NDERF Home Page Aktuelle NDO'er Del din NDO

Bolette L NDO


BESKRIVELSE AF OPLEVELSE:
 

Det er den 11 februar. 1996.

Jeg havde Svangerskabs forgiftning efter en fødsel, jeg havde haft dagen før af min yngste søn.

Jeg fødte min søn ved normal fødsel i løbet af 5 kvarter. Da lægerne ikke ville skære i mig, give mig kejsersnit selvom der var overhængende fare for kramper. Da chancerne for at jeg så ville forbløde og dø på grund af manglende blodplader  var meget store, da min svangerskabs forgiftning fortsatte efter fødslen. 

Barnet, min søn( mit 10. barn) var heldigvis velskabt og havde det fint efter fødslen.( Han lever også i bedste velgående i dag, og bliver jo snart 17 år.) Jeg blødte ud af næse, mund og i øjnene, da jeg manglede hvide blodlegemer i mit blod, som går til ved svangerskabs forgiftning.

Personale og overlæge kom en gang i timen og tog blodprøver. Jeg fik intravenøst blodplader i armen og anden form for medicin, som jeg ikke husker nu hvad var.

Jeg vidste godt, at jeg var meget alvorligt syg. Overlægen kom en gang i timen og tilså mig, og der blev taget prøver blandt andet af mit blod en gang i timen døgnet rundt.

Jeg var heldigvis sammen med min nyfødte søn og var så glad, og jeg fik lov til at amme ham.

På et tidspunkt ved aftentide d. 11.02.96 sad jeg i sengen med puder i ryggen for at støtte mig, da jeg lige havde ammet min søn, og havde lagt ham tilbage i hans vugge, da han sov. Jeg var og følte mig meget svag og meget syg, og lige som omtåget og svimmel.

Der vidste jeg så, at når jeg lagde mig ned, så ville jeg dø. Den viden fik jeg bare stille og roligt og uden dramatik - jeg konstaterede, at sådan var det bare.  Jeg var enormt træt, og meget udmattet og prøvede alt hvad jeg kunne at blive siddende, men på et tidspunkt kunne jeg ikke holde til at sidde op mere og lagde mig ned i sengen,

-  og så døde jeg stille og roligt, ved at jeg mærkede og observerede at jeg gled ud af kroppen, ud af baghovedet på min krop, og lige derefter hang jeg oppe under loftet i det syge-værelse hvor jeg var, og hvor min krop stadig lå i sengen, ved siden af min sovende søn i hans vugge.

Jeg døde - og svævede stille og roligt uden dramatik ud af min krop, som det naturligste i verden. Hang oppe under loftet og forlod derefter lokalet, min krop, den sygestue og det hospital hvor jeg lå sammen med min nyfødte søn.

Efter at jeg havde forladt hospitalet - kom jeg ind i noget dejligt, meget trygt og meget blødt mørke. Det føltes så dejligt, blødt og kærligt.

Jeg så da et lys meget langt væk, som kom nærmere og nærmere, samtidigt med at det meget bløde, kærlige, mørke skubbede mig nærmere lyset, og til sidst var jeg helt omgivet af et overjordisk kærligt, meget smukt strålende lys.

Jeg mødte der midt i det strålende overvældende kærlige lys, et strålende smukt meget kærligt væsen, som da jeg så ham( det var åbentbart en ham), der vidste jeg godt, at jeg kendte ham og jeg følte mig fuldstændig tryg og meget glad. Hans kærlighed omsluttede mig fuldstændig, og sammen gennemgik vi mit liv på en meget kærlig måde - ikke noget med at fordømme noget, af alt det jeg havde oplevet - Det blev iagttaget, og set på med alle de følelser der havde været da det skete. Alt var og føltes godt at se sammen med ham. Samtidigt med, at var der sket noget særligt godt, kom han min gode ven dette strålende væsen, med en form for lysende glædesudbrud og meget kærlige beskeder, om at det var særligt godt, det jeg havde gjort der.

Vi kommunikerede ved hjælp af vores tanker og bevidsthed.

