Istitutul de Cercetari al Limitei dintre Viata si Moarte

ICLVM  contine  cea mai mare selectie de publicatii despre LVM (Limita dintre Viata si Moarte) din lume!  *Va rugam  sa impartasiti experienta dvs. cu noi (Apasati aici) . . .  

Multumim anticipat! 

 

 

Istitutul de Cercetari al Limitei dintre Viata si Moarte; NEAR DEATH EXPERIENCE RESEARCH FOUNDATION (NDERF) NEAR DEATH EXPERIENCE RESEARCH FOUNDATION (NDERF) Istitutul de Cercetari al Limitei dintre Viata si Moarte; NEAR DEATH EXPERIENCE RESEARCH FOUNDATION (NDERF)

  LVM recenteImpartasiti LVM-ul dvsParteneri de SufletDiscutiiLista a Limbajului Carti si recenzii Multimedia

                Cite ceva pentru toata lumea
Român acestei pagini (Index)
Cuprins complet al  acestei pagini (Index) (English)
 
Vedere generalq a FCLVM (pagina-veche)
Impartasiti experienta  LVM cu Altii
 
Lista de limbi straine
 
Ce inseamna Moartea
 
Ce inseamna Realitatea?
 
Sint experientele LVM de natura spirituala?
 
Ce inseamna a Muri?
 
Cite experiente LVM sint in total in SUA?
 
Care este scopul  nostru pe pamint?
 Ce se petrece in decursul reviziei vietii?

 
Cine ne intimpina in cealalta lume?
 
Care este scopul Partenerilor de Suflet?
 
Ce parte din noi supravietuieste dupa moarte?
 
Cum percepem cea de-a patra dimensiune in decursul LVM?
 
Au LVM–urile puterea de a vindeca?
 Ce inseamna EAM (Experienta Aproape de Moarte) si cine este beneficiarul acestor experiente' cel care le
     traieste' sau noi' toti ceilalti?
 Comunicari dupa Moarte

 
Restul de experiente care nu sint nici LVM, nici comunicari dupa Moarte si nici experiente in afara trupului 

Alte LVM:

Român acestei pagini (Index)

   LVM Arhiva anului  2006 partea I-a
  
LVM Arhiva anului 2005 partea II-a
   LVM Arhiva anului  2005 partea I-a
   LVM Arhiva anului 2004 partea II-a
 
 LVM Arhiva anului  2004 partea I-a
 
  Archiva anului 2003
   LVM Arhiva anului 2002 partea II-a
  
LVM Arhiva anului 2002 partea I-a
  
LVM Arhiva (1998-2001)


La ce pagina de LVM sa ma uit astazi? 
 (Apasati aici pentru a citi pagini interesante la intimplare) Poate dura citeva minute pina sa se incarce aceasta pagina
 

LVM-urile cele mai recente
 
  Actualizate de doua ori pe luna:
   Apasati aici pentru Legatura

 

 
 
 Cele mai recente scrieri:
 Vise, LVM, si Realitatea de Jody Long, JD 9/7/08
 
Vocea Cunoasterii scrisa de Don Miguel Ruiz, Revizuita de  Rio Cruz, 1/15/05
 Raspunsul lui
Von Lommel catre Scheptici
 
Interviiu cu Bruce Greyson 9/2004

 Benjamin M. Linzmeier, Cercetari:
 Incidente si Cauze ale LVM-urilor
 
Atitudini asupra LVM-urilor
 Greg Stone:
 
Sub Copac
 Reviziea a criticilor A Muri pentru a Trai


Avem nevoie de Traducatori voluntari pentru toate limbile! !   Contactati-o pe  Jody      MULTUMIM!

