Near Death Experience Research Foundation

 

 

Near Death Experience
Research Foundation (NDERF)
(organisationen for forskning i nærdødsoplevelser)

Særlig meddelelse: Den nyeste version af nærdødsoplevelses-spørgeskemaet er nu færdigt. Hvis du har haft en NDO og ikke har delt den endnu... vil vi være rigtig glade for hvis du vil overveje at gøre det. En særlig tak til de der er og har været villige til at dele. Du vil berøre manges liv. Nærdødsoplevelses-spørgsskemaet er her: Del din NDO

NDERF
er den største hjemmeside for nærdødsoplevelser i verden med over 3200 tilgængelige førstehåndsberetninger.

En særlig tak til de tusinder der har delt deres oplevelser igennem årene!


 

Søg Aktuelle NDO'erNDO arkiverDel din NDOForumHallo HollywoodMedie InfoKontakt os
Aktuelle NDO'er
Del din NDO
Bibliotek (index) Dansk
Bibliotek (index) English
Generel NDO information
Hallo Hollywood/forfattere
Medie-oasen
Medie information
NDO forskning
Jodys hjørne
Multimedie
Bøger & anmeldelser
Sjælevenner
Om NDERF
MEDDELELSER:

Dette er et projekt under udvikling. Efterhånden som vi får flere Dansk oversættelser vil disse også blive offentliggjort. Hvis du er interesseret i at blive oversætter hos os, må du endelig henvende dig til mig på:

Vi får stadig mange henvendelser fra medierne og andre, der ønsker at komme I kontakt med nærdødsoplevere. Hvis du er interesseret I at blive kontaktet må du gerne sørge for at vi har din nuværende e-mail adresse. Særligt for dig der har aol.com, er det vigtigt at sørge for at vi er på din liste af godkendte afsendere – ellers vil du ikke modtage de beskeder vi sender dig. Dette gælder også nogle gange for hotmail.com-adresser.

Frivillige oversættere søges!  Kontakt venligst http://nderfdk.freeforums.org  or Jody
Tak!  Vi har en dansk oversættelsesgruppe!  

DE NYESTE NDO'er. Opdateres hver anden uge:   klik her


NDERF's fremmedsprog: klik her

Bibliotek (index) Dansk

Sideindhold – ikke-engelsk (index)Kommunikation efter døden (ADCRF)
Alt andet som ikke er en NDO eller KED (OBERF - organisation for forskning i ud-af-kroppen-oplevelser )Filmskabere og journalister - kig her!

 

Soul to Soulmate  kommer på et tidspunkt hvor verden desperat behøver mere kærlighed. Denne bog fortæller dig hvordan du finder din soulmate, eller hvis du allerede har en partner, fortæller bogen dig hvordan du forvandler dit forhold, så det bygger på den ultimative kærlighed og respekt. Som med alle forhold er intet enkelt. Bogen er delt ind I tre dele, der forklarer grundlaget for den menneskelige bevidsthed og adfærd, psykologien bag relationer og kærlighed samt hvordan man finder sin soulmate. Det kapitel jeg var mest begejstret for var undersøgelsen af begrebet soulmates. I begyndelsen havde jeg ikke meget tiltro til “kærlighed ved første øjekast” og tænkte selv på det som “lyst ved første øjekast”. På samme måde som det viste sig at jeg tog fejl I forhold til dette generelt accepterede begreb, er der mange andre opdagelser der venter på dig i Soul to Soulmates! Jeg håber du vil nyde at læse den lige så meget som jeg nød at skrive den.

Klik her for mere information eller for at bestille!

Evidence of The Afterlife

NYHEDSALARM: Evidence of the Afterlife (på dansk: ”Efter livet – den nyeste viden om nærdødsoplevelser” blev en New York Times bestseller otte dage efter udgivelsen! Der er kun 16 bøger på bestsellerlisten. Dette er bogen der allerede er i gang med at forandre verden!

Bestil bogen i dag!  Nu som lydbog!

Dr. Jeffrey Long, Jody Long og Paul Perry har sammen skrevet denne blockbuster der blev en øjeblikkelig Amazon.com bestseller efter Dr. Long's optræden I NBC's Today Show. Du kan se Dr. Long's interview ved at klikke her.

