Længere nede på denne side finder du NDO spørgeskemaet (husk at læse oversigten og spørgeskemainstruktionerne)
Oversigt:

Beretningen om din nærdødsoplevelse skal indgives til os (i den rækkefølge vi foretrækker:)

1. Foretrukket: via spørgeskemaet herunder

2. Via e-mail (du kan finde et e-mail link i bunden af denne side). Det er muligt at indsende din beretning via mail, men i forhold til vores forskning er det meget bedre hvis vi kan overføre resultaterne fra din udfyldelse af NDO spørgeskemaet herunder. På forhånd tak!

Selvom vi virkelig værdsætter at modtage beretningen om din oplevelse, kan vi desværre ikke tilbyde nogen form for økonomisk kompensation til bidragyderne.

Fortrolighed omkring al kommunikation vil blive nøje opretholdt i det omfang, det ønskes af bidragyder.

Udfylde dette spørgeskema vil tage cirka 45 minutter eller længere, afhængigt af hvor meget du ønsker at skrive. Der er en spare funktion, som vil give dig mulighed for at spare, hvad du har skrevet og komme tilbage til det. Sørg for at kopiere og indsætte den midlertidige linket i slutningen af siden, så du kan fortsætte din skriftligt uden at miste det.

Vi udtrykker vores dybeste tak på forhånd til dem der er villige til at dele.
Form Instructions:

1. Forsøg at udfylde skemaet herunder så præcist og fyldestgørende som du kan. Vær venlig at overveje dine svar nøje inden du skriver dem.

2. Det kan være nødvendigt at give samme information i flere af boksene. Du kan skrive samme information flere gange, men vi foretrækker (og det er hurtigere for dig) at du kopierer og genindsætter (copy-paste) teksten hvor det er passende.

3. De spørgsmål, der er i rød kræver svar. Dette er meget vigtigt ... vil du ikke være i stand til at indsende spørgeskemaet indtil alle spørgsmål i rød er besvaret! Hvis du ikke har reageret på en eller flere røde spørgsmål, når du trykker på "Send" knappen i slutningen af skemaet, er der små grønne faner ud for det spørgsmål, som skal besvares. Disse skal besvares, før formularen vil fremlægge korrekt. Udfyld venligst alle spørgsmål til det bedste af dine evner.

4. Det er vigtigt at du husker at trykke på ”indsend”-knappen i slutningen af spørgeskemaet, ellers vil din beretning gå tabt!

5. Når du trykker på "Send" knappen ved at udfylde spørgeskemaet, vil en gennemgang af dine svar på spørgsmålene blive vist. Hvis du trykker på redigere, du går tilbage til formularen. Hvis du trykker bekræfte, så du har dine svar på spørgsmålet, og du kan udskrive eller gemme dem til dine egne registreringer. Du vil også få oplysninger om NDERF, hvordan privatlivets fred fabrik, og andre generelle oplysninger. Så du sætte en e-mail-adresse, der tillader nderf.org e-mails til at komme til dig eller tilføj nderf@nderf.org og jody@nderf.org til din liste over afsendere, der er godkendt. Hvis du ikke modtager de generelle oplysninger, tjekke din spam eller e-mail mig med en sekundær e-mail-adresse for at sende dette til dig.

6. samtykke: Jeg ønsker hensyn til min erfaring, der skal placeres i NDERF arkiver. Jeg forstår det kan læses af forskere, studerende eller andre, der er godkendt af NDERF for brug af arkiverne. [NO IDENTIFIKATION personlige oplysninger vil blive givet til alle, men Jeff eller mig. Det betyder, at navne, e-mails, adresser og telefonnumre er strengt fortroligt.] Min konto kan uddrag eller udnyttes fuldt ud, eller kan trækkes data fra den i forbindelse med en NDERF godkendt undersøgelse eller et projekt, herunder, men ikke begrænset til foredrag eller uddannelsesprogrammer, eller en del af en offentliggjort artikel eller i en bog. [Hvis du ikke ønsker din oplevelse at blive brugt på denne måde, så lad os vide, og fortælle os, hvad bruger du foretrækker. Dette kan gøres via e-mail eller ved afkrydsning i forlagsbranchen samtykke feltet nedenfor. Din komfort i at dele med NDERF er af allerstørste betydning for os. ] TAK !!!
Kontroller, at de »Caps Lock 'knappen på dit tastatur er slået fra.
* BEMÆRK: Medierne kontakter jævnligt NDERF med ønske om at komme i kontakt med mennesker, der har haft nærdødsoplevelser og relaterede oplevelser. Vær venlig at sørge for at vi har dine opdaterede e-mail kontaktoplysninger. Hvis du har aol.com som din mailservice, er det vigtigt at du sørger for at vi (nderf@nderf.org er på din liste for godkendte afsendere – ellers vil du ikke modtage de beskeder vi mailer til dig. På forhånd tak!
Begrænsning af offentliggørelsen af min oplevelse (hvis du ønsker det) og instruktioner:
HVOR MÅ DEN OFFENTLIGGØRES:
HVORDAN MÅ DEN OFFENTLIGGØRES:
Race/Ethnicity (check all that apply):
Markér her alle udsagn der passer på din situation. Gå videre hvis ingen passer. Jeg er eller har været:
Omstændighederne omkring tidspunktet for min oplevelse (markér alle relevante udsagn):
Progress: 0%
Page 1 of 6