NDERF Home Page Aktuelle NDO'er Del din NDO

    Ricardo Bedstefar NDO    Beskrivelse af oplevelsen:

Hej, jeg skriver til jer helt fra Portugal for at fortælle jer om min bedstefars NDO.

Han havde et alvorligt tilfælde af lungebetændelse for omkring en måned siden. Da han blev mere syg, gik han i koma. Under denne koma havde han en NDO. Han så sig selv uden for sin egen krop og han begyndte en rejse. Han bevægede sig gennem en mørk korridor (han gik ikke på sine fødder, men nærmere svævede), hvor der var uhyggeligt udseende væsener der forsøgte at række ud og røre ham. Disse mennesker var virkelig unormale, men de kunne ikke røre ham, for der var en slags usynligt spejl der forhindrede dem. Da han kom til tunnellens slutning, så han sig selv på den anden side. Der var så lyst og skinnende – en smuk have hvor, fortalte han mig, han kunne høre blid, vidunderlig musik. På dette sted var der en gruppe mennesker, der så ud til at vente på ham. De var alle klædt i hvidt og de havde alle en rosenknop malet på brystet af deres klædninger. Det var en realistisk gengivelse af en rosenknop, med to blade på hver side af stilken.

En af disse personer kom glidende op mod min bedstefar med en rigtig rosenknop i hånden. I det personen skulle til at give ham blomsten, hørte min bedstefar en mands stemme der sagde: ”det er ikke tid”. Stemmen sagde det to gange, hvorefter personen vendte sig om og begyndte at bevæge sig tilbage til gruppen, uden at give ham rosenknoppen.

Min bedstefar spurgte mig om jeg kunne finde ud af hvad denne oplevelse betyder – især betydningen af rosenknopperne. Mon I kan hjælpe mig?

Tak,

Ricardo


NDERF svarer: Tak fordi du deler denne inspirerende fortælling Ricardo! Denne oplevelse har et bemærkelsesværdigt og kraftfuldt indhold.

Mine tanker omkring rosen er som følger: Rosen er et symbol på kærlighed. Bladene på hver side symboliserer at rosen er helt levende. Menneskegruppen med denne form for rose malet på deres tøj antyder at de alle er del af den samme ”sjælegruppe” som din bedstefar. De er hans udvidede familie som venter på at tage imod ham på den anden side. At rosen er placeret på brystet, over hjertet, forstærker rosen som kærlighedssymbol. Rosen er stadig kun en knop, hvilket betyder at kærligheden stadig kan vokse meget. En rosenknop betyder også transformation, at forandre sig fra et lukket stadie til at åbne sig helt op og blomstre; et kraftfuldt løfte til din bedstefar (og os alle) når hans liv transformeres fra det fysiske til det åndelige.

Endnu en gang tak fordi du deler denne oplevelse, Ricardo!

-Dr. Jeff, NDERF


Baggrundinformation:

Køn:
Mand