NDERF Home Page Последни ПБС Сподели ПБС

Cougar ПБС


Онлайн преводи от Google. Ако има части от превода, че не правят смисъл на думата, моля да ме уведомите. Ще се радвам да го, ако можете да ми изпратите коригирана език. Благодарности!
  Jody: 

мейл с позволение: pleiadspawn@yahoo.com

Staff Emails За да заобиколите паралели да прочетете ПБС преживявания кликнете тук
Cougar (ПБСr) Философия = Как да познаваме Бога Exists?


Изумителен! Cougar-Инана паралели

"Моят трети ПБС е предизвикано от по свинете и аз мисля, съмнителните кома. Това е пътуване, в яма. 13 години по-късно, да разгледате, че моето пътуване в ада е странно, подобни на един древен мит, преди 18-ти век пр. Хр. Моето пътуване в Ад е astoundingly, подобна на тази на Инана на пътуването. Тук са двадесет подобни обекти в рамките на нашите истории:
 

1)    Инана търси в бездната.Пред от срещи на небето. Бях търси в бездната.Пред от свещени медицина колело кръг.

2) Инана проведе любопитство в живота си. І притежават всички търсенето на истината.

3) молитва към небето с министъра на нейния интерес. Молитва към небето с лекарството е за моята цел.

4) "Св. мъжете победи един барабан за нашите sakes.

5) "Св. ритуал бе направено, след като вече бяха напуснали за ада.

6) Ние двамата влезли ада, носещи ни безсмъртието.

7) Ние двамата имаха златен пръстен изпускаме в нашите ръце.

8) Подобни твърдения: A земя, от която не се връща Условия / много малко хора оцеляват това пътуване.

9) И двете са отделени голи.

10) изненадващо правото на престъпния свят да бъде дезактивирана голи.

11) Ereshkigal, Великата Кралицата на мрака Светът. Според мен ПБС, появата на тъмно Великата баба и дядо на тъмно Велики.

12) Инана падна на коленете си / I преминали по време поговорка с уважение, "Благодарим ви, но не благодаря." когато тази тъмна, предлагани под формата на безсмъртието.

13) 7 съдии подчертан изречение на Инана. 7 съдии от Небесна моя опит няма да идват да ми спасяване.

14) Те Изказвания на изречение от accursed към Инана. Те ми показаха своите версия на създаването и тяхната история.

15) и двете от нас бяха sickened до смърт от hellish истории.

16) ѝ тяло окачени по скок. Тялото ми беше прекъснато над кариера на студено, стоманени мост 2 - крака широк.

17) Ние двете връщат от смъртта, от мястото, от който никой не се връща.

18) Две същества, създадени от енки да buzz портата на ада като летец. Две пчели на нивото на очите ми виждат ми се върнете от кариера в свещения кръг.

19) две спасяване същества не са за ядене или напитка в ада. І използват подобни мъдрост да противостоят seduction в ада.

20) И двамата се върна с демоните clinging за нас. "

====================== ======================
Cougar трите ПБС на


Имам имаше една площ опит и две дълбоки такива. Съм била на небето и ада и лично решен явното дихотомия на опит.

Моят първи опит е бил на възраст 11.

На вятъра е knocked от мен от високо swingset падне. Диафрагмата ми беше в шок. Не бих могъл да се движат. Какво страховито момент! Не можех да дишам в. бих могла само да дишат изложени, така че да държат това, което имах малко въздух в мен. Бях ще умре. I-после го е признала и спокойна. I каза сбогом на всичко. Мога да усетите цялата земя зад мен. Мога да се движат само очите ми. Всичко стана още жива. Листата на дърветата са нараснали зелени. Синьото на небето е нараснал bluer. Аз никога не вижда такава красота в природата, преди! После видях миналото излезе от земята; последните 400 години във всеки случай. I се превръща в носа на стария Индианци. I лесно биха могли да се разграничат всеки вид дърво от своя миризма самостоятелно. Когато непознати дойде в тази земя, да претендират за свои I, натрупан нова перспектива на местните срещу американците на английски. Също така, той използва за да бъде забавно да играят войник, но след като виждат това, което видях от гражданска война, аз опит нов зачитането на човешкия живот. (не съм много по-късно, докато осъзнаем, че този опит да ми се случи на 100Бях освободен от земята и на БТК, чрез различни слоеве на атмосферата. Почувствах една зряла любов ме обграждат; любов извън това, което имам опит от моите родители или дори от моите прародители. Глас попълва главата ми и каза всичко бе ok I върнал към нея. Бях по дома! Изведнъж, е имало експлозия на въздуха shoved определяне на гърлото ми. Бях обратно в тялото ми. Вкусни ароматен въздух изпълнен ми белите дробове, rejuvenating мен.