"Evidence of the Afterlife" er langt den største videnskabelige undersøgelse af NDO der nogensinde er lavet, og den er baseret på over 1300 NDO-beretninger givet til NDERF. Denne bogs indhold er videnskabeligt og alligevel både let tilgængeligt og en fornøjelse at læse. De mennesker hvis historier er præsenteret spænder over alle aldersklasser, racer og religiøse tilknytningsforhold og kommer fra hele verden, og alligevel er lighederne imellem deres oplevelser lige så ærefrygtindgydende som de er uforklarlige. Ud fra denne guldgrube af data forklarer Dr. Long hvorfor lægevidenskaben ikke lykkes med at forklare disse oplevelser og hvorfor der kun er én sandsynlig forklaring – at mennesker har overlevet døden og har rejst til en anden dimension.

"Evidence of the Afterlife" er så overbevisende at den enten vil bekræfte det du allerede ved eller også vil den inderligt udfordre dine nuværende overbevisninger gennem ni uigendrivelige beviser for livet efter døden. Der er ikke andre forklaringer man med rimelighed kan tro på, når man har læst denne bog – hverken medicinske eller nogen anden form for forklaring – ud over at der findes et liv efter døden!

                                 Klik her for mere information eller for at bestille!  

DE STORE SPØRGSMÅL:                                  
Lever vi evigt?
Hvad er virkelighed?
Er nærdødsoplevelser (NDO) spirituelle?
Hvor mange NDO i USA?
Hvad er vores formål på jorden?
FAQ om enestående ud-af-kroppen-oplevelser (UKO)/drømme
Hvad sker der når livet passerer revy?
Hvem møder os på den anden side?
Hvad er formålet med sjælevenner?
Hvilken del af os lever videre efter døden?
Hvordan opfatter vi 4D under en NDO?
Har mennesker der har oplevet en NDO særlige healende kræfter?
Hvad er meningen bag NDO?

Er meningen med NDO for opleveren eller for os alle?


Nyeste web-tilføjelser:

MEDIE-OASEN:  Vi har nu en liste af NDO'ere delt op efter land/stat/by med en kort kommentar og et link til deres oplevelse. Dette gør det nemmere at finde de NDO'ere du ønsker at interviewe eller er interesseret i at få kontakt med. Til nærdødsopleverne: vi oplever en enorm interesse fra medierne. Du kan gå til medie-oasen ved at klikke på dette link. Til de NDO'ere der ønsker at opdatere deres information så de kan komme på medie-listen, kontakt mig endelig – Jody:


12/30/11 - Ben Breedlove - viral NDO: inden han døde 18 år gammel 12/25/11 Her er linket til jer der ikke har set den endnu:  http://news.cnet.com/8301-27083_3-57349879-247/dying-teens-final-video-goes-viral/?tag=mncol;mlt_related
 

St. Theresas bøn:


Gid du i dag må være fyldt med fred

Gid du må stole på at du er præcis hvor du skal være

Gid du ikke glemmer de uendelige muligheder

Gid du må bruge de evner du har fået og give den kærlighed videre der er blevet givet til dig...

Gid du må hvile i tilfreds viden om at du er et barn af universet

Lad dette nu bosætte sig i dine knogler og

tillade din sjæl friheden til at synge, danse, lovprise og elske.  Det er her til hver eneste af os--

Ukendt.

ANDEN SPÆNDENDE LÆSNING!

 NDO FAQ
 Ekstraordinære NDO'er
 Ikke-vestlige NDO'er
 Audio
 Jodys hjørne
 Dr. Jeffs hjørne
 Rev. John Price hjørne
 Skeptikernes hjørne
 Feel good-side
 Poesi-siden
 NDERF webLinks
 De frivilliges hjørne

  Bogliste fra Indien

”Jo mere du fortæller historien, des mere kommer der fred ud af kaos”  - Bill VandenBush. 
NDO'ere med multimedieinterview
(klik på linket)

Here er vores nyeste oplevelser: 

ANSVARSFRASKRIVELSE:  NDERF har offentliggjort selvmords-NDO'er på hjemmesiden som en del af forskningsprojektet. MEN NDERF STØTTER, IKKE, OPMUNTRER IKKE OG TILSKYNDER IKKE TIL SELVMORD PÅ NOGEN MÅDE ELLER I NOGEN FORM!