Der var mange smil og meget glæde forbundet med at gennemgå mit liv. Også selvom mit liv har været alt andet end nemt. Det har været barskt med mange tårer, svigt, ensomhed, overgreb m.m. men også meget glæde sammen med bedsteforældre og gode legekammerater i min barndom, og senere med mine egne børn.

Alle situationerne blev vendt og alt det gode blev ekstra fremhævet.

Jeg kunne sammen med ham, klare at se det hele uden at jeg blev fyldt med en eneste negativ følelse undervejs - Det er meget mærkeligt at tænke på bagefter. Der i min nærdødsoplevelse undrede det mig ikke. Næsten intet undrede mig på noget tidspunkt undervejs i hele min nærdødsoplevelse. Først meget senere, når jeg har tænkt tilbage, har jeg undret mig over nogle af de oplevelser, jeg havde der.

Jeg fik af vide hvad der var særligt godt og det kunne også være oplevelser jeg havde haft, hvor jeg havde handlet med hjertet uden at tænke videre over det - som virkeligt her blev gjort til noget særligt.

Jeg fandt på den måde ud af, hvad der er særligt godt

- At være i kærlighed og tænke med hjertet.

At være glad og være så god og så ren i hjertet som muligt sammen med andre.

Ikke at lyve, og stå ved mig selv, og passe på mig selv.

Være tro mod mig selv og mine egen værdier.

Tilgive uden at acceptere negative handlinger fra andre - give slip og tilgive. Være i glæde.

Være i Nuet så meget som muligt.

Gå efter mine visioner og mål - gå efter mine værdier og ære mig selv.

Nære mig selv.

Være min egen bedste ven.

Være andres gode ven og samtidigt huske, at vi alle har hver vores vej - lære og arbejde med at acceptere det.

Ikke ruge over problemer - give slip på problemer når det er svært, og tage fat i udfordringerne og problemerne igen, når jeg har overskud til at handle på dem. Tilgive mig selv og ikke presse mig selv alt for meget, mærke mig selv noget mere og ikke gå over mine egne grænser og værdier.

Være god ved og ære ALT levende.

At alt har energi.

Jeg lærte at døden, det at dø er så strålende smuk og fyldt med glæde og kærlighed. 

Jeg følte mig meget vågen og frisk hele tiden - jeg var enormt nysgerrig og iagttagende og min bevidsthed var overjordisk - meget større end når jeg er her i livet. Jeg kunne se 360 grader rundt om mig selv - Jeg kunne fokusere på det jeg ville se nærmere på uden problemer, og uden at tænke på det. Jeg kunne se op, ned, frem og tilbage på en gang.

Jeg følte mig meget mere frisk og energifyldt end nogensinde. Meget mere end når jeg er i livet.

Jeg havde en følelse af, at jeg kunne alt. Ikke at jeg tænkte over det- men jeg havde overhovedet ingen problemer eller spekulerede på noget negativt. Jeg var energifyldt, glædesfyldt, nysgerrig. Jeg var bare lige der i NUet - helt i NUet. Jeg følte ingen smerte og tænkte ikke på det heller.

Samtidigt med at jeg gennemgik hele mit liv med alle følelser og oplevelser sammen med en meget energifyldt og vildt kærlig skabning, som jeg bare kendte så godt, uden at vide hvorfra, andet end at det måtte være fra når jeg ellers har været i efterlivet - når jeg har været død.

Jeg var helt og fuldkommen tryg.

Jeg så alting skarpere og kunne fokusere når jeg ville det. Farverene var klarer og vibrerende. Mit synsfelt gik hele vejen rundt. Det var så smukt og alle farver var overjordisk smukke. Jeg var så glad og lykkelig og rolig under hele min nærdødsoplevelse.

Jeg har i livet nedsat hørelse - det havde jeg ikke i døden, og jeg hørte meget bedre end jeg nogensiden har hørt i livet. Jeg havde ingen problemer med hørelsen - lydende var så smukke og melodiske.

De samtaler jeg havde med andre foregik ikke med lyd men med tankeoverførelse.