Моят втори ПБС е дълбоко един случва в 24 годишна възраст през 1974 г., докато живеят в Колорадо. І беше даден сигнал, 3 пророчески сънища на едно близко бъдеще пътно транспортно произшествие. Защо, не знам. Бях безсилни да го спрат. Тя беше ръководител на сблъсък. бях думи във въздуха, далеч от моя мотоциклет и от тялото ми. Видях тялото ми crumple на земята. Гърбът ми бе разбито на две места.

Готино сивата мъгла enveloped мен и swirled в тунел на светлината, като мен нагоре в небесата. Почувствах това увеличаване на любовта идват към мен и в същото време е много добро отглеждане на силна и по-силно, подуване и около мен в богата пълно "HUUU." The Влажност също беше съсредоточена в мен. глас дойде напред от рамките на разумното. Това е като drone на хиляда предложение ръководен от самолети или разширен подвижния гръмотевици. Този глас чувствах като голяма дядо на глас, че любимите ми като син. Тя знаеше всичко за мен и Изказаха се, че за мен. Даже ми бяха недостатъците, посочени в любов и разбирателство.

 Междувременно, бях се поемат огромен пастирско пейзажи и нагоре в огромна alabaster храм в горната част на планината. В "HUUU" permeated от навсякъде в него. Имаше огромна archways и стълба до достигане на високо ХІХ купол. Това като че ли са направени от дебели alabaster тип рок. Те glowed от вътре се. бях водена в една камера, че ми показа неща, занимаващи се с хора, които са починали на земята все още обучението тук. бях водена в главната зала, където beheld по-светло блестят от lecturn. В тази светлина бяха седем същества на светлината свързани помежду си с оглед. Те бяха един, още седем. любовта leaping до мен от тези седем лица на Бога ми напомня на опит имах, когато бях единадесет . Тя беше позната, и ми се чувстват като у дома си. Седемте същества на светлината Изказвания на една съгласие вътре в главата ми, за глас не пътуват от цялата стая. Напълнени Те ми главата с тяхната мъдрост. Тъй като те Изказаха се, че беше така, както ако камерата е изчезнал, за снимките са поставени в главата ми изглеждаше да попълни цялата стая като гигантски снимка на екрана, единствената разлика е, аз бях в картината, както себе си, ако всичко беше жив около мен.

Бях се показват бъдещето на човечеството. Тя не беше мирно бъдеще от самото начало. Тя е твърде различно и почти невероятно да понесе. І беше така и без idealistic. Сега това е като се държи далеч от мен, моята невинност. І Видях отделни гладна и глада. войни и видях болката и егоистични манипулация, и органите на раждане strewn цялата огромна battlefields. "Как може да има толкова много жестокост в света?!" Мислех си и shook в главата ми dismay. не съм Искам да видя това. Макар че имаше една мощна очарование в виждат нещо като в такъв голям мащаб, нямаше никакъв начин не бях ще участва в която и да е от него. После дойде една сцена, която е важен повратен момент формата ми. Видях един мъж в каубой шапка езда furiously на гама, заедно с добитъка и други мъже с пушки. Тя беше в черно и бяло като някои стари каубой филм. На този един човек ми внимание беше насочено към бледо червени букви "RR" emblazoned на гърдите си. "Кой е този?" попитах. I, не трябва да използват моите уста да говори. Гласът ми каза, "Той ще стане президент на Съединените щати." "Рой Роджърс?" Не бих могъл да помогне мислене към себе си, "Това не правят никакво чувство." Така АЗ съмнение моето виждане за много години.