  
  Cum va putem ajuta? 
 (Apasati pe butonul sau legaturile de pagini de mai jos)


Limbi straine ale Fundatiei de Cercetari al Limitei dintre Viata si Moarte:


임사체험
瀕死經驗研究基金
接近死亡研究基金
Ricerca sulle esperienze di pre-morte
Nahtoderfahrungen (TNE)
Bijna Dood Ervaring (BDE)
مؤسسة أبحاث تجربة الإقتراب منالموت
二アデス エクスペリエンス リサーチ ファウンデーション
Nära-dödenupplevelsen (NDU)
Ölüm Anındaki Deneyim (ÖAD)
Experiência de Quase Morte (EQM)
PrzeŻycia Z Pogranicza ŚmierciI
Организация Исследования Около Смертных Переживаний
состояние, близкое к смерти (СБС)
l’expérience de mort imminente (EMI)
HalÁlkÖzeli Élmenyek KutatÁsi AlapÍtvÁny
De las Experiencia Cercana a la Muerte (ECM)
Tổ Chức Nghiên Cưú Về Kinh Nghiệm Cận Chết
Near Death Experience Research Foundation หรือมูลนิธิแห่งการวิจัยด้านประสบการณ์ใกล้ตาย
Informatii generale
Informatii in media


     Coltul lui Jody
    
Coltul lui Jeff
    
Rev. John Price
    
Coltul schepticilor

LVM-uri exceptionale
Contactati NDERF
Cautati NDERF

Pagina care va face sa va simtiti bine

Vedere generala a Cercetarilor LVM

Revizie a cartilor despre LVM

Audio

 
Pagina de Poezie

NDE Research
IANDS 2003
Vederi Islamice asupra LVM
Scheptici Indieni
NDE FAQ's
LVM Translatori
Informatii si Evenimente transmise de Media
Legaturi pentru pagini LVM
Vedere generala a LMV
Citate din Texte Religioase
 
Biblioteca Spaniola
 
Coltul Voluntarilor


Citat din experienta unei persoane ce a avut un LVM -


Apasati pe butonul  refresh pentru a obtine un nou citat.  Daca doriti sa cititi experienta respectiva in intregime, duceti-va la urmatorul link si cautati numarul respectiv. Arhivele 2003 (#354-197), LVM  Arhivele 2002 a II-a parte  (#196-139), LVM  Arhivele 2002 I-a parte (#168-89), LVM  Arhivele 1998-2001 (#88-1)
 

"Cu cit povestesti, cu atit pacea va alunga haosul"
 
 - Bill VandenBush.  Interviu despre Limita de Viata si Moarte (Apasati aici)

REGELE HUSSEIN AL JORDAN-ULUI "Salt in Credinta," Regina Noor, Miramax Books, Hyperion, New York, NY, pp 235-236. Pentru o recenzie a acestei carti profund umanitare apasati aici  El a avut de asemenea o aritmie cardiaca, conditie de care a suferit din 1970, care il obliga sa ia anticoagulante pentru subtierea singelui. Cu toate ca aritmeea nu este periculoasa, medicamentele sint.    Aproape l-au ucis in ianuarie 1984.  Eu eram in Aqaba impeuna cu gazdele oficiale si il asteptam pe Hussein sa vina din Amman cind am primit un telefon urgent care m-a informat de conditia critica a sotului meu.  Imediat am zburat inapoi  la Amman unde am aflat ca Hussein a pierdut foarte mult singe fiind foarte aproape de moarte.  In timp ce se plimba intre Diwan si Al Nadwa cu fratele sau, Printul Incoronat Hassan,  dintr-odata a inceput sa-i curga singe pe nas.  Din cauza coagulantelor aceasta singerare pe nas s-a transformat foarte repede intr-o hemoragie in toata puterea cuvintului.  Doctorul sau a ajuns la fata locului foarte repede,  dar fata lui Hussein era deja alba ca ceara.  Cind si-a pierdut cunostinta doctorul nu i-a mai gasit pulsul. Sotul meu era, fara cea mai mica indoiala, mort.  Cind am ajuns era deja stabil, dupa ce i s-au facut nenumarate transfuzii.  "Nu am simtit nici o durere, nici teama, nici griji” mi-a spus el mai tirziu.  "Parca eram un spirit liber, flotind deasupra corpului meu fizic. A fost un sentiment foarte placut."  Apoi mi-a descris ceea ce este cunoscut sub numele de Experienta de Limita dintre Viata si Moarte:  A vazut ‘o lumina puternica’, s-a simtit ‘relaxat’, si era constient ca ere pe punctul de ‘plecare’. Isi spunea incontinuu ‘trebuie sa ma intorc’. Si cu ajutorul ingrijirii medicale primite, el s-a intors. 

