Near Death Experience Research Foundation

 

 

Near Death Experience
Research Foundation (NDERF)
(organisationen for forskning i nærdødsoplevelser)

Særlig meddelelse: Den nyeste version af nærdødsoplevelses-spørgeskemaet er nu færdigt. Hvis du har haft en NDO og ikke har delt den endnu... vil vi være rigtig glade for hvis du vil overveje at gøre det. En særlig tak til de der er og har været villige til at dele. Du vil berøre manges liv. Nærdødsoplevelses-spørgsskemaet er her: Del din NDO

NDERF
er den største hjemmeside for nærdødsoplevelser i verden med over 3200 tilgængelige førstehåndsberetninger.

En særlig tak til de tusinder der har delt deres oplevelser igennem årene!


 

Søg Aktuelle NDO'erNDO arkiverDel din NDOForumHallo HollywoodMedie InfoKontakt os
Aktuelle NDO'er
Del din NDO
Bibliotek (index) Dansk
Bibliotek (index) English
Generel NDO information
Hallo Hollywood/forfattere
Medie-oasen
Medie information
NDO forskning
Jodys hjørne
Multimedie
Bøger & anmeldelser
Sjælevenner
Om NDERF
MEDDELELSER:

Dette er et projekt under udvikling. Efterhånden som vi får flere Dansk oversættelser vil disse også blive offentliggjort. Hvis du er interesseret i at blive oversætter hos os, må du endelig henvende dig til mig på:

Vi får stadig mange henvendelser fra medierne og andre, der ønsker at komme I kontakt med nærdødsoplevere. Hvis du er interesseret I at blive kontaktet må du gerne sørge for at vi har din nuværende e-mail adresse. Særligt for dig der har aol.com, er det vigtigt at sørge for at vi er på din liste af godkendte afsendere – ellers vil du ikke modtage de beskeder vi sender dig. Dette gælder også nogle gange for hotmail.com-adresser.

Frivillige oversættere søges!  Kontakt venligst http://nderfdk.freeforums.org  or Jody
Tak!  Vi har en dansk oversættelsesgruppe!  

DE NYESTE NDO'er. Opdateres hver anden uge:   klik her


NDERF's fremmedsprog: klik her

Bibliotek (index) Dansk

Sideindhold – ikke-engelsk (index)Kommunikation efter døden (ADCRF)
Alt andet som ikke er en NDO eller KED (OBERF - organisation for forskning i ud-af-kroppen-oplevelser )Filmskabere og journalister - kig her!

 

Soul to Soulmate  kommer på et tidspunkt hvor verden desperat behøver mere kærlighed. Denne bog fortæller dig hvordan du finder din soulmate, eller hvis du allerede har en partner, fortæller bogen dig hvordan du forvandler dit forhold, så det bygger på den ultimative kærlighed og respekt. Som med alle forhold er intet enkelt. Bogen er delt ind I tre dele, der forklarer grundlaget for den menneskelige bevidsthed og adfærd, psykologien bag relationer og kærlighed samt hvordan man finder sin soulmate. Det kapitel jeg var mest begejstret for var undersøgelsen af begrebet soulmates. I begyndelsen havde jeg ikke meget tiltro til “kærlighed ved første øjekast” og tænkte selv på det som “lyst ved første øjekast”. På samme måde som det viste sig at jeg tog fejl I forhold til dette generelt accepterede begreb, er der mange andre opdagelser der venter på dig i Soul to Soulmates! Jeg håber du vil nyde at læse den lige så meget som jeg nød at skrive den.

Klik her for mere information eller for at bestille!

Evidence of The Afterlife

NYHEDSALARM: Evidence of the Afterlife (på dansk: ”Efter livet – den nyeste viden om nærdødsoplevelser” blev en New York Times bestseller otte dage efter udgivelsen! Der er kun 16 bøger på bestsellerlisten. Dette er bogen der allerede er i gang med at forandre verden!

Bestil bogen i dag!  Nu som lydbog!

Dr. Jeffrey Long, Jody Long og Paul Perry har sammen skrevet denne blockbuster der blev en øjeblikkelig Amazon.com bestseller efter Dr. Long's optræden I NBC's Today Show. Du kan se Dr. Long's interview ved at klikke her.

"Evidence of the Afterlife" er langt den største videnskabelige undersøgelse af NDO der nogensinde er lavet, og den er baseret på over 1300 NDO-beretninger givet til NDERF. Denne bogs indhold er videnskabeligt og alligevel både let tilgængeligt og en fornøjelse at læse. De mennesker hvis historier er præsenteret spænder over alle aldersklasser, racer og religiøse tilknytningsforhold og kommer fra hele verden, og alligevel er lighederne imellem deres oplevelser lige så ærefrygtindgydende som de er uforklarlige. Ud fra denne guldgrube af data forklarer Dr. Long hvorfor lægevidenskaben ikke lykkes med at forklare disse oplevelser og hvorfor der kun er én sandsynlig forklaring – at mennesker har overlevet døden og har rejst til en anden dimension.

