Opis iskustva:


Trenutno sam se našla na potpuno stvarnom mestu. Nemam reči da opišem sve što sam videla i čula. Znala sam sve; Znala sam zašto život, i zašto jad. Ali sve znanje je nestalo možda zato što ljudski um ne može da sadrži toliku količinu znanja. Obzirom na to možda je zaboravljanje način da nas zaštiti. Telo u kom sam bila je vrlo slično ljudskom, ali neverovatno moćno.

Povratak je bio užasan, kao da su me zatvarali u konzervu. Plakala sam satima.

Onda sam neko vreme bila euforična. Htela sam svima da kažem da smrt ne postoji, čak suprotno to je predivno, i svako me je gledao kao da sam luda. Nikome nisam ništa više rekla decenijama. Samo sam pročitala sve što sam mogla da nađem i otkrila da nisam sama. To je zaista divno.

Koje ste emocije osećali tokom iskustva? Sreću, ljubav, krajnje zadovoljstvo znanjem.

Tokom iskustva da li ste naišli na neku informaciju/svest da (ili ne ) Bog ili vrhovno biće postoji? Da, imala sam utisak da mi sami, uključujući biljke i životinje, smo Bog.

Tokom iskustva da li ste naišli na neku informaciju/svest da mistična univerzalna veza ili jedinstvo/ postoji ili ne postoji? Imala sam osećaj da smo svi povezani.

Tokom iskustva da li ste naišli na neku informaciju/svest u vezi sa značenjem ili svrhom zemaljskog života? Imala sam jasan utisak da je u mom životu jedino važna ljubav za sve stvari.

Da li ste imali osećaj posebnog znanja ili svrhe? Važni su