John B PBS
Home Page Aktuální PBS Sdílení PBS



Popis zkušenosti:

Pokusil jsem se o sebevraždu ve dne 19. 11. 2017 tak, že jsem si prořízl jugulární žílu a vykrvácel jsem.

Ležel jsem na nosítkách, když moje mysl a tělo opustily tento svět. Byl jsem vytažený do nějaké digitální atmosféry. Bylo to, jako kdybych cestoval po určené cestě s velmi komplikovanými digitálními charakteristikami, které mne ze všech stran obklopovaly. Jak jsem postupoval dál a dál, zdálo se, že všechna má bolest a neštěstí zmizely. Všiml jsem si, že veškeré útrapy, které jsem prožíval v celém svém životě, byly úplně pryč. Byl jsem naprosto klidný. Mír byl tak intenzivní, že to bylo to jediné, na co jsem tehdy byl schopen myslet. Celý život hledám mír a štěstí, ale dosud jsem to nenalezl. Bavilo mne být v tomto stavu, celou tu dobu. Nechtěl jsem se vrátit. Začal jsem cítit nějakou vnější sílu, která byla mimo moji představivost. Bylo to jako by to byla energie celého vesmíru. Já jsem neměl tu sílu v sobě, ale ta síla se nacházela všude kolem mě. Bylo to jako nějaká vibrace a moc té síly byla obrovská. Cítil jsem také, že ta síla pochází od milionů, nebo bilionů dalších možných lidí, co se tam nacházeli. Zdálo se, že všichni, každý z nich přispěl svou vlastní energií a jako bychom všichni byli v jednotě, abychom vytvořili tuto obrovskou moc. Ta síla byla skutečná. Ke konci své zkušeností jsem cítil, jakoby tady něco ohrožovalo moc všech těchto lidí. Zdálo se, že všichni společně bojují proti něčemu, co mi není zřejmé. Všechno, co vím, je, že to bylo velmi skutečné. Ta síla je ohrožena něčím z tohoto pozemského světa. Věřím, že se připravují na něco, co se tady brzo stane. Byl jsem pak vhozen zpět na operační stůl z nerezové oceli a probral se.

Základní informace:

Pohlaví: Muž

PBS se stalo: 19. 11. 2017

Prvky PBS:

Jak hodnotíte obsah své zkušenosti? Bylo to zcela příjemné.

Cítili jste se odděleni od svého těla? Ne, jen jsem ztratil uvědomění si svého těla.

Jak byste porovnali úroveň vědomí a bdělosti během zážitku s vaším běžným každodenním vědomím a bdělostí? Více vědomí a bdělosti než obvykle. Byl jsem ostražitější, bez bolesti a cítil obrovskou radost. Nikdy dříve jsem se tak necítil.

Zdál se vám čas rychlejší, nebo pomalejší? Zdálo se, že se všechno děje najednou; nebo se čas zastavil a ztratil veškerý význam. Na čase nezáleželo. Ke konci mé zkušenosti jsem cítil jakousi naléhavost, že se ta síla, nebo moc na něco, co se brzy stane, připravují. Skoro jako by se chystali jít do boje.

Byly vaše smysly citlivější než obvykle? Citlivější než obvykle.

Porovnejte prosím vaše zrakové schopnosti během zážitku - s vaším zrakem bezprostředně před zážitkem. Můj zrak byl normální, nepamatuji si rozdíl.

Porovnejte prosím vaše sluchové schopnosti během zážitku - s vaším sluchem bezprostředně před zážitkem. Sluch byl stejný jako obvykle.

Vešli jste do tunelu nebo jím prošli? Nejsem si úplně jistý. Nebyl to tunel, ačkoliv se to tunelu podobalo. Bylo to něco mezi horskou dráhou, vlakem, tunelem a bludištěm.

Zdálo se vám, že jste navštívili jiné, nadpozemského světy? Jasně mystická, neobvyklá říše.

Jaké emoce jste během této zkušenosti cítili? Absolutní klid, svoboda, vyrovnanost a mír. Ke konci jsem cítil, že se později něco špatného stane.

Cítili jste pocit harmonie nebo jednoty s vesmírem? Cítil jsem se sjednocený nebo jednotný se světem.

Měli jste pocit, že najednou rozumíte všemu? Všechno o mně a o jiných. Cítil jsem se v pohodě. Zdálo se, že každý má svůj vlastní drobný úkol. Všichni byli v dokonalé harmonii. Nikdo nebyl naštvaný. Každý právě odváděl svou práci. Neměl jsem nic na práci, ještě jsem tam nebyl dost dlouho.

Viděli jste budoucí události? Scény z budoucnosti světa. Zdálo se, že přichází nějaké zúčtování.