Arhiva (1998-2001)
Home Page LMV recente Impartasiti LMV



Aceste LMV-uri, ca si toate celelalte experiente pe care vi le impartasim, vor fi prezentate in asa fel incat sa protejeze confidentzialitatea persoanelor in cauza, in conformitate cu cerinta lor. Suntem convinsi ca aceste modificari nu altereaza in nici un fel modalitatea de intzelegere a LMV-ului in cauza. Suntem de parere ca aceste modificari sunt absolut necesare in mentinerea integritatii organizatiei NDERF.

Trairile de LMV si comentarii: Cele ce urmeaza sunt rezumate ale diferitelor experiente LMV. Descrierea detailata a trairii se poate obtine prin apasarea pe numele autorului.


88. LMV-ul bunicului lui Ricardo 30/12/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "in acel loc era un grup de oameni care il asteptau. Toti erau imbracati in alb, si aveau un trandafir pictat pe piept. Era un trandafir obisnuit, cu doua frunze, una in stanga si alta in dreapta. Era un boboc de trandafir. "
LMV din Portugalia, impartasit de nepot. Imagini puternice si cu intelesuri profunde.

87. LMV-ul lui Evelyn 29/12/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Lumina care mai apoi s-a transformat intr-o figura imbracata intr-o roba alba, a inaintat. In timp ce inainta spre mine, s-a facut o liniste deplina. Fata ii era stralucitoare, zambitoare si linistita. Puteam sa-I simt pana si caldura care radia."
LMV din Denmarca legata de o operatie.

86. LMV-ul lui PJ 16/12/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Ceea ce m-a impresionat cel mai mult din aceasta traire, chiar dupa atatia ani de cand s-a petrecut, a fost pacea si consolarea ce am simtit-o, precum si culorile vii si detaliile exacte ale unui peisaj banal pe care in mod obisnuit nu l-as fi remarcat de loc."
doua trairi de LMV, amandoua avand o percepte vizuala a unui peisaj terestru vazut din afara trupului.

85. LMV-ul Ginei 09/12/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Urmatorul lucru de care imi amintesc este ca treceam printr-un tunel la capatul caruia se vedea o lumina frumoasa si stralucitoare care raspandea o pace extraordinara. Acolo ma asteptau niste fiinte care apareau ca o energie pura. Era un loc minunat in care se simtea multa iubire. Imi amintesc cat de mult ma bucuram sa fiu acolo si cat de multa iubire mi se dadea. Mi-am revizuit viata si m-am judecat singura."
LMV la varsta de 17 ani datorita unui accident rutier.

84. LMV-ul lui Jackie. 09/12/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "i-am spus ca am plutit undeva deasupra si ca am vazut tot ce se petrecea in jurul meu… s-a speriat rau si a inceput sa tremure… ceea ce descrisesem era cat se poate de adevarat.."
LMV la varsta de 7 ani datorita unei hemoragii intestinale. Observatii corecte in timp ce se afla in afara trupului fizic.

83. LMV-ul lui TO. 09/12/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Pai n-am vazut o lumina ‘alba’ dar era o lumina minunata, linistitoare, calduta, familiara, de o cuoare pe care n-am mai vazut-o VREODATA in viata. Singurul fel in care as putea s-o descriu este ca avea o culoare florescenta violeta/alba/abastruie --- dar era mai degraba un suvoi de culori sau o prezentza (nu chiar tunel) care radia intr-un fel extraordinar. DOREAM din tot sufletul sa ma patrunda, sa ma afund in ea… "
LMV ca urmare a unei muscaturi de tzantzar vaduva neagra.

82. LMV-ul lui Alan 09/12/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "... o raza de lumina aurie a indepartat intunericul. Cumva, am fost lovit in piept de una din aceste raze de lumina. Nu simt nici o durere; dar, cad jos si nu ma pot misca. Cineva ma ia in brate si ma pune pe o masa sau pat. Sunt intrebat daca vreau sa merg cu ei sau sa astept acolo pana ma fac bine."
Imagini neobisnuit de variate ca urmare a unei rani severe. Ce este deosebit in acest LMV sunt imaginile total neobsnuite.

