NDERF Home Page Aktuelle NDO'er Del din NDO

Kathleen B NDE


Beskrivelse Af Oplevelsen:

Jeg prøvede at ringe efter sygeplejersken, fordi jeg havde det dårligt. Hun satte en maske over mit ansigt og sagde, at jeg skulle ånde, men jeg kunne kun tage et par enkelte åndedrag, før jeg besvimede. Jeg var stadig i min krop, men jeg kunne hører alt, hvad der forgik rundt om mig. Sygeplejerske tjekkede min puls (jeg kunne føle på det tidspunkt) og tilkaldte så narkoselægen og obsterik gynækologen. En eller anden lyste ind i mit øje. Jeg kunne ikke bevæge mig. Jeg mærkede mit hjerte slå vildt og så stoppe. Så begyndte jeg at svæve op over min krop, og et hvidt lys omgav mig. Jeg mærkede ingen smerter og det var sådan en lettelse i forhold til, hvad jeg havde været gennem, at jeg glemte alt om at bevæge mig nogen steder hen. Jeg ønskede bare at blive hængende der i al evighed. Følelserne der omgav mig føltes ulig noget jeg nogensinde havde oplevet på jorden. Det var som kærlighed, der var forstørret mange gange, fredeligt og trygt.

Jeg så nogle mennesker, som jeg ikke genkendte. En af dem var en kvinde klædt i en lang brun kjole, fra attenhundredetallet, hvis sorte hår var sat op i en knude. Hun sagde at hun ville hjælpe mig komme tilbage, fordi jeg på det tidspunkt havde sagt: "Kære Gud, lad mig vende tilbage og passe på min nyfødte pige. Jeg tror hun har brug for mig lige nu."

Pludslig blev jeg suget voldsomt tilbage ind i min krop og begyndte at føle smerte og tryk i min krop. Jeg kunne igen føle. Mit hjerte spang over og slog. Jeg tog et åndedrag fra masken, der stadig var over min mund og næse. Jeg åbnede mine øjne og forsøgte at se ind i spejelet over mig, der var sat op for, at jeg kunne observere fødslen. Jeg så mig selv, og jeg var askegrå. Min læber var misfarvede. Plejeren blev ved med at holde øje med mine fingre. Jeg følte mig bange. Jeg havde ledninger og plastre over hele brystet. Ingen af dem der stod omkring my mig, var nogen, jeg kunde genkende. De havde jaget min mand ud, da alt dette begyndte. Jeg følte mig mutters alene, uden nogen at henvende mig til med mine spørgsmål. "Hvor er min baby? Er hun okay?" Jeg spurgte løs, og plejeren nikkede og sagde, at fordi jeg blødte på den måde, havde jeg vendt blodet i navlestrengen og havde suget noget af det tilbage til mig selv istedet for til babyen. Var det okay for babyen? Jeg så aldrig noget tegn på, at det var et problem, skønt hun havde en udadvendt navle i stedet for en indadvendt senere hen i livet.

Jeg lå på opvågningsstue i nogle få timer og vedblev med at bløde lidt mere. Tilsidst blev jeg endelig bragt til en stue og overladt til mig selv. Jeg var meget svag men meget gald for at se min nye datter Laura og at have tid til at bonde med hende bagefter. Næste dag fødte jeg resten af moderkagen på toilettet og viste det til plejeren, som derefter gik igang med skaffe sig af med beviset, da hun så det. Den var på størrelse med en voksens lever, og det tog noget tid at få den skyllet ud, men hun klarede det.

Jeg tog tilbage til hospitalet et par måneder senere for at læse journalerne. Der stod blot, at jeg havde blødt kraftigt. Der var ingen omtale af alt det maskineri, jeg vågnede op til. Jeg vendte aldrig igen tilbage til det hospital og fik aldrig et andet barn eller brugte nogensinde den læge igen. I dag har jeg mit første barn Mark som er 23 og Laura som er 20 år gammel, og begge er sunde og normale.

