NDERFs Hemsida NDU skildringar Skicka NDU

Todd R NDU

 

Beskrivning av upplevelse: 

Lådan ovan beskriver vad som hände med bilen och och is på vägen.  Jag var frusen och kunde inte röra mig, jag var chockad och såg vad som hände mig från när jag var yngre till min egen död.  Jag blev följd av en röst som repeterade mina egna ord och andras från mitt förflutna. Jag kände hur bilen rörde sig under mig och såg det tittandes ner uppifrån skyn. Jag såg och hörde en konstig luftström och ljud som inte kom från det som hände framför mina ögon. Alldeles innan jag var tillbaka i bilen tillsammans med min vän, som satt på passagerarplatsen, så blev jag tillfragad av en person, vars bild var suddig, “vill du återvända?”. Jag kommer ihåg att jag sedan tittade ut genom fönstret och så vände jag mig till min vän som sa:  “Vi borde vara döda och bilen totalkvaddad”.  Men vi hade gjort en helomvändning och var nu i motsatt riktning från var vi kom och tillbaks på vägen. Bilens bensinmätare var nästan tom när vi hade fyllt på bensin en mil innan. Ingen bensin hade läckt på vägen. Men det var en massa grenar från granar som fastnat under bilen och vägen var blockerad från stupet som vi just åkt utför av ett skyddsräcke som var helt intakt.  Min vän kommer inte ihåg någonting.  Nästa dag förlorade jag allt mitt hår och det kändes som någon hade blekt min hud med olja eller syra.  Jag har sedan dess fått tillbaka mitt hår och har inte lidit någon annan skada.

Var någon medicin eller substans inblandad med potential att inverka på upplevelsen:       Nej         

Var upplevelsen svår att uttrycka i ord?  Ja    Den otroliga känslan att röra sig utan att röra sig, att se utan att öppna ögonen och höra ljud utan att jag lämnat bilen. Passageraren hörde ingenting ovanligt.   

Under upplevelsen, var det någon hotfull händelse på liv och död?      Ja    Is på vägen, 100 km/timmen, kurva, bilen gled en lång tid, lämnade vägen, flög genom luften över träd, ungefär 15 meter upp i luften, 10 meter bort. Bilen blev inte skadad, ingen människa blev skadad, allt var fruset i tid och rum av vad som verkade 2 – 3 minuter, när hela händelsen skulle ha tagit 8 – 10 sekunder. 

Hur var din nivå av medvetande och vaksamhet under upplevelsen?  100%

Var upplevelsen som en dröm i något fall?           Ja, men det var för verkligt att säga att det bara var en dröm eller något annat.  Jag såg allt så klart och rösten var inte i mitt huvud, utan den kom utifrån.

Upplevde du separation av medvetandet från ditt kropp?  Osäker

Beskriv ditt utseende bortsett från
din kropp: Jag kände mig hög som på gräs, men det var fortfarande verkligt, ingen falsk känsla som från droger.  Alla mina sinnen var förhöjda och fullständigt vakna

Vilka känslor hade du under upplevelsen?   Frihet, trygghet, osäker om vad som skulle hända, men full av vördnad och en känsla av fulländning. 

Hörde du något ovanligt ljud eller brus?   Ja, en beständig luftström och ljud som högljudda jet motorer utan att det gjorde ont i öronen och en massa röster från mina döda farföräldrar, vänner och svunna historiker och sen min egen röst på slutet, som jag kommer ihåg sa “ja” jag ville “återvända”. 

Passerade du in i eller gick igenom en tunnel eller inhägnad?  Nej         

Såg du ett ljus?  Nej     

Träffade du eller såg några andra varelser?  Osäker

Upplevde du upprepning av förflutna händelser från ditt liv?    Ja     Jag såg i korthet mina dagar på lågstadiet ute på lekplatsen, min mormor’s hus, en kyrkogård där min pappa var begravd när jag var 10 år, jag hade inte sett den visionen på 11 år innan den kvällen. 

