NDERFs HemsidaNDU skildringarSkicka NDU

Pozy M NDU

 

Experience description: 

Det här hände när jag badade i en damm. Min yngre syster började att drunkna och jag sprang ut i vattnet för att försöka rädda hennes liv.  Jag lyckades få upp henne, men fastnade själv i en strömvirvel. Jag försökte att komma upp och ta ett andetag men insåg efter ett tag att jag var för djupt nere och att jag inte längre hade krafter att kämpa emot. När mina fötter kände botten visste jag att jag inte skulle överleva. Ögonblicket som jag tänkte det kände jag mig väldigt varm och fridfull. Jag kände ingenting annat. Jag mådde bara bra. Helt plötsligt såg jag en film som visade hela mitt liv. Alla negativa och dåliga delar av mitt liv kunde jag nu känna i djupet av min själ. Jag skämdes väldigt mycket över vad jag såg. Sedan såg jag en tunnel med ett starkt ljus på slutet. Ljuset var så kärleksfullt och var väldigt starkt, så starkt att mina ögon gjorde ont. En hel del människor kom från det här ljuset.  Jag hörde en röst som frågade mig om jag var säker på att jag gjort allt som jag skulle med mitt liv.  Jag kände fortfarande den här fruktansvärda skammen och svarade “jag tror inte det”.  Rösten svarade “gå tillbaka då och slutför ditt arbete!” Jag hade inte ens tid att tänka över vad rösten sa innan jag kände en fruktansvärd smärta. Jag tog mitt första andetag och det var jätte hemskt! Trycket gjorde att en del av mina luftsäckar i lungorna brast vilket sen ledde till omfattande blödning. Jag bär fortfarande ärren på min kropp.  

Any associated medications or substances with the potential to affect the experience:  Nej

Was the experience difficult to express in words?  Ja

At the time of the experience, was there an associated life threatening event?  Ja, jag höll på att drunkna! 

What was your level of consciousness and alertness during the experience?  Jag var medveten om allt som hände.  

Was the experience dream like in any way?  Det var för verkligt tror jag.

Did you experience a separation of consciousness from your body?  Inget svar

What emotions did you feel during the experience?  Jag mådde bra, jag kände ingen smärta. Jag kände mig älskad och behövd.  

Did you hear any unusual sounds or noises?  Jag hörde en röst som kom ifrån ljuset. 

Did you pass into or through a tunnel or enclosure?  Ja, en lång smal tunnel med ett starkt ljus på slutet. 

Did you see a light?  Ja, ett vackert bländande ljus, jag kunde se människofigurer. 

Did you meet or see any other beings?  Nej

Did you experience a review of past events in your life?  Ja, jag fick reda på att man får ta ansvar för sina dåliga handlingar senare. Jag fick också reda på att jag inte gjort något på jorden som jag kunde vara stolt över i hela mitt liv!  Nu försöker jag hjälpa folk mer.  

Did you observe or hear anything regarding people or events during your experience that could be verified later?  Ja, jag visste redan att jag var i säkerhet.  Ungefär 15 minuter senare bröt en storm ut och blixten slog ner i ett träd och dödade en man som stod under trädet.  Döden måste ta någon den dagen!

Did you become aware of future events?    Ja, jag har profetiska drömmar och ser saker hända.  Jag har även haft möjlighet att förhindra några av dem. 

Were you involved in or aware of a decision to return to the body?  Nej

Did you have any psychic, paranormal or other special gifts following the experience you did not have prior to the experience?  Ja, jag vet att jag har en enorm handlingskraft.  Jag var undersökt av en ……. Jag hjälper många människor minska deras lidande och (som jag nämnde tidigare) har profetiska drömmar. Jag känner av “högre vibrationer” och vet om något organ i kroppen är sjukt. Jag känner människors känslor.

Did you have any changes of attitudes or beliefs following the experience?  Ja, mina värderingar och min tro har förändrats.  Pengar betyder mindre, det är i bakgrunden.  

Has the experience affected your relationships?  Daily life?  Religious practices etc.?  Career choices?  Jag började lyssna mer på folk och hjälpa dem om jag kunde. 

Have you shared this experience with others?  Ja, reaktionerna har varit blandade, från kritiska till respektfyllda.   

What emotions did you experience following your experience?  Jag kunde inte komma tillbaka till verkligheten.   

What was the best and worst part of your experience?  Bästa delen var att jag inte kände smärtan och att jag var omringad av detta underbara ljus.  Det värsta var frågan om jag gjort allt jag kunde med mitt liv. Jag skämdes så hemskt!  

Has your life changed specifically as a result of your experience?  Ja, jag är mer fridfull, men jag inser även att jag bär på andra människors oro.

Following the experience, have you had any other events in your life, medications or substances which reproduced any part of the experience?  Nej

Did the questions asked and information you provided accurately and comprehensively describe your experience?  Ja