Alligevel, tilbragte jeg de næste fire år i terapi på grund af angst anfald og for at hjælpe mig til at forstå min oplevelse og lektierne. Jeg blev allergisk til bestemte fødevarer, som jeg før havde elsket; ingen kylling, mælkeprodukter blomkål og andre elskede produkter Dog lærte jeg at spise andre slags mad, som jeg aldrig havde prøvet før, eller aldrig havde kunne lide, så som sushi, tofu og andre soya produkter.

Baggrundsoplysninger:

Køn: Kvinde

Datoen NDO'en fandt sted: January 2, 1982

Var der en livstruende begivenhed forbundet med oplevelsen den gang den fandt sted? Fødsel Jeg havde lige født og blødte så voldsomt, åndede ikke og mit hjerte holdt op med at slå efter det store blodtab.Moderkagen var ikke blevet helt fjernet og dog havde lægen forladt stuen i den tro at alt var vel og at han var færdig.

NDO Elementerne:

Hvordan ser du på din oplevelses indhold? Blandet

Er der drugs eller medikamenter der kan have påvirket oplevelsen? Ja Demerol og lokal bedøvelse under fødsel.

Var din oplevelse på nogen måde drømmeagtig? Dette kunne aldrig være den samme tilstand som en drøm. Jeg kan have livagtige drømme hvor jeg flyver, men jeg føler ikke de samme vibrationer.

Hvad oplevelsen inkluderede: Ud-af-kroppen-oplevelse

På hvilket tidspunkt under oplevelsen var du på dit højeste niveau af bevidsthed og årvågenhed? Jeg prøvede at forblive vågen. Jeg var istand til at føle vibrationerne da jeg var ude af den fysiske krop. Noget var bævrende ligsom gele, men ingen form holdt mig tilbage.

Var det som om tiden gik hurtigere eller langsommere? Alt syntes at ske på samme gang; eller tiden gik i stå eller begrebet tid mistede al mening. Jeg vidste ikke hvormeget tid der var gået mens jeg var ude af min krop. Laura blev født omkring kl. 1.30 den lørdag, og jeg kunne ikke se uret da jeg vågnede på fødselsstuen. Jeg husker at jeg kom tilbage til opvågningsstuen omkring kl 5.00.

Giv en sammenligning af din hørelse under oplevelsen med din hørelse lige inden oplevelsen fandt sted. Jeg var ikke bevidst om lyde - kun mine egne tanker og de de andres der var tilstede (flertal) fordi der måske var en eller to andre udover kvinden i det mørke tøj.

Var det som om du var tilstede til ting der skete andre steder, som skete det ved ESP? Kender ingen vidner. alt var slettet så vidt jeg kunne finde ud af.

Gled du ind i eller gennem en tunnel? Nej

Hvad oplevelsen inkluderede: Tilstedeværelse af afdøde personer

Mødte du eller blev du vidende om afdøde (eller levende) væsner? Ja Jeg er blevet fortalt af en jordisk psychic at kvinden jeg så i det mørke tøj var en af mine oldemødre, som jeg aldrig har mødt. Da jeg beskrev kvinden til min far, sagde han det lød som om min fars bedstemor på mødrende side, Mary. Helt frem til i dag sætter jeg af og til mit hår i en knude (lige som kvinden i det mørke tøj)

Hvad oplevelsen inkluderede: Ikke-jordisk lys

Så du et ikke jordisk lys? Ja Jeg var kun bevidst om lyset da jeg kom ud af min krop. Jeg husker ikke at det kom et bestemt sted fra.

Var det som om du trådte ind i en anden, ikke jordisk verden? Nej

Hvad oplevelsen inkluderede: Stærk emotionel stemning

Hvilke følelser følte du i løbet af oplevelsen? Kærlighed var hvad jeg beskrev det som, men en kærlighed som denne blev aldrig før oplevet af mig på jorden.

Hvad oplevelsen inkluderede: Særlig indsigt eller formål

Var det pludselig som om du forstod alting? Alt om universet Dette kom i løbet af de næste par år og ebbede så langsomt ud. Men det var stærkt til at begynde med. Jeg kunnemærke en fare før den var ved at ske. Jeg vidste hvad der foregik i en ambulance der kørte forbi. Jeg kunne føle smerte i min krop som en anden havde. Jeg kunne høre andres tanker. Jeg vidste hvorfor bestemte fødevarer var gode for min krop og hvordan madens energi havde indflydelse på mig.

