Tko Smo Mi

(Imajte pomicanjem prema dolje za više informacija)

Savršen spoj znanosti, zajednice, duhovnosti i usluge!

***Potrebna je Pomoć u Prijevodu – Svi Jezici. Možete prevesti jedno iskustvo ili 100, na vama je. Molimo kontaktirajte Jody na:

(Linija kutije ispod počevši s tirkizno-obojena "humanitarna služba" je harmoniku elementa. Kliknite na poljima ispod kako bi saznali više o NDERF)

ISKAZ FILOZOFIJE/MISIJE:

Ako više ljudi čita o ljubavi, miru i nadi; možda se mogu promijeniti da postanu nježniji, suosjećajniji ljudi.

Tada možemo promijeniti svijet da postane bolje mjesto, kao raj na zemlji – kao što je gore, tako i dolje.

Jody Long je odvjetnica, licencirana u Washingtonu, Novi Meksiko, Louisiana i Navajo Naciji.

Ona je webmaster za IBSIF/NDERF posljednjih 13 godina i pruža podršku i forum onima koji su doživjeli IBS/NDE i onima koji žele znati više o životu nakon smrti. Ima nekoliko desetljeća iskustva u istraživanju paranormalnih i s tim povezanim fenomena. Također je i webmaster za Komunikacija Nakon Smrti Istraživačka Fondacija (KNSIF/ADCRF) www.adcrf.org i drugu web stranicu o iskustvu svijesti, što obuhvaća sve što nije IBS/NDE ili KNS/ADC (ITIIF/OBERF) www.oberf.org. www.adcrf.org and the other consciousness experience website which is everything that is not an NDE or ADC (OBERF) www.oberf.org

Jody je pomogla u pisanju “Dokaz života nakon smrti”, New York Times bestseleru IDS/NDE knjizi. Napisala je “Božji otisci prstiju: Recenzije Iskustava Blizu Smrti”, “Od Duše do Srodne Duše: Mostovi iz mudrosti Iskustva Blizu Smrti” i “Ukinuti Obaminu Zdravstvenu Skrb: Kritički Osvrt zašto se ne može Popraviti”

Jeffrey Long je doktor medicine specijaliziran za radijacijsku onkologiju, koristeći zračenje za liječenje raka u Houmi, Louisiana.

Kao znanstvenik, Jeff je osnovao IBSIF/NDERF 1998. godine. Htio je znati jesu li IBS/NDE stvarni, izravno to pitajući one koji su doživjeli IBS/NDE. Odgovor je bio veliko DA! Kao rezultat njegovog istraživanja, autor je New York Times bestselera, “Dokaz života nakon smrti: Znanost Iskustava Blizu Smrti”.

Kao vodeći IBS/NDE istraživač i doktor medicine, Jeff se pojavljivao u nacionalnim medijima, uključujući O'Rielly Factor, NBC today, ABC s Peter Jenningsom, Dr. Oz Show, History Channel, Learning Channel, i National Geographic. Također se pojavio na Fox vijestima iz Houstona i na New York Akademiji Znanosti.

Naši Sastavni Projekti

NDERF inspirativne knjige!

Jeffrey Long, MD

Novo! Izlazili u lipnju 2016.


Bog i zagrobni život širi na dr dugu otkrića o životu poslije smrti, a prvi je duboko znanstveno istraživanje NDE računa koji se susreću Boga ili duhovna bića. On dijeli račune od NDErs koji zadovoljavaju Boga. Ono što on otkriva da ove izjave dijele jedinstvene sličnosti koje pružaju neodoljiv dokaz da je Bog stvaran.


Jody Long, JD


Pročitajte neke od najboljih IBS/NDE


Ovo je knjiga zbog koje se osjećate dobro, s nekim od najsmislenijih IBS/NDE ikada priloženih IBSIF-u/NDERF-u. Ova knjiga je napisana kako bi podijelila IBS/NDE s ljudima koji vole čitati knjige ili nemaju pristup kompjutoru.
Jody Long, JD

Ljubav i Odnosi iz IBS/NDE Mudrosti


Ljubav je glavna ideja, opisana od strane onih koji su doživjeli IBS/NDE i učenje o ljubavi kroz odnose je glavni razlog zbog kojeg smo došli na Zemlju. Ova knjiga spaja dva koncepta, kako bi pomogla primijeniti ih u našim životima.Jeffrey Long, MD

Dovedite IBS/NDE istraživanje
na potpuno novu razinu!


“Trenutno ima više znanstvenih dokaza o stvarnosti iskustva blizu smrti (IBS/NDE), nego što ima za uspješne načine liječenja određenih oblika raka”, izjavio je radijacijski onkolog dr. Jeffrey Long u svojoj novoj pionirskoj knjizi Dokaz Života nakon Smrti.Dirljivi komentari

Želimo zahvaliti našim čitateljima, dijeleći neke od najiskrenijih komentara.

Više od naših čitatelja

Hvala vam!

Molimo podijelite vaše IBS/NDE s nama.

Imamo još dvije web stranice posvećene drugim aspektima iskustva svijesti. KNSIF/ADCRF www.adcrf.org je za konuminacije nakon smrti (KNS/ADC). ITIIF/OBERF www.oberf.org je za sva druga iskustva koja nisu KNS/ADC ili IBS/NDE, kao na primjer duhovno transformacijski događaj, moć molitve, izvantjelesno iskustvo, iskustva meditacije, predsmrtno postojanje, proročki snovi, itd.


Privatnost:Ne dijelimo vaš privatne informacije ili vašu e-mail adresu s bilo kime pod bilo kojim okolnostima, bez vašeg dopuštenja. Namjerno ne čuvamo vaše informacije na web stranici, kao dodatnu mjeru opreza kako bi se podaci držali dalje od hakera. Prosljeđujemo bilo koji e-mail od drugih vama, i tada je na vama želite li odgovoriti.