Opis iskustva:


U Avgustu 1976 god. razvela sam se po drugi put. Upravo sam ostavila četvorogodišnju ćerku kod mojih roditelja. Onda sam pošla da sipam gorivo. Krenula sam mojom bež Ford Fiestom i onda odlučila da odem da pozdravim prijateljicu. Na putu do grada, trebalo je da skrenem levo. To skretanje je bilo na ulazu u grad i na oštrom nagibu za one koji su išli ka gradu. Nisam videla da išta nailazi, i skrenula sam. Prekasno sam opazila da nailazi beli automobil koji je velikom silinom udario u moj auto. To me je okrenulo za 180 stepeni i završila sam u zidu blizu jednog električnog ormana. U trenutku kad sam pritisla kočnicu, kako nisam vezala pojas, poletela sam na gore. Udarila sam u upravljač stomakom i bradom. Kada se auto zaustavio, motor je još uvek radio. Htela sam da ugasim motor ali sam otkrila da ne mogu da načinim taj pokret. Tada su naišla kola Crvenog krsta. Doktor je izašao sa stetoskopom da me pregleda.

Videla sam doktora i ljude koji su bili oko mene, ali već sam bila umrla. Čula sam da doktor govori 'Gotova je, ne osećam ništa.' Videla sam osvetljen tunel. Nisam imala težinu. Nisam videla sebe ali sam znala da lebdim. Izgledalo mi je nužno da uđem u tunel. Nekoliko sekundi kasnije sam bila zaustavljena. Čula sam glas koji kaže, 'Ne, ne možemo da te zadržimo. Ti treba da iskusiš strašne i bolne trenutke. Treba da se vratiš dole (tvom telu). Ne možemo ništa da učinimo za tebe. To je tako.' Vikala sam: 'Ne, ja hoću da ostanem!' Ponovo mi je rečeno 'Ne, ne možeš da ostaneš.' Nastavila sam da odbijam da se vratim. Onda sam snažno poslata nazad jakim udarom između očiju. Kasnije sam saznala da se tu nalazi čakra.

Onda sam čula doktora kako govori, 'Vraća se.' Osetila sam sve moje prelome i telo koje je bolelo. Bila sam živa i uplašena. Stigla je pomoć. Izvađena sam iz auta i to je bilo strašno. Sve se ostvarilo, iskusila sam teška vremena i mnogo propatila. Znam da postiji život posle smrti; to je cela moja priča.

Koje ste emocije imali tokom iskustva? Osećala sam se toliko dobro tamo gore da sam želela da ostanem. Nisu me primili.

Tokom iskustva, da li ste naišli na neku posebnu informaciju / svest o značenju zemaljskog života ili o svrsi? Da. Znam da treba da prihvatim patnju i delam najbolje što mogu.