NDERF Home Page LVM recente Impartasiti LVM

LVM Arhiva anului 2002 partea I-aAceste LVM-uri, ca si toate celelalte experiente pe care vi le impartasim, vor fi prezentate in asa fel incat sa protejeze confidentzialitatea persoanelor in cauza, in conformitate cu cerinta lor. Suntem convinsi ca aceste modificari nu altereaza in nici un fel modalitatea de intzelegere a LVM-ului in cauza. Suntem de parere ca aceste modificari sunt absolut necesare in mentinerea integritatii organizatiei NDERF.

Trairile de LVM si comentarii: Cele ce urmeaza sunt rezumate ale diferitelor experiente LVM. Descrierea detailata a trairii se poate obtine prin apasarea pe numele autorului.

117. LVM-ul Luizei S. 4/22/02. Originalul in Engleza, tradus de Mariana. Un LVM neobisnuit din anul 1884  (timpuri stravechi), asa cum a fost povestit el direct de catre baiatul si nepoata persoanei in chestiune. Ea a povestit o traire remarcabila pe care a avut-o in perioada in care fusese declarata decedata. A simtit cum cobora usor pe malul unui riu.  Se auzea o muzica minunata.  Niciodata nu mai simtise asa o liniste si o bucurie totala.  Se credea in rai si si-a dat seama ca murise.  In timp ce se petreceau aceste lucruri tot felul de ginduri contradictorii ii treceau prin minte, de exemplu:  trebuie sa ma introc, copiii mei au nevoie de mine sau, cum pot sa parasesc acest loc minunat si plin de fericire. Aceasta lupta interioara s-a dus pe o perioada mai lunga.  Dupa ce s-a trezit si si-a recapatat sanatatea, ea si-a trait viata pe deplin si a avut multe satisfactii, si-a vazut copiii mari, si ei la rindul lor au avut mari reusite in viata
Aceasta este o traire LVM  minunata,  cu imaginile si urmarile tipice unui LVM obisnuit, care insa s-a petrecut cu aproape un secol inainte ca Raymond Moody sa-i puna numele de Limita de Viata si Moarte si cu mult ca aceste trairi sa fie publicate in vreun fel.

101. LVM-ul Maria G 3/8/2002 LMV 518 Originalul in Engleza, tradus de Pop Ananda  “Dumnezeu m-a intrebat daca sunt gata sa mor si am spus “da”.El a spus ca trebuie sa ma intorc inapoi din cauza fiului meu, Christopher
Viata schimba imprejurimile din relatia cu fiul dvs.

100. LVM-ul lui Frednei D 8/3/2002 Originalul in Engleza, tradus de Mariana ". . .mai intai am intrat in panica si incercam sa ies de acolo si apoi, dintr-o data am simtit cum a coborat asupra mea o mare pace si calm si imi amintesc ca am simtit cum radeam si stateam in varful unui pod si ma uitam inspre pod unde mi-am vazut trupul plutind in apa, nu ma vedeam pe mine acolo sus pe pod, era ca si cum ma uitam la mine prin ochii mei la trupul meu de acolo din apa si mi-am zis in gand: gata, asta a fost !" 
Efect profund in urma unui inec.

99. LVM-ul lui Joy C 28/02/2002 . Originalul in Engleza, tradus de Mariana ". . . trebuie sa-ti incetinim inima." Si m-am simtit cum am inceput sa plutesc si mai sus. Era ca si cum, timp de o secunda, m-am transformat in aer.  Apoi am SIMTIT pur si simlu cum a inceput din nou sa-mi bata inima.  Nu-mi aduc aminte sa fi vazut vreo lumina dar imi aduc aminte cum eram asa de usoara de parca nu cantaream nimic, si in plus eram in afara trupului.   Ca sa ma exprim in termeni simpli, as putea spune ca a fost o traire cu totul neobisnuita.  Cand am ajuns la spital am inceput sa ma simt mai bine caci bataile inimii se incetinisera.  Imi aduc aminte ca m-am gandit cat de aproape fusesem de a parasi aceasta lume. Mi s-a schimbat intreaga perspectiva de viata.
Desi relativ recent (nici macar o luna) si cu toate ca a avut numai un inceput de LVM (Limita dintre Viata si Moarte), ea a trait momente profunde cand mai tarziu a incercat sa integreze aceasta traire de LVM in viata ei.

98. Experienta Suflet Pereche a lui Sherry HC 02/22/2002 Originalul in Engleza, tradus de Mariana "El s-a uitat in sus si m-a vazut,  pe fata lui era o expresie de incredulitate.  Cel mai interesant lucru din aceasta experienta este ca ii puteam simtzii sentimentele pe propria-mi piele, ca si cum eu le traiam.  A venit inspre mine si eu spre el m-a luat in brate si m-a leganat spunand incontinuu te iubesc, te iubesc, te iubesc.
O serie de vise in care a fost vizitata de membrii familiei.  Se arata gama de legaturi dintre membrii unei familii atat in viata aceasta cat si in cea de dincolo.

97. LVM-ul lui Bill V. 2/10/2002. Originalul in Engleza, tradus de Mariana  "Cand m-au atins firele de electricitate, am simtzit imediat ca aveam o cunoashtere totala, intzelegeam creatzia in intregime. Nu era nici raiul despre care vorbesc creshtinii sau alte religii, nici iadul, doar puritatea universala. "
LVM legat de un accident rutier. Interesanta aparitzie a luminii si elemente a unei cunoasteri aparte.

