NDERF (1/1/2002-6/30/2002)   
Home Page Aktuelle NDO'er Del din NDO



137. Arthur S NDO 6/20/2002. NDO 573. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jakob. Jeg svævede udenfor min bil, så ned på mig selv, min krop slapt hængende over såvel førersædet som passagersædet. Hvad der virkelig får mig til at tro, at jeg kortvarigt døde er, at alt visuelt var omvendt, ganske som du ser det på film-negativer. Alt hvad der skulle have været sort var hvidt, og alt hvad der skulle have været hvidt var sort. Jeg var der, hængende midt i luften, og så mig selv som død.
Selvom Arthur betragter sin oplevelse som en Ud-Af-Kroppen oplevelse, så var han bevidstløs og beskrev sig selv som “død” under oplevelsen. Der var en adskillelse af bevidstheden fra kroppen, og oplevelsen var klar.

132. John & Mary Alice SMR 5/13/2003. SMR 10092. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jakob. Vi har været sammen i over 24 år nu, mere forelsket end nogensinde, og evigheden venter på os. To ting yderligere af interesse. Cirka en uge før den kolde nat i marts havde jeg en drøm, der fik mig til at vågne fra en dyb søvn. En drøm som jeg aldrig tidligere havde haft, ej heller siden. Den var kort uden nogen dialoger. Jeg sad på en udendørs café; det var sent, aftentid måske, med en tyk tåge i luften. Silouetterne af to personer kom gående mod mig. Jeg kiggede ned for at læse avisen, og følte tilstedeværelsen af en af personerne siddende ved mit bord. Jeg så op, og det var Mary Alice. Det var som om, at denne drøm var et varsel, et tegn på ting der skulle ske.
Det er altid inspirerende at læse beretninger om så meget kærlighed, samt et hint af erindring om sjælevenner (soul mate).

131. Erin K NDO-Like 6/8/2002. NDO-Like 568. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jakob. Han tog min hånd, og jeg kunne mærke hver eneste af hans fingre. Hans stemme var klar og normal, mens de andre forblev dæmpet. Han var klædt i hvidt, men jeg ved ikke om det var en dragt, en kåbe eller noget andet. Han sagde, ‘Vær ikke bange.’ (Faktisk var jeg ikke bange til at begynde med, og jeg følte mig meget rolig ved synet af ham) Han sagde nogle ting, som jeg aldrig har gentaget (og aldrig kommer til), og så sagde han, at vi ville være sammen en dag.
NDO under barsel. Særligt interessant ved denne oplevelse er, at væsenet I NDOén viste sig at være en mand, som hun mødte senere i livet, men han har ingen viden om sin rolle i hendes NDO!

130. Arthur B NDO 6/8/2002. NDO 567. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jakob. Så sagde lyset, ‘Hvad gør du?’. Jeg svarede, ’Jeg er ved at dø’. Lyset spurgte mig, ‘Er du klar til at dø?’ Jeg svarede, ‘Nej! Der er ting jeg må gøre.’ Så sagde lyset, ‘Det er sandt. Tag tilbage og udfør dem. Når du er færdig, så kom tilbage og se mig’.
Oplevelse forårsaget af søvnapnø reaktion på kræftbehandling. Usædvanlige eftervirkninger!

129. Kris K NDO 6/8/2002. NDO 564. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jakob. Så så jeg min krop på operationsbordet – Jeg svævede over den. Jeg kunne beskrive udstyret i rummet og sygeplejerskernes og lægens samtaler. Jeg var ikke bange. Jeg var nærmest afkoblet, næsten klinisk. Jeg tænkte ‘Hmm, jeg må være ved at dø’. Så huskede jeg mit nye barn og bad ‘Please, lad mig blive – Jeg har fået et nyt barn’.
Dette er en evidens-NDE (perception af virkeligheden), med et formål om at opfostre sit barn.

