Görgess lejebb a HKÉ kérdőíért (kiltöltés előtt olvasd el at Áttekintőt és a Formai Tanácsokat)

Áttekintő:
A halál közeli élménybeszámolók az alábbi módon juttathatók el nekünk (preferencia szerinti sorrendben):

1. Javasolt: az alábbi kérdőív kitöltésével.

2. E-mailben. E-mailbe elküldött beszámolókat elfogadjuk, de a kutatás érdekében sokkal jobb, ha táblázatba rakhatjuk a kitöltött lenti kérdőív alapján. Köszönjük!

Habár nagyra értékeljük a tapasztalatot megosztókat, sajnos nem tudunk számukra anyagi juttatást biztosítani. A közreműködő igénye szerint mértékben minden kommunikációt szigorúan bizalmasan kezelünk.

Körülbelül 45 percet vesz igénybe a kérdőív kitöltése vagy többet attól függően, hogy mennyit szeretnél írni az éményedről. Van mentési funkció a kérdőívben, amivel elmentheted és később újrakezdheted a kitöltést: Az oldal alján található egy ideiglenes link, ezt elmentve adatvesztés nélkül tudod folytatni a kitöltést.

Tapasztalatod megosztása alapvető a project sikere érdekében. Előre is szeretnénk kifejezni szívböljövő köszönetünk mindenkinek, aki meg szeretné osztani tapasztalatait!
Formai tanácsok:

1. Kérjük töltsd ki a az alábbi kérdőívet olyan pontosan és teljesen, ahogy csak tudod. Kérjük a válaszadás előtt jól gondold át válaszaid.

2. Szükséges lehet ugyanazt az információt megadni több helyen is. Néhány kérdés szándékosan ugyanarra a témára kérdez rá különböző módokon. Ez a kérdőív olyan kérdések kombinációját tartalmazza, amit a világ legjobb halál közeli élmény kutatói ellenőriztek és állítottak össze. MINDEN válaszod, még a hasonlóan megfogalmazott kérdésekre is jelentőségteljes és kiemelkedően fontos.

3. A pirossal írt kérdések nem kihagyhatók. Ez nagyon fontos… addig nem lehet beküldeni a kitöltött kérdőívet, amíg nincs minden piros kérdés megválaszolva! Ha megnyomod a “Beküld” gombot de nem válaszoltál egy vagy több piros kérdésre, akkor a hiányos kérdések zöld jelölő mezőt kapnak. Ezeket meg kell válaszolni mielőtt beküldhető a kérdőív. Kérjük minden kérdést a legjobb tudásod szerint válaszolj meg.

4. Kérjük ne felejtsd el megnyomni a “Beküld” gombot a kérdőív kitöltése után, különben az információ elveszik!

5. Miután megnyomtad a “Beküld” gombot a kérdőív kitöltése után, meg fog jelenni a válaszaid összefoglalója. Ha megnyomod a “szerkeszt” opciót, akkor módosítani tudod válaszaid. Ha megnyomod a “megerősít” opciót akkor válaszaid el tudod menteni vagy ki tudod nyomtatni. Emellett információt fogsz kapni az NDERF-ről, az adatvédelemről és egyéb általános dolgokról. Kérjük adj meg egy e-mail címet, ami lehetővé teszi, hogy az nderf.org e-mailt tudjon neked küldeni, vagy add hozzá az nderf@nderf.org és a jody@nderf.org címeket az engedélyezett címlistádhoz. Ha nem kapod meg az általános információkat, kérjük ellenőrizd a spam könyvtárad vagy küldj nekünk egy másik e-mail címet amire tudunk írni neked.

6. HOZZÁJÁRULÁS: Szeretném a tapasztalataim beszámolóját elhelyezni az NDERF archívumában. Megértettem, hogy elolvashatják kutatók, tanulók vagy más az NDERF által jóváhagyott személyek. [SZEMÉLYES INFORMÁCIÓHOZ SENKI NEM férhet hozzá Jeffen és rajtam kívül. Ez azt jelenti, hogy nevek, e-mail címek, lakcímek is telefonszámok szigorúan bizalmasak.] A beszámolóm kivonata vagy teljes egésze, vagy adatai kivonata egy NDERF által jóváhagyott tanulmány vagy project keretében, felhasználhatók beleértve, de nem limitálva előadásokat , oktatási programokat, publikált cikkeket vagy könyvekket. [Ha nem szeretnéd, hogy az élményed ilyen formában felhasználásra kerüljön, kérjük jelezd nekünk és írd le, hogy milyen felhasználási formát engedélyezel. Ezt megteheted e-mailben, vagy lentebbi közzétételi hozzájárulás mezőit bejelölve. Számunkra a lehető legfontosabb, hogy jól érezd magad az élményed megosztásakor.] KÖSZÖNJÜK!!!
Ellenőrizd, hogy a ‘Caps Lock’ gomb ki van-e kapcsolva a billentyűzeteden. Nagyobb méretért nyomd le egyszerre a [CTRL] a + gombokat
*Megjegyzés: Kérjük bizonyosodj meg róla, hogy az e-mail szolgáltatód nem helyezi az nderf@nderf.org átal küldött levelet a spam, törölt vagy visszautasított státuszba (mint a hotmail vagy aol) egyébként nem tudunk veled kapcsolatba lépni. Te is be tudsz rakni minket az engedélyezett küldők listájába, hogy biztos lehess abba, hogy megkapod az NDERF leveleit. A media gyakran megkeresi az NDERF-et, érdeklődve olyanok iránt akiknek halál közeli élménye vagy hasonló tapasztalata volt. Kérjük frissítsd a kapcsolat adataid, amikor szükséges. Köszönjük!
Jelöld be, amit engedélyezel:
Milyen adatokkal jelenhet meg:
Hol jelenhet meg:
Rassz/Etnikum (többet is bejelölhetsz):
Jelöld be mind ami rád vonatkozik. Hagyd ki ha semelyik. Jelenleg vagy korábban betöltöttem az alábbi foglalkozásokat:
A halál közeli élményed körülményei (Jelöld be mind ami igaz rá):
Progress: 0%
Page 1 of 6