"Evidence of the Afterlife" er så overbevisende at den enten vil bekræfte det du allerede ved eller også vil den inderligt udfordre dine nuværende overbevisninger gennem ni uigendrivelige beviser for livet efter døden. Der er ikke andre forklaringer man med rimelighed kan tro på, når man har læst denne bog – hverken medicinske eller nogen anden form for forklaring �� ud over at der findes et liv efter døden!

                                 Klik her for mere information eller for at bestille!  

DE STORE SPØRGSMÅL:                                  
Lever vi evigt?
Hvad er virkelighed?
Er nærdødsoplevelser (NDO) spirituelle?
Hvor mange NDO i USA?
Hvad er vores formål på jorden?
FAQ om enestående ud-af-kroppen-oplevelser (UKO)/drømme
Hvad sker der når livet passerer revy?
Hvem møder os på den anden side?
Hvad er formålet med sjælevenner?
Hvilken del af os lever videre efter døden?
Hvordan opfatter vi 4D under en NDO?
Har mennesker der har oplevet en NDO særlige healende kræfter?
Hvad er meningen bag NDO?

Er meningen med NDO for opleveren eller for os alle?


Nyeste web-tilføjelser:

MEDIE-OASEN:  Vi har nu en liste af NDO'ere delt op efter land/stat/by med en kort kommentar og et link til deres oplevelse. Dette gør det nemmere at finde de NDO'ere du ønsker at interviewe eller er interesseret i at få kontakt med. Til nærdødsopleverne: vi oplever en enorm interesse fra medierne. Du kan gå til medie-oasen ved at klikke på dette link. Til de NDO'ere der ønsker at opdatere deres information så de kan komme på medie-listen, kontakt mig endelig – Jody:


12/30/11 - Ben Breedlove - viral NDO: inden han døde 18 år gammel 12/25/11 Her er linket til jer der ikke har set den endnu:  http://news.cnet.com/8301-27083_3-57349879-247/dying-teens-final-video-goes-viral/?tag=mncol;mlt_related
 

St. Theresas bøn:


Gid du i dag må være fyldt med fred

Gid du må stole på at du er præcis hvor du skal være

Gid du ikke glemmer de uendelige muligheder

Gid du må bruge de evner du har fået og give den kærlighed videre der er blevet givet til dig...

Gid du må hvile i tilfreds viden om at du er et barn af universet

Lad dette nu bosætte sig i dine knogler og

tillade din sjæl friheden til at synge, danse, lovprise og elske.  Det er her til hver eneste af os--

Ukendt.

ANDEN SPÆNDENDE LÆSNING!

 NDO FAQ
 Ekstraordinære NDO'er
 Ikke-vestlige NDO'er
 Audio
 Jodys hjørne
 Dr. Jeffs hjørne
 Rev. John Price hjørne
 Skeptikernes hjørne
 Feel good-side
 Poesi-siden
 NDERF webLinks
 De frivilliges hjørne

  Bogliste fra Indien

”Jo mere du fortæller historien, des mere kommer der fred ud af kaos”  - Bill VandenBush. 
NDO'ere med multimedieinterview (klik på linket)

Here er vores nyeste oplevelser: 

ANSVARSFRASKRIVELSE:  NDERF har offentliggjort selvmords-NDO'er på hjemmesiden som en del af forskningsprojektet. MEN NDERF STØTTER, IKKE, OPMUNTRER IKKE OG TILSKYNDER IKKE TIL SELVMORD PÅ NOGEN MÅDE ELLER I NOGEN FORM!

Danske oplevelser bliver lagt ud på hjemmesiden så snart de er oversat, så tjek siden jævnligt:

Alle NDO'er er nu lagt ud på hjemmesiden. Tak fordi du har indsendt din oplevelse til denne hjemmeside. Den kan være blevet lagt ud på en af de andre hjemmesider:  ADCRF (organisationer for forskning i kommunikation efter døden) www.adcrf.org  eller OBERF (alle andre former for bevidsthedsoplevelser, der ikke er NDO eller kommunikation efter døden) www.oberf.org


NDE Experiences and Comments: These are summaries of the accounts. 
The expanded version can be found by clicking on the link for the experiencer's name.

