LMV Arhiva anului 2002 partea I-a
Home Page LMV recente Impartasiti LMV



Aceste LMV-uri, ca si toate celelalte experiente pe care vi le impartasim, vor fi prezentate in asa fel incat sa protejeze confidentzialitatea persoanelor in cauza, in conformitate cu cerinta lor. Suntem convinsi ca aceste modificari nu altereaza in nici un fel modalitatea de intzelegere a LMV-ului in cauza. Suntem de parere ca aceste modificari sunt absolut necesare in mentinerea integritatii organizatiei NDERF.

Trairile de LMV si comentarii: Cele ce urmeaza sunt rezumate ale diferitelor experiente LMV. Descrierea detailata a trairii se poate obtine prin apasarea pe numele autorului.

138. Melanie RSP 8/5/2003. Relație între suflete pereche 12010. Originalul in Engleza, tradus de Andreea. Am o experiență de împărtășit: Înainte de toate, am învățat să respect și să mă raportez la grupurile (cluster) de învățare; am o amintire de dinainte să mă nasc, când făceam parte dintr-un ”cerc de suflete”
Melanie Relație între suflete pereche.

137. LMV Arthur S 6/20/2002. LMV 573. Originalul in Engleza, tradus de Andreea. Atunci am avut experiența în afara corpului. Zburam deasupra mașinii și mă uitam în jos la corpul meu care zăcea nemișcat pe scaunele din față. Ceea ce mă face să cred cu adevărat că am fost mort pentru o perioadă scurtă de timp, este faptul că vedeam totul inversat, așa cum se văd peliculele negative de film. Tot ce era alb se vedea negru, și tot ce era negru se vedea alb. Iar eu, suspendat în aer, uitându-mă la mine întins în mașină, mort.
Deși Arthur consideră că experiența sa a fost una de decorporalizare (Experiență în afara corpului), el a fost de fapt inconștient, și se descrie ca fiind ”mort” în timpul experienței. A fost o separare a conștiinței de corp, și experiența a fost lucidă.

136. LMV Billy D 12/21/2005 & 6/20/2002. LMV 10104/579. Originalul in Engleza, tradus de Andreea. La un moment dat în timpul operației, m-am trezit. Totuși, deși auzeam, nu-mi puteam deschide ochii, și nu puteam să mă mișc. De fapt, mă simțeam destul de ciudat - ca un fel de minge. Eram într-un vid întunecat. Singurele simțuri de care eram conștient erau auzul, și senzația că eram o minge mică în jurul propriei inteligențe. Eram foarte conștient, și-i auzeam pe doctori și pe asistente vorbind.
Aceasta este o experiență lucidă clară, cu separarea conștiinței de corp, care s-a petrecut în timpul unei intervenții chirurgicale. Experiența se încadrează criteriilor de definire a experiențelor LMV, astfel că este inclusă în această categorie.

135. LMV Andrew C 6/15/2002. LMV 570. Originalul in Engleza, tradus de Andreea. Când eram în aer s-a întâmplat experiența spirituală. Îmi aduc aminte flashuri cu părți din viața mea până la acel moment, o lumină strălucitoare într-o direcție, am fost tras spre acea direcție, am fost întrebat ce prezență simbolică religioasă aș vrea să apară, am primit câteva opțiuni, apoi imaginea cu Isus Christos într-o robă albastră.
În adolescență Andrew a putut să aleagă de la ce entități să-și obțină adevărul spiritual. Remarcabil, Andrew a avut o experiență în afara corpului în urmă cu câteva zile, și a scris despre ea după 15 minute pe www.oberf.org, iar motorul de căutare l-a adus direct pe www.nderf.org

134. LMV Mary Ann F 6/15/2002. LMV 563. Originalul in Engleza, tradus de Andreea. Mi-am spus ”Oare am murit?” - eram atât de speriată. Apoi m-am trezit că mă deplasez cu viteză printr-un tunel întunecat. În continuare eram speriată, dar am început să văd o luminiță foarte mică la capătul tunelului. Apoi am ajuns în această frumoasă lumină. Kathleen, sora prietenei mele, mi-a urat bun-venit. Era îmbrăcată în alb și strălucea toată. Mi-a spus să nu-mi fie frică. Am întrebat-o dacă pot vorbi cu Dumnezeu. Apoi Dumnezeu a coborât într-un fel de lift, dintr-o dimensiune mai înaltă a raiului, și s-a așezat în fața mea. Dumnezeu arăta ca Isus într-o robă albă, și era înalt, în jur de 1,95 m. Pe mine nu mă vedeam.
Mary Ann a avut o experiență clară LMV, și niște efecte de după uimitoare!

