉ 5/30/1999. HKÉ 10020. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. "Miközen nyomtak vissza a testembe egyáltalán nem hallottam szavakat, de éreztem őket. Egyszerűen és közvetlenül... Még nem végeztél... Megmutatták ki nyomott vissza a testembe és beszélt hozzám. Yeshua Hamashia volt, ami a Héber neve Jézus Krisztusnak."
Lelkész HKÉ áramütéstől (4500 volts).

28. Cynthia HKÉ 3/22/1999. HKÉ 10021. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Rövid képek, ugyanakkor figyelemreméltó életmód váltás.

27. Brad K HKÉ 3/18/1999. HKÉ 10022. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. HKÉ 2-3 évesen, majd felnőttként.

26. Linda HKÉ 3/16/1999. HKÉ 10023. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. HKÉ kisgyerekként.

25. Donna HKÉ 3/6/1999. HKÉ 10024. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Drog túladagolás, bizonyítottan hallott és látott eseményeket, amíg "halott" volt.

24. David HKÉ 3/6/1999. HKÉ 10025. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. "Csak 10 másodpercig bírtam a Hetedik Mennyországban. Könnyedén lehet egész galaxisokat teremteni az ottani fénnyel."
Figyelemre méltó utazás a Mennyország hét szintjén.

23. Charles E HKÉ 2/28/1999. HKÉ 10026. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Szívmegállás és villámcsapás. Érdekes HKÉ.

22. Univerzum Teremtés Látomás. 8/12/1999. HKÉ 10057. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. A Szerző HKÉ-ként határozta meg, a teremtés meghökkentő története és egy figyelemreméltó vers.

21. Jonathan HKÉ 2/23/1999. Drogos tapasztalt 42. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. LSD használat, életmód váltás az élmény után.

20. George HKÉ 2/23/1999. HKÉ 10028. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Rövid, kevés képi részlettel, mégis mélyen érintette George-ot

19. Joe HKÉ 2/22/1999. HKÉ 10029. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Rövid, egyszerű és megérintő.

18. Christianne HKÉ-k 2/20/1999. HKÉ-l 10030. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Öt különböző HKÉ

17. Izrael HKÉ 2/13/1999. HKÉ 10031. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Egy lebilincselő HKÉ Izraelből

16. Diane HKÉ 3/10/1999. HKÉ 21. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Ezután visszatértem a magam felett lebegés helyzetébe, de olyan szögben, hogy nem igazán láthattam magam, de mégis láttam. Ha meg tudod érteni ezt. Mindenesetre 2 ember vagy dolog (azt hiszem szellem) volt velem. Egy a jobbomon és egy a balomon. Azt mondták, hogy maradhatok vagy vissza is mehetek. Visszanéztem ‘magamra’. Kicsit elmosódott volt. Próbáltam eldönteni, hogy vissza akarok-e menni, mert határozottan nem akartam elhagyni ezt a csodálatos, békés helyet, ahol voltam.
Nagymamája eljött, hogy figyelmeztesse Túlvilági Kommunikációval, miközben HKÉ-je volt gázmérgezéstől.

15. Sarah HKÉ 2/10/1999. HKÉ 10033. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor. Ahogyan elhangott az Art Bell Rádióműsorban 99/2/4-én és ismétlésében 99/3/20-án (Szombaton).  A történet hallgatók millióit nyűgözte le!  NDERF olvasóknak speciális... Elképesztő ÚJ információ található Sarah HKÉ történetének végén.  Igazán FIGYELEMRE MÉLTÓ!

14. Öngyilkos HKÉ 2/8/1999. HKÉ 10046. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor.

13. Mary HKÉ 2/9/1999. HKÉ 10034. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor.

12. Paul HKÉ 2/8/1999. HKÉ 10035. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor.

11. Rab HKÉ 2/8/1999. HKÉ 10036. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor.

10. Kamasz HKÉ 2/8/1999. HKÉ 10037. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor.

9. Egy Katona HKÉ 2/8/1999. HKÉ 10038. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor.

8. Gyerek HKÉ 2/8/1999. HKÉ 10039. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor.

7. Három Nővér 8/12/2001. ADC/Other 10056. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor.

6. A Mennyei Fényben 2/8/1999. HKÉ 10040. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor.

5. Rene Hope Turner HKÉ 2/8/1999. HKÉ 10041. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor.

4. Húsz Évvel Később 2/7/1999. HKÉ 47. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor.
Egy figyelemreméltó HKÉ-ből származó figyelemreméltó bölcsesség-gyűjtemény!


3. Amikor megállt az idő 2/7/1999. HKÉ 4. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor.

2. Örökre megváltozott az életről alkotott elképzelésem 2/7/1999. HKÉ 10045. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor

1. Dr. George Rodonaia HKÉ 2/7/1999. HKÉ 1. Eredeti angol, magyarra fordította Gábor.
Valóban halott volt 3 napig? Döntsd el magad.



Index/Oldaltérkép
Legfrissebb HKÉ-k



HKÉ archívum (7-1-2002/12-31-2002)
HKÉ archívum (1/1/2002-6/30/2002)
HKÉ archívum (1998-2001)
Englisch... (www.NDERF.org)