Keitä Olemme

(Pidä vierittämällä lisätietoja)

Täydellinen yhdistelmä tiedettä, yhteisöllisyyttä, henkisyyttä ja palvelushenkeä!

***Kielenkääntäjiä kaivataan – Kaikki kielet. Voit kääntää yhden kokemuksen tai 100, miten haluat. Ota yhteyttä:

(Rivi laatikot alapuolella alkaen turkoosin värinen "Humanitaarinen palvelu" on haitarin elementti: klikkaa laatikoiden alla lisätietoja NDERF.)

FILOSOFIA/TEHTÄVÄN KUVAUS:

Jos tarpeeksi moni lukee rakkaudesta, rauhasta ja toivosta, se saattaa auttaa heitä muuttumaan rakastavammiksi ja myötätuntoisemmiksi.

Voimme siten tehdä maailmasta paremman paikan, kuin taivaan maan päälle – niin kuin ylhäällä, myös alhaalla.

Jody Long on asianajaja, valtuutettu Washingtonissa, New Mexcisossa, Luoisianassa ja Navajo Nationissa.

Jody on toiminut Near Death Experience Research Foundationin (NDERF:n) verkkosivujen ylläpitäjänä viimeiset 13 vuotta, ja tarjoaa sekä tukea että keskustelufoorumin KRK:n kohdanneille, sekä heille, jotka haluavat tietää kuolemanjälkeisestä elämästä. Hänellä on useiden vuosikymmenien kokemus paranormaalien ja muiden aiheeseen liittyvien kokemusten tutkimuksista. Hän on myös After Death Communication Research Foundationin (ADCRF:n) verkkosivujen www.adcrf.org ylläpitäjä, sekä muiden tietoisuuden muutoksiin liittyvän verkkosivun www.oberf.org (OBERF:n) ylläpitäjä.

Jody auttoi “Todisteita tuonpuoleisesta elämästä”, New Yorkin bestselleriksi nousseen KRK:n kirjan, teossa. Hän on kirjoittanut teokset “God's Fingerprints: Impressions of Near Death Experiences”, “From Soul to Soulmate: Bridges from Near Death Experience Wisdom” ja “Repeal Obamacare: A Critical Look at Why it isn't Fixable”.

Jeffrey Long on lääketieteen tohtori, joka on erikoistunut syövän säteilyhoitoihin Houmassa, Louisianassa.

Tiedemiehenä Jeff perusti NDERF:n vuonna 1998. Hän halusi tietää olivatko kuolemanrajakokemukset (KRK) totta, ja päätti kysyä asiaa suoraan KRK:n kokeneilta. Vastaus oli kuuluva KYLLÄ! Tutkimuksiensa pohjalta hän julkaisi New Yorkin bestseller-listalle nousseen teoksen “Todisteita tuonpuoleisesta elämästä” (Suomen julkaisia; Scanria Oy).

Johtavana KRK:n tutkijana ja lääkärinä Jeff on esiintynyt usein yhdysvaltalaisessa mediassa, kuten O'Rielly Factor, NBC Today, ABC with Peter Jennings, the Dr. Oz Show, the History Channel, the Learning Channel, ja National Geographic. Hän on esiintynyt myös Fox New Houstonissa ja New York Academy of Sciences'sa.

Pääprojektimme

NDERF:n inspiroimat kirjat!

Jeffrey Long, MD

UUSI! Tulee ulos päivänä kesäkuuta 2016.


" Jumala ja Afterlife laajenee kun Dr. Long havaintoja tuonpuoleisessa ja on ensimmäinen syvä tieteellinen tutkiminen NDE tilien kohtaavat Jumala tai henkiolentoja. Hän jakaa tilejä nders jotka täyttävät Jumalaa. Mitä hän huomaa, että nämä suosittelut jakaa ainutlaatuisia yhtäläisyyksiä, jotka tarjoavat ylivoimainen todisteita siitä, että Jumala on todellinen."


Jody Long, JD


Lue joitakin parhaimmista KRK:sta


Tämä on ilahduttava kirja, joka sisältää joitakin merkittävimpiä KRK:sia, joita NDERF:lle on koskaan lähetetty. Tämä KRK-kirja julkaistiin heille, jotka nauttivat kirjoista tai eivät pääse tietokoneen ääreen lukemaan KRK:sia.
Jody Long, JD

Rakkaus & Parisuhteet KRK:n kannalta


Rakkaus on yksi KRK:sia yhdistävistä tekijöistä. Monet KRK:n kohdanneista kertovat, kuinka rakkaus ja parisuhteet liittyvät vahvasti siihen, mitä olemme tulleet opiskelemaan tänne maan päälle. Tämä kirja yhdistää nämä kaksi asiaa toisiinsa ja auttaa meitä soveltamaan niitä omaan elämäämme.Jeffrey Long, MD

Vie KRK:ien tutkimuksen uudelle tasolle!


“Tällä hetkellä meillä on enemmän todisteita kuolemanrajakokemusten (KRK) todellisuudesta kuin siitä, miten voisimme parantaa tehokkaasti joidenkin syöpien eri muotoja”, toteaa syöpälääkäri Jeffrey Long uraa uurtavassa kirjassaan Todisteita Tuonpuoleisesta Elämästä (Scanria Oy).Koskettavat palautteet

Haluamme kiittää lukijoitamme kaikista saamistamme sydäntälämmittävistä palautteista.

Lisää lukijoistamme

Kiitos!

Jaa KRK:si kanssamme.

Meillä on kaksi muutakin verkkosivua toisenlaisille tietoisuuden kokemuksille. ADCRF www.adcrf.org is for after death communications (ADC). OBERF www.oberf.org on muille kuin KJK:n tai KRK:n kokemuksille, kuten henkisesti muuttaville kokemuksille, rukouksen voimalle, ruumiistairtautumisille, meditaatiokokemuksille, fyysistä elämää edeltäville muistoille, enneunille jne.


Yksityisyydensuoja: Me emme jaa yksityistä informaatiota tai sähköpostiosoitettasi kenellekään missään tapauksessa ilman suostumustasi. Emme julkaise tietojasi vekkosivuillamme välttääksemme hakkerien pääsyn tietoihisi. Lähetämme muilta tulleet sähköpostit suoraan sinulle, ja sinä itse päätät haluatko reagoida niihin vai et.