133. LVM Leah 6/15/2002. LVM 571. Originalul in Engleza, tradus de Andreea. Ce am învățat este că Dumnezeu există, și este un Dumnezeu foarte iubitor și reconfortant. Iubirea lui este atât de puternică. La acel moment am avut niște revelații despre misterele vieții. Îmi amintesc că mă gândeam ”Wow, acum înțeleg”. Dar nu îmi amintesc ce am aflat. Cred că Dumnezeu nu vrea să știm anumite lucruri. Acum cred că credința este atât de importantă pentru ca Dumnezeu să vadă câtă încredere ai în el.
Experiență LMV - a vorbit cu Dumnezeu după ce a murit în urma unei apendicite perforate.

132. John & Mary Alice RSP 5/13/2003. RSP 10092. Originalul in Engleza, tradus de Andreea. Suntem împreună de 24 de ani, mai îndrăgostiți ca niciodată, cu eternitatea în față. Încă două lucruri de interes. La vreo săptămână după acea noapte geroasă de martie, am avut un vis care m-a trezit dintr-un somn profund. Un vis total diferit de tot ce visasem până atunci, sau de atunci încolo. A fost scurt, fără dialog. Stăteam la o terasă; era târziu, probabil noapte, și o ceață densă în aer. Siluetele a două persoane veneau spre mine. M-am uitat în jos să-mi citesc ziarul, și am simțit prezența uneia dintre persoane așezându-se la masa mea. Am ridicat privirea, și era Mary Alice. Era ca și când aducea o prevestire a ceea ce urma să se întâmple.
Este întotdeauna motivant să citești relatări despre o dragoste atât de mare, cu indicii despre regăsirea sufletelor pereche.

131. Experiență de tip LMV Erin K 6/8/2002. Experiență de tip LMV 568. Originalul in Engleza, tradus de Andreea. Acesta mi-a luat mâna, și îi simțeam clar toate degetele. Vocea îi era clară și normală, în timp ce toți ceilalți continuau să se audă înfundat. Era îmbrăcat în alb, dar nu știu dacă era un costum, un halat, sau altceva. El mi-a spus ”Să nu-ți fie teamă” (De fapt nici nu îmi era teamă, ci mă simțeam foarte calmă la vederea lui). El mi-a spus niște lucruri pe care nu le-am spus nimănui (și nici nu le voi spune vreodată), și apoi mi-a zis că într-o bună zi vom fi împreună.
Experiență LMV în timpul nașterii. Ceea ce este foarte interesant, este că ființa din experiență s-a dovedit a fi un Bărbat pe care ea l-a întâlnit mai târziu în viață, iar el nu are nici cea mai mică idee despre rolul său din experiența ei LMV.

130. LVM Arthur B 6/8/2002. LVM 567. Originalul in Engleza, tradus de Andreea. Lumina m-a întrebat ”Ce faci?”. Am răspuns ”Voi muri”. Lumina m-a întrebat ”Ești pregătit să mori?”. Am răspuns ”Nu! Mai am lucruri de făcut”. Lumina mi-a răspuns ”Așa este. Du-te înapoi și fă-le. După ce termini, întoarce-te la mine”
Experiență declanșată de apnee în somn, în reacție la tratamentul pentru cancer. Efecte de după remarcabile!

129. LVM Kris K 6/8/2002. LVM 564. Originalul in Engleza, tradus de Andreea. Apoi am zburat deasupra corpului meu, pe care îl vedeam întins pe masă. Am putut descrie echipamentele medicale, și conversațiile care au avut loc între asistente și doctor. Nu eram speriată, eram detașată emoțional de scenă. Mă gândeam ”HMMMM, probabil că am murit”. Apoi mi-am adus aminte că tocmai am născut un copilaș, și m-am rugat ”Te rog, lasă-mă să rămân. Am născut un copil”
Aceasta este o experiență LMV cu percepție (veridică) ce poate fi probată. Scopul vieții de a-și crește copilul.

