NDERF Home Page Aktuelle NDO'er Del din NDO

    Sherry H Oplevelsen (ADC)    Beskrivelse Af Oplevelsen:

Nøjagtig en uge efter at min søn David døde, lå min mand og jeg i vores seng og sov, da rejsevækkeuret begyndte at ringe. Det vækkeur er ikke blevet brugt i to år. Det skal stilles og det er ikke noget vi går op i. Vi vidste begge intuitivt at det var David.

Jeg gik ind i Davids værelse for at rydde op i nogle af hans ting. Han døde af kræft (en svulst i hjernen), og mens han fik kemoterapi, røg han marijuana for at aflaste ham fra de frygtelige opkastninger og også for at give ham appetit. Jeg blev pludselig overvældet af lugten af marijuana. Der var ikke noget marijuana på hans værelse, for jeg havde givet det bort to dage tidligere. Jeg mærkede Davids tilstedeværelse på det tidspunkt, og jeg sad på hans seng og talte med ham. Lugten blev hængende i ca. ti minutter. Jeg gik ud for at tage et brudebad, og da jeg kom tilbage, var lugten fuldstændig forsvundet. Dette fandt sted ca. fire uger efter Davids død.

Min søster blev vækket to gange af meget stærke dufte, og begge disse begivenheder fandt også sted ca. fire uger efter Davids død. Først vågnede hun midt om natten til en stærk duft af blomster. Duften var så kraftig, at den vækkede hende fra dyb søvn. Den blev også hængende i omkring ti minutter. Sener da hun igen sov, blev hun vækket endnu en gang. Denne gang af duften af pickels. David elskede pickels mere end nogen anden, jeg har mødt. Det var faktisk en slags joke i vores familie. Vi synes begge to, at det var så kreativt, at han ville komme igennem med disse lugte.

Omkring otte uger efter Davids død, havde jeg en ud af kroppen oplevelse. Det er noget der er sket mange gange i mit liv, så jeg var overhovdet ikke forbavset over det. Denne gang var det anderledes, fordi jeg endte der, hvor David var. Min datter Michelle (som lever) bød mig velkommen, så jeg var en anelse forvirret over, hvorfor hun var der. Hun bragte mig til, hvor David var. Den grønne bevoksning og overdådigheden af stedet var forunderlig. David stod på en murstens flade med fire andre unge mænd rundt om sig. De kiggede på noget, David havde i sin hånd. Det så ud til at være papir. Han kiggede op og så mig. Hans udstryk var ren forbavselse. Det mest utrolige ved denne oplevelse var, at jeg kunne føle hans følelser, som var de mine egne. Han kom hen imod mig og jeg mod ham.... han samlede mig op og svang mig omkring, mens han sagde ... "Jeg elsker dig, jeg elsker dig, jeg elsker dig" Jeg ved at vi havde en samtale, men jeg er ikke bevidst om, hvad den handlede om. Det næste jeg vidste af var, at jeg var tilbage i min krop, lys vågen.

Jeg har lige haft en ud af kroppen oplevelse for to dage siden. Jeg besøgte David igen. Begge gange har jeg været lysvågen, helt bevidst, og klar over at jeg bevægede mig på astral planet. Jeg kom til et smukt sted. Der var en bjergside med en stor sø eller vandområde neden for. Der var par af unge mennesker (mest unge mænd) over hele bjergsiden. De havde en turnering eller legede en leg, hvor de havde brydekampe i stående stilling ... og prøvede at skubbe den anden ned i vandet neden under. Det var på ingen måde voldeligt eller ondskabsfuldt ... blot unge mennesker der laved sjov. Det foregik med en dejlig energi. Jeg lod blikket glide hen over bejrgsiden, for jeg vidste intuitivt at han var der. Netop da mødtes vore blikke ... de holdt hinanden fast. Det var fantastisk. Endnu en gang ... mærkede jeg hans sindsbevægelse og pure forbavselse over, at jeg var kommet til ham. Jeg befandt mig på den anden side af vandområdet og så tværs hen over det, og inden jeg vidste af det, var han ved min side. Det lod til at David var ret bekymret over, hvorfor jeg var der, og da jeg forsikrede ham om, at jeg så gerne ville se ham og vide, at han havde det godt ... var han tilfreds med det. Vi havde igen en samtale. Jeg er har ingen ide om, hvad vi talte om. Han tog mig så med ind i en bygning, der på visse måder mindede om en kirke. Der var en person der talte oppe foran, og bygningene var fyldt med mange unge mennesker. David introducerede mig til adskillige af disse unge, som var meget venlige og varme over for mig. Uden nogen erindring om at sige at jeg skulle hjem, eller at føle det, var jeg pludselig tilbage i min krop.

For et par nætter siden var min mand nødt til at arbejde på et nathold. Det sker sjældent, og jeg var lidt ængstelig og urolig over at være alene. Der var en masse vind uden for og megen støj. Lige efter jeg havde lagt mig i min seng for at sove, følte jeg sengen blive trykket ned, som om nogen lagde sig ved siden af mig. Det var på ingen måde en ubehagelige eller skræmmende oplevelse. Det var meget trøstende, og jeg følte at det var David, der var ved siden af mig.