Experienta LVM al unei celebritati chineze Wang, Wen-Young.   Ceea ce urmeaza este o relatare de LVM publicata pe 1 Ianuarie 2005, pagina A6 din ziarul “Lumea Zilei”, cel mai mare ziar chinezesc din afara tarii. http://udn.com/search/?Keywords=%A4%FD%A4%E5%ACv&searchtype=udn&imageField.x=10&imageField.y=8

 Urmatoarea povestire este din autobiografia unui celebru doctor, Wu, Deh-Long, MD.  In 1987 Domnul  Wang, Wen-Young a avut o reactie alergica la unul din antibiotice si a avut o experienta LVM. Experienta propriuzisa este simpla, tipica si de suprafata. Dar personajul din aceasta povestire este faimos. Dl. Wang este fiul rebel al unui magnat industrial,         Dl. Wang, Yueong-Ching din Taiwan.  Unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Partenerul de business al tinarului Wang, Dl. Jiang Mian-Heng este fiul fostului om considerat numarul unu in China, Dl. Jiang, Jeh-Ming.  TAceasta relatare dovedeste existenta sufletului sau spiritului dupa moarte.   Oficial, comunistii nu cred in suflet sau spirit.  Trimisa de Lee Wang.

Un raspuns lui Shermer, Evidente Medicale de LVM< de  Dr. Pim van Lommel In articolul sau  "Scheptic" din Scientific American din Martie, 2003, Michael Shermer citeaza un studiu publicat in The Lancet, o revista medicala de renuma, de Pim van Lommel si colegii sai. El a subliniat ca studiul sau va fi ‘o lovitura’ pentru cei ce cred ca mintea si creierul sint separate.  Si totusi cercetatorii cred exact opusul, si au aratat ca a avut loc o experienta constienta in afara trupului in decursul unei morti clinice cind creierul nu mai functiona. Iata ce spune Jay Ingram, de la Canalul de televiziune Canadian,  Canadian Discovery Channel: "Felul in care el s-a folosit de acest studiu pentru a dovedi punctul lui de vedere este total gresit. El ar fi putut sa spuna, 'Autorii cread ca exista un mister, dar eu vreau sa interpretez lucurile altfel'.  Dar nu a putut face asta. Ceea ce m-a dezamagit" (Toronto Star, 16 Martie 2003). Aici, Pim van Lommel arata dovezile pe care Shermer le-a interpretat gresit.

Avertisment: NDERF a inclus pe acest site relatari al urnor trairi de LVM (Limita dintre Viata si Moarte) care s-au petrecut ca urmare a unor atentate la sinucidere, deoarece ele fac parte din proiectul de cercetare al institutului. NDERF NU SUSTINE, INCURAJEAZA SAU SUBSCRIE SUB NICI O FORMA LA ATENTATE DE SINUCIDERE!

Aceasta este relatarea cea mai recenta: 

 LVM-ul Posibil lui Adrian B  11/27/13 Originalul in Romanian, tradus de engleza  Rodi.  Peste tot unde priveam, era numai lumina. Tot ce pot sa va spun este ca intr-un loc ca acela orice urma de suferita dispare efectiv. Faceam parte din lumina aceea, eu (spiritul) reflectam lumina, era minunat, simteam pace, simteam iubire, liniste, pur si simplu eram fericit. 
Copil posibil LVM.

  LVM-ul lui Larry  Versiune in intregime in limba Romana 02/01/2002.  Originalul in Engleza, tradus de Mariana  Iata-ma aici, uitandu-ma la aceasta minge galbena cu portocaliu.  Si mi-e frica. Nu stiu unde naiba sunt, dar e minunat. Dintr-o data vad sub mine un tunel – si ma uit prin el. Vad  o luminita roz care se transforma intr-o lumina de un albastru verzui. Atunci eram pe moarte. Apoi ma vad in acest loc unde este o minge galbena portocalie, e atat de delicata, -- era fierbite – si ma uit printr-un tunel. In jur este o tacere totala, foarte mare liniste, o mare pace. Nu stiu unde sunt, dar  stiu ca nu mai sunt pe pamant.  Stiu!   Dintr-o data aud o voce, nu de barbat sau femeie, nu era placuta sau calda.  Cei care imita vocile nu ar putea imita niciodata o asfel de voce. Motivul este ca exista numai o singura voce de acest gen.  Cand auzi aceasta voce o CUNOSTI.  Nu o pot descrie. Nu era puternica; nu era rea; nu era delicata. Era o voce! Nu o pot descrie. Si nu puteam sa intorc capul, pentru ca aceasta voce imi vorbea mie. Nu-mi aduc aminte ce-mi spunea. Numai atata, “trebuie sa mergi inapoi. Nu suntem gata pentru tine”.