128. LVM Jean S 6/4/2002. LVM 561. Originalul in Engleza, tradus de Andreea. Am avut o scufundare uluitoare într-un tunel. Am văzut oameni nemișcați. Mi-am văzut vechi colegi (decedați în urmă cu mulți ani), făcându-mi semne ca și când ar fi vrut să spună ”Hai aici cu noi”. Mi-am văzut părinții (decedați din 1979), care-mi făceau semne invitându-mă să-i urmez. De asemenea am văzut-o pe soacra mea care-mi făcea semne să mă oprească, să nu mă iau după semnele pe care mi le făceau ceilalți. În continuare mă scufundam din ce în ce mai repede și mai adânc spre lumina alb - albăstruie care mă atrăgea spre ea.
Aceasta este prima experiență LMV în altă limbă! De asemenea, este interesant pentru că este un eveniment relativ recent (în urmă cu 3 luni), și ar putea exista părți pe care să și le amintească în timp, după integrare, lucru care se petrece în general în 7 ani de procesare a experienței.

127. LVM Vern D 5/25/2002. LVM 559. Originalul in Engleza, tradus de Andreea. Fiind atât de real, nu aveam niciun motiv să mă îndoiesc că ceea ce experimentasem nu s-ar fi întâmplat fizic, și după ce m-am trezit, am început să-i povestesc unei asistente întâmplarea. Ea mi-a spus că eu fusesem găsit leșinat imediat după ora 5, în locul în care mă lovisem cu capul de dulăpiorul de oțel. Spunea că nu aș fi avut cum să mă plimb prin cameră și să fac tot ce am făcut, pentru că eram foarte grav rănit. De asemenea, mi-a spus că eram în hipotermie când m-au găsit, și că am murit de două ori: odată în ambulanță, și apoi încă odată în sala de operații.
Această experiență LMV a avut loc în stare de inconștiență. Cel mai interesant este că nu a avut nici cea mai mică bănuială că nu ar fi fost real ce trăise, până când i-au spus asistentele că de fapt nu se clintise din locul în care căzuse inițial.

126. LVM Lindsey J 5/25/2002. LVM 557. Din Regatul Unit. Originalul in Engleza, tradus de Andreea. Asistentele au încercat să mă pună înapoi în pat, când am leșinat. Următorul lucru pe care mi-l amintesc este lumina, ca atunci când cineva stă pe nori, și acolo era prietenul meu Stuart. El murise de cancer în urmă cu 24 de ani, la vârsta de 21 de ani. Arăta așa cum arăta el când a fost sănătos, ușor dolofan, nu slab cum fusese în timpul bolii. Părul i se grizonase la tâmple exact cum ar fi arătat probabil acum, dacă ar fi trăit. I-am spus ”Ai încărunțit”
Complicații post operatorii au declanșat această experiență LMV în care ea și-a întâlnit un vechi prieten ce murise în urmă cu mulți ani.

125. LVM Tawnie M 5/19/2002. LVM 555. Originalul in Engleza, tradus de Andreea. Aveam sentimentul că sunt iubită fix așa cum sunt, că sunt înțeleasă și apreciată. Aveam o certitudine mai degrabă mentală. Spre exemplu, aveam certitudinea faptului că sunt moartă. Experiența mi-a dat putere din iubirea și pacea ce m-au înconjurat, puterea iubirii. Cred că mi-au fost transmise câteva aspecte despre cine sunt și care este scopul meu în viață, dar nu mi le mai amintesc. Înainte de experiența LMV am fost abuzată în mod repetat de la vârsta de un an și jumătate, până în acel moment. În timp ce eram abuzată, m-am disociat, astfel că toate amintirile despre abuz îmi sunt blocate. Experiența LMV a fost una dintre cele mai bune din scurta mea viață de până atunci.
Experiența LMV a unui copil care se îneca, unde ”sărutul vieții” a fost un dar cu sens pe mai multe planuri

124. LVM Bob A 5/14/2002. LVM 552. Originalul in Engleza, tradus de Andreea. Îmi amintesc cum stăteam în picioare și priveam în jur, totul era colorat în verde. Verde deschis, verde închis, toate nuanțele de verde. Biserica era verde, Râul Mississippi era verde. Mă gândeam că mi-am spart capul, mi-am pus mâinile pe cap să mi-l sprijin, și m-am așezat pe spate. În timp ce corpul atingea din nou pământul, în minte mi se derulau imagini din viața mea (și bune și rele). Era ca un tren marfar al cunoașterii, care gonea cu viteza luminii. Fiecare vagon conținea experiențe din viața mea (și bune și rele)
Experiența LMV a lui Bob este remarcabilă, dar consecințele acestei experiențe sunt absolut uluitoare!

