• Halál Közeli Élmény
  Kutatási Alapítvány

  Az NDERF a világ legnagyobb HKÉ oldala, több mint 4000 összegyűjtött élménnyel 23+ nyelven!
  A fő oldalak asztali, tablet vagy okostelefon formátumban.
 • Mindenféle HKÉ – Pontosan Itt!

  Gyere, fedezd fel a HKÉ tudományt, spiritualitást, közösséget,
  költészetet, globális hatást, békét, szerelmet, egységet,
  inspirációt és reményt!
 • Szeretjük a HKÉ-ről
  beszámolókat és olvasóinkat!

  A segítségeddel, az NDERF –nek több mint fél millió olvasója
  van havonta akik terjeszthetik a szeretet, béke és globális egység üzenetét.

Kik vagyunk

(Görgesse lejebb az oldalt több információért)

A tudomány, közösség, spiritualitás és szolgálat tökéletes keveréke!

***Fordítási segítségre van szükségünk - Minden Nyelvre. Lefordíthatsz 1 beszámolót vagy 100at, rajtad múlik. Kapcsolat:

FILOZÓFIÁNK/KÜLDETÉSÜNK:

Ha elég ember olvas a szeretetről, békéről és reményről; talán megváltoznak és szerető, együttérző emberekké válnak.

Így megváltoztathatjuk a világot, hogy jobb hellyé váljon, mintha Menyország lenne a Földön - ahogyan fenn, úgy lenn.

Jody Long Washingtonba, Új Mexikóban, Louisianában és a Navahó Nemzet területén bejegyzett ügyvéd.

Ő a Halál Közeli Élmény Kutatási Alapítvány (NDERF) rendszergazdája 13 éve és támogatást valamint fórumot biztosít a HKÉ-t megtapasztalóknak valamint azoknak, akik éreklődnek a halál utáni élet iránt. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a paranormális és kapcsolódó jelenségek kutatásában. Szintén ő a rendszergazdája a Túlvilági Kommunkáció Kutatás Alapítvány (ADCRF) www.adcrf.org és az egyéb, nem HKÉ vagy TK tapasztalatoknak szentelt (OBERF) www.oberf.org weboldalaknak.

Jody segített az “Evidence of the Afterlife”, a New York Times HKÉ sikerkönyvének megírásában. Ő írta a “God’s Fingerprints: Impressions of Near Death Experiences”, “From Soul to Soulmate: Bridges from Near Death Experience Wisdom”, és a “Repeal Obamacare: A Critical Look at Why it isn’t Fixable” című könyveket.

Jeffrey Long orvos doctor aki a sugáterápiás onkológia gyakorlója, sugárzással kezel rákbetegeket Louisiana-beli Houma-ban.

Mint tudós, Jeff alapított az NDERF-t 1998ban. Ki akarta deríteni, hogy a HKÉ-k valóságosak-e a HKÉ-t megtapasztalók kikérdezésével. A válasz egy határozott IGEN! A kutatás eredményeként ő a szerzője a New York Times sikerkönyvének, az "Evidence of the Afterlife: The Science of Near-Death Experiences." (Bizonyíték a Túlvilágra: A Halál Közeli Élmények Tudománya)

Mint élenjáró HKÉ kutató és orvos doktor, Jeff számos amerikai médában megjelent, mint az O'Rielly Factor, NBC today, ABC Peter Jenningsel, a Dr. Oz Show, History Channel, Learning Channel, és a National Geographic. Ezenkívül megjelent a Houston-i FOX NEWS-ban és a New York-i Tudományos Akadémián.

Kiemelt Projektjeink

Az NDERF által inspirált könyvek!

Megható megjegyzések

Köszönetet szeretnénk mondani olvasóinknak, hogy megosztották velünk szívböl jövő gondolataik.

Még több olvasóinktól

Köszönjük!

Kerjük oszd meg velünk HKÉ-d.

Van két másik weboldalunk is a tudat másféle tapasztalatainak szentelve. ADCRF www.adcrf.org a túlvilági kommunikációnak (TK). OBERF www.oberf.org az egyéb tapasztalatoknak készült ami nem TK vagy HKÉ, hanem például spirituális átalakulás, ima ereje, testenkívüli élmény, meditációs élmény, élet előtti létezés, jós álmok, stb.


Adatvédelem: Az engedélyed nélkül nem osztjuk meg senkivel semmilyen körülmények között a privát adataid vagy e-mail címed. A weboldalon nem tartunk személyes információs adatbázist, hogy távol tartsuk a hekkereket. Továbbítunk számodra e-mailt másoktól, de utána rajtad múlik, hogy válaszolsz-e rá.