NDERFs Hemsida NDU skildringar Skicka NDU

Guillermo NDU

beskrivning av erfarenhet:          

Medan jag opererades föll mitt blodtryck och de fick spruta in medicin rakt in i hjärtat för att få upp det igen. Jag kommer inte ihåg så mycket alldeles innan operationen, men jag kommer ihåg att jag tittade ner från en plats uppe i taket och såg en person, klädd i ljusblått, som sprang eller gick med en låda som låg på ett litet bord med hjul, vilket jag fick reda på efteråt, när jag såg det, att det var en defibrillator.  En kort tid därefter såg jag min familj vänta på intensivvårds-avdelningen, som jag kan beskriva in i minsta detalj, däribland en skärm som separerade vänt-rummet från intensivvårds-avdelningen. Jag var på livsuppehållande i 12 timmar och under den tiden såg jag, som om det fanns djupt inne i en kupol, ett vitt ljus som skiftade i blått och som utstrålade energi strålar. 

Senare kommer jag ihåg en slags stuga där jag såg mina barn stå tillsammans, klädda i vita dräkter, som om de var på skolan.  Där blev jag välkomnad av en varelse som var klädd i obefläckatt vitt och som såg ut som min far som hade dött år innan jag opererades.

Klockan 8 följande morgon öppnade jag ögonen och satte mig upp i sängen med 42 stygn.  Mina doktorer blev oroliga för de hade fortfarande inte kunna ställa en diagnos. 

På grund av den här upplevelsen, så är jag mycket mer spirituell och religiös.

Var någon medicin eller substans inblandad med potential att inverka på upplevelsen:      Nej

Var upplevelsen svår att uttrycka i ord Nej

Under upplevelsen, var det någon hotfull händelse på liv och död?      Nej   

 Hur var din nivå av medvetande och vaksamhet under upplevelsen?   Jag sov i 24 timmar medan jag opererades.  

Var upplevelsen som en dröm i något fall?    Ja, väldigt underbar

Upplevde du separation av medvetandet från ditt kropp?  Nej

Beskriv ditt utseende bortsett från din kropp: 

Vilka känslor hade du under upplevelsen?   Mycket frid, kärlek och ro.

Hörde du något ovanligt ljud eller brus?         Nej

 Passerade du in i eller gick igenom en tunnel eller inhägnad?  Ja, det var som en kupol med en cirkel i mitten som utstrålade ljus.

 Såg du ett ljus?     Ja, det var vitt, väldigt vitt, men inte bländande eller överväldigande. Ljuset utstrålades från kupolen som energi, men det var inte farligt 

Träffade du eller såg några andra varelser?      Ja, jag tror det var min far som dött 2 år tidigare. Han är den enda i min närmaste familj som dött. 

 Upplevde du upprepning av förflutna händelser från ditt liv?       Ja, min upplevelse har förorsakat mig att leva ett mer djupgående spirituellt och religiöst liv.  

Hörde eller såg du något beträffande människor eller händelser under din upplevelse som kunde bevisas senare?   Nej, men min fru kände av min närvaro som om jag var med henne en tid.          

 Såg eller besökte du några härliga eller annars utmärkande platser eller dimensioner?      Ja, ett vackert fält, väldigt grönt, och en slags stuga som var väldigt varm och inbjudande.   

Gav din upplevelse dig någon speciell kännedom eller insikt?    Nej

 Hade gränsen någon fysisk form?        Nej

 Blev du medveten om framtida händelser?   Nej

 Var du inblandad i eller medveten om ett beslut att återvända till din kropp?   Nej

 Har du haft några psykiska, paranormala eller andra speciella gåvor efter upplevelsen som du inte hade före upplevelsen?   Nej

 Har det inträffat några förändringar av åsikter eller tro efter upplevelsen?       Ja, jag blev väldigt religiös. 

 Har upplevelsen påverkat dina förhållanden? VardagslivReligiösa vanor? Karriärval?  Mina förändringar är ansenliga när det gäller hur jag behandlar andra människor. 

Har du delat upplevelsen med andra?        Prästerna som jag har berättat det för har varit väldigt stödjande. De få lekmän som jag berättat det för har alla blivit rörda av min berättelse. 

 Vilka känslor har du upplevt efter din upplevelse?  Kärlek för mina medmänniskor. 

 Vad var det bästa och det värsta med din upplevelse Den bästa delen var att se min far, det värsta var att se hur min familj led.  

 Finns det något mer som du skulle vilja tillägga med tanke på upplevelsen?   Jag skulle vilja kunna berätta mer, att komma ihåg mera och bättre kunna återberätta vad som hände, men jag fick veta att de gav mig en “minnesförlust” drog och jag kommer inte ihåg mera. 

 Har ditt liv förandrat specifikt hur ett resultat av ditt erfarenhet?              Ja, jag anser att jag är lyckligt lottad och redo att motta Gud’s vilja. 

 Efterföljande ditt erfarenhet, har du haft något andra händelse i ditt liv, medikament eller substans vilket reproducerade något del av erfarenhetenNej