Jeg var helt fyldt af følelser som - stor glæde. Dyb, dyb Kærlighed. Tryghed. Taknemmelighed. Frihed. ALT er som det skal være følelse. All is well... 

Jeg fik af det strålende væsen , min kærlige ven, af vide, at jeg kun var på besøg derovre på den anden side af døden, at jeg skulle tilbage igen til livet. Den besked tog jeg ikke ind, og lod mig ikke mærke med eller tænkte over - da jeg var så opslugt af alt det, jeg ellers fik af vide, og alt det der skete, og al den kærlighed og glæde jeg oplevede.

Jeg fik af vide, at jeg ville blive skilt fra min mand senere, for så kunne vi ikke følges ad mere sammen min daværende mand og jeg. At vi hver især der skulle noget andet, og at jeg skulle se på det som en glædes ting for mig, for det ville give mig meget glæde og meget frihed at blive skilt - men at det ikke var endnu. At jeg skulle tilgive min daværende mand hans handlinger og væremåde. At jeg skulle med glæde og taknemmelighed gå videre i livet derefter, også selvom han ville såre mig dybt - for det skulle der til, for at jeg ville give slip på ham.

Fik også af vide at jeg ville opleve mange dejlige oplevelser derefter og begynde at skrive og udgive bøger om emner jeg ikke kendte til endnu.

Jeg ville arbejde med noget helt andet fremover, end jeg hidtil havde arbejdet med. Jeg ville få helt andre visioner og mål i fremtiden, end jeg havde nu.

At jeg skulle passe på mig selv og mit helbred, og være god ved min krop - var jeg det, ville jeg nå de mål, jeg havde sat mig for, inden jeg kom ind i dette liv, og det ville give mig så meget glæde og tilfredshed at nå det.

At der også var nogle meget store udfordringer, som jeg havde sat mig for at klare i det her liv, og jeg skulle arbejde på ikke at lade mig tynge helt ned af dem - forsøge at tage dem med lethed og glæde, og tilgive mig selv, hvis det ikke gik så hurtigt som jeg ønskede. Det ville give mig stor vished, forståelse og lethed at få arbejdet med de problemstillinger.

Jeg skulle huske at bede om hjælp, så ville jeg få den, og det var meget vigtigt for mig at lære, og som ville tage sin tid - det blev sagt med en latter. 

Når jeg blev ked af det fremover så skulle jeg huske og lære, at tage fat i glæden, at huske alt det gode der er i mit liv - det ville heale mine psykiske sår. Jeg ville møde en hel masse dejlige mennesker, gode venner og sjæle - så det skulle jeg glæde mig til.

Jeg ville også møde kærligheden igen imellem mand og kvinde meget senere, og det ville være desserten i det liv jeg har - for os begge- og så blev der kluk grinet igen på en meget kærlig måde. Jeg fik der vist, hvordan han ser ud, ham der bliver min store kærlighed i fremtiden - så jeg kunne genkende ham, når jeg en dag, i fremtiden ville møde ham. Grunden til at jeg fik det af vide, var at så ville jeg kunne give mig selv ro, til at arbejde med mig selv, om at få det liv jeg ønsker mig, når jeg også ved at det med kærligheden sker en dag.

Jeg besøgte efter gennemgang af min fortid og fremtid et meget smukt energifyldt landskab, hvor jeg havde en oplevelse af at jeg gik tur med ham min energifyldte , strålende ven. Alle farver var så smukke og klare og vibrerende som om alt var levende og energifyldt.  

Her kom jeg frem til et meget smukt sted, hvor der kom nogle sjæle frem imod mig, og jeg genkendte der en del af dem, jeg har kendt i nuværende liv, som var døde på det tidspunkt. Mine bedsteforældre alle fire, som jeg har holdt meget af i mit nuværende liv var der også og de smilede, var enormt glade, og gav mig mange knus og meget kærlighed, og de fortalte at de havde det sjovt og godt, og arbejdede med lige det de havde aller mest lyst til.

Jeg mødte også flere afdøde venner som var kommet for at hilse på mig. De sagde alle, at jeg skulle tilbage igen, at det ikke var min tid endnu.

