NDERF Home Page Aktuelle NDO'er Del din NDO

 Burke NDO


Beskrivelse Af Oplevelsen:

Nedenstående oplevelse fandt sted i sommeren 1988.

Idet jeg fløj ud af båden, ramte jeg vandet med kolossal kraft. Mine ører rungede med rædsel over genlyden af påhængsmotorens skrueblade, der nærmede sig. Jeg blev ramt af bådens køl, der brasede ind i min højre side, og efterlod mig ude af stand til at bevæge mig og i åndenød. Jeg hvirvlede ude af kontrol, mens båden passerede forbi mig, pløjende sig gennem det iskolde vand. Jeg var ude af stand til at bevæge mig eller ånde, og jeg anede ikke hvad der var op og ned. Jeg mærkede noget bastant under mig, og det var nu, at det gik op for mig, at jeg befandt mig på bunden af søen.

Min hjerne blev øjeblikkeligt overbelastet. En følelse af ubeskrivelig rædsel meldte sig. Min mund åbnede sig for at trække vejret blot for at sluge enorme mængder vand. Jeg kunne mærke, hvordan det fossede ind i min krop for at tage besiddelse af sit nye territorium. Jeg lukkede mine øjne. Det situationen tvang mig til at acceptere, gjorde at mit ego blev fuldstændigt afklædt (min fortolkning af følelsen og effekten). En følelse af fred omgav mig nu. Jeg affandt mig med en livslang begivenhed, der havde haft magten over mig for så længe. Jeg var magtesløs og accepterede det. Det var, hvad det var, og jeg behøvede intet andet end det.

Jeg foretog derefter en søm løs overgang til en anden verden. Jeg befandt mig i intetheden. Jeg kan kun beskrive det som en endeløs udstrækning af ingenting, som var det rummet uden stjerner og planeter. Jeg havde ingen fysisk krop og så gennem nogen andet end et par øjne. Det var som om alting kom eller eksisterede fra den samme fuldendte kilde, som det nu syntes, jeg var en del af. Jeg var ikke længere klar over, ej heller behøvede jeg at være klar over mekanikken i, hvad der fandt sted, for alt blev accepteret for, hvad det var, og hvad det eksisterede som.

Jeg blev øjeblikkeligt bombarderet med information, som kom fra alle retninger gennem mangfoldige dimensioner (forekom det mig) Informationen for imod mig, som var det de sidste stadier af en eller anden slags færdiggørelse. Den perfektionerede harmonien, i hvilken jeg var nu en del. Der var, som var mit væsen blevet et vakuum, der tillod, alt hvad der nogensinde havde været, eller nogensinde ville blive, at komme ind. På hvad der forekom som et øjeblik var informations akkumuleringen forbi.

Jeg kan på dette sted kun forsøge at gøre mit bedste for at forklare, hvad der fandt sted, for ord er milevidt fra den egentlige følelse. Jeg vil gøre mit bedste for at forklare det ved at gøre det på denne måde. Jeg forstod nu alt hvad der nogensinde var eller nogensinde vil være. Jeg behøvede ikke længere at tænke eller sågar spørge. Jeg var komplet. Jeg var hvad jeg tror er den højeste eksistens af fred som der nogensinde kan være, for mit sind var tavst, og jeg var simpelthen, og intet andet. Jeg var en del af alt hvad der nogensinde har været, og med det havde jeg ingen forventninger eller tanker, jeg eksisterede inde i alt og havde ingen form eller skikkelse, blot en perfekt tilstand af væren. 

Jeg dukkede op i søens overflade, et åndedrag skød tilbage ind i mig, mine øjne åbnede sig og jeg var en forandret person .

Efter denne oplevelse oplevede jeg ingen forandring eller "oplyst tilstand". Jeg huskede imidlertid oplevelsen, og i en kort tid syntes alting at være blevet "poleret". Verden havde en meget mere vibrerende farve.  

I de følgende tre år blev jeg besat af tanken om at finde kilden til den følelse, jeg havde  under oplevelsen. Jeg sank hurtigt ned i en massiv depression, da jeg ikke fandt nogen svar. På det tidspunkt besluttet mig for at tage mit liv, på grund af den overvældende angst jeg gennemlevede. Jeg ringede til min far og undskyldte for, hvad jeg havde i sinde at gøre.

Da jeg havde ringet af, krummede jeg mig ned på gulvet og så øjeblikkeligt mig selv under mig. Jeg blev derpå bragt til en slette på et højt sted, et lysende sted som ikke havde nogen indvirkning på mit syn. Jeg havde ingen fysisk form, og jeg var i stand til at se 360 grader omkring mig. Jeg gik (flød) ind i en bygning af træ, der syntes at være en enorm stor hal, som var fyldt med mange hundrede mennesker. De bemærkede mig ikke, da jeg passerede dem højre om ned langs øst muren.