81. LMV-ul lui Jerome 27/10/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Cel mai spectacular aspect al acestei trairi a fost confirmarea ca identitatea persoanei mele va continua. Cea mai proasta parte a fost atunci cand am realizat ca gandurile mele aveau o mare influenta asupra starii mele mentale din afara trupului – dar pe de alta parte era si un lucru bun pentru ca am invatat (sper) ca trebuie sa depun mari stradanii mai departe pentru ca sa am o experienta pozitiva atunci cand voi parasi trupul fara sa mai am posibilitatea de reantoarcere."
LMV datorita unui stop cardiac. Perceptii interesante in timp ce se afla in afara trupului.

80. LMV-ul lui Kelly 27/10/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "fiinta era pur malefica si raspandea un aer negativ in jur. Nu am recunoscut-o de nicaieri dar mi-a spus ca ma voia pentru puterea si forta mea"
LMV in urma unei operatii pe creier, care descrie intalnirea cu o fiinta rau voitoare.

79. LMV-ul lui David O. 27/10/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Am inteles cum gindurile si faptele oamenilor influenteaza energia planetei. Mi s-au aratat suflete ce erau pierdute si suflete care incercau sa le re-aduca la lumina. Mi s-a aratat aura oamenilor si chiar si a planetei si mi s-a explicat rostul lor.
LMV legat de un supradozaj de droguri/otravire. Traire foarte transcendenta.

78. LMV-ul lui Burke. 27/10/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Informatia primita m-a grabit ca si cum acesta ar fi fost ultimul stadiu de perfectionare al armoniei din care acum faceam parte "
LMV legat de innec. A primit informatii enorme.

77. LMV-ul lui Val. 27/10/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Cind mi-am dat seama ca nu mai puteam inainta, pentru ca mama ma tinea de brat, m-am simtit ca rupta in doua… pe de o parte nu vroiam s-o parasesc pe ea sau familia, pe de alta parte voiam cu disperare sa merg cu fiinta aceea care ma astepta in mijlocul luminii."
LMV legat de o operatie. Interesant pentru faptul ca mama a avut o influenta decisiva in aceasta traire.

76. LMV-ul Alexei. 30/09/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Am vazut cum faptele mele ca si felul in care nu am actionat a avut un efect reverberator in altii oameni si in viata lor. Numai atunci mi-am dat seama cum cea mai mica decizie sau alegere afecteaza intreaga Lume."
LMV legat de dureri de nastere si complicatii in legatura cu nasterea Experienta detailata din lumea de dincolo.

75. LMV-ul Joanei 08/09/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Niciodata nu am vazut sau nu mi-am imaginat un loc unde sa poata exista atata puritate si liniste. Acolo erau prezente o liniste, o pace si un calm pe care nu le-am mai simtit vreodata."
LMV (Limita dintre Viata si Moarte) legat de un stop cardiac, urmat de o viata plina de necazuri si greutati.

74. LMV-ul lui Lindei B. 12/08/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Cind am deschis ochii, am vazut ca eram in iad. Era o incapere anume din iad."
Singerare interna care a dus la o traire de LMV cu imagini clasice de infern si apoi de rai.

73. Viziunea Angelica a lui TS. 19/08/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "In 1983 eram insarcinata si trebuia sa nasc in august . Pe la inceputul lui Ianuarie un inger a inceput sa ma viziteze in fiecare noapte pe la ora 3 dimineata si-mi spunea: “ea nu va fi copilul tau, nu ti se va da voie sa o ti ".
O relatare emotionanta a unei asistente medicale despre o vizita angelica profetica. Nu este un LMV (Experienta de Limita dintre Viata si Moarte) in adevaratul sens al cuvintului dar face parte din spectrul experientelor ce au multe puncte in comun.

72. LMV-ul lui Tee. 12/08/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Nu este greu de descris. Nimic nu stimuleaza simturile iar simturile nu transmit nimic. Nu stiu cum as putea sa descriu altfel decit sa spun ca totul era intunecos, era un mare nimic."
LMV infricosator legat de un accident de masina.

71. LMV-ul lui Jerry B. 12/08/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Ceea ce mi-a aratat Dumnezeu in acea zi, nu exista cuvinte pe pamint cu care sa le descriu, dar am sa ma straduiesc sa explic prin cuvintele ce le am la dispozitie"
LMV legat de un stop cardiac.