Alle så de meget sunde og raske og smilende ud, og dem der havde været gamle, da de døde, så mindst 20 år yngre ud. 

Jeg følte meget stærkt, blev der helt sikker på, at der er en mening med alt der sker af store ting i vores liv, også alt det jeg oplevede i min nærdødsoplevelse og at der er en mening med de liv vi har. 

Jeg mødte derefter en gruppe af sjæle, som jeg ikke kendte fra det her liv, men da jeg så dem - vidste jeg bare, at dem kendte jeg dybt ind i min sjæl - det var dem, jeg kender aller bedst og holder aller mest af. Det er dem, jeg føler aller mest tilknytning til overhovedet i hele universet!!!. Jeg blev fuldstændigt fyldt op af glæde og gensynet, så meget at det føltes som om jeg græd af glæde og overraskelse. Samtidigt med at jeg undrede mig vildt over, at jeg ikke i de 42 år jeg havde levet, på noget tidspunkt havde husket dem - dem af alle...Det var overvældende ubeskriveligt dejligt at møde dem. 

Jeg kan godt se her bagefter, at det ikke var alt, eller bare lidt af det der sker på den anden side af døden, jeg så. At det jeg så og oplevede, var specielt arrangeret for mig og til mig, nu hvor jeg var på kommet besøg. 

Jeg var samtidigt så totalt opslugt af den oplevelse, af denne nærdødsoplevelse, at jeg heller ikke tænkte på hvem og hvor jeg kom fra, eller på nogen måde bekymrede mig om det.

Jeg tænkte heller ikke på, at jeg ville tilbage eller noget. Jeg havde kun lyst til at være lige der, hvor jeg var og opleve, og det tog al min opmærksomhed fuldstændigt. 

Lige pludseligt stod en ung mand foran mig, og jeg vidste, at han også samtidigt var min nyfødte søn. Han stirrede vildt på mig. Og så råbte en stemme - hans stemme igennem det hele: ""Mor, Du lovede mig at være min mor i det her liv! Ellers vil jeg ikke være her!"". Hvorefter jeg røg tilbage i min krop med en enorm fart - det tog kun et split sekund at komme tilbage, og det gjorde helt enormt ondt at komme tilbage i min krop....  

Da jeg blev udskrevet fra sygehuset, sagde overlægen til mig: At jeg var den patient, han havde haft - der havde været længst ude, og var kommet tilbage igen. Han sagde, at de kunne jo ikke gøre så meget andet i den situation, end at give mig masser af blodplader, holde øje med mig og så bede til Gud....

Var denne slags oplevelse svær at udtrykke I ord? Ja     Noget af det Musik, og de farver som jeg så og oplevede findes ikke her på jorden - de var overjordiske. Nogle af de ting jeg blev vist, som der arbejdes med på den anden side af døden, er svær at beskrive for det findes ikke her på jorden.

Ved tiden omkring oplevelsen, var der en forbundet livstruende begivenhed?           Ja     Jeg døde - og svævede stille og roligt uden dramatik ud af min krop, som det naturligste i verden. Hang oppe under loftet og forlod derefter lokalet, min krop, den sygestue og det hospital jeg lå på sammen med min nyfødte søn

På hvilket tidspunkt igennem oplevelsen var du ved din højeste grad af bevidsthed og opmærksomhed?    Jeg følte mig meget vågen og frisk hele tiden - jeg var enormt nysgerrig og iagttagende og min bevidsthed var overjordisk - meget større end når jeg er her i livet. Jeg kunne se 360 grader rundt om mig selv - Jeg kunne fokusere på det jeg ville se nærmere på uden problemer og uden at tænke på det. Jeg kunne se op, ned, frem og tilbage på en gang.