Danske oplevelser bliver lagt ud på hjemmesiden så snart de er oversat, så tjek siden jævnligt:

Alle NDO'er er nu lagt ud på hjemmesiden. Tak fordi du har indsendt din oplevelse til denne hjemmeside. Den kan være blevet lagt ud på en af de andre hjemmesider:  ADCRF (organisationer for forskning i kommunikation efter døden) www.adcrf.org  eller OBERF (alle andre former for bevidsthedsoplevelser, der ikke er NDO eller kommunikation efter døden) www.oberf.org  

 

Alan NDO  2/8/1999  NDO 10049  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette.    ... en klar stråle af gyldent lys der vasker mørket væk. Jeg bliver på en eller anden måde ramt i brystet af en af disse stråler. Jeg føler ingen smerte; men jeg falder og kan ikke røre mig. Nogen samler mig op og lægger mig på et bord eller en seng. Jeg bliver spurgt om jeg vil gå med dem eller vente og blive lappet sammen. 
Usædvanligt skiftende scenarier efter alvorlig kvæstelse. Det er generelt usædvanligt at NDO'er skifter scenarier på denne måde.

Micheal G NDO  3/1/2001  NDO 10006  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette.  Jeg var Hjemme i det Ubetinget Kærlige Hvide Lys. Det fornyede min ånd 
Kirurgi relaterede NDO.

Val NDO  10/27/2001  NDO 389  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.    "Da jeg opdagede, at jeg ikke kunne bevæge mig fremad, fordi min mor holdt min arm, følte jeg mig splittet.... jeg ville ikke forlade hende og familien, men ønskede desperat at slutte mig til skikkelsen som ventede på mig i lyset."  
NDO i forbindelse med en opperation. Moderens indblanding i beretningen er interessant.

Alexa H NDO  1/20/2002  NDO 10050  Multimedia Too  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Jeg så hvordan min handlen, eller det at jeg intet gjorde for at hjælpe, rent faktisk forplantede sig til andre mennesker og deres liv. Det var først da, at jeg forstod, hvordan hver eneste lille beslutning eller valg indvirker på verden.
NDO i forbindelse med barsel og fødselskomplikationer. Detaljeret oplevelse af det hinsides.

Joanna NDO 1/12/2002  NDO 10051 Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.    Aldrig havde jeg set eller bare forestillet mig et sted med en sådan renhed og fred. Klarhed, stilhed, og ro jeg aldrig havde oplevet var at finde der.
NDO i forbindelse med hjertestop, og med et meget vanskeligt liv, både før og efter oplevelsen.

TS Engle besøg  7/7/2002  Other 10063  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.    I 1983 VAR JEG GRAVID. JEG HAVDE TERMIN I AUGUST 1983.  FRA OG MED JANUAR KOM DER EN ENGEL HVER NAT OMKRING KL 3 SOM SAGDE: " DET ER IKKE EN BABY DU KAN BEHOLDE"  "SHE IS NOT YOUR BABY TO KEEP  En sygeplejerskes bevægende skildring af en profetisk engels besøg. Det er ikke en NDO men en del at det bredere spektrum af den slags oplevelser.

Linda B NDO  12/9/2001  NDO 10053   Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.    Da mine øjne åbnede sig, var jeg i helvede - i et særligt værelse i helvede. 
Indre blødninger førte til NDO med både et klassisk helvedes sceneri og et klassisk himmel sceneri.

Tee NDO  9/30/2001  NDO 10054  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.    Ingenting er svært at beskrive. Ingen sanse input eller output. Jeg ved ikke hvad jeg ellers skal kalde det, andet end at beskrive det som et sort ingenting. 
Skræmmende "tomrum" NDO i forbindelse med biluheld.

Jerry B NDO  10/18/2014  NDO 10001 Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.       Hvad Gud viste mig den dag er der ikke nok ord på jorden til at fortælle dig, men jeg vil gøre mit bedste, med de ord jeg har.
NDO i forbindelse med hjertestop.

