NDERFs HemsidaNDU skildringarSkicka NDU

   NDERF Översikt   

 

 

 NDERF värvar inte medlemmar och har ingenting att sälja. Denna website är en kostnadsfri service till allmänheten. Vi försöker inte omvända någon. Vi välkomnar och uppmuntrar alla människor från alla bakgrunder, nationaliteter, länder och religioner att läsa och att medverka på siten.

Dr. Jeff är läkare och specialist på radiologi och onkologi (strålningsbehandling av cancer) i Tacoma i delstaten Washington. Dr. Jeff är vice ordförande och styrelsemedlem i IANDS (International Association for Near-Death Studies), och är aktivt engagerad i NDU forskning. Dr Jeff har skapat denna website.

Jody Long är advokat och har arbetat med familje-, hälsovård-, affärsverksamhet- och upphovsrätt. Jody har mångårig erfarenhet av forskning på det paranormala området och besläktade fenomen. Hon är styrelsemedlem i Friends of IANDS avdelning i Seattle, medlem i IANDS och stöder IANDS (International Association for Near-Death Studies)... den äldsta organisationen som ägnar sig åt stöd & forskning inom NDU-fältet. Jody är också websitens nya webmaster.


 

Copyright1999 by Jeffrey Long, MD and Jody Long

e-mail:   Webmaster:  Jody A. Long