Hvordan kan du sammenligne din højeste grad af bevidsthed og opmærksomhed igennem oplevelsen med din normale hverdags bevidsthed og opmærksomhed?   More consciousness and alertness than normal

Hvis din højeste grad af bevidsthed og opmærksomhed igennem oplevelsen var anerledes end din normale hverdags bevidsthed og opmærksomhed, så forklar venligst:
  Jeg følte mig meget vågen og frisk hele tiden - jeg var enormt nysgerrig og iagttagende og min bevidsthed var overjordisk - meget større end når jeg er her i livet. Jeg kunne se 360 grader rundt om mig selv - Jeg kunne fokusere på det jeg ville se nærmere på uden problemer og uden at tænke på det. Jeg kunne se op, ned, frem og tilbage på en gang.

Var dit syn anerledes på nogen form sammenlignet med dit normale hverdags syn? (på noget område, så som klarhed, synsfelt, farver, lysstyrke, dybdesyn og grad af hvor solidt eller gennemsigtigt objekter var, etc.)?     Ja     Jeg så alting skarpere- og kunne fokusere når jeg ville det. Farverene var klarer og vibrerende. Mit synsfelt gik hele vejen rundt. det var så smukt -alle farver var overjordisk smukke. Jeg var så glad og lykkelig og rolig under hele min nærdødsoplevelse.

Var din hørelse anerledes på nogen form sammenlignet med din normale hverdags hørelse? (på noget område, så som klarhed, evnen til at genkende retningen af lyden, tonehøjde, lydstyrken, etc.)?            Ja     Jeg har i livet nedsat hørelse - det havde jeg ikke i døden og jeg hørte meget bedre end jeg nogensiden har hørt i livet. Jeg havde ingen problemer med hørelsen - lydende var så smukke og melodiske. De samtaler jeg havde med andre foregik ikke med lyd men med tankeoverførelse.

Oplevede du en separation af din bevidsthed fra din krop?     Ja

Hvilke følelser følte du igennem oplevelsen?            Enorm Glæde. Dyb, dyb Kærlighed. Tryghed. Taknemmelighed. Frihed. ALT er som det skal være følelse. All is well.

Passerede du igennem en tunnel eller indhegning?          Ja     Efter at jeg havde forladt hospitalet kom jeg ind i noget smukt, trygt, meget blødt mørke. Det føltes så dejligt. der så jeg et lys meget langt væk som kom nærmere og nærmere samtidigt med at det meget bløde kærlige mørke skubbede mig nærmere lyset og til sidst var jeg helt omgivet af et overjordisk kærligt, meget smukt strålende lys.

Så du et lys?     Ja     Efter at jeg havde forladt hospitalet og loftet i rummet jeg hang i over min krop - kom jeg ind i noget smukt, trygt, meget blødt mørke. Det føltes så dejligt og kærligt. Jeg så da et lys meget langt væk som kom nærmere og nærmere, samtidigt med at det meget bløde kærlige mørke skubbede mig nærmere lyset og til sidst var jeg helt omgivet af et overjordisk kærligt, meget smukt strålende lys.

Mødte du eller så nogen andre væsner?           Ja     Jeg mødte der midt i det strålende overvældende kærlige lys, et strålende smukt meget kærligt væsen, som da jeg så ham( det var åbentbart en ham,) der vidste jeg, at jeg kendte ham meget godt og jeg følte mig fuldstændig tryg og meget glad.Hans kærlighed omsluttede mig fuldstændig og sammen gennemgik mit liv på den aller kærligste måde-ikke noget med at fordømme noget af alt det jeg havde oplevet - det blev iagttaget og set på med alle de følelser der havde været. Alt var godt se sammen med ham. samtidigt med at var der sket noget særligt godt kom han min gode ven dette strålende væsen med en form for glædesudbrud og meget kærlige beskeder om at det var særligt godt det jeg havde gjort der.Og der var mange smil og meget glæde forbundet med at gennemgå mit liv. også selvom mit liv har været alt andet end nemt. Det har været barskt med mange tårer, svigt, ensomhed, overgreb m.m. men også meget glæde sammen med bedsteforældre i min barndom og senere med mine egne børn. Alle situationerne blev vendt og alt det gode blev ekstra fremhævet. Jeg kunne sammen med ham klare at se det hele uden at jeg blev fyldt med en eneste negativ følelse undervejs - meget mærkeligt at tænke på bagefter. Der i min nærdødsoplevelse undrede det mig ikke. Intet undrede mig på noget tidspunkt undervejs i hele min nærdødsoplevelse. Først meget senere, når jeg har tænkt tilbage, har jeg undret mig over nogle af de oplevelser jeg havde.