Jeg bemærkede et kolossalt indrammet billede, af den vi for nærværende betragter som Kristus. Øjeblikkeligt bemærkede jeg små runde farver, der hoppede ud af væggen lige foran mig og hele vejen rundt om mig. Jeg så mig omkring og lagde mærke til, at folk havde rejst sig og nu vendte sig mod nord.

Farverne var ufattelige, millionvis af dem, alle dansende og flettende sig sammen, hvorpå de blev til en massiv enkelt kilde, der udsendte en hvid lysende perle farve. Da jeg begyndte at se i retning af kilden, der syntes at befinde sig på min højre side, at dømme efter hvor folk nu så hen, stoppede en modsatrettet blid kraft mig. På det præcise tidspunkt vidste jeg, at det var dødelig alvor. Jeg fornemmede en angst krybe ind i mig, som øjeblikkeligt blev tysset ned af en kilde, der syntes at kærtegne mig, som blev en hånd holdt under min eksistens.

Jeg begyndte at blive trukket tilbage, idet jeg ikke var i stand til helt at vende mig så jeg kunne se kilden. Jeg begyndte at gå efter kilden, intet betød noget for mig, andet end at nå kilden. Jeg blev nu kontaktet og fortalt, at det ikke var min tid endnu. Jeg blev fortalt, at hvad jeg gik igennem (det foregik ikke med ord, men blev blot kommunikeret til mig gennem mit ubevidste) ikke betød noget. Hvad der betød noget var at jeg forstod oplevelsen, og ikke tog det som andet end en oplevelse. Jeg kan bedst forklare det på denne måde. Jeg stod på livets klippe, mine valg følte jeg var, at hoppe af eller træde et skridt tilbage og genoverveje situationen. Kilden forklarede mig, at ingen af de to var svaret. Svaret var at forstå det som blot en oplevelse og intet mere, og så ville kredsløbet være komplet.    

Med det gispede jeg og trak luft ind, satte mig ret op og ned, og var nu tilbage i min krop. Min angst var væk, og en enorm værdsættelse af livet var nu tilstede. Nu skinnede verden igen som om alle farverne var blevet poleret. Jeg kunne lugte luften og mærke dens eksistens. Jeg strøg mod træer og buske og følte, hvad der forekom mig at være deres væsen og deres følelser. Min medfølelse med livet og alt levende gik gennem taget. Jeg kom i besiddelse af en mig ukendt viden, og har indtil i dag  været i stand til at opfatte livet fra et helt anderledes synspunkt. Min opfattelsesevne er stadig som den var, meget bredere, min informations tilbageholdelse har været enorm, og jeg har lært mig de fleste aspekter af moderne teknologi uden nogen som helt skoling.

Der er så meget at sige, men jeg kan kun håbe på, at dette har skabt en inspiration for alle, som har læst det. Jeg har bortgemt denne oplevelse så længe, og ønsker nu at få det alt sammen ud. Jeg frygter ikke døden og ved at overgangen til den er sømløs og smertefri. Jeg er nået til en forståelse af mange ting om livet og dets dybeste virkemåder.

Vi ved hvornår vores tid ville komme, vi er blot ikke "nærværende". Før et uheld f. eks. stopper tiden op, stopper næsten som om filmen vi deltager i går i slowmotion, således at vi er i stand til at se den ramme efter ramme. På det sted gennemser vi et indeks, som for at finde ud af om det er vores tid nu. Kroppen såvel som ens væsen som helhed ved om det er tid. Derefter finder døden sted, sømløs for kroppen. Er det ikke tid, går kroppen gennem oplevelsen, og filmen tager igen fart.

Med hjælp, vil jeg forhåbentlig skrive om de indsigter, jeg har fået, og som jeg håber at dele med jer alle. Jeg håber at finde et medfølende væsen, der vil hjælpe mig på stien

Namaste,  

Burke

Baggrundsoplysninger:

Køn:    Mand

Datoen NDO'en fandt sted Sommeren 1988

Var der en livstruende begivenhed forbundet med oplevelsen den gang den fandt sted?    Ja   Ulykke        Jeg blev ramt af en båd og sank ned på bunden af søen.

NDO Elementerne:

Hvordan ser du på din oplevelses indhold?     Positivt

Er der drugs eller medikamenter der kan have påvirket oplevelsen?   Nej    

Var din oplevelse på nogen måde drømmeagtig?   På ingen måde.