70. LMV-ul lui Duane 18/05/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Desi majoritatea lucrurilor ce se petreceau acolo erau in partea mea stinga, sau dreapta sau in spatele meu, nu era necesar sa ma introc caci vedeam la treisute saizeci de grade si intelegeam multe lucruri ce se petreceau in apropierea mea, pe toate de o data".
Traire de LMV remarcabila in legatura cu un inec. O alta traire ce ‘trebuie citita’ de cei interesati in LMV-uri (Limita dintre Viata si Moarte).

69. LMV-ul lui Ellen 29/04/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Dinspre focul ce se vedea in spatele lui se auzeau niste strigate ce iti sfisiau sufletul (nu erau tipete de durere fizica, dar ca niste tipete ale sufletului). Am incercat sa ma dau inapoi dar mi-am dat seama ca nu puteam sa ma misc din acel loc."
LMV legat de o nastere ce are niste elemente infricosatoare.

68. Aproape de rai pe motocicleta Harley 22/04/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Trebuia sa hotarasc daca voiam sa mor sau sa traiesc. Este greu de explicat dar cumva mi se oferise aceasta alegere."
LMV legat de un accident de motocicleta.

67. LMV-ul lui Pepi 22/04/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Era ca si cum ma aflam in spatiul cosmic, era o tacere totala in jur, si eram inconjurat de intregul cosmos dar nu-mi era frica sau simteam ceva rau. Ma simteam plin de speranta, energie si in vibram de viata. Ca si cum toate visele mi se implinisera. Toate in acelasi timp."
LMV din Spania cu o traire interesanta intr-o nava spatiala.

66. LMV-ul lui Mihai G 22/04/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Ma simteam ca Acasa in acea Lumina alba plina de Iubire ne-conditionata, care-mi reinnoia spiritul "
LMV legat de operatie.

65. LMV-ul lui SW 03/04/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana Era grozav acolo si-mi placea totul, si am crezut ca D-zeu vorbea intr-adevar cu mine, si imi doream atit de mult sa trec si prin cel din urma voal dar Vocea aceea mi-a spus ca nu se poate, ca inca nu-mi venise timpul.
Relatarea trairii avute de o fetita de 9 ani in decursul unei operatii.

64. LMV-ul lui Valerie 03/04/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Eram la operatie… si mi-au indus o moarte aparenta…ca sa poata opera pe creier… singele ce ducea la cap a fost oprit aproape tot pentru a preveni orice eventualitate de hemoragie sau stop cardiac..."
LMV interesant legat de procedura neurosurgicala care intrerupe curgerea singelui inspre cap.

63. LMV-ul lui Miguel 03/04/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Nu am vazut pe nimeni, dar am simtit ca El era linga mine, plin de bucurie si iubire, si am vrut sa ramin, dar mi-a spus ca nu-mi venise inca vremea, asa ca am fost trimis din nou la familia mea."
LMV la virsta de 10 ani, in Mexico.

62. LMV-ul lui Cougar 01/03/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Am avut o traire superficiala si doua trairi profunde. Am fost in Rai si in Iad si am rezolvat eu insumi dicotomia aparenta al acestor experiente ."
Trei experiente LMV (placute si ingrozitoare) si efectele lor surprinzatoare.

61. LMV-ul lui John F 11/03/2001. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "In momentul in care m-am gandit ca as vrea sa fiu mai aproape de orasul de aur am si fost acolo! In gradinile cu flori am vazut mici cascade a caror frumusete Imi taiau respiratia. Ma simteam atit de bine."
Descriere amanuntita de experienta LMV si intalnire cu Isus.

60. LMV-ul Judithei D 03/12/2000. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Insa vedeam absolut totul in salonul de operatii. Era cam intuneric si foarte calm. Imi amintesc ca m-am gandit ca totul va fi bine si ca vor intelege totul mai tarziu. Nu am simtit nici un gram de teama in legatura cu aceasta traire. Era minunat!"
LMV in urma unei operatii cardiace cu un element de TAT (trairea in afara trupului).

59. LMV-ul lui Bette 03/12/2000. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Cind directorul de la casa de pompe funebre a sosit (el era in acelasi timp si soferul salvarii) asa cum eram intinsa acolo pe spate si cu toate ce se petreceau in jurul meu, chiar cu ochii inchisi i-am vazut picioarele si am vazut ca sireturile de la pantofi erau legate si ca nu purta sosete!!"
LMV petrecut in timpul nasterii si cu un element de OBE (trairea in afara corpului).