LVM-ul lui William S.  Versiune in intregime in limba Romana 3/2/2002.  Originalul in Engleza, tradus de Mariana ". . .intre ei era o lumina puternic stralucitoare si dintr-o data mi-am dat seama unde ma aflam, mi-am amintit de clase ce le luasem in care ni se spusese sa nu ne ducem spre lumina, lucru pe care de altfel nu intentionam sa-l fac, dar nici nu stiam ce sa fac. . ." 
stia despre LVM-uri inainte de a avea trairea si aceasta a influentat alegerea. Imaginatie legata de reancarnare.

LVM-ul lui Jon  Versiune in intregime in limba Romana 3/2/2002.  Originalul in Engleza, tradus de Mariana "primul lucru pe care l-am remarcat a fost ca vedeam evenimentele din jur in timp ce ma aflam aproape de tavanul camerei de jocuri video. Vedeam cum un baiat mai mare si mai puternic il tragea de pe mine pe cel ce ma lovea in coaste."
LVM-ul unui baiat de 13 ani legat de o bataie.

LVM-ul lui Kathleen B  Versiune in intregime in limba Romana 2/10/2002.  Originalul in Engleza, tradus de Mariana  "Voaiam sa raman suspendata acolo pentru totdeauna. Emotziile ce ma incercau erau cu totul diferite de ceea ce am simtit vreodata pe pamant. Era ca si cum dragostea ce-o simteam in jur era de sute de ori mai mare, mai datatoare de pace si siguranta completa. " LVM legat de o nastere. Intalnire cu persoane ce purtau costume din anii 1800.  Posibila intalnire cu bunica din partea mamei.

LVM-ul lui Bill V.   Versiune in intregime in limba Romana 2/10/2002.  Originalul in Engleza, tradus de Mariana  "Cand m-au atins firele de electricitate, am simtzit imediat ca aveam o cunoashtere totala, intzelegeam creatzia in intregime. Nu era nici raiul despre care vorbesc creshtinii sau alte religii, nici iadul, doar puritatea universala. "
LVM legat de un accident rutier. Interesanta aparitzie a luminii si elemente a unei cunoasteri aparte.

Experienta Suflet Pereche a lui Sherry HC  Versiune in intregime in limba Romana  02/22/2002  Originalul in Engleza, tradus de Mariana   "El s-a uitat in sus si m-a vazut,  pe fata lui era o expresie de incredulitate.  Cel mai interesant lucru din aceasta experienta este ca ii puteam simtzii sentimentele pe propria-mi piele, ca si cum eu le traiam.  A venit inspre mine si eu spre el… m-a luat in brate si m-a leganat spunand incontinuu… ‘te iubesc, te iubesc, te iubesc’.
O serie de vise in care a fost vizitata de membrii familiei.  Se arata gama de legaturi dintre membrii unei familii atat in viata aceasta cat si in cea de dincolo.  Aceasta traire se gaseste in website-ul Comunicari De Dincolo : www.adcrf.org.  

LVM-ul lui Frednei D  Versiune in intregime in limba Romana 8/3/2002 Originalul in Engleza, tradus de Mariana ". . .mai intai am intrat in panica si incercam sa ies de acolo si apoi, dintr-o data am simtit cum a coborat asupra mea o mare pace si calm si imi amintesc ca am simtit cum radeam si stateam in varful unui pod si ma uitam inspre pod unde mi-am vazut trupul plutind in apa, nu ma vedeam pe mine acolo sus pe pod, era ca si cum ma uitam la mine prin ochii mei la trupul meu de acolo din apa si mi-am zis in gand: gata, asta a fost !"  Efect profund in urma unui inec.