Duane NDO  5/18/2001  NDO 406  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.   Selv om meget af det der skete omkring mig, skete på min venstre side, højre side eller bag mig, behøvede jeg ikke at dreje mig rundt for at se det, for jeg kunne se fulde 360 grader rundt om mig, og jeg forstod øjeblikkeligt  mange ting som fandt sted lige i de nærliggende omgivelser. 
En i sandhed bemærkelsesværdig NDO. Endnu en "må læses" for alle dem der er interesseret i NDO.

Næsten til himlen på min Harley 04/22/01. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  "Jeg var i færd med at beslutte om jeg ønskede at leve eller dø. Uvist hvorfor forekom det mig at jeg havde et valg." 
NDO forbundet med et motorcykel uheld.

Pepi NDO 4/22/2001  NDO 2  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.   Det var som at befinde sig i det ydre rum, alt omkring var stille, hele kosmos var omkring mig men jeg var ikke bange eller følte mig utilpas. Jeg følte mig fuld af håb, energisk, levende. Som om alle mine drømme var blevet virkelighed. Alt lige på en gang. 
NDO fra Spanien med et interessant rumskibsoplevelse.

Sammy NDO  7/18/1999  NDO 109   Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan    NDO efter hjertestop

Rachel Mulig NDO 6/18/1999  Mulig NDO 101   Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan    Sygeplejerske der formodentlig oplever en NDO.

Brian B Mulig NDO 1/13/1999 Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan  Mulig NDO 92       Mulig NDO forårsaget af hjertestop.

James NDO  7/18/1999  NDE 110   Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette.  En læges selvmordsforsøg NDO.

Valerie NDO 03/04/01. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette.  "Jeg lå på operationsbordet... og var blevet sat i en kontrolleret, simuleret dødlignende tilstand... for at de kunne udføre en hjerneoperation... blodtilførslen til hjernen var blevet næsten totalt blokeret for at forebygge hjerneblødning og slagtilfælde..."
NDO i forbindelse med neurokirurgisk indgreb, der involverede væsentligt reduceret blodtilførsel til hjernen.

Harold NDO  5/25/1999  NDO 87    Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan   NDO med information om specifikke livs anvisninger.  

Rosemary J NDO   5/12/1999  NDO 79  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan   Child NDO (12 år).    

Pul J NDO    5/11/1999  NDO 78   Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan    NDO med en profeti vedrørende aktuelle begivenheder.

D NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan  5/11/99  Gådefuld NDO med potentielt verificerbare fysiske effekter.

SW NDO 03/04/01. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  "Det var sjovt og jeg kunne lide det, og jeg troede at Gud talte til mig, og jeg ønskede indtrængende at gå gennem det sidste slør, men Stemmen fortalte mig, at jeg ikke kunne, at det var tidligt for mig."
Surgery related NDE at age 9.

Ellen NDO 04/29/01. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Lyde der lød som sjæle vridende skrig (ikke skrig af smerte, men skrig fra sjælen) kom fra ilden bag ham. Jeg prøvede at holde igen, men opdagede at jeg ikke kunne. 
NDO i forbindelse med fødsel, med angstfremkaldende elementer.

Miguel NDO 03/04/01. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  "Jeg så ikke nogen, men jeg følte at Han var rundt om mig, fuld af kærlighed og glæde, og jeg ønske at blive, men det var ikke min tid endnu, så jeg blev sendt tilbage til min familie."
NDO fra en på 10 år i Mexico.

Næsten til himlen på min Harley 04/22/01. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  "Jeg var i færd med at beslutte om jeg ønskede at leve eller dø. Uvist hvorfor forekom det mig at jeg havde et valg." 
NDO forbundet med et motorcykel uheld.

Cougar NDOs 03/01/01. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  "Jeg har haft en overflade oplevelse og to dybe. Jeg har været i himlen og i helvede og har rent personligt løst den tilsyneladende modsætning i oplevelserne."
Tre NDOer (godartede og forfærdelige) og forbløffende eftervirkninger.

Az NDO 12/03/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette.   Sjælden ikke-vestlig NDO.  "...jeg var så lykkelig. Jeg var otte eller ni år og nogen kom hen til mig. Han sagde: jeg ville have taget dig med, men har fået at vide at det ikke er tid...
NDE fra en 17-årig kvinde i Iran.