Kom der scener fra fremtiden til dig? Scener fra verdens fremtid Jeg ville nærme mig et vejkryds og sætte farten ned, tids nok til at en vild waptihjort kunne suse forbi. Jeg vidste ikke hvad der ville ske, følte blot nødvendigheden af at sænke farten.

Kom du til en grænse eller begrænsende fysisk struktur? Nej

Kom du til en grænse eller tærskel hvorfra der ikke var nogen vej tilbage? Jeg kom til en barriere som det ikke var mig tilladt at overskride; eller jeg blev sendt tilbage imod min vilje. Jeg bad om at komme tilbage og blev sendt tilbage i en fart.

Gud, Åndelighed og Religion:

Hvad var din religion inden oplevelsen? Ved ikke

Hvilken betydning tillægger du dit religiøse/spirituelle liv efter din oplevelse Det samme men mere liberalt.

Skete der en forandring af dine værdier og overbevisninger på grund af din oplevelse? Ja Jeg bliver ikke hængende i at prøve på at forandre folk eller deres indstilling til min oplevelse.

Angående vort jordiske liv ud over religion:

Forandringer i dit liv siden din NDO er følgende: Decrease

Hvilken ændringer skete der i dit liv efter din oplevelse? Bedre lærer bedre elev.

Er dine forhold blevet forandret specifikt på grund af din oplevelse? Jeg ser folk på en anden måde. Jeg er ligeglad hvor de er henne med hensyn til liv og død. De vil få deres egen oplevelse og finde ud af det.

Efter NDO'en:

Oplevede du forandringer i den arbejdssituation efter din oplevelse? Job eller studier

Oplevede du en fysisk forandring på grund af din oplevelse? Fysiske eftervirkninger.

Oplevede du en psykisk forandringer på grund af din oplevelse? Øget følsomhed, healing, eller psykiske evner.

Oplevede du at dine følelser forandrede sig på grund af din oplevelse? Følelser vedrørende familie, venner eller samfund.

Oplevede du at din dødsangst forandredes på grund af din oplevelse? Følelser om døden.

Oplevede du at dit livs formål forandredes på grund af din oplevelse? Fornemmelse af livsmål

Var oplevelsen vanskelig at beskrive med ord? Ja At huske detaljerne i alt hvad der skete. At prøve at være opmærksom på alt hvad der skete. Ønskede kun at tilbringe mere tid med den vidunderlige følelse, men jeg blev klar over at jeg var nødt til at tage en hurtig beslutning, eller jeg ville måske ikke være i stand til komme tilbage til mit nyfødte barn.

Har du fået nogen psykiske, ikke almindelige eller specielle evner efter din oplevelse som du ikke havde før din oplevelse? Ved ikke Jeg var måske lidt psycic et stykke tid. Jeg tror ikke det varede længe.

Er der en eller flere dele af din oplevelse der er særligt meningsfuld for dig? Værste: ikke at være i kontrol, og uden at vide om jeg ville blive sendt tilbage eller om jeg var nødt til at blive. Bedste: Taknemmelighed for den ekstra tid med mine børn.

Har du nogensinde delt denne oplevelse med andre? Jeg har delt min oplevelse med folk og patienter som har mistet nogen de holdt af. Jeg fortæller dem at John Edwards (et populært Amerikans medie) ikke er "svindel, og at de kan tale med dem de holder af på den anden side alt det de lyster, og at dem de holder af vil høre det.

Har noget på et eller andet tidspunkt i dit liv genskabt nogen del af oplevelsen. Nej

Er der ellers noget du vil tilføje om din oplevelse? At mærke kroppen hver dag er en stor oplevelse for mig. Hver celle har en bevidsthed og jeg vil gerne bruge den bevidsthed til at vide bedre hvad jeg skal gøre med lektierne i livets skole.

Er der nogen andre spørgsmål vi kunne spørge om, som ville hjælpe dig med at kommunikere din oplevelse? Vær i nuet. Spørg mig når jeg kommer til jer, og jeg vil gør det samme.