Near Death Experience Research Foundation

 

 

Near Death Experience
Research Foundation (NDERF)
(organisationen for forskning i nærdødsoplevelser)

Særlig meddelelse: Den nyeste version af nærdødsoplevelses-spørgeskemaet er nu færdigt. Hvis du har haft en NDO og ikke har delt den endnu... vil vi være rigtig glade for hvis du vil overveje at gøre det. En særlig tak til de der er og har været villige til at dele. Du vil berøre manges liv. Nærdødsoplevelses-spørgsskemaet er her: Del din NDO

NDERF
er den største hjemmeside for nærdødsoplevelser i verden med over 3200 tilgængelige førstehåndsberetninger.

En særlig tak til de tusinder der har delt deres oplevelser igennem årene!


 

Søg Aktuelle NDO'erNDO arkiverDel din NDOForumHallo HollywoodMedie InfoKontakt os
Aktuelle NDO'er
Del din NDO
Bibliotek (index) Dansk
Bibliotek (index) English
Generel NDO information
Hallo Hollywood/forfattere
Medie-oasen
Medie information
NDO forskning
Jodys hjørne
Multimedie
Bøger & anmeldelser
Sjælevenner
Om NDERF
MEDDELELSER:

Dette er et projekt under udvikling. Efterhånden som vi får flere Dansk oversættelser vil disse også blive offentliggjort. Hvis du er interesseret i at blive oversætter hos os, må du endelig henvende dig til mig på:

Vi får stadig mange henvendelser fra medierne og andre, der ønsker at komme I kontakt med nærdødsoplevere. Hvis du er interesseret I at blive kontaktet må du gerne sørge for at vi har din nuværende e-mail adresse. Særligt for dig der har aol.com, er det vigtigt at sørge for at vi er på din liste af godkendte afsendere – ellers vil du ikke modtage de beskeder vi sender dig. Dette gælder også nogle gange for hotmail.com-adresser.

Frivillige oversættere søges!  Kontakt venligst http://nderfdk.freeforums.org  or Jody
Tak!  Vi har en dansk oversættelsesgruppe!  

DE NYESTE NDO'er. Opdateres hver anden uge:   klik her


NDERF's fremmedsprog: klik her

Bibliotek (index) Dansk

Sideindhold – ikke-engelsk (index)Kommunikation efter døden (ADCRF)
Alt andet som ikke er en NDO eller KED (OBERF - organisation for forskning i ud-af-kroppen-oplevelser )Filmskabere og journalister - kig her!

 

Soul to Soulmate  kommer på et tidspunkt hvor verden desperat behøver mere kærlighed. Denne bog fortæller dig hvordan du finder din soulmate, eller hvis du allerede har en partner, fortæller bogen dig hvordan du forvandler dit forhold, så det bygger på den ultimative kærlighed og respekt. Som med alle forhold er intet enkelt. Bogen er delt ind I tre dele, der forklarer grundlaget for den menneskelige bevidsthed og adfærd, psykologien bag relationer og kærlighed samt hvordan man finder sin soulmate. Det kapitel jeg var mest begejstret for var undersøgelsen af begrebet soulmates. I begyndelsen havde jeg ikke meget tiltro til “kærlighed ved første øjekast” og tænkte selv på det som “lyst ved første øjekast”. På samme måde som det viste sig at jeg tog fejl I forhold til dette generelt accepterede begreb, er der mange andre opdagelser der venter på dig i Soul to Soulmates! Jeg håber du vil nyde at læse den lige så meget som jeg nød at skrive den.

Klik her for mere information eller for at bestille!

Evidence of The Afterlife

NYHEDSALARM: Evidence of the Afterlife (på dansk: ”Efter livet – den nyeste viden om nærdødsoplevelser” blev en New York Times bestseller otte dage efter udgivelsen! Der er kun 16 bøger på bestsellerlisten. Dette er bogen der allerede er i gang med at forandre verden!

Bestil bogen i dag!  Nu som lydbog!

Dr. Jeffrey Long, Jody Long og Paul Perry har sammen skrevet denne blockbuster der blev en øjeblikkelig Amazon.com bestseller efter Dr. Long's optræden I NBC's Today Show. Du kan se Dr. Long's interview ved at klikke her.