  LVM-ul lui Joy C  Versiune in intregime in limba Romana  28/02/2002 Originalul in Engleza, tradus de Mariana ". . . trebuie sa-ti incetinim inima." Si m-am simtit cum am inceput sa plutesc si mai sus. Era ca si cum, timp de o secunda, m-am transformat in aer.  Apoi am SIMTIT pur si simlu cum a inceput din nou sa-mi bata inima.  Nu-mi aduc aminte sa fi vazut vreo lumina dar imi aduc aminte cum eram asa de usoara de parca nu cantaream nimic, si in plus eram in afara trupului.   Ca sa ma exprim in termeni simpli, as putea spune ca a fost o traire cu totul neobisnuita.  Cand am ajuns la spital am inceput sa ma simt mai bine caci bataile inimii se incetinisera.  Imi aduc aminte ca m-am gandit cat de aproape fusesem de a parasi aceasta lume. Mi s-a schimbat intreaga perspectiva de viata.
Desi relativ recent (nici macar o luna) si cu toate ca a avut numai un inceput de LVM (Limita dintre Viata si Moarte), ea a trait momente profunde cand mai tarziu a incercat sa integreze aceasta traire de LVM in viata ei.

LVM-ul lui TO.  Versiune in intregime in limba Romana 12/9/2001.  Originalul in Engleza, tradus de Mariana Pai n-am vazut o lumina ‘alba’ dar era o lumina minunata, linistitoare, calduta, familiara, de o cuoare pe care n-am mai vazut-o VREODATA in viata.  Singurul fel in care as putea s-o descriu este ca avea o culoare florescenta violeta/alba/abastruie --- dar era mai degraba un suvoi de culori sau o prezentza (nu chiar tunel) care radia intr-un fel extraordinar.  DOREAM din tot sufletul sa ma patrunda, sa ma afund in ea… 
LVM ca urmare a unei muscaturi de tzantzar vaduva neagra.

LVM-ul lui Jackie.  Versiune in intregime in limba Romana 12/09/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana  "i-am spus ca am plutit undeva deasupra si ca am vazut tot ce se petrecea in jurul meu… s-a speriat rau si a inceput sa tremure… ceea ce descrisesem era cat se poate de adevarat.."
LVM la varsta de 7 ani datorita unei hemoragii intestinale. Observatii corecte in timp ce se afla in afara trupului fizic.

LVM-ul Ginei.  Versiune in intregime in limba Romana  12/9/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Urmatorul lucru de care imi amintesc este ca treceam printr-un tunel la capatul caruia se vedea o lumina frumoasa si stralucitoare care  raspandea o pace extraordinara.  Acolo ma asteptau niste fiinte care apareau ca o energie pura. Era un loc minunat in care se simtea multa iubire.  Imi amintesc cat de mult ma bucuram sa fiu acolo si cat de multa iubire mi se dadea. Mi-am revizuit viata si m-am judecat singura." 
LVM la varsta de 17 ani datorita unui accident rutier.

LVM-ul lui PJ  Versiune in intregime in limba Romana 12/16/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Ceea ce m-a impresionat cel mai mult din aceasta traire, chiar dupa atatia ani de cand s-a petrecut, a fost pacea si consolarea ce am simtit-o, precum si culorile vii si detaliile exacte ale unui peisaj banal pe care in mod obisnuit nu l-as fi remarcat de loc."
doua trairi de LVM, amandoua avand o percepte vizuala a unui peisaj terestru vazut din afara trupului.

LVM-ul lui Evelyn  Versiune in intregime in limba Romana 12/29/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana  "Lumina care mai apoi s-a transformat intr-o figura imbracata intr-o roba alba, a inaintat. In timp ce inainta spre mine, s-a facut o liniste deplina. Fata ii era stralucitoare, zambitoare si linistita. Puteam sa-I simt pana si caldura care radia."
LVM din Denmarca legata de o operatie.

LVM-ul bunicului lui Ricardo Versiune in intregime in limba Romana 30/12/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana  "in acel loc era un grup de oameni care il asteptau. Toti erau imbracati in alb, si aveau un trandafir pictat pe piept. Era un trandafir obisnuit, cu doua frunze, una in stanga si alta in dreapta. Era un boboc de trandafir. "
LVM din Portugalia, impartasit de nepot. Imagini puternice si cu intelesuri profunde.

