Scroll omlaag naar het BDE Questionnaire formulier ( Lees eerst het Overzicht en Formulier Instructies)

Overzicht :
Bijna dood ervaringen kunnen bij ons ( in volgorde van voorkeur ) worden ingediend :

1. Onze voorkeur : indienen via de vragenlijst hieronder.

2. Via e -mail ( zie e -mail link onderaan deze pagina ). Het e-mailen van uw ervaring is zeker nuttig, maar voor ons onderzoek is het veel beter als we de resultaten kunnen gestructureerd kunnen analyseren met behulp van uw antwoorden op de BDE Vragenlijst in het onderstaande formulier. Bedankt!

Hoewel we uw bijdrage erg waarderen, betreuren wij het dat er geen financiele vergoeding voor gegeven kan worden. Vertrouwelijkheid van alle communicatie zal strikt worden gehandhaafd voor zover dit gewenst wordt door de inzender.

Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 45 minuten of langer, afhankelijk van hoeveel u wilt schrijven. Er is een save functie die u zal toestaan om te redden wat je hebt geschreven en kom terug naar het. Zorg ervoor om Kopieer en plak de tijdelijke link aan het einde van de pagina, zodat u uw schrijven kan blijven zonder het te verliezen.

Uw bereidheid om uw ervaring te delen is essentieel voor het succes van dit project.

Wij betuigen bij voorbaat onze oprechte dank aan diegenen die bereid zijn om te delen!
Invul Instructies:

1. Vul het onderstaande formulier zo compleet en accuraat mogelijk in. Overdenk uw antwoord goed voordat u het antwoord invult.

2. Het kan nodig zijn om dezelfde informatie meerdere keren in te vullen. We begrijpen dat sommige vragen u verzoeken om hetzelfde concept op verschillende manieren uit te leggen. Dit onderzoek is een combinatie van de meest geaccepteerde en gerespecteerde vragen over bijna-dood ervaringen van de toponderzoekers in de wereld. Al uw reacties, zelfs op vergelijkbare vragen zijn zinvol en uiterst belangrijk.

3. De vragen die in het rood vereisen reacties. Dit is erg belangrijk ... u zult niet in staat zijn om de vragenlijst in te dienen totdat alle vragen in het rood zijn beantwoord! Als u niet reageert op een of meerdere rode vragen, als u op de knop 'Verzenden' aan het einde van het formulier, zijn er weinig groene lipjes naast de vraag die moet worden beantwoord. Deze moeten worden beantwoord voordat het formulier naar behoren zullen indienen. Gelieve alle vragen aan de beste van uw vermogen.

4. Vergeet alstublieft niet om op de knop "Versturen" aan het einde van de vragenlijst te drukken, of anders zullen de gegevens verloren gaan!

5. Nadat u op de knop 'Verzenden' bij het invullen van de vragenlijst zal een overzicht van uw antwoorden op de vragen worden getoond. Als u op Bewerken, terug naar het formulier ga je. Als u op te bevestigen, dan moet je je antwoorden op de vraag en u kunt afdrukken of opslaan voor uw eigen administratie. U vindt ook informatie krijgen over NDERF, hoe privacy werkt, en andere algemene informatie. Dus zorg er dan een e-mail adres waarmee nderf.org e-mails om u te komen of voeg nderf@nderf.org en jody@nderf.org aan uw lijst met goedgekeurde afzenders. Als u niet de algemene informatie, check uw spam of een e-mail mij met een secundair e-mailadres in om dit te sturen naar je.

6. TOESTEMMING: Ik wens de rekening van mijn ervaring in de NDERF archieven te worden geplaatst. Ik begrijp dat het kan worden gelezen door onderzoekers, studenten, of anderen door NDERF goedgekeurd voor gebruik van de archieven. [Geen identificerende persoonlijke informatie zal worden gegeven aan iedereen, maar Jeff of me. Dat betekent dat de namen, e-mails, adressen en telefoonnummers zijn strikt vertrouwelijk.] Mijn account kunnen worden uittreksel of benut, of gegevens kunnen worden getrokken in combinatie met een NDERF goedgekeurde studie of project, met inbegrip van maar niet beperkt naar lezingen of educatieve programma's, of een deel van een gepubliceerd artikel, of in een boek. [Als u niet wilt dat uw ervaring om te worden gebruikt als deze, laat het ons dan weten en vertel ons wat gebruik je liever. Dit kan gedaan worden via e-mail of door het vinkje in de toestemming doos uitgeverij hieronder. Uw comfort in het delen met NDERF is van het grootste belang voor ons. ] BEDANKT !!!
Controleer of de 'Caps Lock' knop op het toetsenbord is uitgeschakeld.

* LET OP: Zorg ervoor dat uw e-mail service niet plaatsen nderf@nderf.org in spam, verwijderen of de status te weigeren - (zoals Hotmail of AOL) anders kunnen we geen contact met u. U kunt ook ons op uw lijst met goedgekeurde afzenders ervoor zorgen om NDERF e-mails te krijgen. De media regelmatig contacten NDERF met interesse in het verbinden met mensen die bijna-dood-ervaringen en aanverwante ervaringen gehad. Gelieve ervoor te zorgen dat we uw bijgewerkte e-mail contact. Bedankt!
Beperkingen publicatie van de ervaring (indien van toepassing) & instructies :
HOE TE PUBLICEREN:
WAAR TE PUBLICEREN:
Race/Ethnicity (check all that apply):
Controleer alle die van toepassing zijn. Overslaan als er geen toepassing. In mijn beroep, ik ben op dit moment of hebben een geweest:
Omstandigheden rond de tijd van uw ervaring (meer antwoorden mogelijk) :
Progress: 0%
Page 1 of 6