Ангелите ми каза, "това, което търсите, са най-вероятните бъдещи събития на вашата планета, но те не трябва да се случи, ако сте готови да се промени. Всичко е в поток и да смените, когато промяна е необходима по отделно, така и plantarily. "Аз видях след 2000 година и след това видях моята лична бъдеще; какво ще се прави в последните моменти от живота ми. Активни, щастливи. Имах смесени чувства и ограничено разбиране на смисъла на това в момента.

А проливен рев като водопад, минали през главата ми. Сивата мъгла се върна. После очите ми отвори веднага. Не е имало тунел за пътуване и завръщане. Видях вътре на бърза помощ. Гласове fading веднага в главата ми са обещаващи за бъдещи посещения на мен.

Шест години по-късно, през 1980 г. Роналд Рейгън е избран за президент на Съединените щати; актьор се превърна президент. Това е каубой видях в бъдеще пророчество с инициали "RR" emblazoned върху гърдите си.

През 1994 г. I, открити край-Deather Дан "пише за опита си да бъдат предприети в катедралата и показа бъдещето пророчество също. Той видял, през 1975 г., редакционни карикатури на каубой актьор, и инициалите", че "по време на президентските печат . Това се случи с него в рамките на една година от моя ПБС. Изключителни! Сме видели едно и също нещо в едно и също време. Единствената разлика е "мълния момче" реших, че Робърт Редфорд, аз реших, че Рой Роджърс. Невероятно! Ние бяхме двамата грешен, но бяха също така право! Това е, което аз наричам значително съвпадение. Но чакайте! има повече! Ние бяхме двамата, родени в рамките на един месец от всеки друг в същата година, и имам съмнителен чест на завършващите от същата гимназия и в същия клас, както Дан. съвпадението е мързелив думите, които използваме, когато ние просто не виждам по-голямата картина.

През 1987 г., докато обучението от дядо Roberts, една 84 годишна възраст чероки възрастни, живеещи в Калифорния, аз падна лошо. Дядо ми по свинете, както видяхме не само физическо заболяване, но с негово духовно око той вижда, че това е началото. Както е учил ме , Той е разтревожен. Той видял нещо мощно, но каза само, "много хора умират при влизане в това място ще, и тези, които оцеляват са постоянно луда.", Които не помагат много, но поне той ми каза истината така че бих могъл шината себе си. Той заяви, че ако не мога да откриете любовта навсякъде най-малко излизат от вратата отворена за любов и той ще бъде от другата страна на изчакване. насочени Той ми да излезеш на свещения кръг и оцеляването ѝ е, самостоятелно . Бил е да направя много необходими церемонията по себе си от вътрешността му под къщата.

Бях слаб от редуващи се между един момент разклащане от вътрешния студени тръпки да изпотяване с топлина. An кукумявка, наречена върнала. (Някои natives разгледа кукумявка един bringer на живот, други, един месинджър на смъртта.) За последен път І беше преминал в 7 часа. Тогава, аз Събудих до смъртта си. Макар че този опит е написана за малко повече в моята книга, АНГЕЛИ В светлината, да отказват да документ, че тук, отново, така че да не се дава повече власт, освен да кажем, I Събудих се преустановява в яма на ада. І е смъртоносна, уловени между един безсмъртен битка на доброто и злото. Evil бе позволено на кормилото за време, за да ми покажете своята nightmarish слава. мрака голям баба и дядо дойдоха много тъмно до мен да ми покажете им perverted версия на създаването и тяхната история и цел. Бях си spawn, техните избрани kindred. опаковано Те си tentacles плътно около моята килия и душата ми. Библията на защитните чар не работи тук: "Да, макар и да преминете през Долината на сянката на смъртта. . .
.”

"Ха! Какво една жестока шега! Вие сте отделени напълно голи там. Не защита, каквато. Нада. Меч Не, не щит, няма логика, а не една унция на любовта там да се проведе в. Страхът и отчаянието правило тъмните дни. Единствената надежда ляво Мога да намерите беше да не се страхуват да точката на смърт чрез Децимация, за вас ще бъде изпълнен с terrors до степен, непозната от повечето смъртни. Кажете ми ми точка в цяла? Добре. Нека напред.