John F NDO 12/03/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  "Men jeg kunne se hele sceneriet på operationsstuen. Der var temmelig mørkt. og yderst fredfyldt. Jeg husker at jeg tænkte: "Alt er godt, og alle vil senere forstå. Der var ikke den mindste smule frygt forbundet med denne oplevelse. Det var vidunderligt".
En meget detaljeret NDO og et møde med Jesus.

Judith D NDO 12/03/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  "Men jeg kunne se hele sceneriet på operationsstuen. Der var temmelig mørkt. og yderst fredfyldt. Jeg husker at jeg tænkte: "Alt er godt, og alle vil senere forstå. Der var ikke den mindste smule frygt forbundet med denne oplevelse. Det var vidunderligt".
NDO i forbindelse med hjerteoperation med et element af UKO.

Bette NDO 12/03/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  "Da bedemanden ankom (det var også ham der kørte ambulancen) med alt hvad der skete, liggende på ryggen med lukkede øjne - kunne jeg se hans fødder, at hans snørebånd ikke var bundet og at han ikke havde nogen sokker på!!"
NDO i forbindelse med fødsel og med et element af UKO.

Lisa B NDO 10/01/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  "Jeg så fremtiden... Jeg kunne kun tjene dette formål, hvis jeg blev af med min frygt for at blive afvist, for at folk ikke skulle kunne lide mig på grund af de standpunkter jeg tog, at andre mennesker skulle have kontrol over tingene (det har kun vi) etc. Og så kunne jeg handle ud fra ren kærlighed - ingen komplikationer ingen, kompromiser .
Meget lærerig NDO der deler sin åndelig visdom med læseren.

Jennifer NDO 9/23/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette.   "I mellemtiden vil de af os der er blevet udvalgt, gå videre i livet med kærlighed, og med vished om vigtigheden af vores tid her på jorden”
NDO i forbindelse med faldulykke som 8-årig.

Tim NDO 9/23/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  "Hver ildkugle repræsenterede en fuldstændig anderledes  ubegribelig virkelighed, Hver og en var unik, hver eneste var så forskellig fra de andre. Jeg forstod senere at de faktisk var verdner af liv."
Bemærkelsesværdig detaljeret NDO for en på 2 1/2.

Derry NDO 5/10/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.   Jeg tror at grunden til at jeg stadig lever, en af grundene til at jeg kom tilbage for at leve på denne jord er fordi jeg skal vidne om at den åndelige verden er virkelig og smuk...

Ruthie NDO 9/23/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette.   "Min mor og bror som havde været døde i 5 år (de døde med præcis 6 måneders mellemrum) kom for at følge mig Hjem”.
NDO i forbindelse med sygdom.

Patti NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette  3/22/99  "Straks efter jeg havde forladt min krop kom en stråle af meget hvidt lys ned i rummet og en smuk kvinde med langt mørkt hår i en hvid kåbe beklædt med guld kom ned igennem Lyset. Hun strakte sine h��nder ud imod mig og gav mig valget mellem enten at gå op i Lyset med hende eller at blive på jorden i min krop. Først ville jeg gå med hende i Lyset, eftersom oplevelsen var så smuk og fredfyldt. Jeg var også fuldstændig uden smerte mens Lyset omgav mig”.
NDO i forbindelse med fødsel.

Barbara NDO 5/7/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.   "JEG VAR UDEN N-O-G-E-N S-O-M H-E-L-S-T SKYLD!!!!!!! JEG HAVDE FØLT EN OMFAVNELSE OG UFATTELIG KÆRLIGHED!!!I "
En sygeplejerskes NDO.

August NDO 5/7/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. "Jeg har en større bevidsthed om vigtigheden af familie og venner, for vores sjæle vil udvikle sig gennem altruistiske bestræbelser. Det er gennem vores egen udvikling, eller overgangsriter, at vi hjælper andre med at udvikle sig." 
Transcendent NDO fra en sagfører.

Karen S NDO 5/7/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. "Med tiden ville jeg huske hvem jeg i virkeligheden er, og hvad mit ærinde er på jorden. Efter mit arbejde var færdigt ville jeg komme hjem igen.
NDO oplevelse forbundet med medicinsk nødsituation.