123. LVM Nancy P 5/14/2002. LVM 553. Originalul in Engleza, tradus de Andreea. Apoi doamna care vorbea cel mai mult cu mine mi-a spus: ”Nu este încă timpul tău, trebuie să te întorci”. Apoi a spus ”Gândește-te…. îți amintești” În acel moment mi-a fost clar și i-am spus ”Sunt moartă, nu-i așa?, ea mi-a răspuns ”Da, dar nu a venit încă timpul tău, trebuie să te întorci… tu ești intermediarul nostru”. Nu voiam să mă întorc și am început să mă revolt. Dar apoi m-am gândit la mama, care nu s-ar fi iertat niciodată dacă aș fi murit.
Această relatare are câteva părți a căror veridicitate a putut fi verificată după experiența LMV trăită.

122. LVM Mandy J 5/14/2002. LVM 554. Originalul in Engleza, tradus de Andreea. Trebuia să fiu operată cu laser pentru extracția unor calculi biliari, și pentru că au pompat prea mult aer în stomac, punând presiune pe aortă, m-au pierdut pentru un minut și douăzeci și cinci de secunde. Acel minut și douăzeci și cinci de secunde a fost mai frumos decât tot ce trăisem o viață întreagă. A fost cea mai incredibilă experiență din câte am trăit.
Ce primire minunată din partea rudelor, și o descriere remarcabilă despre Tatăl, Fiul și Sfântul Duh pe care i-a văzut în Rai.

121. LVM Ed H 5/8/2002. LVM 549. Originalul in Engleza, tradus de Andreea. Dubița s-a rostogolit în aer de trei sau patru ori, aterizând apoi înapoi pe roți. Ei bine, după aceea totul a devenit atât de frumos și liniștit, neîntunecat, temperatură plăcută, și mi-am deschis ochii să văd cea mai strălucitoare lumină pe care o văzusem vreodată. Eram la un fel de poartă care se deschidea spre lumină, și această voce drăguță mi-a spus că nu e timpul meu, mai am încă ceva de făcut.
Experiență LMV precipitată de un accident de mașină.

120. LVM Michael C 10/16/2004 & 5/3/2002. LVM 2055/545. Originalul in Engleza, tradus de Andreea. Am fost într-un loc cuprins de pace, și în fața mea era o lumină foarte strălucitoare care nu deranja ochii. Erau câțiva (3 până la 5) oameni înalți și slabi, ale căror chipuri ori nu le vedeam, ori nu mi le amintesc. Păreau binevoitori. Ne îndreptam ușor spre lumină. Nu-mi amintesc să fi mers, pur și simplu ne mișcam. Nu a fost un tunel perceptibil, dar spațiul părea să aibă granițe. Unul dintre oameni mi-a luat mâna și a spus ”Poți veni cu noi
Experiență de integrare, experiența LMV a fost trimisă de două ori la o distanță de doi ani, astfel că se poate compara felul în care a procesat experiența LMV, sau disponibilitatea de a împărtăși mai mult.

119. LVM William Si 10/24/2004 & 4/29/2013. LVM 2043/541. Originalul in Engleza, tradus de Andreea. Trecând prin această zonă care părea că poate fi fără sfârșit, deși nu era, am putut să simt toate acele spirite care erau în umbre, am înțeles de ce nu voiau să se uite spre lumină, în cea mai mare parte din cauza îndoctrinării religioase în care au trăit pe pământ, ei simțeau că nu sunt vrednici să se uite la lumină, din cauza faptelor lor din existența umană.
Descrierea celei de-a treia experiențe LMV în lumina primelor două trăite, și a ceea ce a citit. Acesta este un punct de vedere minunat, extrem de ”cu picioarele pe pământ” din partea unui membru IANDS din Salt Lake City. Mai există un addendum cu întrebări adiționale din partea LMVRF, și încă un e-mail

118. LVM Yolanthe vM 4/29/2002. LVM 543. Din Australia. Originalul in Engleza, tradus de Andreea. Numele meu este Yolanthe, mintea mea mi-a dăruit și mi-a dezvăluit atât de multă cunoaștere. Când am ieșit din corpul meu în 1988 (un cal mi s-a așezat pe cap), eu pur și simplu eram lumină și mergeam în sus. Mi-am lăsat creierul, întregul corp acolo jos, și nu simțeam nicio durere. Mintea fiecărui individ este cea care rămâne și merge mai departe.
Doi ani de integrare fac din aceasta o experiență una interesantă.