Благодаря се за Eternals Roberts и дядо, аз miraculously оцелява и отново ми хигиеничен. Само миналата седмица не да разгледате имах едно пътуване, взети от епични пропорции, всеобщ мит. Имах само един фрагмент от асирийски произход на Ishtar от 7 век пр. н. е. Днес, през септември 2000 г., имам откривател пълен текст на шумерски прототип, наречена Инана на Пътуване към ада от преди 18 век пр. н. е. Една пълна 7 от 8 елемента на историята, са точно какво се е случило с мен. Станах свидетел, че от първа и освен това, че мога да докладват за диалог, те са били забранени за доклада. І също имат право да докладва на някои от диалога на небето, това, което преди това е бил забранен от думите на откровените разкрития 10:4, "И когато седемте thuПБСrs трябваше познаваше, аз бях на път да пиша, но чух глас от небето казват, "Печат на това, което Седем thuПБСrs е казано, и не я записвайте."

Ненужното да се каже, сега съм на огъня с какво Kimberly Clark остро призовава "Обикалям-Woos." Painfully, устата ми е да го изключите съседи и приятели. I crave да Да го сред покрив едно от най-сериозните! Все пак можете да седите, спокойно писане . Изследователи питат за персонални промени, след ПБСs. Подаръците първи:

Имам навременна документация, която да покаже моето IQ се е нормално да се чувствате и нагоре. От couse, когато е дал живот промяна на нарастване на възприятие и съзнание, някои от нейните отлагания се появи в района понякога се споменава като IQ. Бях мислене повече глобално, вместо да егоистични на местно ниво. Имам афинитет за Cliff Робъртсън в Цветя за Algernon (Charly).

Бях определен за търпението и способността да видите зад хората в съзнание и в безсъзнание маски. Бях дадени правомощия да напусне тялото ми, с правомощия да ограничава изцеление, за да забави ми сърдечната честота, за да стигнат до Тита състояние. Бях давали повече правомощия за любов, но все още се чувстват малко от една свещ се проведе изложени на слънце. Вие виждате, за всички, обхващащ любовта в небесата defies описание и не съвпадат никъде другаде.

В така са отчуждението го носи, особено в такава ранна възраст. Правомощието да сешоар в електрически крушки, няколко streetlights в реда, трансформатори, билборд осветление, властта да спре едно interviewer на Касетофон, правомощието да започнете да разбиват батерия, управлявана играчки. Силата на ум не само четене, но чист Телепатия (по-горе, със същества от светлина, така че с нас по-долу). Какво? Вие не обаждане, че отново? Той може да се дава на част облаци с мисъл, или просто да разберете, че имате нужда от пространство за паркиране отворена, за да получите телефонно обаждане от някой, който току-що сега мисля за някого, или да завърши на изречения. . . . Тя може да се чувстват прекрасно да има дива птица земите на вашия outreaching ръката, без храна в ръката си, както ти казват сбогом на една седмица, прекарано на Mt. Шаста…

I да е размита топли спомени от telepathically свикване котки да дойдат при мен, познати и непознати котки от други помещения и на открито, най-желаното нещо, но какво от време на време депресирани тъмните дни, които излизат за устройство на ясни главата си и привличат голямо черно куче да slam срещу самия край на движещи се превозни средства, така че трудно над превозното средство (придружени с едно дълбоко threateningly "woof."), просто защото тя чувства, които не обичам кучета? (по-късно, на 20 година приятел на собственика заяви, че никога не е куче, че дошли). . . . .

Той може помощ в отношенията да се чувства страх от вас в някой иначе скрит страх, така че да могат да се изведат в светлината на ден за обсъждане и евентуално съобщение. Но какво от времето ви са толкова разстроен, като едновременно с практикуването на словесни контрол съзнателно, че сте telepathically Да на човек, така intensely, че по-късно, когато сте се readdressed върху това, което каза за тях, те ще получат разстроен, когато се опитвате да убедя лицето, че не сте се каже, че в гръмогласен? (Тя swore тя го изслуша. І знаели, не съм го кажа… outloud.)