128. Jean S NDO 6/4/2002. NDO 561.  Oversat til dansk af Jan. Jeg foretog et svimlende dyk ind i en tunnel. Jeg så ubevægelige mennekser. Jeg så gamle kollegaer (døde for mange år tilbage) som gjorde tegn som for at sige: "Kom med os" Jeg så mine forældre (døde siden 1979) der gjorde tegn, som inviterede mig til at følge med dem. Jeg så også min svigermor der gjorde tegn, for at afholde mig fra at følge med de andre som gjorde tegn. Jeg vedblev med at fare hurtigere og hurtigere og dybere og dybere mod et blå-hvidt lys der tiltrak mig.
Dette er vores første fremmedsprogede NDO! Det er også interessant at dette er en forholdsvis ny begivenhed (3 måneder tidliger) og som kan have mere til historien efter integrationen. Det tager sædvanligvis 7 år til at bearbejde en oplevelse..

127. Vern D NDO 5/25/2002. NDO 559. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Værende så virkeligt, havde jeg ingen grund til ikke at tro, at hvad jeg havde oplevet ikke var sket "fysisk", og efter at jeg var vågnet, gav jeg mig til at fortælle min historie til en af plejerne. Hun forklarede så at jeg var blevet fundet"kort efter klokken fem" og at jeg lå hvor mit hoved havde ramt soldater kassen. Hun sagde at jeg ikke kunne være gået omkring i rummet og gjort alt det jeg havde, fordi ingen bevæger sig efter at have pådraget sig den slags skader som jeg havde fået. Hun sagde også, at jeg da jeg blev fundet led af hypotermi, og at jeg døde to gange, en gang i ambulancen og så igen på operations stuen.
Denne NDO skete som følge af at blive slået bevidstløs. Det mest forbavsende var at han ikke anede at det ikke var virkeligt, før efter hændelsen, da plejren fortalte at han ikke havde flyttet sig fra hvor han var faldet.

126. Lindsey J NDO 5/25/2002. NDO 557. Fra the United Kingdom. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Plejerne prøvede at få mig tilbage ned i sengen da jeg besvimede. Det næste jeg husker er stråleglans, meget ligesom om man sad i skyerne, og der var min gamle ven Stuart. Han var død af kræft omtrent 24 år tidligere da han var 21 år gammel. Han så ud som sit gode gamle selv, den raske vesion af ham, som var ganske buttet, ikke den sørgelige magre person han blev på grund af sin sygdom. Hans hår var blevet gråt i tindingernen, præcis som han formodentlig ville have set ud hvis han havde levet. Jeg sagde til ham: " Du er blevet gråhåret" ’
Komplikationer efter en operation forårsagede denne NDO hvor hun mødte sin gamle ven som var død mange år tidligere.

125. Tawnie M NDO 5/19/2002. NDO 555. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Jeg havde en følelse af at være elsket, for den jeg er, værdifuld og forstået. Jeg havde en følelse af sikkerhed mere i mine tanker. Eksempelvis vidste jeg med sikkerhed at jeg var død. Oplevelsen gav mig styrke fra kærligheden og freden der omgav mig, kærligheds styrke. Jeg tror at nogle aspekter af hvad jeg er og hvad mit formål i livet er, blev mig givet, men jeg kan ikke huske dem. Før jeg havde min NDO blev jeg misbrugt fra jeg var et og et halvt år gammel indtil jeg havde min NDO. Mens jeg blev misbrugt disassocierede jeg, og nu er mine erindringer om misbrug helt fortrængt, så jeg ikke kan huske det. NDOen var en af de bedste oplevelser i mit korte liv på det tidspunkt.
Dette er en druknende barn NDO, hvor "kiss of life"( mund til mund) var en gave med mening på mange niveauer.

124. Bob A NDO 5/14/2002. NDO 552. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Jeg husker at jeg rejste mig op og så mig omkring og så at alting var farven grøn. Lysegrønt eller mørkegrønt, alle nuancer af grøn. Kirken var grøn. Missisippi floden var grøn. Jeg troede at jeg havde smadret mit hoved. Jeg lagde min hænder på hovedet for at holde på det, og jeg lagde mig ned på ryggen. Idet min krop igen ramte jorden fløj billeder fra mit liv gennem mit sind. Det var som et godstog af viden som kørte med lysets hastighed. Hver vogn var en begivenhed i mit liv( både gode og dårlige)
Skøn Bobs NDO er særdeles bemærkelsværdig, er efte efekterne aldeles forbavsende!

