Rullaa alas KRK (Kuolemanrajakokemus) lomakkeeseen (luethan ensin Yleiset tiedot ja Lomakkeen täyttöohjeet)

Yleiset tiedot:
Kuolemanrajakokemuksia voi lähettää meille eri kanavien kautta (ensisijaisesta alkaen):

1. Ensisijaisesti alla olevan lomakkeen kautta.

2. Sähköpostitse. Vaikka otamme vastaan myös sähköposteja, alla olevalla lomakkeella lähetetty kuolemanrajakokemus auttaa meitä hahmottamaan kokemuksesi tutkimuksiamme varten kaikista parhaiten.
Kiitos!

Vaikka arvostamme suuresti kaikkia kanssamme jaettuja kuolemanrajakokemuksia, emme valitettavasti voi tarjota kokemuksista palkkiota. Kommunikaatio kokemuksen lähettäjän kanssa pysyy sillä linjalla, jota lähettäjä meiltä toivoo.

Tämän kyselylomakkeen täyttämiseen menee noin 45 minuuttia tai kauemmin, riippuen siitä kuinka paljon haluat kirjoittaa. Voit tallentaa lomakkeen kesken kaiken ja palata sen pariin myöhemmin uudestaan. Kopioi itsellesi talteen (kopioi-> liitä) sivun lopussa oleva väliaikainen linkki, jonka kautta pääset jatkamaan lomakkeen täyttämistä myöhemmin. Jos et tallenna väliaikaista linkkiä itsellesi, kaikki kirjoittamasi tieto katoaa.

Halukkuutesi jakaa kokemuksesi on ensiarvoisen tärkeää tämän projektin onnistumiselle. Sydämelliset kiitokset kaikille teille, jotka jaatte kokemuksenne kanssamme!
Lomakkeen täyttöohjeet:

1. Täytä lomake niin tarkasti kuin mahdollista. Pohdi vastauksiasi kaikessa rauhassa ennen niiden kirjoittamista.

2. Saatat joutua kirjoittamaan samat asiat useampaan eri lomakkeen kohtaan. Ymmärrämme, että jotkut kysymykset saattavat kysyä samaa asiaa hieman eri sanankääntein. Tämä kyselylomake sisältää kaikkein hyväksytyimpiä ja arvostetuimpia kuolemanrajakokemukseen liittyviä kysymyksiä, ja sen ovat laatineet ympäri maailmaa kotoisin olevat huippututkijat. KAIKKI vastaksesi, myös samaa asiaa toistavat vastaukset, ovat erittäin merkitysellisiä ja hyvin tärkeitä meille.

3. Punaisella kirjoitetut kysymykset vaativat aina vastauksen. Et voi lähettää lomaketta, jos et ole vastannut kaikkiin punaisiin kysymyksiin! Jos jätit vastaamatta johonkin punaiseen kysymykseen, klikatessasi “Lähetä”-painiketta kyselyn päätteksi, kyselylomake palauttaa sinut kysymyksiin ja näyttää vihreällä nuolella unohtuneet kysymykset. Kaikkiin näihin kysymyksiin on vastattava, jotta lomake voidaan lähettää. Täytäthän siis vastauksen kaikkiin punaisiin kysymyksiin parhaasi mukaan.

4. Muista klikata “Lähetä”-painiketta kyselyn lopussa tai kaikki kirjoittamasi teksti katoaa!

5. Painettuasi “Lähetä”-painiketta kyselyn lopuksi, sinulle avautuu esikatselusivu, jossa voit tarkastella vastauksiasi. Jos painat “Muokkaa”-painiketta, pääset takaisin kyselylomakkeeseen muokkaamaan vastauksiasi. Jos painat “Vahvista”-painiketta, kyselylomake lähtee eteenpäin meille. Voit tulostaa tai tallentaa vastauksesi itsellesi niin halutessasi. Saat lopuksi lisätietoa siitä, miten NDERF (Kuolemanrajakokemusten Tutkimussäätiö) toimii, kuinka yksityisyydensuojamme toimii sekä muuta yleistä informaatiota. Pyydämme sinua antamaan meille sähköpostiosoitteesi, jonka kautta voimme ottaa sinuun yhteyttä, tai lisäämään sähköpostiosoitteen nderf@nderf.org tai jody@nderf.org turvallisten, hyväksyttyjen lähettäjien listaan. Jos et saa meiltä sähköpostia kyselysi päätteesi, tarkasta roskapostilaatikkosi tai lähetä meille pyyntö lisätietoja varten jostain toisesta sähköpostiosoitteestasi.

6. SUOSTUMUS: Haluan, että kuolemanrajakokemukseni lisätään NDERF:n arkistoihin. Ymmärrän, että tutkijat, oppilaat tai muut NDERF:n arkistojen hyväksytyt käyttäjät saattavat lukea kokemukseni. [HENKILÖKOHTAISIA TIETOJA ei jaeta kenellekään muulle kuin Jeffille tai minulle. Tämä tarkoittaa, että nimet, sähköpostiosoitteet, postiosoitteet ja puhelinnumerot ovat täysin luottamuksellisia.] Lähettämääni kokemusta voidaan käyttää joko osittain tai kokonaisena, tai siitä saatetaan ottaa tietoja NDERF:n hyväksymiin opetustilaisuuksiin tai projekteihin, johon kuuluvat mm. luennot, opetusohjelmat, artikkelijulkaisut tai kirjat. [Jos tahdot, ettei kokemuksiasi käytetä tällaisiin tarkoituksiin, ota yhteyttä meihin ja kerro kuinka haluaisit kertomustasi käsiteltävän jatkossa. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla tai merkata Hyväksyn julkaisun-laatikon alapuolelta. Se, että sinä tunnet olosi hyväksi ja turvalliseksi jakaessasi kokemuksesi kanssamme, on meille ensiarvoisen tärkeää.] TUHANNET KIITOKSET!
Varmista, että Caps Lock ei ole päällä. Suuremmaksi, paina "[Ctrl] a +" samanaikaisesti
Media ottaa usein yhteyttä NDERF:ään ja haluaa olla yhteydessä heihin, joilla on kuolemanrajakokemuksia tai vastaavia kokemuksia. Varmista, että sähköpostiosoitteesi on voimassa. Jos sinulla on AOL:n sähköpostiosoite, varmista, että me (nderf@nderf.org ja blueheron78@gmail.com) olemme hyväsyttyjen, turvallisten lähettäjien listalla – muussa tapauksessa et välttämättä saa lähettämiämme yhteydenottoja.
Kiitos!
Valitse (tai poista) ne vaihtoehdot, jotka sopivat sinulle:
KUINKA JULKAISTAAN:
MISSÄ JULKAISTAAN
Muista- kaikki punaisella merkityt kysymykset vaativat vastauksen. Tämä on erittäin tärkeää... et voi lähettää meille lomaketta, ennen kuin olet vastannut kaikkiin punaisiin kysymyksiin!
Etnisyys (valitse kaikki, jotka sopivat sinuun):
Valitse kaikki, jotka sopivat sinuun. Hyppää yli, jos mikään kuvauksista ei sovi sinuun. Ammatiltani olen tai olen ollut:
Kokemuksen ajankohdan olosuhteet (valitse kaikki sopivat):
Progress: 0%
Page 1 of 6