"Evidence of the Afterlife" er langt den største videnskabelige undersøgelse af NDO der nogensinde er lavet, og den er baseret på over 1300 NDO-beretninger givet til NDERF. Denne bogs indhold er videnskabeligt og alligevel både let tilgængeligt og en fornøjelse at læse. De mennesker hvis historier er præsenteret spænder over alle aldersklasser, racer og religiøse tilknytningsforhold og kommer fra hele verden, og alligevel er lighederne imellem deres oplevelser lige så ærefrygtindgydende som de er uforklarlige. Ud fra denne guldgrube af data forklarer Dr. Long hvorfor lægevidenskaben ikke lykkes med at forklare disse oplevelser og hvorfor der kun er én sandsynlig forklaring – at mennesker har overlevet døden og har rejst til en anden dimension.

"Evidence of the Afterlife" er så overbevisende at den enten vil bekræfte det du allerede ved eller også vil den inderligt udfordre dine nuværende overbevisninger gennem ni uigendrivelige beviser for livet efter døden. Der er ikke andre forklaringer man med rimelighed kan tro på, når man har læst denne bog – hverken medicinske eller nogen anden form for forklaring ��� ud over at der findes et liv efter døden!

                                 Klik her for mere information eller for at bestille!  

DE STORE SPØRGSMÅL:                                  
Lever vi evigt?
Hvad er virkelighed?
Er nærdødsoplevelser (NDO) spirituelle?
Hvor mange NDO i USA?
Hvad er vores formål på jorden?
FAQ om enestående ud-af-kroppen-oplevelser (UKO)/drømme
Hvad sker der når livet passerer revy?
Hvem møder os på den anden side?
Hvad er formålet med sjælevenner?
Hvilken del af os lever videre efter døden?
Hvordan opfatter vi 4D under en NDO?
Har mennesker der har oplevet en NDO særlige healende kræfter?
Hvad er meningen bag NDO?

Er meningen med NDO for opleveren eller for os alle?


Nyeste web-tilføjelser:

MEDIE-OASEN:  Vi har nu en liste af NDO'ere delt op efter land/stat/by med en kort kommentar og et link til deres oplevelse. Dette gør det nemmere at finde de NDO'ere du ønsker at interviewe eller er interesseret i at få kontakt med. Til nærdødsopleverne: vi oplever en enorm interesse fra medierne. Du kan gå til medie-oasen ved at klikke på dette link. Til de NDO'ere der ønsker at opdatere deres information så de kan komme på medie-listen, kontakt mig endelig – Jody:


12/30/11 - Ben Breedlove - viral NDO: inden han døde 18 år gammel 12/25/11 Her er linket til jer der ikke har set den endnu:  http://news.cnet.com/8301-27083_3-57349879-247/dying-teens-final-video-goes-viral/?tag=mncol;mlt_related
 

St. Theresas bøn:


Gid du i dag må være fyldt med fred

Gid du må stole på at du er præcis hvor du skal være

Gid du ikke glemmer de uendelige muligheder

Gid du må bruge de evner du har fået og give den kærlighed videre der er blevet givet til dig...

Gid du må hvile i tilfreds viden om at du er et barn af universet

Lad dette nu bosætte sig i dine knogler og

tillade din sjæl friheden til at synge, danse, lovprise og elske.  Det er her til hver eneste af os--

Ukendt.

ANDEN SPÆNDENDE LÆSNING!

 NDO FAQ
 Ekstraordinære NDO'er
 Ikke-vestlige NDO'er
 Audio
 Jodys hjørne
 Dr. Jeffs hjørne
 Rev. John Price hjørne
 Skeptikernes hjørne
 Feel good-side
 Poesi-siden
 NDERF webLinks
 De frivilliges hjørne

  Bogliste fra Indien

”Jo mere du fortæller historien, des mere kommer der fred ud af kaos”  - Bill VandenBush. 
NDO'ere med multimedieinterview (klik på linket)

Here er vores nyeste oplevelser: 

ANSVARSFRASKRIVELSE:  NDERF har offentliggjort selvmords-NDO'er på hjemmesiden som en del af forskningsprojektet. MEN NDERF STØTTER, IKKE, OPMUNTRER IKKE OG TILSKYNDER IKKE TIL SELVMORD PÅ NOGEN MÅDE ELLER I NOGEN FORM!

