NDERF Home Page Aktuelle NDO'er Del din NDO

    NDERF (1/1/2002-6/30/2002)    
Individual NDO Experiences

These NDE's, as all others we share, will be presented to fully protect the confidentiality of the experiencer, if requested. We do not believe these changes will diminish our understanding of NDE. We do believe these changes are necessary for the integrity of NDERF.NDE Experiences and Comments: These are summaries of the accounts.
The expanded version can be found by clicking on the link for the experiencer's name.108. Analisa D NDO 4/6/2002. NDO 533. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Alt hvad jeg kan huske var at jeg var i et rum på hospitalet, og pludselig blev omgivet at dette klare gul hvide lys. Det var endnu klarer længere væk, og jeg så dette lys som om det var overlagt landskabet uden for vinduet. Pludselig var det som om jeg blev trukket hen mod dette lys, og det var den mest vidunderlige følelse af fred og kærlighed som jeg nogensinde har oplevet. Det var ren ekstase.
Forbløffende sammenligning og kontrast mellem en himmelsk og en infernalsk NDO lignende oplevelse.

107. Tom P NDO 4/6/2002. NDO 531. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. "Da mit hjerte stoppede, blev jeg bevidt om at jeg var på vej ind i en vægtløs tilstand og på vej væk... faktisk svæve væk over båren på skadestuen. Der var masser af hvidhed og en følelse af fred. Jeg morede mig over løftet som skete uden tryk på min bagside. Så vågnede jeg og blev set til efter en "chok behandling". Jeg føler meget som jeg gjorde førhen, og har ingen dødsangst.
NDO med den spæde begyndelse af ud af kroppen tilstandenin very beginning of the out of body stage.

106. Kara NDO 3/21/2002. NDO 527. Fra Australie. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Det kan beskrives som at flyve gennem ud af rummet, og genopleve visse uafsluttede begivenheder i ens liv.
Barsels relateret NDO. Hvad der er så bemærkelsesværdigt ved denne NDO er livsgennemgangen hvor hun blev befriet fra sin skyld vedrørende et biluheld, da hun blev klar over at det ikke var hendes der havde gjort noget forkert.

105. VV NDO 12/8/2002. NDO 526. Fra the United Kingdom. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Jeg husker at jeg var i et gråt rum med mennesker i. Rummet syntes at være et venteværelse. Folk kom hen til mig. Jeg genkendte nogen af dem som mulige familiemedlemmer, men jeg kendte dem ikke. Alligevel kendte de mig.
Interesant NDO med bekendte mennesker i et venteværelse.

104. JM NDO 3/21/2002. NDO 525. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Jeg var fuldstændig afslappet og følte total kærlighed, jeg kunne se skygger af folk på begge sider af mig som kendte mig, men jeg kendte ikke dem... men de var familie. Jeg hørte den smukkeste musik og bevægede mige gennem en tunnel mod et lys som jeg vidste var Gud.
NDO fra dreng der drukner.

103. Daniel E Possilbe NDO 3/14/2002. Possilbe NDO 520. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Det forekom at være et naturlig forløb. Der var en automatisk gennemgang af hele mit liv - hver eneste begivenhed jeg nogensinde havde oplevet, komplet med følelser (men anskuet objektivt) - der rullede foran mig og rundt om mig som en panoramisk film. Fra fødsel til død, på liniær vis, observeret uden tristhed eller ruelse.
En oplevelse så dyb at det tog samtlige 7 år bare at begynde at bearbejde den

102. Gail T NDO 3/11/2002. NDO 521. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. Da jeg forlod min krop havde jeg jeg stadig tanker og følelser. Derfor forlader sjælen, min sjæl, virkelig kroppen i et bundt af energi(tanker/følelser) Jeg kan ikke sige jer hvor langt eller hvor hurtigt sjælen rejser. Jeg er sikker på at jeg krydsede en dimension - ud af den fysiske og ind i noget andet, hvor opleveser er tanke/energi. Hvert lys jeg så, var en anden sjæl. Jeg flød i en flod af sjæle.
Denne NDO gav anledning til megen sjæle søgen. Indeholder en fascinerende beskrivelse af helvede. Hvad mere er, det er også en af de få NDOere som rent faktisk ønskede at vende tilbage til jorden!

101. Maria G NDO 3/8/2002 NDO 518; Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  "Kristus spurgte mig om jeg var rede til at dø og jeg svarede "ja". Han sagde du er nødt til at vende tilbage på grund af din søn Christopher "
Store livsforandringer omkring forholdet til søn.

100. Fredna D NDO  3/8/2002 NDO 514  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  ...Først gik jeg i panik og forsøgte at komme ud, og så lige pludselig, sænkede der sig en stilhed og fred over mig, og jeg husker, at jeg følte det, som om jeg lo, og lige pludselig var det som om jeg stod oven på broen og så ned gennem vejen. Jeg kunne se min krop slaske rundt i vandet, men jeg kunne ikke se mig selv oppe på vejen. Det var fuldstændigt, som om jeg så gennem mine øjne på mig selv nede i vandet, og jeg husker, at jeg i mit sind sagde til mig selv, Nå det er altså nu det sker!
Dyb effekt på hende efter en nær drukne ulykke.