Oplevede du en gennemgang af tidligere begivenheder I dit liv?        Ja     Jeg mødte der midt i det strålende overvældende kærlige lys, et strålende smukt meget kærligt væsen, som da jeg så ham( det var åbentbart en ham), der vidste jeg godt, at jeg kendte ham meget godt og jeg følte mig fuldstændig tryg og meget glad. Hans kærlighed omsluttede mig fuldstændig og sammen gennemgik vi mit liv på den aller kærligste måde - ikke noget med at fordømme noget af alt det jeg havde oplevet

- Det blev iagttaget og set på med alle de følelser der havde været.

Alt var godt se sammen med ham.

Samtidigt med, at var der sket noget særligt godt, kom han min gode ven dette strålende væsen med en form for glædesudbrud og meget kærlige beskeder om at det var særligt godt, det jeg havde gjort der. Og der var mange smil og meget glæde forbundet med at gennemgå mit liv.

Også selvom mit liv har været alt andet end nemt. Det har været barskt med mange tårer, svigt, ensomhed, overgreb m.m. men også meget glæde sammen med bedsteforældre i min barndom, og senere meget glæde sammen med mine egne børn. Alle situationerne blev vendt og alt det gode blev ekstra fremhævet.

Jeg kunne sammen med ham klare at se det hele, se på alt, uden at jeg blev fyldt med en eneste negativ følelse undervejs - Det er meget mærkeligt at tænke på bagefter. Der i min nærdødsoplevelse undrede det mig ikke. Intet undrede mig på noget tidspunkt under min nærdødsoplevelse.

Jeg fik af vide hvad der var særligt godt og det kunne også være oplevelser jeg havde haft, hvor jeg havde handlet med hjertet uden at tænke videre over det - som virkeligt blev gjort til noget særligt. Jeg fandt på den måde ud af hvad der er særligt godt. At være i kærlighed og tænke med hjertet. At være glad og være så god og så ren i hjertet som muligt sammen med mine med mennesker. Ikke at lyve og stå ved mig selv og passe på mig selv. Være tro mod mig selv og mine egen værdier. Tilgive uden at acceptere negative handlinger fra andre - give slip og tilgive. Være i glæde. Være i Nuet så meget som muligt. Gå efter mine visioner og mål - gå efter mine værdier og ære mig selv. Nære mig selv. Være min egen bedste ven. Være andres gode ven og rådgiver. Huske at vi alle har hver vores vej - lære og arbejde med at acceptere det. Ikke ruge over problemer - give slip på problemer når det er svært og tage fat i udfordringerne og problemerne igen, når jeg har overskud til at handle på dem. Tilgive mig selv og ikke presse mig selv alt for meget, mærke mig selv noget mere og ikke gå over mine egne grænser og værdier. Være god ved og ære ALT levende. At alt har energi. Jeg lærte at døden er så strålende smuk som en enorm smuk æterisk regnbue og fyldt med glæde og kærlighed.

Observerede eller hørte du noget angående folk eller begivenheder igennem din oplevelse som kunne bekræftes på et senere tidspunkt?      Ja     Ja. At jeg kun var på besøg derovre på den anden side af døden, at jeg skulle tilbage igen- den besked tog jeg ikke ind og lod mig ikke mærke med eller tænkte over- da jeg var så opslugt af alt det jeg fik af vide, og alt det der skete og al den kærlighed og glæde der var der.