Той е зает улицата. 100 коли на минута приеме пешеходците в двете посоки. Намирате се отличават с почти се в един от тези 100 коли на минута. Mere времето, прекарано ходене на тротоарни е desensitized си към реакцията на автомобили от случва. Вие са привлечени да я превърне във вашия подход, но не искам да свика вниманието към себе си. Да ви изненада тя е по-добре да търсите по-тясното получите. Вие искате да търсите веднага, но не за дълго. вашия автомобил не е особено глас или smelly, но тя продължава да излиза от пътя и да обърна поглед към вас, направо в очите! Докато преминават я погледнете назад в задната огледало за обратно виждане, докато вие не може да ѝ се възхищаваме повече, но за да види дали тя изглежда на никой друг в движение. . . . . Тя не го прави. Какво? Това не е толкова лош звук отново един afterall? Може би това е дори приятен surefire внимание getter. Статиите стол можеш дори да бъдат признати с Зала трик популярност? Да тръгнем малко по-задълбочено след това:

Мисленето на хората да чуят нещо съвсем различно, отколкото те се казват? Това ниво на Телепатия доведе хората в лудост. Някои хора искат да впрегнете нея, но за да научиш да го включи и в най воля, тя губи една до голяма степен. Но за да не се впрегнете, че е за отваряне на висшето, по-опасни нива: За да имате telepathic контрол над органите на други хора, дори до точката на следващите против тяхната воля. Противоположно на comforting "writ в камък" hypnotists blather за да правят хората, правим каквото ще да ги правим. За да поканите в Телепатия, можете да го канят всички в, до степен, че хората не знаят за това в съвременния свят. Да, дори убиват telepathically! Повечето отричат възможността на всеки и всичко това.

Можем ли да боравят с такива отговорности и правомощия и не злоупотребяват то? Имам открити не ползи за Телепатия в този свят, както е и днес. Хората не са готови за него. По мое мнение, че могат да бъдат използвани днес. Telepathic насилие, дори не може да бъде засегнат от закона. Тя е над закона. Нещо повече, telepathic правомощия са debunked както utter глупости, което го прави още по-вкусни и Съществително от малкото които влизат това място на властта преждевременно. Тя е свободна да се злоупотребява по направления и ограниченията на само духовен закон, който съществува invisibly за нас.

Така че, може би е време за мен да ви кажа една история. В момента се чувства узряло в кажете от него, да не вземат Телепатия лека или wistfully ЖЕЛАНИЕТО той: Когато бях много млад, чух директно от двама души които се твърдеше, че е това правомощие да убие от разстояние. Цената им е била изплатена огромна. Развод, загуба на работни места, загуба на здраве и много съжалява. Не знаех какво да мисля за реалността на тази в момента. Но аз със сигурност не беше предизвикателство ще им за него. После, един ден, преживях като свидетел на вероятността за това правомощие, така силно, че тя е доста отрезвяващо изживяване за мен.

Знам един мъж (аз ще го наричат Пол) които двадесет и шест години назад е отделено от неговата съпруга и е заглавието към развод. Един ден той загубва работата си на готин пред мен в неговата къща. Cursing неговата болка той падна в транс. Той не можа да бъде distracted от неговата задача. Той psychically намира своя нов приятелка (аз ще го наричат "Джон). Jon бе около три блока далеч по-трафик. Пол конец си гняв върху Jon като черни облаци. Пол имаше смятат, че това загубва работата си soulmate за този живот, защото на Джон insidious на включване в живота на съпругата си, докато те все още са заедно. Jon, използвайки всичко, събрани от разговори с нея за да се твърди, Paul богата, силна и по-интелигентни. . . . и той я представи на кокаин. Той остава с всичките си лежи, докато тя вече не могат да го издържат. Владеенето Jon не играят честни, тя беше голяма помощ за съобщение на този гняв върху него. Павел бе окончателно в мир. Въпреки това, едва тогава, Paul разбрах, че дори и такова престъпление срещу него трябва да остават ненаказани от него. . . . . и стари духовни закона влезе в главата си, че ще се върне за него тройно. моменти след изпълнение на неговите омраза към него, Пол е взела черен одеало на разстояние от около него и го заведени обратно в себе си. Но той беше твърде късно?