116. SOBEs Victor Z 4/19/2002. Experiență în afara corpului spontană 10068. Originalul in Engleza, tradus de Andreea. Apoi am simțit că zburam printr-un fel de tunel întunecat. În condițiile în care deja auzisem despre așa ceva pe canalele americane de televiziune și citisem articole în presa locală, nu am fost surprins, ci mai degrabă mă așteptam să mi se întâmple asta dintr-un motiv sau altul. Am prins o viteză extraordinară. Astfel de viteze nu le vezi în viața de zi cu zi. Viteza îmi creștea gradual, și totuși foarte rapid. În scurt timp, o lumină a apărut undeva la distanță, apropiindu-se cu viteză de mine.
Acesta este un schimb uimitor de perspectivă, cu mai multe experiențe de-a lungul timpului - o călătorie spirituală. Într-o țară cu guvernul colapsat, Victor a descoperit Biblia (spiritul acesteia), și în același timp echilibru și sens în viață.

115. Experiență în afara corpului spontană Prana 3/21/1999. Experiență în afara corpului spontană 10065. Originalul in Engleza, tradus de Andreea. După o perioadă m-am oprit și am lăsat lucrurile să se petreacă. Voiam să-l sun și să-i spun ce mi se întâmplă. Dar nu puteam face nimic. Apoi am început să cobor ușor și am reintrat în corp în același fel în care am ieșit – printr-o smucitură. Dintr-o data puteam să mă mișc și am sărit în sus. Singurul efect de după, este că de atunci am claustrofobie.
Experiență în afara corpului spontană, declanșată de febră în urma unui avort spontan.

113. LMV Leanne V 4/19/2002. LMV 539. Originalul in Engleza, tradus de Costi. Deasupra mea era o ‘usa’ luminata, si lumina din afara acelei usi inunda spatiul mare in care ma aflam. Mă străduiam să ajung până în prag, dar cumva atunci am știut că nu pot ajunge încă. Mi-am dat seama ca trebuie sa ramin acolo si sa ajut dedesubt care plingeau.
LMV cauzată de encefalită virală, a petrecut o lună în UTI. Schimbare uimitoare în dietă și practici religioase dupa LMV.

112. LMV Bruce H 4/16/2002. LMV 537. Originalul in Engleza, tradus de Costi. Imi amintesc fiind intr-un loc foarte intunecos, negru de intunecos. Nu mi-a fost frica. Am fost doar foarte mirat de cit de intunecos era acest loc. Deodata am simtit acolo prezenta altor fiinte. Nu le-am vazut fetele niciodata. Cumva stiam ca bunica mea si o tanti a mea erau acolo, plus altele pentru care nu aveam nici un sentiment. Ele erau in spatele meu si imi spuneau sa merg cu ele. Chiar am simtit cum m-au atins din spate pe umar incercind sa ma convinga sa merg cu ele.
Un loc intunecos si comfortabil, nici un tunel, si totusi a auzit si simtit rude.

111. LMV Ann 4/15/2002. LMV 12011. Originalul in Engleza, tradus de Costi. 'Aceasta bucata este o continuare a relatarii din 4/16/01. M-am reintors din experienta mea cu un mesaj foarte clar, ca ‘sinuciderea nu este o optiune de ales’. Nu este niciodata o optiune. Cred ca oricine care a ajuns intr-o astfel de situatie nu ar risca vreodata sa nu fie capabil sa se reintoarca in aceatsa lume.
Ann, dacă ai citit asta, nu am primit prima postare din 4/16/02. Dacă ați putea să-l retrimiteți, ne-ar plăcea să împărtășim mai mult din mesajul și povestea dvs. tuturor. 19.04.02

110. LMV Shibani 8/19/2001. LMV 10066. O TRAIRE LVM BUDISTA DIN INDIA. Originalul in Engleza, tradus de Costi. In acea perioada de timp, cind imi observam corpul meu, imi amintesc foarte clar ca am simtit bucurie, ca nefiind cel ranit, dezorientat complet fata de propriul meu corp, nu mi-am recunsocut corpul meu, m-am indentificat ca fiind cel, observind celalalt corp care era intins pe jos. Nu am simtit nici o durere, sau sentiment, in afara de faptul ca m-am simtit fericit, ca nu am fost ranit.