Jeg fik af vide at jeg ville blive skilt senere, for så kunne vi ikke følges ad mere sammen min daværende mand og jeg. At vi hver især der skulle noget andet, og at jeg skulle se på det som en glædes ting for mig, for det ville give mig meget glæde og meget frihed at blive skilt - men at det ikke var endnu. At jeg skulle tilgive min daværende mand hans handlinger og væremåde. At jeg skulle med glæde og taknemmelighed gå videre i livet derefter, også selvom han ville såre mig dybt - for det skulle der til, for at jeg ville give slip på ham. At jeg ville opleve mange dejlige oplevelser derefter og begynde at skrive og udgive bøger om emner jeg ikke kendte til endnu. Jeg ville arbejde med noget helt andet fremover end jeg hidtil havde arbejdet med. Jeg ville få helt andre visioner og mål i fremtiden end jeg havde nu. At jeg skulle passe på kg selv og mit helbred være god ved min krop - var jeg det ville jeg nå de mål jeg havde sat mig for inden jeg kom ind i dette liv og det ville give mig så meget glæde og tilfredshed at nå det. At der også var nogle store udfordringer, som jeg havde sat mig for at klare i det her liv og jeg skulle arbejde på ikke at lade mig tynge helt ned af dem - forsøge at tage dem med lethed og glæde, og tilgive mig selv, hvis det ikke gik så hurtigt som jeg ønskede. Jeg skulle huske at bede om hjælp, så ville jeg få den og det er også noget jeg skal lære og som ville tage sin tid - det blev sagt med en latter.

Når jeg blev ked af det så huske og lære at tage fat i glæden at huske alt det gode der er i mit liv - det ville heale mine psykiske sår. Jeg ville møde en hel masse dejlige mennesker og sjæle- så det skulle jeg glæde mig til.

Når jeg blev ked af det så huske og lære at tage fat i glæden at huske alt det gode der er i mit liv - det ville heale mine psykiske sår. Jeg ville møde en hel masse dejlige mennesker og sjæle- så det skulle jeg glæde mig til.

Jeg ville også møde kærligheden igen imellem mand og kvinde meget senere, og det ville være desserten i det liv jeg har - for os begge- og så blev der kluk grinet igen på en meget kærlig måde. Jeg fik der vist, hvordan han ser ud ham der bliver min store kærlighed i fremtiden - så jeg kunne genkende ham, når jeg en dag, i fremtiden ville møde ham. Det fik jeg af vide - for så ville jeg kunne give mig selv ro til at arbejde med mig selv og få det liv jeg ønsker mig, når jeg samtidigt ved, at det sker en dag.

Jeg har jo oplevet det meste af det der blev mig fortalt om min fremtid. Jeg er godt på vej med det, også det jeg ikke helt forstod da det blev sagt til mig.  Dog ikke mødet med ham min nye kærlighed, endnu- men det kommer jo. Ham møder jeg lige pludseligt - og jeg ved jo, hvordan han ser ud...

Også flere af de steder og huse jeg har boet i efterfølgende, har jeg genkendt når jeg så dem - for dem var jeg blevet vist der i min nærdødsoplevelse.

Så du eller besøgte nogen smukke eller på anden måde særprægede steder, niveauer eller dimensioner?            Ja     Jeg besøgte efter gennemgang af min fortid og fremtid et meget smukt energifyldt landskab hvor jeg gik tur med ham min energifyldte , strålende ven. Alle farver var så smukke og klare og vibrerende som om alt var levende og energifyldt.

Her kom jeg frem til et meget smukt sted hvor der kom nogle sjæle frem imod mig og jeg genkendte der en del af dem jeg har kendt i nuværende liv, som var døde på det tidspunkt. Mine bedsteforældre alle fire, som jeg har holdt meget af i mit nuværende liv, og de smilede var enormt glade, og gav mig mange knus og meget kærlighed, og fortalte at de havde det sjovt og godt og arbejdede med lige det de havde aller mest lyst til. Jeg mødte også flere afdøde venner som også var kommet for at hilse på mig. De sagde alle at jeg skulle tilbage igen, at det ikke var min tid endnu. Alle så de meget sunde og raske og smilende ud og dem der havde været gamle, da de døde så mindst 20 år yngre ud.