123. Nancy P NDO 5/14/2002. NDO 553. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Så sagde den fremmest dame til mig: "Det er ikke din tid endnu, du er nødt til at vende tilbage." Derefter sagde hun: "Tænk over det ... du husker." Så var det i det øjeblik klart, så jeg sagde til hende: "Jeg er død, ikke?" Hun svarede: "Ja, men det er ikke din tid endnu, du er nødt til at vende tilbage...Du er vores forbindelses led." Jeg ville ikke vende tilbage, og jeg begyndte at argumenterer imod det. Men så tænkte jeg på min mor, og hvordan hun aldrig ville tilgive sig selv, hvis jeg ikke levede.
Denne beretning har et par gode vertikale perceptions dele, verificeret efter NDOen'.

122. Mandy J NDO 5/14/2002. NDO 554. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Jeg skulle have min galdesten fjernet med laser, men da de pustede min mave op brugte de for meget luft hvilket gav for stærkt pres på min aorta. Jeg var væk i et minut og femogtyve sekunder. Det minut og de fem og tyve sekunder var vidunderligere end hele mit liv har været. Det er den mest utrolige oplevelse jeg nogensinde har haft.
Hvilken vidunderlig modtagelse fra hendes slægtninge og hvilken bemærkelsesværdig beskrivelse da hun så op i himlen og så Faderen, Sønnen og Helligånden.

121. Ed H NDO 5/8/2002. NDO 549. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. pickuppen snurrede 3 eller 4 gange rundt i luften og landede igen på hjulene. Så var alt så dejligt og fredeligt ... ikke mørkt .... behagelig temperatur. Jeg åbnede mine øjne og så det klareste lys jeg nogensinde har set. Jeg var ved en slags portåbning i lyset, og denne her dejlige stemme sagde: "det er ikke din tid, du har stadig noget du skal udrette."
NDO fremkaldt af en bilulykke.

120. Michael C NDO 5/3/2002 & 10/16/2004. NDO 545/2055. Fra Canada. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Jeg var på et meget fredfyldt sted foran et meget klart lys, som ikke gjorde ondt i øjnene. Der var flere (3 eller 5) høje tynde personer, hvis træk jeg enten ikke havde set eller ikke kunne huske, De syntes venligt stemt. Vi bevægede os langsomt mod lyset. Jeg kan ikke ikke huske at vi gik, vi bevægede os bare. Der var ingen mærkbar tunnel, men det forekom mig at rummet havde grænser. En af personerne tog min hånd og sagde: "Du kan komme med os."
Integrerende oplevelse fordi NDOen blev indsendt to gange over en periode på to år, således at man kan sammenligne bearbejdelsen af NDO en eller villigheden til at dele mere.

119. William Si NDO 4/29/2013. NDO 541. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Passing through this area, which seemed as if it could be endless, yet wasn't, I could sense those spirits that were in the shadows, I understood why they wouldn't look into the light, mostly because of the religious indoctrination that had lived by on earth, they felt they were not worthy to look into the light because of actions they had done in the human existence.
Han beskrive sin tredje NDO i lyset af sine første to NDO og hvad han har læst. Dette er en vidunderligt helt ned på jorden synspunkt fra et Salt Lake City medlem af IANDS. Der er et brev addendum med yderligere spørgsmål fra NDERF, samt endnu en e-mail

118. Yolanthe v M NDO 4/29/2002. NDO 543. From Australia. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Mit navn er Yolanthe og mit sind har givet og bragt mig så meget viden. Da jeg forlod min krop i 1988 (en hest stod på mit hoved) var jeg bare i lys, på vej op. Jeg forlod min hjerne,min krop dernede, uden at føle nogen smerte. Det er sindet i et ethvert individ der fortsætter.
To års integration gør dette til en interessant oplevelse.