Danske oplevelser bliver lagt ud på hjemmesiden så snart de er oversat, så tjek siden jævnligt:

Alle NDO'er er nu lagt ud på hjemmesiden. Tak fordi du har indsendt din oplevelse til denne hjemmeside. Den kan være blevet lagt ud på en af de andre hjemmesider:  ADCRF (organisationer for forskning i kommunikation efter døden) www.adcrf.org  eller OBERF (alle andre former for bevidsthedsoplevelser, der ikke er NDO eller kommunikation efter døden) www.oberf.org


NDE Experiences and Comments: These are summaries of the accounts. 
The expanded version can be found by clicking on the link for the experiencer's name.

Fredna D NDO  3/8/2002   NDO 514  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  ...Først gik jeg i panik og forsøgte at komme ud, og så lige pludselig, sænkede der sig en stilhed og fred over mig, og jeg husker, at jeg følte det, som om jeg lo, og lige pludselig var det som om jeg stod oven på broen og så ned gennem vejen. Jeg kunne se min krop slaske rundt i vandet, men jeg kunne ikke se mig selv oppe på vejen. Det var fuldstændigt, som om jeg så gennem mine øjne på mig selv nede i vandet, og jeg husker, at jeg i mit sind sagde til mig selv, Nå det er altså nu det sker!
Dyb effekt på hende efter en nær drukne ulykke.

 

Joy C NDO  2/10/2002   NDO 10055  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Vi er nød til at sagtne din hjerterytme" Og jeg føte at jeg svævede lidt højere. Det var som om jeg blev til luft i nogle få sekunder. Så FØLTE jeg helt bogstaveligt at mit hjerte slog igen. Jeg husker ikke at jeg så et lys, men jeg husker at jeg følte mig fuldstændig vægtløs, og ude af kroppen. Det var meget usædvanelig oplevelse, mildest talt. På hospitalet begyndte jeg at føle mig bedre tilpas da min hjerterytme begyndte at falde. Jeg husker at jeg tænkte på hvor tæt jeg havde været på at forlade denne verden. Hele mit perspektiv forandrede sig.
Skønt forholdsvis ny (dårligt nok en måned gammel), og med kun oplevelsen af en begyndende NDO, oplever hun udtalte følgevirkninger, mens hun forsøger at integrere NDOen i sit liv.

Sherry H ADC  1/27/2014   NDO 30206  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Han kiggede op og så mig. Hans udtryk var ren forbavselse. Det mest interessante ved denne oplevelse var, at jeg kunne føle hans følelser, som var de mine egne. Han kom imod mig og jeg mod ham. Han samlede mig op og svang mig omkring, idet han sagde "Jeg elsker dig, jeg elsker dig, jeg elsker dig.
Gentagne EDK drømme møder med flere familiemedlemmer illustrere spectret af forbindelser mellem familiemedlemmer i dette liv og det næste. Beretningen er også del af Efter Døden Kommunikations hjemmesiden på www.adcrf.org.

 

Kathleen B NDO  2/10/2002   NDO 507  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Jeg ønskede bare at blive hængende der i al evighed. Følelserne der omgav mig føltes ulig noget, jeg nogensinde har oplevet på jorden. Det var som kærlighed, der var forstørret mange gange, fredfyldt og trygt.
NDO i forbindelse med fødsel. Møde med en kvind klædt i tøj fra det attende århundrede. Muligvis en mormor på mødrende side.

 

William S NDO  2/3/2002   NDO 505  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Mellem dem var der et strålende lys og jeg indså pludselig hvor jeg var henne. Jeg husekede programmer hvor folk havde sagt: "Gå ikke til lyset" hvilket jeg heller ikke havde i sinde at gøre, men jeg vidste ikke hvad jeg så skulle gøre
Kendskab til NDO før oplevelsen fik indflydelse på valgene under oplevelsen. Genfødsels billedsprog.

 

Jon NDO  2/3/2002   NDO 502  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  "Det første jeg bemærkede var, at jeg på en eller anden måde så begivenheden som udspillede sig foran mig fra indenfor øverst oppe på væggen i videospilsrummet. Jeg så en større og ældre dreng trække drengen som havde sparket mig på siden af mit hoved væk fra mig."
13 år gammel drengs NDO i forbindelse med en slåskamp.