Hvad oplevelsen inkluderede:   Ud-af-kroppen-oplevelse

Følte du dig adskilt fra kroppen?   Ja   Jeg havde ingen fysisk form og kunne se 360 grader omkring mig.

På hvilket tidspunkt under oplevelsen var du på dit højeste niveau af bevidsthed og årvågenhed?     Jeg var "tilstede".

Var det som om tiden gik hurtigere eller langsommere?   Alt syntes at ske på samme gang; eller tiden gik i stå eller begrebet tid mistede al mening.  

Giv en sammenligning af din hørelse under oplevelsen med din hørelse lige inden oplevelsen fandt sted.   Den var stum ligesom mit sædvanligvis knevrende sind.

Gled du ind i eller gennem en tunnel?  Nej 

Mødte du eller blev du vidende om afdøde (eller levende) væsner?     Ja     I anden oplevelse mødte jeg utallige mennesker.

Hvad oplevelsen inkluderede:   Tomrum

Hvad oplevelsen inkluderede:   Mørke

Så du et ikke jordisk lys?     Ja  I den anden oplevelse så jeg lys, men gennem  omkringfarende hoppende farver som alle samlede sig sammen til en enkelt lysende perlemorshvid kilde.

Var det som om du trådte ind i en anden, ikke jordisk verden?    En helt klart mystisk eller ikke jordisk verden.

Hvilke følelser følte du i løbet af oplevelsen?     Accept, derefter ganske enkelt "væren".

Hvad oplevelsen inkluderede:    Særlig indsigt eller formål

Var det pludselig som om du forstod alting?     Alt om universet     Læs venligst min ovenstående oplevelse. Den forklare en lille del af den indsigt i livet jeg fik.

Kom scener fra din fortid tilbage til dig?   Livs tilbageblikket kom til mig sammen med det bombardement af information jeg fik i den første oplevelse. Det var simpelthen mere en overgang som gik gennem og ind i mig, og som gav mig  lejlighed til at skabe en slutning og så en begyndelse. Sådan forekom det mig.  

 

Kom der scener fra fremtiden til dig?     Scener fra verdens fremtid    

Kom du til en grænse eller begrænsende fysisk struktur?    Ja     I den anden oplevelse fik jeg ikke lov til at se kilden, der udsendte lysende energi.

Kom du til en grænse eller tærskel hvorfra der ikke var nogen vej tilbage?   Jeg kom til en barriere som det ikke var mig tilladt at overskride; eller jeg blev sendt tilbage imod min vilje.   Se anden oplevelse.

Gud, Åndelighed og Religion:

Hvad var din religion inden oplevelsen?     Ved ikke   

Hvilken betydning tillægger du dit religiøse/spirituelle liv efter din oplevelse?     Liberal  

Skete der en forandring af dine værdier og overbevisninger på grund af din oplevelse?    Ja    Læs ovenstående.

Hvad oplevelsen inkluderede:   Tilstedeværelse af ikke-jordiske væsener

Angående vort jordiske liv ud over religion:

Forandringer i dit liv siden din NDO er følgende:     Forøgelse

Hvilken ændringer skete der i dit liv efter din oplevelse?  Jeg er her for at hjælpe.

Er dine forhold blevet forandret specifikt på grund af din oplevelse?   Læs ovenstående.

Efter NDO'en: 

Oplevede du forandringer i den arbejdssituation efter din oplevelse?    Job eller studier

Oplevede du en psykisk forandringer på grund af din oplevelse?     Øget sensibilitet, heleande eller psykiske evner.

Oplevede du at din dødsangst forandredes på grund af din oplevelse?     Følelser om døden

Oplevede du at dit livs formål forandredes på grund af din oplevelse?     En følelse af formål med livet

Var oplevelsen vanskelig at beskrive med ord?     Ja     Informationen som jeg modtog, måden den blev modtaget på, den viden jeg besad under oplevelsen, og resultatet. (Jeg blev bombarderet med pakker af information, der alle kom gennem flere dimensioner samtidig).

Har du fået nogen psykiske, ikke almindelige eller specielle evner efter din oplevelse som du ikke havde før din oplevelse?    Ja     evne til Astral Projektion.

Er der en eller flere dele af din oplevelse der er særligt meningsfuld for dig?     Det bedste var følelsen af at være komplet.

Har du nogensinde delt denne oplevelse med andre?     Ja     Jeg er først nu i stand til at dele med mange.

Har noget på et eller andet tidspunkt i dit liv genskabt nogen del af oplevelsen.     Nej  

Er der ellers noget du vil tilføje om din oplevelse?     Det er mit håb at dele mere snart.