Niže ćete pronaći NDE/IBS upitnik (obavezno pročitajte Osvrt i Upute za obrazac)

Osvrt:

Iskaz iskustva blizu smrti može nam se podnijeti (preferiranim redoslijedom):

1. Preferirano: putem obrasca ispod.

2. Putem e-maila. Slanje vašeg iskaza putem e-maila je prihvatljivo, ali je za istraživanje puno bolje ako možemo pregledno izložiti rezultate iz vašeg popunjenog NDE/IBS obrasca upitnika ispod. Hvala!

Iako smo vam vrlo zahvalni na doprinosu vašeg iskustva, nažalost nema novčane naknade za sudionike. Povjerljivost svih komunikacija bit će strogo zadržana do one mjere koju želi sudionik.

Ispunjavanje ovog upitnika će vam oduzeti otprilike 45 minuta ili više, ovisno o tome koliko želite pisati. Postoji opcija za pohranu, koja će vam omogućiti da pohranite ono što ste napisali i ponovno se tome vratite. Pobrinite se da kopirate i zalijepite (copy/paste) trenutni link na dnu stranice, tako da možete nastaviti svoje pisanje bez gubljenja napisanog.

Vaša volja da podijelite svoje iskustvo je bitna za uspjeh ovog projekta. Unaprijed izražavamo našu iskrenu zahvalnost onima koji su voljni podijeliti!
Upute za obrazac:

1. Molimo da ispunite obrazac ispod, potpuno i precizno, najviše što možete. Molimo da pažljivo razmislite o vašem odgovoru, prije nego ga sastavite.

2. Možda će biti potrebno da unesete iste podatke u nekoliko odjeljaka. Razumijemo da neka pitanja mogu tražiti isti koncept na nekoliko različitih načina. Ovo istraživanje je kombinacija najprovjerenijih i najcjenjenijih pitanja u vezi iskustva blizu smrti od najboljih istraživača u svijetu. SVI vaši odgovori, čak i za slično formulirana pitanja, značajni su nam i izuzetno važni.

3. Pitanja koja su u crvenoj boji zahtijevaju odgovor. Ovo je vrlo bitno… nećete moći priložiti upitnik dok nisu odgovorena sva pitanja u crvenoj boji! Ako niste odgovorili na jedno ili više pitanja u crvenoj boji, kada odaberete “Submit/Priloži” opciju na dnu obrasca, pojavit će se mala zelena opcija pokraj pitanja na koje treba odgovoriti. Ta pitanja trebaju biti odgovorena prije nego se obrazac može ispravno priložiti. Molimo da ispunite sva pitanja najbolje što možete.

4. Molimo da ne zaboravite odabrati opciju "Submit/priloži" na dnu upitnika, jer će u protivnom svi podaci biti izgubljeni!

5. Nakon što po završetku ispunjavanja upitnika odaberete "Submit/priloži" opciju, prikazat će vam se pregled vaših odgovora. Ako odaberete opciju uredi, vratit ćete se nazad na obrazac. Ako odaberete opciju potvrdi, tada ćete imati svoje odgovore na pitanja koje možete isprintati ili pohraniti za vaše vlastite potrebe. Također ćete dobiti informacije o IBSIF/NDERF, kako funkcionira privatnost, i ostale opće informacije. Stoga molimo da stavite e-mail adresu koja omogućava primitak nderf.org e-mailova, ili stavite nderf@nderf.org i jody@nderf.org na listu vaših odobrenih pošiljatelja. Ako ne primite opće informacije, provjerite svoj otpad/spam ili molim vas, pošaljite mi e-mail s drugom e-mail adresom kako bi vam to bilo poslano.

6. PRISTANAK: Želim da se iskaz mog iskustva stavi u arhiv IBSIF/NDERF. Shvaćam da može biti pročitan od strane istražitelja, studenata, ili drugih kojima IBSIF/NDERF odobri korištenje arhiva. [NITI JEDAN IDENTIFIKACIJSKI PODATAK neće biti dan bilo kome, osim Jeffu ili meni. To znači da su imena, e-mailovi, adrese i telefonski brojevi strogo povjerljivi.] Moj iskaz može biti ekscerptiran ili korišten u potpunosti, ili podaci iz njega mogu biti povezani s odobrenim IBSIF/NDERF proučavanjem ili projektom, uključujući, ali ne i ograničavajući se na predavanja i edukacijske programe, ili biti dio objavljenog članka, ili biti u knjizi. [Ukoliko ne želite da se vaše iskustvo ovako koristi, onda vas molimo da nam to date do znanja i kažete nam kakav biste radije način korištenja. Ovo možete učiniti putem e-maila ili označavanjem odjeljka o pristanku na objavu, koji se nalazi ispod. Vaš komfor u dijeljenju s IBSIF/NDERF nam je daleko najvažniji.] HVALA!!!
Provjerite da su "Caps Lock" tipku na tipkovnici isključen.
*NAPOMENA: Molimo da se pobrinete da vaš e-mail poslužitelj ne stavi nderf@nderf.org u spam, otpad ili odbijajući status – jer vas u suprotnom nećemo moći kontaktirati.
Označite (ili od-značite) sve što se odnosi na vas:
KAKO OBJAVITI:
GDJE OBJAVITI:
Rasa/Etnička pripadnost (označite sve što se odnosi na vas):
Označite sve što se odnosi na vas. Preskočite ukoliko se na vas ništa ne odnosi. Prema svom zanimanju, trenutno sam ili sam bio:
Okolnosti u vrijeme iskustva (označite sve što se odnosi na vas):
Progress: 0%
Page 1 of 6