Baggrundsoplysninger:

Køn: Kvinde

Datoen NDO'en fandt sted: Den første sket nøjagtig for en uge siden. Det er godt og vel fire måneder siden David døde, og jeg har haft adskillelige ADCs

NDO Elementerne:

Hvordan ser du på din oplevelses indhold? Vidunderlig

Er der drugs eller medikamenter der kan have påvirket oplevelsen? Nej

Var din oplevelse på nogen måde drømmeagtig? Sorgfuld

Følte du dig adskilt fra kroppen? Hvordan var det højeste bevidstheds og årvågenhedsniveau du havde under oplevelsen i sammenligning med dit almindelige dagligdags bevidstheds og årvågenhedsniveau? Meget ked af det og/eller stærk følelse af sorg.

På hvilket tidspunkt under oplevelsen var du på dit højeste niveau af bevidsthed og årvågenhed? Helt klar

Var det som om tiden gik hurtigere eller langsommere? Alt syntes at ske på samme gang; eller tiden gik i stå eller begrebet tid mistede al mening.

Giv en sammenligning af dit syn under oplevelsen med det syn du havde umiddelbart før den tid hvor oplevelsen fandt sted. Ja Begge gange jeg så min søn var han umådelig tynd, men så meget sund ud. David havde kræft og gik fra 195 pund ned til 125 da han døde. Han var 186 cm høj, så han var umådelig tynd. David havde et stort ar på hovedet efter sine tre hjerne opperationer... også en stor skaldet plet fra strålingen. I disse ud af kroppen oplevelser, hvor jeg besøgte ham... var han tynd men så meget sund og strålende ud.. meget lykkelig. Han havde intet ar og han havde alt sit hår. Han havde en yndlings t-shirt som vi gav ham på efter han døde ... som han havde på ved begge lejligheder jeg så ham efter hans død.

Giv en sammenligning af din hørelse under oplevelsen med din hørelse lige inden oplevelsen fandt sted. Ja Ved en lejlighed hørte jeg min søn sige at han elsker mig. Ved en anden var jeg klar over at vi talte sammen men jeg husker ikke at der var egentlige ord.

Mødte du eller blev du vidende om afdøde (eller levende) væsner? Ved ikke David og jeg var ualmindeligt tætte på hinanden og meget forbundne. Vi havde en vidunderlig kærlighed for hinanden.

Så du et ikke jordisk lys? Nej

Var det som om du trådte ind i en anden, ikke jordisk verden? En helt klart mystisk eller ikke jordisk verden.

Hvilke følelser følte du i løbet af oplevelsen? Jeg kunne mærke hans ufattelige kærlighed.

Var det pludselig som om du forstod alting? Alt om universet Jeg har en fornemmelse af at jeg modtog vigtig inormation, men jeg er ikke i stand til at genkalde mig den information nu.

Kom der scener fra fremtiden til dig? Nej

Gud, Åndelighed og Religion:

Hvad var din religion inden oplevelsen? Jeg tilhøre ingen organiseret religion, men jeg er meget spirituel.

Hvad er din religion nu? ingen. Disse oplevelser har hjulpet mig til at blive endnu mere spirituel.

Skete der en forandring af dine værdier og overbevisninger på grund af din oplevelse? Nej

Var det som om du mødte et mystisk væsen eller en mystisk tilstedeværelse, eller hørte du en udefinerbar stemme? Jeg mødte et bestemt væsen, eller en stemme som helt klart havde en mystisk eller overnaturligt oprindelse

Troede du på Guds eksistens før din oplevelse? Troede helt sikkert at Gud eksistere.

Tror du på Guds eksistens efter din oplevelse? Troede med sikkerhed at Gud eksistere.

Angående vort jordiske liv ud over religion:

Troede du på et liv efter døden før din oplevelse? Troede med sikkerhed at det kunne ske.

Tror du på et liv efter døden efter din oplevelse? Ved ikke Ved ikke

Frygtede du døden før din oplevelse? Ikke bange.

Frygter du døden efter din oplevelse? Troede helt sikkert at Gud eksistere.

Hvilken ændringer skete der i dit liv efter din oplevelse? Jeg føler mig meget velsignet ved at jeg kan modtage noget så smukt selvom det var en frygtelig tragedie at miste mit barn. Jeg arbejder på et meget ukonventionelt område (hypnotherapy) Jeg tror det vil være rigtigt at sige at jeg nok ikke er en mainstream slags person, så den her slags ting bekræfter mine overbevisninger.

Efter NDO'en:

Var oplevelsen vanskelig at beskrive med ord? Nej

Har du fået nogen psykiske, ikke almindelige eller specielle evner efter din oplevelse som du ikke havde før din oplevelse? Nej

Er der en eller flere dele af din oplevelse der er særligt meningsfuld for dig? TDen bedste del var bare at være med min søn og se ham så lykkelig og fri for smerte. Den værste del var at forlade ham, men jeg ved at han er rundt omkring mig og jeg ved at jeg kan se ham igen

Har du nogensinde delt denne oplevelse med andre? Ja Jeg har delt den med nogle få . Deres reakion har typisk været: "Jeg ville ønske jeg kunne have en tilsvarende oplevelse."

Hvordan betragtede du realiteten af din oplevelse kort efter (dage til uger) den fandt sted. Oplevelsen var helt sikkert virkelig

Har noget på et eller andet tidspunkt i dit liv genskabt nogen del af oplevelsen. Nej

Er der ellers noget du vil tilføje om din oplevelse? Jeg håber at min oplevelse måske kan hjælpe andre der har brug for deres egen bekræftelse.

Er der nogen andre spørgsmål vi kunne spørge om, som ville hjælpe dig med at kommunikere din oplevelse? Jeg synes I har dækket det rigtigt godt. Mange tak.