3379. Bolette L NDO  6/20/13  Fra Danmark.  Oprindeligt på dansk, oversat til engelsk af RuniJeg følte mig meget mere frisk og energifyldt end nogensinde. Meget mere end når jeg er i livet. Jeg havde en følelse af, at jeg kunne alt. Ikke at jeg tænkte over det- men jeg havde overhovedet ingen problemer eller spekulerede på noget negativt. Jeg var energifyldt, glædesfyldt, nysgerrig. Jeg var bare lige der i NUet - helt i NUet. Jeg følte ingen smerte og tænkte ikke på det heller. Samtidigt med at jeg gennemgik hele mit liv med alle følelser og oplevelser sammen med en meget energifyldt og vildt kærlig skabning, som jeg bare kendte så godt, uden at vide hvorfra, andet end at det måtte være fra når jeg ellers har været i efterlivet - når jeg har været død.
NDO fra fødsel komplikationer.

Evelyn NDO  12/29/2001  NDO 487  Fra Danmark  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Vibeke.  Det klare lys var langsomt blevet til en skikkelse klædt i en hvid kåbe. Alle blev stille, da skikkelsen bevægede sig hen imod mig. Ansigtet var lysende klart, smilende og roligt. Jeg kunne endda mærke varmen fra det.

NDO fra Danmark i forbindelse med en operation.

 

PJ NDO  12/16/2001  NDO 480  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Vibeke.    ... Det, der slår mig som så virkeligt ved denne oplevelse, endda efter alle disse år, er det velbehag og den fred, jeg oplevede, lige som de klare og levende farver og de skarpe detaljer i et landskab, jeg normalt ville tage for givet. 

To NDO’er, begge med visuel oplevelse af jordiske oplevelser langt væk fra kroppen.

 

Kelly NDO  10/27/2001  NDO 426  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.   Væsnet var ren ondskab, det var negativt. Jeg kendte ikke væsnet, og det kommunikerede til mig, at det ønskede mig for min kraft og styrke. 
NDO i forbindelse med en vanskelig hjerneoperation der indeholdt et møde med et ondt væsen.

 

David O NDO  10/27/2001  NDO 408 Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.   "Jeg forstod hvorledes menneskers tanker og handlinger øver indflydelse på planetens energier. Jeg blev vist ånder der var fortabt, og ånder der forsøgte at hjælpe dem mod lyset. Jeg blev vist menneskers og vores planets auraer, og fik forklaret deres formål." 

NDO i forbindelse med en overdosis/ forgiftning. Meget transcendent oplevelse.

 

Burke NDO  10/27/2001  NDO 390   Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.   "Informationen skyndte på mig som om det var de sidste stadier af en færdiggørelse der ville fuldende harmonien som jeg nu var en del af." 

NDO forbundet med en næsten fatal drukneulykke. Modtog enorm viden.

 

Alan NDO  2/8/1999  NDO 10049  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette.    ... en klar stråle af gyldent lys der vasker mørket væk. Jeg bliver på en eller anden måde ramt i brystet af en af disse stråler. Jeg føler ingen smerte; men jeg falder og kan ikke røre mig. Nogen samler mig op og lægger mig på et bord eller en seng. Jeg bliver spurgt om jeg vil gå med dem eller vente og blive lappet sammen. 

Usædvanligt skiftende scenarier efter alvorlig kvæstelse. Det er generelt usædvanligt at NDO'er skifter scenarier på denne måde.

 

Micheal G NDO  3/1/2001  NDO 10006  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette.  Jeg var Hjemme i det Ubetinget Kærlige Hvide Lys. Det fornyede min ånd 

Kirurgi relaterede NDO.

 

Val NDO  10/27/2001  NDO 389  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.    "Da jeg opdagede, at jeg ikke kunne bevæge mig fremad, fordi min mor holdt min arm, følte jeg mig splittet.... jeg ville ikke forlade hende og familien, men ønskede desperat at slutte mig til skikkelsen som ventede på mig i lyset."

NDO i forbindelse med en opperation. Moderens indblanding i beretningen er interessant.

 

Alexa H NDO  1/20/2002  NDO 10050  Multimedia Too  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Jeg så hvordan min handlen, eller det at jeg intet gjorde for at hjælpe, rent faktisk forplantede sig til andre mennesker og deres liv. Det var først da, at jeg forstod, hvordan hver eneste lille beslutning eller valg indvirker på verden.

NDO i forbindelse med barsel og fødselskomplikationer. Detaljeret oplevelse af det hinsides.

 

Joanna NDO 1/12/2002  NDO 10051 Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.    Aldrig havde jeg set eller bare forestillet mig et sted med en sådan renhed og fred. Klarhed, stilhed, og ro jeg aldrig havde oplevet var at finde der.

NDO i forbindelse med hjertestop, og med et meget vanskeligt liv, både før og efter oplevelsen.Index Dansk
Bibliotek (index) Dansk NDO
Aktuelle NDO'er
Arkiverede NDO'er (1998-2001)
NDERF (English)
   Near Death Experience Research Foundation   
Copyright © 1998-2016 Experience Research Foundation (NDERF) All rights reserved.