NDERF Home Page LVM recente Impartasiti LVM

Limitei dintre Viata si Moarte Recente
4454. LVM-ul Posibil lui Nicoleta P 12/21/17 Originalul in Romanian, tradus de engleza Sabina. Ce ma determinat sa va scriu este ca in perioada comei m am intalnit cu tatal meu decedat in 1999.Mi a transmis ca nu vrea sa ma ia cu el deoarece eu o sa ma fac bine.
Posibil LVM de la un accident de mașină.

3525. LVM-ul Posibil lui Adrian B 11/27/13 Originalul in Romanian, tradus de engleza Rodi. Peste tot unde priveam, era numai lumina. Tot ce pot sa va spun este ca intr-un loc ca acela orice urma de suferita dispare efectiv. Faceam parte din lumina aceea, eu (spiritul) reflectam lumina, era minunat, simteam pace, simteam iubire, liniste, pur si simplu eram fericit.
Copil posibil LVM.

1641. LVM-ul lui Thea 7/1/2008 Originalul in engleza, tradus de Mariana M-am dat mare ca ma descurc in apa si ma prins un vartej care ma bagat intr-o groapa de langa piciorul unui pod. Mi-au spus ca ma scos un inotator de performanta care era in vacanta la bunici si ca nu eram speriata deloc. Ce nu le-am spus a fost ca m-am luptat pana la un punct dupa care am renuntat pur si simplu. In jurul meu parca a disparut apa si ma inconjura ceva luminos dar nu orbitor ce imi dadea o stare de calm si pace. Tin minte ca m-am gandit ca daca asta este moartea mie imi convine. Este bine sa va spun ca nu am avut o copilarie fericita si linistita, un tata alcolic si violent si o mama careia nu prea ii pasa de mine. Asa ca pur si simplu a fost un moment in care pur si simplu m-am simtit intr-un mod in care nu il pot descrie.

1619. LVM-ul lui George T Versiune in intregime in limba Romana. Originalul in Romanian, tradus de engleza Mariana Am vazut in acel timp langa mine cum 2 barbati solizi m-au luat pe brate sa ma duca la salvare ei erau foarte luminosi si foarte mari , dupa aceia am aflat ca de fapt am mers doar cu o asistenta de brat pana la salvare, eu tot drumul am fost intins in spate pe targa dar eu stiam ca am stat langa sofer si chiar simteam briza vantului pe fata mea si totusi nu stiam de ce cand vb cu el nu imi raspundea , dupa un timp am ajuns la spital si am vazut to ce imi faceau ca sa ma readuca la viata dar totusi eu am mers prin salonul de la urgente si am vb cu un barbat care era tot plin de sange si se zbatea sa isi revina si sa se ridice de jos , l-am ajutat sa se ridice si l-am intrebat ce sa intamplat cu el si mi-a zis ca a luat o supradoza si acum nu mai poate sa faca nimic si ca nimeni nu il baga in seama sintre timp eu mai si reveneam in trupul meu pt o fractiune de secunda si vedeam ce se intampla dar nu imi dadeam seama . Cam asa ar fi pe scurt ceea ce mi s-a intamplat pt prima oara

1489. LVM-ul lui Bob C 1/13/2008 Versiune in intregime in limba Romana. Originalul in engleza, tradus de Mariana Starting into this doorway, (which was approx in a wall approx 20 inches deep, I saw 3 ladies, each with "Mona Lisa smiles." one lady was forward of the other 2,and while no words were spoken, I had the distinct impression they knew me.  These ladies were in long white robes.  I felt warm, and completely at peace. I have never felt so much "love".  I remember (still in the doorway,) looking to the left, and seeing another doorway, and suddenly feeling that "beyond that door, is the answer to all questions!".  As I started to enter the room with the ladies, the 1st communicated to me that though "this is the right place, it just is not the time for me yet". Her "Mona Lisa smile did not change, but I felt an emotion from her that she hoped I understood I was just "not being allowed to enter yet."
Met several guardian beings on the other side.

1488. LVM-ul lui Lisei R 1/13/2008 Versiune in intregime in limba Romana. Originalul in engleza, tradus de Mariana There was darkness but I was in a light and the light was warm and loving and peaceful. It was God's light. I mean that's what he is.  My soul was in his soul or light or something like that.  It was so wonderful I didn't want to leave but someone said I had to go back. I could hear my mum saying, "Don't you leave us! Lisa don't you leave us!"  At times I would come to and open my eyes and see my mum by my side but then I would be back there in God's light. After I finely came back, I was so angry because I wanted to stay because it was so peaceful.
NDE from suicide attempt.