 

Larry NDO  5/10/2000   NDO 10047  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Her er jeg så mens jeg ser på denne orange og grønne kugle. Og det er skræmmende. Jeg aner ikke hvor helvede jeg er henne. Men den er smuk. Lige pludselig, det er som tunnelsyn - jeg ser ned gennem denne tunnel. Dette lille lyserøde lys blev til et grøn-blåt lys. Det var der mit liv lød ud. Så er jeg her oppe og kigger på denne orange og gule kugle. det var blødt - det var varmt -- at se ind i tunnellen. Alt er stille, dødsens stille, men det er fredeligt. Jeg aner ikke, men jeg ved at jeg ikke er på jorden. Jeg ved! Pludselig var denne stemme. Den var ikke maskulin eller feminin, den var rar, eller bød. I har hørt om parodister. Parodister kan ikke efterligene denne stemme. Grunden er at der kun findes en stemme som den. Når du hører denne stemme, KENDER du den stemme. Jeg kan ikke beskrive denne stemme. Den var ikke stærk, den var ikke ubehaglig, den var ikke blød. Det var en stemme! Jeg kan ikke forklare denne stemme. Og jeg kunne ikke dreje mit hoved, fordi denne stemme talte med mig. Jeg kan ikke huske hvad den sagde. Jeg kan huske at stemmen sagde. "Du er nødt til at vende tilbage. Vi er ikke klar til dig."

 

Chae NDO  2/8/1999   NDO 10048  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Alle fik mig til at føle mig så hjemme, og jeg ønskede så inderligt at følges med dem. Jeg så frem til det og jeg havde ingen fortrydelser om det liv jeg lagde bag mig, for jeg vidste at alle ville have det helt okay med min beslutning om at forblive sammen med disse dejlige væsner.
NDO under en operatioon som 18årig mens gravid.

 

Ricardo Bedstefar NDO  3/25/1999  andenhånds NDO 10064  Fra Portugal. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette.    På dette sted var der en gruppe mennesker, der så ud til at vente på ham. De var alle klædt i hvidt og de havde alle en rosenknop malet på brystet af deres klædninger. Det var en realistisk gengivelse af en rosenknop, med to blade på hver side af stilken.
NDO fra Portugal, videregivet af barnebarn. Kraftfuldt og dybt, meningsfuldt syn.

 

Traci NDO  1/12/2002   NDO 494  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Jeg ved at hvis jeg havde behøvet noget - koncept, form,kommunikation - ville det være blevet mit, at opleve, men der var ingen nødvendighed.
Interesante insigter om en tomheds NDO fra en 16 årig.

 

TO NDO  12/9/2001  NDO 477  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette.    Altså, jeg så ikke et “hvidt” lys, men der var et vidunderligt, beroligende, varmt, hjemligt lys, som havde en farve jeg ALDRIG før har set. Den eneste måde jeg kan beskrive det på, er som en violet/hvid/blå fluorescerende farve – men det var næsten som en farvesky eller et nærvær (ikke rigtigt en tunnel), der skinnede så fantastisk. Jeg VILLE bare tage det ind… nærme mig det…
NDO efter et edderkoppebid af Den Sorte Enke.

 

Gina NDO  12/9/2001  NDO 474   Fra Canada. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.   Det næste der skete var at jeg passerede gennem en tunnel, imod et meget fredfyldt og smukt klart lys. Jeg blev mødt af former der bevægede sig, og som var ren energi. Det var sådan et smukt kærlighedsfyldt sted. Jeg husker at jeg elskede det der. og at jeg følte forbløffelse over den kærlighed jeg modtog. Jeg genså mit liv og det var mig der dømte.  
NDO fra en syttenårig der skyldtes en bilulykke.

 Index Dansk
Bibliotek (index) Dansk NDO
Aktuelle NDO'er
Arkiverede NDO'er (1998-2001)
Arkiverede NDO'er (1/1/2002-6/30/2002)
NDERF (English)
   Near Death Experience Research Foundation   
Copyright © 1998-2016 Experience Research Foundation (NDERF) All rights reserved.