Hörde eller såg du något beträffande människor eller händelser under din upplevelse som kunde bevisas senare? Nej

 Såg eller besökte du några härliga eller annars utmärkande platser eller dimensioner?       Ja, en känsla av lätthet, fluffighet, och ingen smärta.

Hade du någon känsla av förändring av tid eller rum? Ja, 10 sekunder i verkligheten tog 3-4 minuter kanske. 

Gav din upplevelse dig någon speciell kännedom eller insikt?  Nej

Hade gränsen någon fysisk form? Nej

Blev du medveten om framtida händelser?   Ja, jag blev tillfrågad om jag ville “återvända” eller inte, jag svarade ja och såg bilen som var tillbaka på vägen, medan vi var ovanför bilen medan den flög i luften, kraschade av vägen och sen återvände jag.

Var du inblandad i eller medveten om ett beslut att återvända till din kropp?             Ja, omedelbart så var jag tillbaka och kände hur det rörde sig utan att jag rörde mig. Min passagerare sa att han såg min kropp hela tiden och att den inte lämnade förarsätet och han var medveten hela tiden. 

Har du haft några psykiska, paranormala eller andra speciella gåvor efter upplevelsen som du inte hade före upplevelsen?     Ja, jag ser den sanna definieringen av vår religion. Jag vet nu att vi är eviga och våra sinnen är anpassade från födelsen att tro på en viss livs vandring (religion, sanningen, fakta).  Tro inte på något, våra sinnen använder bara 15% av sin fulla förmåga och möjligheter. 

Har det inträffat några förändringar av åsikter eller tro efter upplevelsen?     Ja, se lådan ovan.  

Har upplevelsen påverkat dina förhållanden? Vardagsliv? Religiösa vanor? Karriärval?  Min religion är nu sanningen.  Vad vi än är, var vi än kommer ifrån, vart vi än ska så är det inte himlen, eller någon annan jordisk religion.  Vi är essens och vi har tillfälligt lånat dom här jordiska kropparna. När vi dör åker vi tillbaks dit vi kom ifrån.   

Har du delat upplevelsen med andra?        Varken här eller där, folk är vana från samhället att titta på tv, göra vad som är predikat, äta mat som undertrycker vårt tredje öga, eller vår förmåga att använda vår fulla kapacitet.  Bekvämlighet före möjligheter är den mänskliga vägen enligt kristna, religiösa människor i allmänhet och föräldrar rädda för den heliga guden utmanar ingenting, vill inte bli dömda. 

Vilka känslor har du upplevt efter din upplevelse?  Ilska över allmänhetens blindhet.  Varför vänja människan att vara, när vi kunde utforska det okända och bli den nästa nivån av mänsklig utveckling.   

Vad var det bästa och det värsta med din upplevelse?  Bäst=leva när jag skulle ha dött.  Värsta=att inte veta vad som räddade mig och varför jag fick en andra chans.  

Finns det något mer som du skulle vilja tillägga med tanke på upplevelsen?   Jag tror att hårdocksbandet Tool har något i åtanke när dom nämner Leary, Hicks och 46+2.

 Har ditt liv förandrat specifikt hur ett resultat av ditt erfarenhet?            Ja, jag tänker för mig själv!!  Så många människor gör inte det helt enkelt. 

Efterföljande ditt erfarenhet, har du haft något andra händelse i ditt liv, medikament eller substans vilket reproducerade något del av erfarenhetenJa    Hallucinogena svampar till en viss grad. De gav mig en känsla av att flyga och sinnesförändrande tankar. Och drogen “extacy" när den är som högst. 

Har frågorna som ställts hittills och svaren Du lämnat korrekt och uttömmande återgett Din upplevelse?            Ja, bra site. Jag känner att det finns en del andra där ute som vill veta sanningen också.   

Skulle du kunna erbjuda några förslagen att förbättra  www.nderf.org frågeformuläret   Inget som jag kan tänka på.  Tro inte på något...