58. LMV-ul lui Az 03/12/2000. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "...eram atit de fericita si apropos, eram ca un copil de opt sau noua ani si a venit cineva care mi-a spus ca m-ar fi luat dar ca I s-a spus ca inca LMV-ul unei doamne din Iran la virsta de 17 ani. un LMV rar din lumea orientala.

57. LMV-ul lui S 01/10/2000. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Am vazut viitorul... Puteam sa implinesc acest tel numai daca reuseam sa-mi infring teama – de a fi respins, de a fi urit pentru ca eram sincer, altii au control asupra lucrurilor, etc. Si atunci puteam sa actionez numai din iubire sincera – fara complicatii sau compromisuri"
LMV educativ cu impartasirea de multa intelepciune spirituala.

56. LMV-ul lui Tim 23/09/2000. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Fiecare sfera de foc reprezenta o realitate total diferita si de ne-imaginat. Fiecare era unica, total diferita de celelalte. Numai mai tirziu am realizat ca ele erau de fapt alte dimensiuni ale vietii."
Un LMV remarcabil de amanuntit avut la virsta de 2 ani 1/2.

55. LMV-ul lui Jennifer 23/09/2000. Originalul in Engleza, tradus de Mariana Intre timp, cei dintre noi care au fost alesi sa treaca prin aceste experiente vor merge mai departe demonstrind iubire si fiind constienti de importanta sejourului nostru pe acest pamint.
LMV la virsta de 8 ani in urma unei cazaturi.

54. LMV-ul lui Ruthie 23/09/2000. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Mama si fratele meu care erau morti de 5 ani (murisera amindoi in aceeasi zi, la o diferenta de 6 luni) au fost cei care au venit sa ma duca Acasa."
LMV legat de o boala.

53. LMV-ul lui Derry 10/05/2000. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Sint sigur ca motivul pentru care mai traiesc, pentru care m-am intors din nou pe pamint este ca trebuie sa depun marturie ca lumea spirituala este reala si frumoasa..."
LMV legat de un accident rutier. O intilnire remarcabila cu Isus. Doua poezii frumoase.

52. LMV-ul Barbarei. 07/05/2000. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Nu eram vinovata de absolut N-I-M-I-C!!!!!!!! Am simtit o imbratisare si o iubire de nedescris!!!"
LMV-ul unei sore medicale.

51. LMV-ul Augustei 07/05/2000. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Sint mult mai constienta de importanta familiei si al prietenilor, deoarece prin efortul altruist al nostrum, al tuturor, sufletele noastre evolueaza.
Numai prin propria noastra evolutie sau prin taria de a trece dincolo, ii putem ajuta si pe ceilalti sa evolueze." LMV transcendent trait de o avocata.

50. LMV-ul lui Karen 07/05/2000. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Cu timpul imi voi aduce aminte cine sint cu adevarat si care este telul meu in viata. Dupa ce-mi voi implini misiunea ma voi intoarce din nou acasa."
Traire de LMV asociata cu o urgenta medicala.

49. LMV-ul unui doctor din India 02/04/2000. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Era ca si cum puteam vedea fara a-mi folosi ochii si puteam auzi fara a-mi folosi urechile. Eram intr-o alta Dimensiune de Existenta. "
Experienta de LMV al unui doctor din India. O descriere foarte buna facuta de cineva care vine dintr-o cultura Orientala.

48. LMV-ul Delonei. 08/03/2000. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "In acel moment nu stiam ca el era atit de grav accidentat, imi amintesc ca am intins mana stanga si l-am apucat de mana dreapta, apoi imi aduc aminte ca cineva a zis: am pierdut-o si pe mama. Apoi, m-am vazut impreuna cu baiatul meu cum treceam in mare viteza printr-un tunel in timp ce ne tineam de mana, iar la celalalt capat ne asteptau cei dragi care murisera.�
LMV simultan al unei mame si fiu datorita unui accident de masina.

