Cine suntem

(Te rog continua sa navighezi pagina pana in jos pentru mai multe informatii)

Imbinarea perfecta de stiinta,comunitate,spiritualitate si serviciu!

***Avem nevoie de traducatori-Toate limbile.Poti traduce de la o experienta pana la 100,depinde doar de tine. Time to convert the Spanish, French, and German Home Pages to the new format - if you would like to help with translating these pages, please let me know.

((Linia de cutii de mai jos, pentru a începe cu "Serviciul Umanitar" de culoarea turcoaz este un element acordeon. Faceți clic pe casetele de mai jos pentru a afla mai multe despre NDERF)

FILOZOFIA/RAPORTUL MISIUNII:

Daca suficienti oameni citesc despre iubire,pace si speranta, poate ei vor deveni mai iubitori, mai milosi iubesc cu adevărat viața lor fără frică.

Apoi noi vom putea sa transformam lumea intr-un loc mai bun ca raiul pe pamant-precum deasupra,asa si dedesubt.

Jody Long este avocata,cu licenta in Washington, New Mexico, Louisiana, si Navajo Nation.

Ea este autoarea site-ului La Limita dintre Viata si Moarte(ICLMV) de peste 13 ani si asigura suport si un forum atat pentru cei care isi scriu experientele cat si pentru cei care vor sa stie mai multe despre viata de dupa moarte.Are cam un deceniu in spate de experienta in paranormal si in fenomene similare.Este de asemenea si autoarea site-ului Comunicarea de dupa Moarte (ADCRF) www.adcrf.org si a altor website-uri cu experiente asemanatoare in care nu sunt incluse LMV si ADC (OBERF) www.oberf.org

Jody a provizionat evidente asupra vietii de dupa moarte pentru cartea cu cele mai mari vanzari " Evidente a vietii de dupa moarte”.A scris si carti numite ”Amprentele Domnului:Impresii din experientele din apropierea mortii”, “De la suflet la suflet pereche:Intelepciunea din experientele din apropierea mortii” si “Obamacare:o privire critica asupra faptului de ce nu este flexibila”

Jeffrey Long este un doctor specializat in radiatiile oncologice,folosind radiatii pentru tratatea cancerului in Houma,Louisiana.

Jeff a infintat site-ul LMV in anul 1998.Vroia ca afle daca experientele din apropierea mortii sunt chiar adevarate,intreband direct lumea.Rezultatul a fost unul pozitiv.Ca rezultat asupra cautarii lui,el este autorul cartii celei mai vandute “Evidente a vietii de dupa moarte:Stiinta din apropierea mortii”

Ca un indrumator si medic al experientelor LMV,Jeff a aparut in emisiuni cum ar fi: O'Rielly Factor, NBC today, ABC cu Peter Jennings, Dr. Oz Show, History Channel, Learning Channel, si National Geographic. De asemenea a aparut la Fox News Houston si la New York Academy of Sciences.

Viitoarele noastre proiecte

LMV-carti de inspiratie!

Jeffrey Long, MD

Nou! Apare in iunie 2016.


Dumnezeu si Viata de dupa moarte se extind cu ajutorul cercetarilor facute de Dr. Long despre viata de dupa moarte asupra merturiilor unor persoane si reprezinta primul pas stiintific in explorarea LMV-urilor care il intalnesc pe Dumnezeu sau Fintele Spirituale.El distribuie rapoarte ale persoanelor care l-au intalnit pe Dumnezeu.Ceea ce a descoperit el este faptul ca este marturii ale oamenilor au similaritati unice care dovedesc ca existenta lui Dumnezeu este reala.


Jody Long, JD


Citeste cele mai bune LMV


Aceasta este o carte buna cu cele mai profunde experiente vreodata.A fost scrisa cu scopul ca mesajul sa ajunga si la persoanele carora le place sa citeasca sau nu au acces la un calculator.
Jody Long, JD

Lubire & Relatii din intelepciunea LMV


Iubirea este motivul numarul unu descrisa de catre scriitori nostrii si invatarea despre iubire prin relatii este motivul pentru care am venit pe pamant. Aceasta carte reuneste doua concept pentru a ne ajuta sa le aplicam in viata noastra de zi cu zi.Jeffrey Long, MD

Ia experienta LMV la un total alt nivel nou!


“Exista cu siguranta mai multe dovezi cu privire la viata de dupa moarte decat despre tratarea diferitelor forme de cancer” spune oncologul Dr. Jeffrey Long in noua sa carte inovatoare Evidente a vietii de dupa moarte.Comentarii emotionante

Vrem sa le multumim cititorilor nostri prin comnetarii care le ajung la inima.

Mai mult despre scriitori nostri

Multimim!

Te rugam impartaseste experienta ta LMV cu noi.

Mai avem alte doua website-uri devotate altor aspecte ale cunoasterii experientelor. ADCRF www.adcrf.org este pentru comunicarea de dupa moare (CDM) OBERF www.oberf.org este pentru toate celelalte experiente care nu sunt CDM sau LMV,cum ar fi transformarea spiritual, puterea rugaciunii,experiente din afara corpului fizic, meditatiile, existenta premuritoare, vise precognitive etc.


Politica de confidentialitate: Nu distribuim informatiile dvs private sau adresa de e-mail cu nimeni sub nici o circumstanta fara permisiunea dumneavoastral.Nu pastram cu intentie informatiile dvs pe site ca o precautie impotriva hackerilor.Noi va trimitem orice e-mail de la altii pentru dvs si depinde de voi daca doriti sa raspundeti sau nu persoanei respective.