1463. DLVM-ul lui Probable Doina Versiune in intregime in limba Romana. Originalul in engleza, tradus de Angela. Nu stiu cit a trecut dar eram intr-o stare de Pace si ma simteam atit de iubita cum nu m-am simtit niciodata in viata mea ,dar nu ca nu am vut parte de iubire in viata mea,era ceva deosebit,ceva care nu pot exprima in cuvinte.  Dar am fost trimisa inapoi chiar in momentul cind ma simteam atit de bine,acele voci care nu erau un limbaj ,(romana,engleza sau ceva de genul asta) era o comunicare, am fost impinsa inapoi,nu cu duritate, cu aceea Iubire,aveam flashuri cu fiul meu ,mama si tatal meu (erau in viata) Sotul meu care astepta in salon i-am vazut in coltul unei camera plingind  si asta a fost prima imagine pe care am avut-o cind am deschis ochii dupa o jumatate de ora de la operatie.
NDE probabila in timpul operatiei.

742. LVM-ul lui Gary D Versiune in intregime in limba Romana. Originalul in engleza, tradus de Mariana In acea secunda in spatele Ghidului am vazut un tinut ce nu-l pot asemana cu absolut nimic din ce am vazut vreodata.  Am cutreierat prin multe locuri pe pamint dar nicaieri nu am vazut vreodata plante si copaci care sa straluceasca astfel ca in acel loc. Era ca o frumoasa jungla tropicala, puteam vedea zburind pasari cu trei cozi separate asa cum n-am vazut vreodata pe pamint.  Vedeam plante si copaci care mi se pareau de neinteles.  Era frumos, linistit si stralucitor, totul stralucea si era viu.  Abia acum intelesesem ce se petrecea acolo.  Am stiut ca ceea ce vedeam nu era pamintesc, la baza nu era lumea materiala. Am inceput din nou sa observ cu atentie totul in jurul meu. Un LVM remarcabil ce s-a petrecut acum 33 de ani din cauza unui defect al echipamentului de inotat sub apa. Sint mai multe lucruri ce-l fac remarcabil printre care calcularea distantelor de pe pamint cu ajutorul ceasului acvatic.  De asemenea remarcabil este schimbarea culorii fetii in timp ce se oprise respiratia sub apa.

566. LVM-ul lui Joyce H Versiune in intregime in limba Romana. Originalul in Engleza, tradus de Mariana Pe neasteptate, m-am aflat in fata unei Fiinte de Lumina. Nu-i puteam vedea fata, dar puteam comunica cu ea, nici prin cuvinte si nici macar prin imagini;  puteam comunica pentru ca eram doua fiinte unice si in acest fel era o legatura puternica intre noi.  Adeseori in timp ce meditez am experienta acelei comunicari unice, dar imi este greu sa o descriu in amanuntime.  Este de neexplicat in cuvinte si este diferita de orice experienta pe care am trait-o vreodata in viata mea.  Sentimentele traite in acele momente au intotdeauna o intensitate aparte.  Simt o bucurie atit de mare ca-mi vine sa sar din piele din recunostinta ce-o am pentru ceea ce simt; de asemenea simt multa liniste, respect, si simt cum in sfirsit apartin cuiva sau undeva.  Nu am avut vreo revizie a vietii mele pamintesti in timpul acestei trairi dar am simtit ca toate lucrurile in legatura cu mine si viata mea erau cunoscute pe deplin, erau privite cu intelegere si fara pic de judecata.  Eram pe deplin iubita, fara nici o conditie.
Joyce este o doamna extraordinara care in momentul de fata isi dedica viata tamaduirii semenilor si care de curind a scris o carte intitulata  'De la  Suflet la Celula moleculara'

117. LVM-ul Luizei S. 4/22/02. Versiune in intregime in limba Romana. Un LVM neobisnuit din anul 1884  (timpuri stravechi), asa cum a fost povestit el direct de catre baiatul si nepoata persoanei in chestiune.   Originalul in Engleza, tradus de Mariana.  Ea a povestit o traire remarcabila pe care a avut-o in perioada in care fusese declarata �decedata�.  A simtit cum cobora usor pe malul unui riu.  Se auzea o muzica minunata.  Niciodata nu mai simtise asa o liniste si o bucurie totala.  Se credea in rai si si-a dat seama ca murise.  In timp ce se petreceau aceste lucruri tot felul de ginduri contradictorii ii treceau prin minte, de exemplu:  trebuie sa ma introc, copiii mei au nevoie de mine sau, cum pot sa parasesc acest loc minunat si plin de fericire. Aceasta lupta interioara s-a dus pe o perioada mai lunga.  Dupa ce s-a trezit si si-a recapatat sanatatea, ea si-a trait viata pe deplin si a avut multe satisfactii, si-a vazut copiii mari, si ei la rindul lor au avut mari reusite in viata
Aceasta este o traire LVM  minunata,  cu imaginile si urmarile tipice unui LVM obisnuit, care insa s-a petrecut cu aproape un secol inainte ca Raymond Moody sa-i puna numele de 'Limita de Viata si Moarte' si cu mult ca aceste trairi sa fie publicate in vreun fel.

Acestei pagini (Index)
Limitei dintre Viata si Moarte Recente
LVM Arhiva partea I-a (1/1/2002-6/30/2002)
LVM Arhive (1998-2001)
English... (www.NDERF.org)   Near Death Experience Research Foundation   
Copyright ©1998-2018 Experience Research Foundation (NDERF) All rights reserved.