    LVM-ul lui Jerome.  Versiune in intregime in limba Romana 10/27/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana  "Cel mai spectacular aspect al acestei trairi a fost confirmarea ca identitatea persoanei mele va continua.  Cea mai proasta parte a fost atunci cand am realizat ca gandurile mele aveau o mare influenta asupra starii mele mentale din afara trupului – dar pe de alta parte era si un lucru bun pentru ca am invatat (sper) ca trebuie sa depun mari stradanii mai departe pentru ca sa am o experienta pozitiva atunci cand voi parasi trupul fara sa mai am posibilitatea de reantoarcere." 
LVM datorita unui stop cardiac. Perceptii interesante in timp ce se afla in afara trupului.

  LVM-ul lui Kelly  Versiune in intregime in limba Romana 10/27/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana  "fiinta era pur malefica si raspandea un aer negativ in jur. Nu am recunoscut-o de nicaieri dar mi-a spus ca ma voia pentru puterea si forta mea" LVM in urma unei operatii pe creier, care descrie intalnirea cu o fiinta rau voitoare.

LVM-ul lui Alan  Versiune in intregime in limba Romana 12/09/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "... o raza de lumina aurie a indepartat intunericul. Cumva, am fost lovit in piept de una din aceste raze de lumina. Nu simt  nici o durere; dar, cad jos si nu ma pot misca. Cineva ma ia in brate si ma pune pe o masa sau pat. Sunt intrebat daca vreau sa merg cu ei sau sa astept acolo pana ma fac bine."
Imagini neobisnuit de variate ca urmare a unei rani severe. Ce este deosebit in acest LVM sunt imaginile total neobsnuite.

LVM-ul lui Burke.   Versiune in intregime in limba Romana 10/27/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana  "Informatia primita m-a grabit ca si cum acesta ar fi fost ultimul stadiu de perfectionare al armoniei din care acum faceam parte "
LVM legat de innec.  A primit informatii enorme.

LVM-ul Joanei Versiune in intregime in limba Romana 8/9/2001.  "Niciodata nu am vazut sau nu mi-am imaginat un loc unde sa poata exista atata puritate si liniste.  Acolo erau prezente o liniste, o pace si un calm pe care nu le-am mai simtit vreodata."
LVM (Limita dintre Viata si Moarte) legat de un stop cardiac, urmat de o viata plina de necazuri si greutati.

LVM-ul Alexei. Versiune in intregime in limba Romana 9/30/01. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Am vazut cum faptele mele ca si felul in care nu am actionat a avut un efect reverberator in altii oameni si in viata lor.  Numai atunci mi-am dat seama cum cea mai mica decizie sau alegere afecteaza intreaga Lume."
LVM legat de dureri de nastere si complicatii in legatura cu nasterea  Experienta detailata din lumea de dincolo.

LVM-ul lui Val.   Versiune in intregime in limba Romana 10/27/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana"Cind mi-am dat seama ca nu mai puteam inainta, pentru ca mama ma tinea de brat, m-am simtit ca rupta in doua… pe de o parte nu vroiam s-o parasesc pe ea sau familia, pe de alta parte voiam cu disperare sa merg cu fiinta aceea care ma astepta in mijlocul luminii."
LVM legat de o operatie.  Interesant pentru faptul ca mama a avut o influenta decisiva in aceasta traire.

  LVM-ul lui David O.  Versiune in intregime in limba Romana 10/27/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Am inteles cum gindurile si faptele oamenilor influenteaza energia planetei.  Mi s-au aratat suflete ce erau pierdute si suflete care incercau sa le re-aduca la lumina.  Mi s-a aratat aura oamenilor si chiar si a planetei si mi s-a explicat rostul lor.”
LVM legat de un supradozaj de droguri/otravire.  Traire foarte transcendenta.

LVM-ul lui Lindei B. Versiune in intregime in limba Romana 12/8/01. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Cind am deschis ochii, am vazut ca eram in iad.  Era o incapere anume din iad."
Singerare interna care a dus la o traire de LVM cu imagini clasice de infern si apoi de rai.

Român acestei pagini (Index)
Pentru a citii mai multe LVM-uri apasati pe acest link!

 

Copyright1999 by Jody Long and Jeffrey Long, MD


e-mail:   Webmaster:  Jody A. Long, JD 

Web site-ul a fost actulizat:  09/19/15 10:42:46 AM -0500

Apreciem vizitatorii: Hit Counter
 
                                                   (
Numarul a fost la zero in 9/3/05)