Jean NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan  3/21/99  "Jeg kunne se bevægelsen af folk og ideer der havde formet og var blevet formet af historien. Ved hver historisk periode oplevede jeg periodens totale "følelse", inklusive dens musik, arkitektur, tøjstil, politisk tankegang og litteratur".
Teknisk set en ud af kroppen oplevelse, der viser hvorledes den beskrevne NDO og ud af kroppen oplevelse overlapper.

Brad K NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette. 2/28/99.  NDO som 2-3 årig og igen som voksen.

Israel NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan  2/8/99 IKKE VESTLIG NDO En fascinerende NDO fra Israel.

Diane NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan 2/7/99 En inspirerende NDO!

Sarah NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan   Som den blev udsendt på Art Bell Radio Show 4/2/99 og genudsendt d.20/3/99 (Lørdag). Beretningen der forbavsede millioner af lyttere!  Specielt til NDERF læsere... Forbavsende NYE oplysninger om Sarah's NDO i slutningen af hendes NDO beretning. I sandhed BEMÆRKELSESVÆRDIGT.

Selvmords NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan  

Indisk læges NDO 4/2/00. Ikke-vestlig NDE. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Maibrit.  “Men det var som om jeg kunne se uden syn, høre uden lyd. Jeg var i en anden eksistens dimension.”

Mary NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan  

Paul NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan  

Fange NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan  

Da Tiden Stod Stille.  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.

Delona NDO 3/8/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Maibrit.  “På daværende tidspunkt vidste jeg ikke, at han var kommet så meget til skade, jeg husker, at jeg rakte min venstre hånd ud og tog fat i hans højre hånd, og så husker jeg, at en af ambulanceredderne sagde, vi har lige mistet moderen også. Så gik min søn og jeg hånd i hånd igennem en mørk tunnel, da vi kom til enden af den stod der nære og kære, som var døde, og ventede på os.”
Mor og søn NDE på samme tid grundet bilulykke.

Bolette L NDO  6/20/13  Fra Danmark.  Oprindeligt på dansk, oversat til engelsk af Runi Jeg følte mig meget mere frisk og energifyldt end nogensinde. Meget mere end når jeg er i livet. Jeg havde en følelse af, at jeg kunne alt. Ikke at jeg tænkte over det- men jeg havde overhovedet ingen problemer eller spekulerede på noget negativt. Jeg var energifyldt, glædesfyldt, nysgerrig. Jeg var bare lige der i NUet - helt i NUet. Jeg følte ingen smerte og tænkte ikke på det heller. Samtidigt med at jeg gennemgik hele mit liv med alle følelser og oplevelser sammen med en meget energifyldt og vildt kærlig skabning, som jeg bare kendte så godt, uden at vide hvorfra, andet end at det måtte være fra når jeg ellers har været i efterlivet - når jeg har været død.
NDO fra fødsel komplikationer.

C NDO  8/15/99. NDO I forbindelse med voldtægt

Greg NDO  7/5/99. NDE i forbindelse med en bilulykke.

George NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Annie. 2/13/99.  Kort beretning, lidt visualisering, men dybt berørt - Georg.

Peter NDO. 5/30/99. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Maria.  NDO som barn, fortalt af en kunstner som fremstiller den åndelige essens i sin kunst. I teksten ses smukke eksempler på Peters kunst.

Vision af universets skabelse.  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette. 2/17/99.   Defineret som en NDO af forfatteren, utrolig skabelsesberetning inklusive enestående digt. 

Charles E NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette. 2/20/99.  Hjertestop og lynnedslag. Interessant NDO.

Donna NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette. 2/23/99.  Overdosis, hun har bekræftet at hun hørte og så begivenheder, mens hun var “død”.

David NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette. 2/22/99.  "Jeg klarede kun ti sekunder I den Syvende Himmel. Hele galakser kunne nemt skabes ud af lyset der”.
Bemærkelsesværdig rundvisning gennem syv himmelske niveauer.

LSD påvirket NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Maibrit. 2/17/99.  LSD påvirket med en epilog som dokumenterer en livsændring efter begivenheden.