47. LMV-ul Lisei 05/03/2000. Originalul in Engleza, tradus de Mariana Fiinta de lumina mi-a aratat ca ceea ce este cel mai important in viata este iubirea pe care am simtit-o, actele de iubire pe care le-am infaptuit, cuvintele de iubire ce le-am rostit, gindurile pline de iubire pe care le-am nutrit. Tot ce s-a facut, spus sau chiar gindit fara iubire era considerat ca ne fiind terminat.
Traire LMV la virsta de 5 ani datorita inecatului iminent. Cu adevatat remarcabil!

46. LMV-ul lui C 15/08/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana LMV legat de un viol.

45. LMV-ul lui James. 18/07/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana Doctor a incercat sa se sinucida.

44. LMV-ul lui Sammy Originalul in Engleza, tradus de Mariana LMV datorita unui stop cardiac.

42. LMV-ul Greg 07/05/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana Traire de LMV avuta in legatura cu un accident.

41. LMV-ul Rachelei. 18/06/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana Experienta LMV a unei asistente medicale.

40.5. LMV-ul Probable Brian B 13/01/1999. Probable LMV 92 Originalul in Engleza, tradus de Mariana/Pop Amanda Probable LMV from cardiac arrest.

40. LMV-ul lui Guy 07/06/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana LMV in camera de reanimare. Prezenta lui Isus.

39. LMV-ul lui Petre 30/05/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana LMV-ul in timp ce era nou nascut al unui artist care exprima esenta spiritului in arta sa. Iata niste exemple din arta lui Petre.

38. LMV-ul lui Harold 25/05/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana LMV cu informatii specifice despre felul de a trai viata.

37. LMV-ul lui Rosemary 12/05/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana Child NDE (age 12)

36. LMV-ul lui Pul 11/05/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana NDE with prophesy regarding current events.

35. LMV-ul lui D. 11/05/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana LMV misterios cu un potential de urmari fizice ce pot fi verificate.

34. CDM-ul Renei. 25/03/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana " A venit la mine si mi-a spus ca ma iubeste. Ca nu poate fi cu mine acum dar ca intr-o buna zi vom fi din nou impreuna."
CDM (Comunicare de Dincolo de Moarte ). Este o parte din spectrului ce este Limita dintre Viata si Moarte.

33. LMV-ul lui Patti 22/03/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana Imediat dupa ce am iesit din corp o raza de o lumina extraordinar de alba s-a coborit in camera si o femeie frumoasa cu par lung, negru, imbracata intr-o mantie alba garnisita cu aur, a coborit prin aceasta Lumina. Si-a intins miinile spre mine si m-a intrebat daca vreau sa merg cu ea in sus spre Lumina sau sa ramin in corpul meu aici pe pamint. Initial, am vrut sa merg cu ea inspre Lumina deoarece simteam o pace si o bunastare enorme. Nu aveam nici o durere in timp ce Lumina ma inconjura.
NDE petrecut in timpul nasterii.

32. LMV-ul lui Jean 21/03/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Am vazut oameni si idei care au format sau au fost formati de istorie. La sfirsitul fiecarei perioade istorice am avut un ‘simtamint’ unic despre perioada respectiva, inclusiv muzica, arhitectura, moda, gindirea politica si literatura. "
Tehnic, aceasta este o experienta in afara trupului dar in ea se afla si elemente LMV.

31. LMV cu Deja Vu . 18/03/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana Am intins mina si prin geamul spart am tras de mina un baiat ce era inconstient. Dar baietelul era eu insumi. "
O poveste de �deja vue" diferita de orice povestire pe care am auzit-o pina acum.

30. LMV-ul lui Karen S 17/03/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana Am discutat despre viata mea, despre religie, despre secrete ale sufletului pe care ca oameni trebuie sa la uitam, altfel niciodata nu vom putea sa evoluam in mod adecvat. In tot acest timp eram patrunsa de un respect plin de uimire.
O poveste remarcabila despre lupta dusa cu ghizi pentru a se reintoarce pe pamint.

29. LMV-ul lui Reverend 16/03/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "In timp ce eram impins in corp, am simtit, nu auzit, niste cuvinte ce mi s-au spus. Foarte simplu si la subiect. “Inca nu ai terminat treaba” Mi s-a aratat cine era Cel ce ma impingea inapoi in trup si-mi vorbea. Era Yeshua Hamashia, care in Evreieste inseamna Isus Cristos."
MLMV-ul unui Reverend ce s-a petrecuta datorita unei electrocutari (4500 de volti.