117. Emma Louise S NDO 8/11/2004. NDO 10090. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Hun berettede om en højst bemærkelsesværdig oplevelse i tiden, efter at hun var blevet erklæret "død". Hun følte det somom hun tog en blid rejse ned af en flod. Hun hørte smuk musik. Hun følte en grad af fred og glæde som hun aldrig tidligere havde oplevet. Hun troede hun var i himlen og indså at hun var død. Mens dette fandt sted, begyndte hun at have modstridende tanker - Jeg må vende tilbage, mine børn har brug for mig - versus, - jeg kan ikke forlade denne fylde og skønhed. Denne indre kamp stod på en tid. Så vågnede hun og genvandt sit helbred. Hun levede et fuldt og tilfredsstillende liv, og så sine børn vokse op og få deres egne fremgangsrige liv.
Dette er en vidunderlig NDO historie, med det meste af den klassiske NDO billedverden og eftervirkninger, der dog fandt sted næsten et århundrede før Raymond Moody opfandt udtrykket "nær døds oplevelse" og længe før NDOer blev udgivet.

116. Victor Z SOBEs 4/19/2002. SOBEs 10068. IKKE VESTLIG OPLEVELSE FRA RUSLAND (In ENGLISH and RUSSIAN) (oversat til dansk af Jan) Så følte jeg, at jeg fløj gennem en slags tunnel. For så vidt jeg allerede havde hørt om det i Amerikanske radioudsendelser, og havde læst om det i lokale aviser, var jeg ikke forbavset, men forventede det nærmest af en eller anden grund. Jeg for afsted med enormt høj fart. Den slags hastigheder findes ikke i livet. Min fart øgedes gradvist, og dog meget hurtigt. Kort efter kom et lys til syne et sted langt borte og voksede sig hurtigt større.
Dette er en utrolig kulturel udveksling, med adskillige oplevelser over tid - en åndelig rejse, i et land hvor regeringen er i færd med at bryde sammen. Victor fandt Biblen (ånd) og fandt også balance og et formål i livet.

115. Prana SOBE 3/21/1999. SOBE 10065. IKKE VESTLIG OPLEVELSE FRA INDIEN. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Efter at været nået et niveau stoppede jeg og stod stille for en stund. Jeg ville gerne kalde på min mand og fortælle ham om det. Men jeg kunne intet gøre. Men så kom jeg lagsomt ned på samme måde, og med et ryk entrede jeg kroppen. Pludselig var jeg i stand til at bevæge mig og sprang op. Den eneste efter virkning er, at jeg har fået klaustrofobi.
Spontan ud af kroppen oplevelse udløst af feber efter en abort.

114. SK W NDO 4/19/2002. NDO 538. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. På et tidspunkt vågnede jeg. Jeg udrede mig over hvorfor de havde lagt mig i sådan en høj seng. Jeg befandt mig mindst to meter over gulvet, og jeg kunne se min mor sidde ved siden af min seng, helt langt dernede. Det var en kort oplevelse og så faldt jeg i koma.
Denne NDO har nogle af de mest bemækelsesværdige NDO eftervirkninger, at skrive en hel symfoni, og ikke være istand til at skrive eller læse musik før NDOen.

113. Leanne V NDO 4/19/2002. 539. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Jeg var i et mørkt rum. Der var andre omkring mig, på begge sider oven over og neden under mig. Det mørke rum jeg befandt mig i var næsten "suppeagtigt" fyldt med flydende kviksølv. Jeg flød rundt i det kviksølv. Der var en oplyst "døråbning ovenover mig, og lyset udenfor døren oversvømmede det enorme rum jeg befandt mig i. Jeg kæmpede for at nå til døråbningen, men på en eller anden måde vidste jeg at jeg ikke magtede det endnu. Jeg indså at jeg var nødt til at blive, og hjælpe de mennesker som kaldte neden under.
NDO forårsaget af viral hjernebetændelse, tilbragte en måned i intensiv afdelingen. Forbavsende skift i diæt og religiøs praksis efter NDO.

112. Bruce H NDO 4/19/2002. NDO 537. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Jeg husker at jeg var et kulsort sted, kul sort. Jeg var ikke bange. Jeg var blot forundret over hvor mørkt dette sted var. Så følte jeg tilstedeværelsen af andre væsner. Jeg så aldrig deres ansigter, jeg vidste imidlertid på en eller anden måde, at min bedstemor og tante var der, samt andre som jeg ikke havde nogen følelser om. De var bag mig og blev ved med at sige til mig at jeg skulle gå med dem. Jeg følte endda at de berørte min skulder bagfra i deres forsøg på at få mig til at gå med dem.
Et mørkt og behageligt sted, ingen tunnel, men følte og hørte alligevel slægtninge.

