Opis iskustva:


Putovala sam kroz prostor velikom brzinom, čim sam izgubila strah da se krećem tako brzo. Videla sam svetlo i otišla u njega. Bilo je to čudesno svetlo koje je obuzimalo sve, tu je bilo potpuno znanje i ljubav. Videla sam moj život iz ugla mojih loših navika bljesnuo je pred mojim očima, ponovljeno ponašanje itd... Išla sam nazad i videla sebe u materici.

Onda mi je rečeno da se "setim", zatim sam gurnuta kroz buduće odluke i dešavanja. Potom mi je data prilika da pogledam univerzum i data mogućnost da budem jedno sa njim i imam znanje istine. To je sve bilo zbijeno kao da je vreme simultano, sve se dešavalo istovremeno, nije bilo onda ni budućnosti.. Univerzum nije samo jedan već je beskrajan, čudesan i nastavlja da se razvija. Mi smo samo jedna dimenzija, a postoji mnogo planova ako hoćete. Kao što mravi nisu svesni nas, ni mi nismo svesni viših, razvijenijih stupnjeva postojanja. Najveći deo je bio potpun osećaj i znanje da na koncu sve što postoji jeste ljubav. Postajemo jedno sa svime i sve postaje jedno sa nama. Ovde smo da iskusimo ovaj život u potpunosti i moramo biti u sadašnjosti da bi to uradili, da se oslobodimo ometanja, loših navika, destruktivnog ponašanja itd... Ovde smo da budemo najbolji što možemo, što uključuje da budemo sve što možemo za druge.

Više se ne plašim, za poređenje radujem se smrti. Nisam želela da se vratim, međutim imala sam dvoje male dece koje nisam mogla da ostavim sa svojim mužem i ubila bih moje nerođeno dete.

Ovo nikad pre nisam napisala, pretpostavljam da treba, nadam se da vam ovo daje neku pretstavu.

Sve ovo se dogodilo tokom porođaja. Preko noći sam bez nadzora uzimala gas, sa smejanjem odvrnutim do maksimuma. Imala sam tada neke vizije, ali kad sam poslednji put to uradila otišla sam ... bolničarka me je gledala sa strahom i pitala da li sam u redu. Znala sam da treba da odgovorim ispravno ........ odgovor je bio ne!!! Izgubili su puls moje bebe tokom zadnje dve od tih epizoda, poslednja je kada sam imala moje iskustvo.