28. LMV-ul lui Cynthiei 06/03/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Acum simt in viata mea o multumire interioara pe care nimeni n-o poate intelege si imi este absolut imposibil sa descriu in cuvinte spiritul coplesitor de pace ce l-am gasit."
Imagini scurte, dar care i-au schimbat profund viata.

27. LMV-ul lui Brad K 06/03/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana LMV la virsta de 2-3 ani, apoi ca adult.

26. LMV-ul Lindei 28/02/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana LMV din timpul copilariei.

25. LMV-ul Donnei 06/03/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana Supra dozaj de droguri, a verificat mai tirziu ca a vazut si auzit lucruri in timp ce era ‘moarta’.

24. LMV-ul lui David. 22/02/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana "Am stat numai zece secunde in Cerul al Saptelea. Galaxii intregi puteau fi create acolo cu ajutorul luminii, si printr-o metoda foarte simpla"
Un tur remarcabil in cele sapte dimensiuni ceresti

23. LMV-ul lui Charles E 20/02/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana Stop cardiac si lovitura de trasnet. LMV interesant.

22. Viziune despre Crearea Universului 17/02/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana Autorul numeste aceasta experienta ca fiind de tip LMV, o poveste uluitoare a creatiei urmata de o descriere in versuri.

21. LMV asiciat cu drogul LSD 17/02/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana Traire avuta datorita drogului LSD, cu epilog care vorbeste despre cum i s-a schimbat viata in urma acestei trairi.

20. LMV-ul lui George 13/02/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana Descriere scurta si cu putine imagini, insa George a fost foarte impresionat de trairea avuta.

19. LMV-ul lui Joe 10/02/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana Scurt, simplu si emotionant.

18. LMV-ul Christiannei 09/02/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana Cinci LMV-uri separate

17. LMV din Israel 08/02/1999. LMV din Orient. Originalul in Engleza, tradus de Mariana Un LMV fascinant din Israel

16. LMV-ul Dianei 07/02/1999. Originalul in Engleza, tradus de Mariana Un LMV care te va inspira!

15. LMV-ul Sarei Originalul in Engleza, tradus de Mariana. NDERF SPECIAL... Restul povestii... Dupa ce trairea LMV a fost povestita de Sarah in programul de radio al lui Art Bell in Februarie, 4 1999 mai multi budisti ne-au spus ca exista o asemanare extraordinara intre cele vazute de Sarah si scrierile din cartea budista ‘Cartea Tibetana despre Moarte’. Intr-adevar asemanarile sint extraordinare!

14. LMV-ul unei sinucideri Originalul in Engleza, tradus de Mariana

13. LMV-ul Mariei Originalul in Engleza, tradus de Mariana

12. LMV-ul lui Paul Originalul in Engleza, tradus de Mariana

11. LMV-ul unui DETINUT Originalul in Engleza, tradus de Mariana

10. LMV-ul unui adolescent Originalul in Engleza, tradus de Mariana

9. LMV-ul unui Soldat Originalul in Engleza, tradus de Mariana

8. LMV-ul unui Copil Originalul in Engleza, tradus de Mariana

7. Trei Suroriv Originalul in Engleza, tradus de Mariana

6. In Lumina Divina Originalul in Engleza, tradus de Mariana

5. LMV din Australia Originalul in Engleza, tradus de Mariana

4. DOUAZECI DE ANI MAI TIRZIU Originalul in Engleza, tradus de Mariana ... O colectie remarcabila de intelepciune primita prin intermediul unui LMV!

3. Cind s-a oprit timpul Originalul in Engleza, tradus de Mariana

2. Vederea asupra vietii mi s-a schimbat pentru totdeauna Originalul in Engleza, tradus de Mariana

1. LMV-ul Doctorului George Rodonaia Originalul in Engleza, tradus de Mariana A fost intr-adevar mort timp de trei zile? Hotariti dvs.







Acestei pagini (Index)
Limitei dintre Viata si Moarte Recente
LMV Arhiva partea I-a (1/1/2002-6/30/2002)
LMV Arhive (1998-2001)
English... (www.NDERF.org)



   Near Death Experience Research Foundation   
Copyright ©1998-2024 Experience Research Foundation (NDERF) All rights reserved.