96. LVM-ul lui Kathleen B 2/10/2002 Originalul in Engleza, tradus de Mariana Voaiam sa raman suspendata acolo pentru totdeauna. Emotziile ce ma incercau erau cu totul diferite de ceea ce am simtit vreodata pe pamant. Era ca si cum dragostea ce-o simteam in jur era de sute de ori mai mare, mai datatoare de pace si siguranta completa. "
LVM legat de o nastere. Intalnire cu persoane ce purtau costume din anii 1800.  Posibila intalnire cu bunica din partea mamei.

95. LVM-ul lui William S. 3/2/2002. Originalul in Engleza, tradus de Mariana ". . .intre ei era o lumina puternic stralucitoare si dintr-o data mi-am dat seama unde ma aflam, mi-am amintit de clase ce le luasem in care ni se spusese sa nu ne ducem spre lumina, lucru pe care de altfel nu intentionam sa-l fac, dar nici nu stiam ce sa fac. . ."
stia despre LVM-uri inainte de a avea trairea si aceasta a influentat alegerea. Imaginatie legata de reancarnare.

94. LVM-ul lui Jon 3/2/2002 Originalul in Engleza, tradus de Mariana "primul lucru pe care l-am remarcat a fost ca vedeam evenimentele din jur in timp ce ma aflam aproape de tavanul camerei de jocuri video. Vedeam cum un baiat mai mare si mai puternic il tragea de pe mine pe cel ce ma lovea in coaste."
LVM-ul unui baiat de 13 ani legat de o bataie.

93. LVM-ul lui Larry 02/01/2002. Originalul in Engleza, tradus de Mariana  Iata-ma aici, uitandu-ma la aceasta minge galbena cu portocaliu.  Si mi-e frica. Nu stiu unde naiba sunt, dar e minunat. Dintr-o data vad sub mine un tunel � si ma uit prin el. Vad  o luminita roz care se transforma intr-o lumina de un albastru verzui. Atunci eram pe moarte. Apoi ma vad in acest loc unde este o minge galbena portocalie, e atat de delicata, -- era fierbite  si ma uit printr-un tunel. In jur este o tacere totala, foarte mare liniste, o mare pace. Nu stiu unde sunt, dar  stiu ca nu mai sunt pe pamant.  Stiu!   Dintr-o data aud o voce, nu de barbat sau femeie, nu era placuta sau calda.  Cei care imita vocile nu ar putea imita niciodata o asfel de voce. Motivul este ca exista numai o singura voce de acest gen.  Cand auzi aceasta voce o CUNOSTI.  Nu o pot descrie. Nu era puternica; nu era rea; nu era delicata. Era o voce! Nu o pot descrie. Si nu puteam sa intorc capul, pentru ca aceasta voce imi vorbea mie. Nu-mi aduc aminte ce-mi spunea. Numai atata, 'trebuie sa mergi inapoi. Nu suntem gata pentru tine'.

92. LVM-ul Anne 1/12/2002 LMV 491 Originalul in Engleza, tradus de Pop Ananda  “Am aflat ca un simplu zambet,un fel de cuvant pentru confirmare poate schimba total viata unei persoane.Am primit un dar,viziuni si cunostinte despre ce inseamna defapt universul”.
LMV unei asistente asociat cu soc septic si operatie.

91. LVM-ul Chae 1999 LMV 10048 Originalul in Engleza, tradus de Pop Ananda Toata lumea ma facea sa ma simt ca acasa si sa imi doresc sa merg cu ei.Vroiam sa fac acest lucru si nu imi pasa de viata pe care o lasam in urma pentru ca stiam ca toata lumea avea sa fie de acord cu decizia mea de a sta cu aceste fiinte placute.LMV in timpul unei opreatii in timp ce eram insarcinata.
a sunt cu Dumnezeu si nu vroiam sa ma reintorc la familia si la viata mea de pe Pamant.

90 LVM-ul Traci 1/12/2002 LMV 494  Originalul in Engleza, tradus de Pop Ananda Stiam ca daca am nevoie de ceva-concepte,comunicare-puteam sa experimentez,dar nu simteam nevoia
Interesanta vedere de dinauntru a golului LMV la vasrta de 16 ani

89. LVM-ul Debra 1/12/2002. LMV 489 Originalul in Engleza, tradus de Pop Ananda Nu am simtit nici o nevoie sau dorinta de a ma intoarce la ei,cu toate ca erau speriati pentru mine.Stiam doar ca totul o sa fie bine si ca si ei vor fi bine la randul lor.Simteam un sentiment maret de pace si eliberare-ca si cum toate ingrijorarile si responsabilitatile nu ar fi existat sau erau neinsemnate.Stiam ca sunt cu Dumnezeu si nu vroiam sa ma reintorc la familia si la viata mea de pe Pamant.
LMV asociat un sangerare interna.
Acestei pagini (Index)
Limitei dintre Viata si Moarte Recente
LVM Arhiva partea I-a (1/1/2002-6/30/2002)
LVM Arhive (1998-2001)
English... (www.NDERF.org)   Near Death Experience Research Foundation   
Copyright ©1998-2018 Experience Research Foundation (NDERF) All rights reserved.