99. Joy C NDO  2/10/2002 NDO 10055  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Vi er nød til at sagtne din hjerterytme" Og jeg føte at jeg svævede lidt højere. Det var som om jeg blev til luft i nogle få sekunder. Så FØLTE jeg helt bogstaveligt at mit hjerte slog igen. Jeg husker ikke at jeg så et lys, men jeg husker at jeg følte mig fuldstændig vægtløs, og ude af kroppen. Det var meget usædvanelig oplevelse, mildest talt. På hospitalet begyndte jeg at føle mig bedre tilpas da min hjerterytme begyndte at falde. Jeg husker at jeg tænkte på hvor tæt jeg havde været på at forlade denne verden. Hele mit perspektiv forandrede sig.
Skønt forholdsvis ny (dårligt nok en måned gammel), og med kun oplevelsen af en begyndende NDO, oplever hun udtalte følgevirkninger, mens hun forsøger at integrere NDOen i sit liv.

98. Sherry H ADC  1/27/2014 NDO 30206  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Han kiggede op og så mig. Hans udtryk var ren forbavselse. Det mest interessante ved denne oplevelse var, at jeg kunne føle hans følelser, som var de mine egne. Han kom imod mig og jeg mod ham. Han samlede mig op og svang mig omkring, idet han sagde "Jeg elsker dig, jeg elsker dig, jeg elsker dig.
Gentagne EDK drømme møder med flere familiemedlemmer illustrere spectret af forbindelser mellem familiemedlemmer i dette liv og det næste. Beretningen er også del af Efter Døden Kommunikations hjemmesiden på www.adcrf.org.

96. Kathleen B NDO  2/10/2002 NDO 507  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Jeg ønskede bare at blive hængende der i al evighed. Følelserne der omgav mig føltes ulig noget, jeg nogensinde har oplevet på jorden. Det var som kærlighed, der var forstørret mange gange, fredfyldt og trygt.
NDO i forbindelse med fødsel. Møde med en kvind klædt i tøj fra det attende århundrede. Muligvis en mormor på mødrende side.

95. William S NDO  2/3/2002 NDO 505  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Mellem dem var der et strålende lys og jeg indså pludselig hvor jeg var henne. Jeg husekede programmer hvor folk havde sagt: "Gå ikke til lyset" hvilket jeg heller ikke havde i sinde at gøre, men jeg vidste ikke hvad jeg så skulle gøre
Kendskab til NDO før oplevelsen fik indflydelse på valgene under oplevelsen. Genfødsels billedsprog.

94. Jon NDO  2/3/2002 NDO 502  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Det første jeg bemærkede var, at jeg på en eller anden måde så begivenheden som udspillede sig foran mig fra indenfor øverst oppe på væggen i videospilsrummet. Jeg så en større og ældre dreng trække drengen som havde sparket mig på siden af mit hoved væk fra mig."
13 år gammel drengs NDO i forbindelse med en slåskamp.

93. Larry NDO  5/10/2000 NDO 10047  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Her er jeg så mens jeg ser på denne orange og grønne kugle. Og det er skræmmende. Jeg aner ikke hvor helvede jeg er henne. Men den er smuk. Lige pludselig, det er som tunnelsyn - jeg ser ned gennem denne tunnel. Dette lille lyserøde lys blev til et grøn-blåt lys. Det var der mit liv lød ud. Så er jeg her oppe og kigger på denne orange og gule kugle. det var blødt - det var varmt -- at se ind i tunnellen. Alt er stille, dødsens stille, men det er fredeligt. Jeg aner ikke, men jeg ved at jeg ikke er på jorden. Jeg ved! Pludselig var denne stemme. Den var ikke maskulin eller feminin, den var rar, eller bød. I har hørt om parodister. Parodister kan ikke efterligene denne stemme. Grunden er at der kun findes en stemme som den. Når du hører denne stemme, KENDER du den stemme. Jeg kan ikke beskrive denne stemme. Den var ikke stærk, den var ikke ubehaglig, den var ikke blød. Det var en stemme! Jeg kan ikke forklare denne stemme. Og jeg kunne ikke dreje mit hoved, fordi denne stemme talte med mig. Jeg kan ikke huske hvad den sagde. Jeg kan huske at stemmen sagde. "Du er nødt til at vende tilbage. Vi er ikke klar til dig."

91. Chae NDO  2/8/1999 NDO 10048  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Alle fik mig til at føle mig så hjemme, og jeg ønskede så inderligt at følges med dem. Jeg så frem til det og jeg havde ingen fortrydelser om det liv jeg lagde bag mig, for jeg vidste at alle ville have det helt okay med min beslutning om at forblive sammen med disse dejlige væsner.
NDO under en operatioon som 18årig mens gravid.

90. Traci NDO  1/12/2002 NDO 494  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Jeg ved at hvis jeg havde behøvet noget - koncept, form,kommunikation - ville det være blevet mit, at opleve, men der var ingen nødvendighed.
Interesante insigter om en tomheds NDO fra en 16 årig.

89. Debra NDO 1/12/2002. NDO 489. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Jeg følte intet ønske om at vende tilbage til dem, også selvom de var gået i panik og frygtede for mig. Jeg vidste bare at alting ville blive okay. og at de også ville være okay. Der var en stærk følelse af fred og lettelse - som om al bekymring eller ansvarlighed, ikke eksisterede eller var meningsløs. Jeg vidste at jeg var hos min Gud og ønskede ikke at vende tilbage til min jordiske krop og familie.
NDO i forbindelse med indre blødninger.Index Dansk
Bibliotek (index) Dansk NDO
Aktuelle NDO'er
Arkiverede NDO'er (1998-2001)
Arkiverede NDO'er (1/1/2002-6/30/2002)
NDERF (English)
   Near Death Experience Research Foundation   
©1998-2018 Experience Research Foundation (NDERF) All rights reserved.