108. LMV Analisa D 4/6/2002. LMV 533. Originalul in Engleza, tradus de Paul. Tot ce îmi amintesc este că eram în camera de la spital şi dintr-o dată am fost înconjurată de această lumină strălucitoare de culoare alb-gălbuie, aproape ca culoarea aurului.Era mai luminoasă în depărtare, vedeam această lumină ca şi cum ar fi suprapus peste peisajul de afară văzut pe fereastră. Dintr-odată am fost atrasă înspre această lumină având un sentiment de pace și iubire greu de descris. Era pur extaz.
Comparație și contrast uimitor între o incursiune în Rai și o incursiune în Iad, avute în timpul morții clinice.

107. Tom P LMV 4/6/2002. LMV 531. Original in Engleză, tradus în română de Paul. Când inima mi s-a oprit, am devenit conștient că intru într-o stare fără greutate și mă îndepărtez ... ridicându-mă (levitare, n.t), de fapt, deasupra tărgii din camera de urgență. Totul era alb și un sentiment de liniște. M-am gândit la ridicare (levitare, n.t.) fără nicio presiune pe partea din spate. Apoi m-am trezit și am fost asistat după „tratament de șoc”. Nu simt, cum simțeam în trecut, teamă de moarte .
LMV chiar la începutul etapei în afara corpului.

106. Kara LMV 3/21/2002. LMV 527. Din Australia. Original in Engleză, tradus în română de Paul. Poate fi descris ca zburând prin Univers şi descoperind anumite evenimente nerezolvate din viaţa ta.
Asociat cu moartea clinică la naşterea de copii. Ce este de remarcat la această moarte clinică este modul în care filmul vieţii pe care l-a avut, dezvăluie faptul că nu a fost vinovată de accidentul auto avut.

105. VV LMV 12/8/2002. LMV 526. Originalul in Engleza, tradus de Paul. Era un sentiment de tristețe pentru purtarea mea faţă de alte persoane. Apoi, acel bărbat amabil, m-a scos din starea de tristețe zicându-mi, "Hey, nu este totul rău." Apoi am văzut in acel tipar alte momente ca şi cum ai urmări un video. Am văzut momente din viaţa mea unde am simțit că era bine. In acele momente ale vieții eram bună, iubind, ajutând, fiind amuzantă, cu toate lucrurile frumoase care m-au făcut să nu mă simt rău. Pe urmă mi-a arătat reversul tapiţeriei. Acolo erau multe fire neterminate si arăta dezordonat. Când am menționat acest amănunt mi-a zis, "Este aşa pentru că încă nu este terminată."
Experiență interesantă aproape de moarte cu oameni cunoscuți într-o sală de așteptare.

104. LMV-ul JM 21/03/02. LMV 525. Original în engleză tradus de Jean Peter. Traducere din FR-RO (Mirca Cristina). « Eram relaxat, simțeam iubire totală, veam umbre ale oamenilor de o parte și de alta a mea, acestea mă cunoșteau, dar nu si eu. Cu toate acestea, erau de familie. Am auzit cea mai frumoasă muzică, mă îndreptam într-un tunel spre o lumină pe care știam că ar fi Dumnezeu. "
EMI a unui copil aflat in înec.

102. LMV-ul Gail T 3/8/2002 LMV 518 Original în franceză, tradus în română de Cristina. ând am părăsit corpul, aveam încă gânduri și emoții. Prin urmare, sufletul meu a părăsit de fapt corpul într-un grup de energie (gând / emoție). Nu vă pot spune cât de departe sau cât de repede călătorește sufletul. Sunt sigura că am traversat o dimensiune, în afara fizicului, undeva, unde experiențele sunt gânduri / energii. Fiecare lumină pe care am văzut-o era un suflet diferit. Pluteam într-un râu de suflete.
Aceasta experienta a mortii iminente (engl.NDE) a declansat cercetări majore asupra sufletelor. Conține o descriere fascinantă a iadului. În plus, este unul dintre puținii martori care au dorit să se întoarcă pe pământ!