Guy NDO  6/7/99. Nærdødsoplevelse på intensivafdelingen. Jesus’ tilstedeværelse.

Karen S NDO. 3/17/99. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Christoffer Paaske. "Vi snakkede om mit liv, vi snakkede om religion, vi snakkede om de sjælens hemmeligheder, som vi må glemme som mennesker, da vi ellers ikke vil kunne trives på jorden. Alt sammen imens, jeg følte en dyb ærefrygt."
En utrolig historie om kamp med vejledernes ord for at vende tilbage.

En Déjà Vu oplevelse. 3/18/99. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Christoffer Paaske. "Jeg rakte en hånd gennem den smadrede rude og tog fat i hånden på en bevidstløs dreng. Men drengen var mig."
Forbløffende "déjà vu" historie ulig noget vi nogensinde har stødt på.

Rena EDK. 3/25/99. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Katrine S.  "Han kom hen til mig og sagde jeg elsker dig. Jeg kan ikke være sammen med dig lige nu men en dag vil vi være sammen.”
EDK (Efter Døden Kommunikation). En del af det spektrum af oplevelser, der omfatter NDO.

En præsts NDO. 3/16/99. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Christoffer Paaske. "Som jeg blev skubbet ind i min krop igen, hørte jeg ingen ord, men jeg kunne alligevel føle dem. Simple og umiddelbare...Du er endnu ikke færdig... Jeg fik vist, hvem der havde skubbet mig tilbage i min krop, hvem der havde talt til mig. Det var Yeshua Hamashia, hvilket er hebraisk for Jesus Kristus."
Præsts NDO i forbindelse med elektrisk stød (4500 volt).

Tyve år senere: Minder om min død og dens effekt på mit liv   Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Maria.

Linda NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Sonny. 2/28/99. NDO som et lille barn.

Australsk NDO (Rene' Hope Turner's NDE) Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Maibrits.

 

For at læse flere NDO beretninger klik på dette link!

På dansk: 

Bibliotek (index) Dansk

Klik her for aktuelle NDO'er
Klik her for flere arkiverede NDO'er  (1998-2001)

På engelsk :

  Klik her for aktuelle NDO'er
  Klik her for
flere arkiverede NDO'er  (10/1/11-12/31/11)
  Klik her for
flere arkiverede NDO'er  (7/1/11-9/30/11)
  Klik her for
flere arkiverede NDO'er  (1/1/11-6/30/11)
  Klik her for
flere arkiverede NDO'er  (7/1/10-12/31/10) part 2
  Klik her for flere arkiverede NDO'er  (7/1/10-12/31/10) part 1
  Klik her for flere arkiverede NDO'er  (1/1/10-6/30/10)
  Klik her for flere arkiverede NDO'er  (7/1/09-12/31/09)
  Klik her for flere arkiverede NDO'er  (1/1/09-6/30/09)
  Klik her for flere arkiverede NDO'er  (7/1/08-12/31/08)
  Klik her for flere arkiverede NDO'er  (1/1/08-6/30/08)
   Klik her for flere arkiverede NDO'er  7/1/07-12/31/07 part 2
 
Klik her for
flere arkiverede NDO'er  7/1/07-12/31/07 part 1
 
Klik her for
flere arkiverede NDO'er  (1/1/07-6/30/07)
  Klik her for flere arkiverede NDO'er  (7/1/06-12/31/06)
  Klik her for flere arkiverede NDO'er  (1/1/06-6/30/06)
  Klik her for flere arkiverede NDO'er  (7/1/05-12/31/05)
  Klik her for flere arkiverede NDO'er  (1/1/05-6/30/05)
  Klik her for flere arkiverede NDO'er  (7/1/04-12/31/04)
  Klik her for flere arkiverede NDO'er  (1/1/04-6/30/04)
  Klik her for flere arkiverede NDO'er  (2003)
  Klik her for flere arkiverede NDO'er  (7/1/02-12/31/02)
  Klik her for
flere arkiverede NDO'er  (1/1/02-6/30/02)
    Klik her for
flere arkiverede NDO'er  (1998-2001)

Copyright1999 by Jody Long & Jeffrey Long, MD

e-mail:   webmaster:  Jody A. Long

 

Web site last updated: 11/08/15 11:17:23 AM -0600