111. Ann NDO 8/5/2003. NDO 12011. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Dette er en tilføjelse til indlæget af 16 - 04 - 02. Jeg kom tilbage fra min oplevelse med en meget klar besked om at selvmord ikke er et valg som det er op til os at tage. Det er aldrig en option. Jeg tror ikke, at nogen som har været i der, nogensinde vil risikere ikke at være i stand til at vende tilbage! ’
Ann, if you read this, we didn't get the first posting of 4/16/02. If Ann, hvis du læser dette,, vi fik ikke dit første opslag af 16-4-02. Hvis du ville være sød at indsende det igen, vil vi meget gerne dele mere af din mddelelse og historie med alle. 19-4-/02

110. Shibani NDO 8/19/2001. NDO 10066. I løbet af den tid jeg betragtede min egen krop, husker jeg tydeligt følelsen af glæde over ikke at være den der var kommet til skade, fuldstændig desorientering fra min egen krop, genkendte ikke min krop, identificerede mig selv som værende den der betragtede den anden krop som lå på jorden. Jeg følte ingen smerte eller følelse, udover at føle mig lykkelig over ikke at være kommet til skade.

109. Janet B NDO 4/13/2002. NDO 536. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.
Skønt døden var et resultat af forgiftning, har oplevelsen mange paralleller til Mexicanske shamaners lære om "Ørnen". Carlos Castanedas bog Ørnens Gave, fortæller om en figurativ ørn som æder livsformer for at ernære sig selv. Shamanernes

108. Analisa D NDO 4/6/2002. NDO 533. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Alt hvad jeg kan huske var at jeg var i et rum på hospitalet, og pludselig blev omgivet at dette klare gul hvide lys. Det var endnu klarer længere væk, og jeg så dette lys som om det var overlagt landskabet uden for vinduet. Pludselig var det som om jeg blev trukket hen mod dette lys, og det var den mest vidunderlige følelse af fred og kærlighed som jeg nogensinde har oplevet. Det var ren ekstase.
Forbløffende sammenligning og kontrast mellem en himmelsk og en infernalsk NDO lignende oplevelse.

107. Tom P NDO 4/6/2002. NDO 531. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. "Da mit hjerte stoppede, blev jeg bevidt om at jeg var på vej ind i en vægtløs tilstand og på vej væk... faktisk svæve væk over båren på skadestuen. Der var masser af hvidhed og en følelse af fred. Jeg morede mig over løftet som skete uden tryk på min bagside. Så vågnede jeg og blev set til efter en "chok behandling". Jeg føler meget som jeg gjorde førhen, og har ingen dødsangst.
NDO med den spæde begyndelse af ud af kroppen tilstandenin very beginning of the out of body stage.

106. Kara NDO 3/21/2002. NDO 527. Fra Australie. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Det kan beskrives som at flyve gennem ud af rummet, og genopleve visse uafsluttede begivenheder i ens liv.
Barsels relateret NDO. Hvad der er så bemærkelsesværdigt ved denne NDO er livsgennemgangen hvor hun blev befriet fra sin skyld vedrørende et biluheld, da hun blev klar over at det ikke var hendes der havde gjort noget forkert.

105. VV NDO 12/8/2002. NDO 526. Fra the United Kingdom. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Jeg husker at jeg var i et gråt rum med mennesker i. Rummet syntes at være et venteværelse. Folk kom hen til mig. Jeg genkendte nogen af dem som mulige familiemedlemmer, men jeg kendte dem ikke. Alligevel kendte de mig.
Interesant NDO med bekendte mennesker i et venteværelse.

104. JM NDO 3/21/2002. NDO 525. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Jeg var fuldstændig afslappet og følte total kærlighed, jeg kunne se skygger af folk på begge sider af mig som kendte mig, men jeg kendte ikke dem... men de var familie. Jeg hørte den smukkeste musik og bevægede mige gennem en tunnel mod et lys som jeg vidste var Gud.
NDO fra dreng der drukner.