101. LMV-ul Maria G 3/8/2002 LMV 518 Originalul in Engleza, tradus de Pop Ananda  “Dumnezeu m-a intrebat daca sunt gata sa mor si am spus “da”.El a spus ca trebuie sa ma intorc inapoi din cauza fiului meu, Christopher
Viata schimba imprejurimile din relatia cu fiul dvs.

100. LMV-ul lui Frednei D 8/3/2002 Originalul in Engleza, tradus de Mariana ". . .mai intai am intrat in panica si incercam sa ies de acolo si apoi, dintr-o data am simtit cum a coborat asupra mea o mare pace si calm si imi amintesc ca am simtit cum radeam si stateam in varful unui pod si ma uitam inspre pod unde mi-am vazut trupul plutind in apa, nu ma vedeam pe mine acolo sus pe pod, era ca si cum ma uitam la mine prin ochii mei la trupul meu de acolo din apa si mi-am zis in gand: gata, asta a fost !" 
Efect profund in urma unui inec.

99. LMV-ul lui Joy C 28/02/2002 . Originalul in Engleza, tradus de Mariana ". . . trebuie sa-ti incetinim inima." Si m-am simtit cum am inceput sa plutesc si mai sus. Era ca si cum, timp de o secunda, m-am transformat in aer.  Apoi am SIMTIT pur si simlu cum a inceput din nou sa-mi bata inima.  Nu-mi aduc aminte sa fi vazut vreo lumina dar imi aduc aminte cum eram asa de usoara de parca nu cantaream nimic, si in plus eram in afara trupului.   Ca sa ma exprim in termeni simpli, as putea spune ca a fost o traire cu totul neobisnuita.  Cand am ajuns la spital am inceput sa ma simt mai bine caci bataile inimii se incetinisera.  Imi aduc aminte ca m-am gandit cat de aproape fusesem de a parasi aceasta lume. Mi s-a schimbat intreaga perspectiva de viata.
Desi relativ recent (nici macar o luna) si cu toate ca a avut numai un inceput de LMV (Limita dintre Viata si Moarte), ea a trait momente profunde cand mai tarziu a incercat sa integreze aceasta traire de LMV in viata ei.

98. Experienta Suflet Pereche a lui Sherry HC 02/22/2002 Originalul in Engleza, tradus de Mariana "El s-a uitat in sus si m-a vazut,  pe fata lui era o expresie de incredulitate.  Cel mai interesant lucru din aceasta experienta este ca ii puteam simtzii sentimentele pe propria-mi piele, ca si cum eu le traiam.  A venit inspre mine si eu spre el m-a luat in brate si m-a leganat spunand incontinuu te iubesc, te iubesc, te iubesc.
O serie de vise in care a fost vizitata de membrii familiei.  Se arata gama de legaturi dintre membrii unei familii atat in viata aceasta cat si in cea de dincolo.

97. LMV-ul lui Bill V. 2/10/2002. Originalul in Engleza, tradus de Mariana  "Cand m-au atins firele de electricitate, am simtzit imediat ca aveam o cunoashtere totala, intzelegeam creatzia in intregime. Nu era nici raiul despre care vorbesc creshtinii sau alte religii, nici iadul, doar puritatea universala. "
LMV legat de un accident rutier. Interesanta aparitzie a luminii si elemente a unei cunoasteri aparte.

96. LMV-ul lui Kathleen B 2/10/2002 Originalul in Engleza, tradus de Mariana Voaiam sa raman suspendata acolo pentru totdeauna. Emotziile ce ma incercau erau cu totul diferite de ceea ce am simtit vreodata pe pamant. Era ca si cum dragostea ce-o simteam in jur era de sute de ori mai mare, mai datatoare de pace si siguranta completa. "
LMV legat de o nastere. Intalnire cu persoane ce purtau costume din anii 1800.  Posibila intalnire cu bunica din partea mamei.

95. LMV-ul lui William S. 3/2/2002. Originalul in Engleza, tradus de Mariana ". . .intre ei era o lumina puternic stralucitoare si dintr-o data mi-am dat seama unde ma aflam, mi-am amintit de clase ce le luasem in care ni se spusese sa nu ne ducem spre lumina, lucru pe care de altfel nu intentionam sa-l fac, dar nici nu stiam ce sa fac. . ."
stia despre LMV-uri inainte de a avea trairea si aceasta a influentat alegerea. Imaginatie legata de reancarnare.

