Julie C PBS
Home Page Aktuální PBS Sdílení PBS



Popis zkušenosti:

Teď už bývalý manžel byl naštvaný a tlačil mě za krk na zeď s nohama ve vzduchu. Neuvědomil si, že mě uškrtil k smrti. Když povolil stisk, mé tělo bezvládně kleslo k zemi a moje hlava se odrazila od betonové podlahy. Položil mě na gauč a pokusil se mě vrátit k životu. Když jeho pokusy selhaly, šel zkontrolovat děti.

Vzpomínám si, jak jsem spatřila světlo a pak jsem prostoupila zdí. Vznášela jsem se nad svojí rodinou. Nejprve jsem si myslela, že jsem naživu, ale rychle jsem si uvědomila, že už živá nejsem. Hned jsem se urputně snažila vrátit do svého těla a pak byla tma, dokud jsem se neprobrala.

Můj bývalý manžel mi pak řekl, že se snažil přijít na to, co udělat s mým tělem.

Od návratu se cítím mocnější, chytřejší a cítím se na nesprávném místě. V roce mé smrti jsem nastoupila do nové společnosti a nyní se starám o veškeré distribuční operace pro celou zemi, s obratem osm miliard dolarů ročně. Sedmdesát pět lidí mi podává hlášení. Když jsem zemřela, byla jsem jen matkou v domácnosti s historií servírky. Řekla bych, že moje smrt byla pro mne požehnáním. Když někdy medituji, mohu se vrátit i zpět ke světlu. Je to ale strašidelné a připadá mi jako by uteklo několik desetiletí během několika minut, takže to raději nedělám. Život je jedno velké dobrodružství.

Základní informace:

Pohlaví: Žena

PBS se stalo: 02/17/2016