103. Daniel E Possilbe NDO 3/14/2002. Possilbe NDO 520. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Det forekom at være et naturlig forløb. Der var en automatisk gennemgang af hele mit liv - hver eneste begivenhed jeg nogensinde havde oplevet, komplet med følelser (men anskuet objektivt) - der rullede foran mig og rundt om mig som en panoramisk film. Fra fødsel til død, på liniær vis, observeret uden tristhed eller ruelse.
En oplevelse så dyb at det tog samtlige 7 år bare at begynde at bearbejde den

102. Gail T NDO 3/11/2002. NDO 521. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Da jeg forlod min krop havde jeg jeg stadig tanker og følelser. Derfor forlader sjælen, min sjæl, virkelig kroppen i et bundt af energi(tanker/følelser) Jeg kan ikke sige jer hvor langt eller hvor hurtigt sjælen rejser. Jeg er sikker på at jeg krydsede en dimension - ud af den fysiske og ind i noget andet, hvor opleveser er tanke/energi. Hvert lys jeg så, var en anden sjæl. Jeg flød i en flod af sjæle.
Denne NDO gav anledning til megen sjæle søgen. Indeholder en fascinerende beskrivelse af helvede. Hvad mere er, det er også en af de få NDOere som rent faktisk ønskede at vende tilbage til jorden!

101. Maria G NDO 3/8/2002 NDO 518; Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  "Kristus spurgte mig om jeg var rede til at dø og jeg svarede "ja". Han sagde du er nødt til at vende tilbage på grund af din søn Christopher "
Store livsforandringer omkring forholdet til søn.

100. Fredna D NDO  3/8/2002 NDO 514 Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  ...Først gik jeg i panik og forsøgte at komme ud, og så lige pludselig, sænkede der sig en stilhed og fred over mig, og jeg husker, at jeg følte det, som om jeg lo, og lige pludselig var det som om jeg stod oven på broen og så ned gennem vejen. Jeg kunne se min krop slaske rundt i vandet, men jeg kunne ikke se mig selv oppe på vejen. Det var fuldstændigt, som om jeg så gennem mine øjne på mig selv nede i vandet, og jeg husker, at jeg i mit sind sagde til mig selv, Nå det er altså nu det sker!
Dyb effekt på hende efter en nær drukne ulykke.

99. Joy C NDO  2/10/2002 NDO 10055 Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Vi er nød til at sagtne din hjerterytme" Og jeg føte at jeg svævede lidt højere. Det var som om jeg blev til luft i nogle få sekunder. Så FØLTE jeg helt bogstaveligt at mit hjerte slog igen. Jeg husker ikke at jeg så et lys, men jeg husker at jeg følte mig fuldstændig vægtløs, og ude af kroppen. Det var meget usædvanelig oplevelse, mildest talt. På hospitalet begyndte jeg at føle mig bedre tilpas da min hjerterytme begyndte at falde. Jeg husker at jeg tænkte på hvor tæt jeg havde været på at forlade denne verden. Hele mit perspektiv forandrede sig.
Skønt forholdsvis ny (dårligt nok en måned gammel), og med kun oplevelsen af en begyndende NDO, oplever hun udtalte følgevirkninger, mens hun forsøger at integrere NDOen i sit liv.

98. Sherry H ADC  1/27/2014 NDO 30206 Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Han kiggede op og så mig. Hans udtryk var ren forbavselse. Det mest interessante ved denne oplevelse var, at jeg kunne føle hans følelser, som var de mine egne. Han kom imod mig og jeg mod ham. Han samlede mig op og svang mig omkring, idet han sagde "Jeg elsker dig, jeg elsker dig, jeg elsker dig.
Gentagne EDK drømme møder med flere familiemedlemmer illustrere spectret af forbindelser mellem familiemedlemmer i dette liv og det næste. Beretningen er også del af Efter Døden Kommunikations hjemmesiden på www.adcrf.org.