94. LMV-ul lui Jon 3/2/2002 Originalul in Engleza, tradus de Mariana "primul lucru pe care l-am remarcat a fost ca vedeam evenimentele din jur in timp ce ma aflam aproape de tavanul camerei de jocuri video. Vedeam cum un baiat mai mare si mai puternic il tragea de pe mine pe cel ce ma lovea in coaste."
LMV-ul unui baiat de 13 ani legat de o bataie.

93. LMV-ul lui Larry 02/01/2002. Originalul in Engleza, tradus de Mariana  Iata-ma aici, uitandu-ma la aceasta minge galbena cu portocaliu.  Si mi-e frica. Nu stiu unde naiba sunt, dar e minunat. Dintr-o data vad sub mine un tunel - si ma uit prin el. Vad  o luminita roz care se transforma intr-o lumina de un albastru verzui. Atunci eram pe moarte. Apoi ma vad in acest loc unde este o minge galbena portocalie, e atat de delicata, -- era fierbite  si ma uit printr-un tunel. In jur este o tacere totala, foarte mare liniste, o mare pace. Nu stiu unde sunt, dar  stiu ca nu mai sunt pe pamant.  Stiu!   Dintr-o data aud o voce, nu de barbat sau femeie, nu era placuta sau calda.  Cei care imita vocile nu ar putea imita niciodata o asfel de voce. Motivul este ca exista numai o singura voce de acest gen.  Cand auzi aceasta voce o CUNOSTI.  Nu o pot descrie. Nu era puternica; nu era rea; nu era delicata. Era o voce! Nu o pot descrie. Si nu puteam sa intorc capul, pentru ca aceasta voce imi vorbea mie. Nu-mi aduc aminte ce-mi spunea. Numai atata, 'trebuie sa mergi inapoi. Nu suntem gata pentru tine'.

92. LMV-ul Anne 1/12/2002 LMV 491 Originalul in Engleza, tradus de Pop Ananda  “Am aflat ca un simplu zambet,un fel de cuvant pentru confirmare poate schimba total viata unei persoane.Am primit un dar,viziuni si cunostinte despre ce inseamna defapt universul”.
LMV unei asistente asociat cu soc septic si operatie.

91. LMV-ul Chae 1999 LMV 10048 Originalul in Engleza, tradus de Pop Ananda Toata lumea ma facea sa ma simt ca acasa si sa imi doresc sa merg cu ei.Vroiam sa fac acest lucru si nu imi pasa de viata pe care o lasam in urma pentru ca stiam ca toata lumea avea sa fie de acord cu decizia mea de a sta cu aceste fiinte placute.LMV in timpul unei opreatii in timp ce eram insarcinata.
a sunt cu Dumnezeu si nu vroiam sa ma reintorc la familia si la viata mea de pe Pamant.

90 LMV-ul Traci 1/12/2002 LMV 494  Originalul in Engleza, tradus de Pop Ananda Stiam ca daca am nevoie de ceva-concepte,comunicare-puteam sa experimentez,dar nu simteam nevoia
Interesanta vedere de dinauntru a golului LMV la vasrta de 16 ani

89. LMV-ul Debra 1/12/2002. LMV 489 Originalul in Engleza, tradus de Pop Ananda Nu am simtit nici o nevoie sau dorinta de a ma intoarce la ei,cu toate ca erau speriati pentru mine.Stiam doar ca totul o sa fie bine si ca si ei vor fi bine la randul lor.Simteam un sentiment maret de pace si eliberare-ca si cum toate ingrijorarile si responsabilitatile nu ar fi existat sau erau neinsemnate.Stiam ca sunt cu Dumnezeu si nu vroiam sa ma reintorc la familia si la viata mea de pe Pamant.
LMV asociat un sangerare interna.




Acestei pagini (Index)
Limitei dintre Viata si Moarte Recente
LMV Arhiva partea I-a (1/1/2002-6/30/2002)
LMV Arhive (1998-2001)
English... (www.NDERF.org)



   Near Death Experience Research Foundation   
Copyright ©1998-2024 Experience Research Foundation (NDERF) All rights reserved.