През годините Пол Съпругата трябваше отглеждат свикне с тайнствен събития, случващото се около него. Така че, когато тя наляво Jon в болницата, тя е най-Paul's врата в сърцето. Това беше първото си посещение, тъй като breakup. Тя силно подозрение, че той трябваше да направя нещо с него, тъй като тя знаеше, той не искал Jon и че той е такъв каприз злополука. Така тя го сблъсква с него и той допуснати до нея чрез своето объркване на любовта и anguish. Джон е бил щастлив, той не умира, но той трайно ранено е с фрактура на компресия да му в долната част на гърба. Тя също открили, че Пол не можеше да ходи в продължение на три дни и е безпомощна достатъчно, че тя ще получите си храна за него през това време. Пол само тогава реализирана степен на това, което би могло да се случи с Джон. Има много дискусии по тази тема ляво на Телепатия преди да достигнат вярно разбиране, за да достигне мъдрост. Налице е тъга по мъдрост. О, да се радваме. За да бъде невинен! Но ние не можем да се върнете обратно.

Седемте същества на светлината на това, което не prophesied. Те дойдоха до мен в следващите три години след 1974 ПБС ми и ме взеха нататък. Те дойдоха до мен в мечтите и сънищата между дърпане мен в пълна информираност в съзнание. Идват един по един , Всеки от които разполага с конкретна задача. Те бяха и най-вече чрез мен по света. Те ми показаха Вселената. Те взеха ме в небесата и ми показа някои от равнини на съществуване, тъй като ние всички пътуването нагоре в лицето на "uncreated създаването . "Те ми се живее в миналото. Дали са ми минали живота или просто "миналото живот" Не мога да кажа. Но тогава, че няма значение за мен. Какво прави въпроса е, че научих много неща от живота, както на тези, ако бях живял тях. Моето Книгата, "Ангели в Светлина" информация някои от тези миналото живее и небесните realms. Нейната искал Zardoz на "извън времето Touch обучение", "Учене година в размер на неща по самият моменти. Така, действително, аз всички, които са живели живота , Които виждате?

Като допълнителен бонус дадоха на мен в миналото живот Арена, преживях една смъртоносна болезнена смърт. По този начин се чувствах моите собствени безсмъртието след завръщането ми. Физическата смърт Това не приключва живота. Това само подкрепя ПБС чувство на безсмъртието. Тя е отишло отвъд вярата в опита, и по този начин ние да знаем със сигурност, от първа ръка. Това е fount за много мъдрост.

След като, от една ангел, аз бях даде втори десет на сега двадесет заповеди, с една важна разлика; първите десет са "си ще nots" втора десет са "shalts си." Те не могат да се разбират много добре, докато един е преминали през поуките от първите десет, Фондацията. Това не е библейски. Това е духовен. аз бях вземат също така да посетите други хора, които веднъж са били известни със земното стандарти, така че мога да видите техните прогресия в светове да дойде. Причината беше така, бих могъл мярка, че от основата на познаване на които те са били веднъж. Това също оказа подкрепа за безсмъртието на човека чрез знанието, тъй като останалите живи и продължаването на тяхното личностно израстване. Просто, защото ние умират не означава, че тя е над всички, или че ние можем да отстрани сега просто се върнете и да се възползва от възможностите, награди на afterlife. Има много повече работа и за поемане на отговорност, но, да, много повече справедливост и много забавно!

Тези ангели ме научи, че всички ние сме свързани, че всички на живота е ценен, че намирането на любовта в нас е упорита работа, че ние трябва да генерираме повече любов по-често, за човешка любов pales преди Вечната любов. Аз съм малък от една свещ се държани до слънцето.

Духът любов, COUGAR годишнината от началото на гражданска война, само 126 километра.)