96. Kathleen B NDO  2/10/2002 NDO 507 Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Jeg ønskede bare at blive hængende der i al evighed. Følelserne der omgav mig føltes ulig noget, jeg nogensinde har oplevet på jorden. Det var som kærlighed, der var forstørret mange gange, fredfyldt og trygt.
NDO i forbindelse med fødsel. Møde med en kvind klædt i tøj fra det attende århundrede. Muligvis en mormor på mødrende side.

95. William S NDO  2/3/2002 NDO 505 Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Mellem dem var der et strålende lys og jeg indså pludselig hvor jeg var henne. Jeg husekede programmer hvor folk havde sagt: "Gå ikke til lyset" hvilket jeg heller ikke havde i sinde at gøre, men jeg vidste ikke hvad jeg så skulle gøre
Kendskab til NDO før oplevelsen fik indflydelse på valgene under oplevelsen. Genfødsels billedsprog.

94. Jon NDO  2/3/2002 NDO 502 Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Det første jeg bemærkede var, at jeg på en eller anden måde så begivenheden som udspillede sig foran mig fra indenfor øverst oppe på væggen i videospilsrummet. Jeg så en større og ældre dreng trække drengen som havde sparket mig på siden af mit hoved væk fra mig."
13 år gammel drengs NDO i forbindelse med en slåskamp.

93. Larry NDO  5/10/2000 NDO 10047 Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Her er jeg så mens jeg ser på denne orange og grønne kugle. Og det er skræmmende. Jeg aner ikke hvor helvede jeg er henne. Men den er smuk. Lige pludselig, det er som tunnelsyn - jeg ser ned gennem denne tunnel. Dette lille lyserøde lys blev til et grøn-blåt lys. Det var der mit liv lød ud. Så er jeg her oppe og kigger på denne orange og gule kugle. det var blødt - det var varmt -- at se ind i tunnellen. Alt er stille, dødsens stille, men det er fredeligt. Jeg aner ikke, men jeg ved at jeg ikke er på jorden. Jeg ved! Pludselig var denne stemme. Den var ikke maskulin eller feminin, den var rar, eller bød. I har hørt om parodister. Parodister kan ikke efterligene denne stemme. Grunden er at der kun findes en stemme som den. Når du hører denne stemme, KENDER du den stemme. Jeg kan ikke beskrive denne stemme. Den var ikke stærk, den var ikke ubehaglig, den var ikke blød. Det var en stemme! Jeg kan ikke forklare denne stemme. Og jeg kunne ikke dreje mit hoved, fordi denne stemme talte med mig. Jeg kan ikke huske hvad den sagde. Jeg kan huske at stemmen sagde. "Du er nødt til at vende tilbage. Vi er ikke klar til dig."

91. Chae NDO  2/8/1999 NDO 10048 Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Alle fik mig til at føle mig så hjemme, og jeg ønskede så inderligt at følges med dem. Jeg så frem til det og jeg havde ingen fortrydelser om det liv jeg lagde bag mig, for jeg vidste at alle ville have det helt okay med min beslutning om at forblive sammen med disse dejlige væsner.
NDO under en operatioon som 18årig mens gravid.

90. Traci NDO  1/12/2002 NDO 494 Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Jeg ved at hvis jeg havde behøvet noget - koncept, form,kommunikation - ville det være blevet mit, at opleve, men der var ingen nødvendighed.
Interesante insigter om en tomheds NDO fra en 16 årig.

89. Debra NDO 1/12/2002. NDO 489. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Jeg følte intet ønske om at vende tilbage til dem, også selvom de var gået i panik og frygtede for mig. Jeg vidste bare at alting ville blive okay. og at de også ville være okay. Der var en stærk følelse af fred og lettelse - som om al bekymring eller ansvarlighed, ikke eksisterede eller var meningsløs. Jeg vidste at jeg var hos min Gud og ønskede ikke at vende tilbage til min jordiske krop og familie.
NDO i forbindelse med indre blødninger.







Index Dansk
Bibliotek (index) Dansk NDO
Aktuelle NDO'er
Arkiverede NDO'er (7/1/2002-12/31/2002)
Arkiverede NDO'er (1/1/2002-6/30/2002)
Arkiverede NDO'er (1998-2001)
NDERF (English)



   Near Death Experience Research Foundation  
©1998-2024 Experience Research Foundation (NDERF) All rights reserved.