Derulati in jos pentru a gasi formularul NDE (asigurati-va ca cititi prezentarea generala si instructiunile)

Prezentare generala:

Marturiile despre Experiente la Limita dintre Viata si Moarte ne pot fi transmise (in ordinea preferintelor):

1. Via formularul nostru de pe NDERF site (mai jos)

2. Via e-mail (vedeti legatura cu e-mailul nostru de mai jos).Este bine si daca ne trimite-ti un mail,dar cel mai preferabil ar fi sa completati formularul de mai jos.Multumim!

Desi noi apreciem enorm impartasirea experientelor dvs. in acest domeniu, regretam ca nu putem oferi compensatie monetara celor ce contribuie. In ceea ce priveste confidentialitatea, noi vom publica numai ceea ce dvs. ne permiteti sa comunicam.

Completand aceste intrebari va dura aproximativ 45 de minute,depine de cat de lungi vor fi raspunsurile dvs.Avem un buton care va perminte sa salvati ceea ce ati scris pana la momentul respectiv,avand insa grija sa salvati linkul pentru a putea reveni mai tarziu la punctul pana unde ati ajuns initial.

Bunavointa dvs. in a ne impartasi experienta este vitala succesului acestui proiect. Dorim sa ne exprimam anticipat cele mai calde multumiri celor ce sunt dispusi sa ne impartaseasca experienta lor!
Instructiuni pentru Chestionar:

1. Va rugam sa completati formularul ce urmeaza cat de corect si aproape de adevar va este cu putinta. Va rugam de asemenea sa va ganditi foarte atent inainte de a raspunde.

2. S-ar putea sa fie necesar sa puneti aceeasi informatie in mai multe locuri diferite. Puteti tiparii din nou informatia (de preferinta: copiaza & lipiti cand este convenabil) sau folositi ca referinta numarul intrebarii care contine raspunsul la intrebarea curenta (spre exemplu: vedeti nr. 7)
Avem o combinatie de intrebari respectate si validate de cei mai mari cercetatori din lume in fenomenul mortii iminente. TOATE raspunsurile dvs. , inclusiv acelea care se refera la intrebari similare, au o semnificatie importanta pentru intelegerea fenomenului.

3. Intrebarile care se afla în rosu necesita raspunsuri. Acest lucru este foarte important ... nu veti putea trimite chestionarul pana nu s-a raspuns la toate intrebarile în roșu! Daca nu ati raspuns la una sau mai multe intrebari rosu, atunci cand apasati pe butonul "Submit" sau “Trimite” la sfarsitul formularului, vor exista cateva file in culoare verde la care trebuie sa se raspunda. Va rugam sa completati toate intrebarile cu multa atentie!

4. Va rugam sa nu uitati sa apasati pe butonul "Trimite" la sfirsitul intrebarilor, altfel informatia va fi pierduta!

5. Dupa ce apasati butonul "Trimitere" la completarea chestionarului, va vor fi afișate o revizuire a răspunsurilr dvs la Intrebari. Dacă apăsați Editare,puteti edita din nou raspunsurile. Dacă apăsați confirmați, atunci aveți răspunsurile la întrebari și puteți imprima sau salva propriile dvs inregistrari. Veți primi, de asemenea informații despre NDERF, modul în care funcționează securizarea, precum și alte informații generale. Deci, vă rugăm sa scrieti o adresă de e-mail care permite nderf.org e-mail sa va contacteze, sau adăugați nderf@nderf.org și jody@nderf.org la lista expeditorilor aprobati/privati. Dacă nu primiți informații generale, verificati-va spam-ul sau va rugam sa-mi trimiteti un email cu o adresa de e-mail secundara pentru a va trimite informariile.

6. Sunt de acord: Doresc ca experiența mea sa fie plasata în arhivele NDERF. Am înțeles că pot fi citite de catre cercetatori, studenti, sau alte persoane aprobate de NDERF pentru utilizarea arhivelor. [NICI O INFORMATIE PERSOALA NU V-A FI TRANMISA]altor persoane in afara de mine si Jeff.Asta înseamnă că numele, e-mail-uri, adrese și numere de telefon sunt strict confidentiale. Contul meu poate fi extras sau utilizate în întregime, sau datele pot fi preluate din aceasta în legătură cu un NDERF aprobat,un studiu sau proiect, inclusiv, dar fără a se sustine prelegeri sau programe educaționale, sau parte dintr-un articol publicat, sau într-o carte. [Dacă nu doriți ca experiența dvs.sa fie utilizate în acest fel, atunci vă rugăm să ne anunțați și spune-ne ce utilizați preferați. Acest lucru poate fi realizat prin e-mail sau printr-un marcaj în caseta cu acordul de publicare de mai jos. Confortul dvs. este extrem de important pentru noi. MULȚUMESC!!!
Verificați dacă "Caps Lock" buton de pe tastatură este dezactivat. Pentru o vizualizare mai mare, apăsați [Ctrl] + un simultan.
*NOTA: Va rugam sa  verificati ca browser-ul dvs de web si serviciul de e-mail nu vor plasa  nderf@nderf.org  in stare de spam, sters sau refuz (spam , delete or reject) altfel nu va vom putea contacta.  De asemenea, niciodata nu vom trimite fisiere atasate.   NU deschideti fisiere atasate trimise de e-mail de mai sus deoarece ele pot contine virusuri (nu sint de la noi)!
Alegeti (sau de-selectati) toate ce se aplica mai jos:
CUM SE PUBLICA
UNDE SE PUBLICA
Rasa  (insemnati toate care corespund):
Verificati tot ce vi se potriveste.Treceti peste daca nu vi se potriveste.In prezent sunt sau am avut o profesie de:
Circumstantele in care s-a petrecut experienta (bifati toate variantele care se aplica):
Progress: 0%
Page 1 of 6