Wie wij zijn

(naar beneden scrollen voor meer informatie)

De perfekte mix van wetenschap, gemeenschap, spiritualiteit en dienst!

*** Vertalings hulp gevraagd - je kan een ervaring vertalen of 100. Als je wilt helpen, laat het ons weten

(klik op de vakken om meer te weten te komen over NDERF)

FILOSOFIE/MISSIE:

Als genoeg mensen over liefde, vrede en hoop lezen, kunnen zij misschien liefdevoller en medelevend worden en hun leven daadwerkelijk zonder angst leven.

We kunnen dan de wereld veranderen om een betere plek te worden zoals de hemel op aarde - zo boven, zo beneden

Jody Long is een advocaat, erkend in Washington, New Mexico, Louisiana en de Navajo Nation.

Ze is sinds 15 jaar de webmaster voor de Near Death Experience Research Foundation (NDERF) en geeft ondersteuning en een forum aan NDErs en diegenen die meer willen weten over het leven na de dood. Ze heeft decennia-lange ervaring met onderzoek naar paranormale en adnere fenomenen. Ze is ook de webmaster voor de After Death Communication Research Foundation (ADCRF) - www.adcrf.org- en de website voor andere-bewustzijn ervaringen die alles wat geen NDE of ADC is dekt - (OBERF) www.oberf.org

Jody hielp met "Evidence of the Afterlife," de New York Times best seller over NDEs. Zij schreef "God’s Fingerprints: Impressions of Near Death Experiences," "From Soul to Soulmate: Bridges from Near Death Experience Wisdom", het eerste boek in dit genre dat in China gepubliceerd zal worden eind 2016. Het meest recente boek, "Living Like an Immortal" zal verschijnen in 2017.

Jeffrey Long is een medisch arts gespecializeerd in oncologie bestraling, waarbij hij bestraling gebruikt om kanker te bestrijden in Houma, Louisiana.

Jeff heeft als wetenschapper NDERF opgericht in 1998. Hij wilde weten of NDEs echt waren door het aan NDErs zelf te vragen. Het antwoord is een volmondig JA! Hij heeft op basis van de uitkomsten van zijn onderzoek de New York Times Best Seller, "Evidence of the Afterlife: The Science of Near-Death Experiences" geschreven.

Jeff is een toonaangevende NDE onderzoeker en medische arts. Hij is meerdere malen in de nationale media verschenen, onder andere bij O'Rielly Factor, NBC today, ABC (bij Peter Jennings), the Dr. Oz Show, the History Channel, the Learning Channel, en National Geographic. Hij is ook bij Fox News Houston en bij de New York Academy of Sciences geweest.

Onze projecten

Door NDERF geinspireerde boeken!

Jeffrey Long, MD

Voor diegenen die willen weten


God en het Leven na de dood wijden uit over Dr. Long’s bevindingen over het leven na de dood en is de eerste diepe wetenschappelijke verkenning van NDE verhalen over een ontmoeting met God of spirituele wezens. Hij deelt verhalen van NDErs die God ontmoeten. Wat hij ontdekt is dat deze getuigenissen unieke gelijkenissen delen die overweldigend bewijs leveren dat God bestaat


Jody Long, JD


Lees de beste NDEs


Dit is een voel-je-goed boek met een paar van de diepste NDEs ooit doorgegeven aan NDERF. Dit boek is geschreven om NDEs te delen met mensen die graag boeken lezen of geen toegang hebben tot een computer.
Jody Long, JD

Liefde & relaties


Liefde is het belangrijkste idee beschreven door NDErs. De belangrijkste reden waarom wij op aarde zijn is om te leren over liefde door relaties. Dit boek voegt de twee ideen samen om ze leren toe te passen in ons eigen leven.Jeffrey Long, MD

Brengt NDE onderzoek naar een nieuw niveau!


"Er is momenteel meer wetenschappelijk bewijs voor de realiteit van bijna-dood-ervaringen (NDE) dan voor de effektieve behandeling van sommige kankers", zegt bestraling oncoloog Dr. Jeffrey Long in zijn baanbrekend nieuwe boek Evidence of the Afterlife.Aandoenlijke opmerkingen

Wij danken onze lezers door het delen van de meest hartelijke commentaren

Meer van onze lezers

Bedankt!

Deel je NDE met ons

We hebben twee andere websites voor andere aspecten van bewustzijn ervaringen. ADCRF www.adcrf.org is voor Communicaties Na de Dood (CND). OBERF www.oberf.org is voor alle andere ervaringen die noch een CND noch een NDE zijn, zoals spiritueel transformatieve gebeurtenissen, kracht van gebed, uit-lichaam-treding, meditatie ervaringen, bestaan voor geboorte, voorspellende dromen, etc.


Privacy: Wij delen je prive informatie of e-mail addres met niemand zonder je toestemming. Wij bewaren je informatie met opzet niet op de website in een database als extra bescherming tegen hackers. Wij sturen e-mail van anderen door naar jou en dan is het aan jou om te antwoorden of niet.