Jeg mødte derefter en gruppe af sjæle, som jeg ikke kendte fra det her liv, men da jeg så dem - vidste jeg bare, at dem kendte jeg dybt ind i min sjæl - det var dem, jeg kender aller bedst og holder aller mest af. Det er dem, jeg føler aller mest tilknytning til overhovedet i hele universet!!!. Jeg blev fuldstændigt fyldt op af glæde og gensynet, så meget at det føltes som om jeg græd af glæde og overraskelse. Samtidigt med at jeg undrede mig vildt over, at jeg ikke i de 42 år jeg havde levet, på noget tidspunkt havde husket dem - dem af alle...Det var overvældende ubeskriveligt dejligt at møde dem.

Havde du en opfattelse af en ændret rum og tid?   Ja     Ikke at jeg har bemærket eller tænkt over det. Men tiden har gået hurtigere eller jeg har været ude af tid - med alt det jeg oplevede - for jeg var ikke i vores jordtid død ret længe

Havde du en fornemmelse af at kende til specielt viden, universel orden og/eller formal?     Ja            Jeg følte meget stærkt, blev der helt sikker på, at der er en mening med alt der sker af store ting i vores liv, også alt det jeg oplevede i min nærdødsoplevelse, og at der er en mening med de liv vi har.

Kom du til en grænse eller en begrænsende fysisk struktur?  Nej       Jeg så eller oplevede ikke nogen grænse eller tænkte på det.

Blev du opmærksom om fremtidige begivenheder?        Ja
            Ja og det stemmer helt overens med hvad der er sket senere i mit liv.

Havde du nogen synske, paranormale eller andre specielle evner efter oplevelsen, som du ikke havde før oplevelsen?         Ja     Af evner - gaver jeg har fået efter min nærdødsoplevelse, som jeg ikke havde før er:

Jeg kan huske mange af mine egne tidligere liv nu omkring ca. 100.

Jeg er blevet mere sensitiv og mere clairvoyant.

Jeg ved tit hvad der vil ske inden det sker, både i mit eget liv  og så på verdensplan.

Kan se på andre mennesker, hvor de har levet i tidligere liv og tit også hvad de har oplevet.

Jeg kan mærke andre menneskers stemninger og energier og genkende dem.

Jeg mærker også afdøde og andre ikke jordiske væsener nu.

Har du delt din oplevelse med nogen andre?         Ja     Der gik 4 år inde jeg sagde det til nogen.

Jeg vidste ikke, at der fandtes nærdøds oplevelser da jeg havde en i 1996.

Jeg havde aldrig hørt om nærdøds oplevelser før.

Jeg blev så glad, så glad da jeg opdagede, at der var andre der havde oplevet noget lignende som mig. Så fortalte jeg om det til andre - men ikke til mange, kun til nogle af mine nærmeste venner.

Jeg har ikke endnu mødt nogen der har haft en nærdødsoplevelse - men jeg har læst om det og læst bøger om det nu.

Det bliver godt en dag at møde andre der har haft en nærdødsoplevelse tror jeg. Det glæder jeg mig til en dag at gøre.

Jeg er nu inden for det sidste halve år her i 2012, begyndt at snakke om døden til andre også som terapeut, da jeg har så stærke og glædesfyldte budskaber om døden - og jeg har opdaget, at jeg kan hjælpe andre med deres dødsangst.

Det føles godt at hjælpe andre med at slippe deres dødsangst.

Når vi slipper vores dødsangst, får vi et meget mere glædesfyldt liv, uanset hvor mange problemer vi ellers møder.

Havde du nogen viden om nærdødsoplevelser før din oplevelse?    Nej           

Hvordan så du på realiteten af din oplevelse kort (dage til uger) efter det skete:    Experience was definitely real    Jeg vidste, at det var virkelighed med det sammen - jeg vidste bare ikke hvem jeg kunne fortælle det til - selvom jeg vidste at det var sandhed og virkeligt oplevet. For jeg havde ikke hørt om nærdøds oplevelser før. Men lige så snart jeg var tilbage i min krop, vidste jeg at det var virkelighed og sandt det jeg havde oplevet. Det har jeg aldrig tvivlet på. Det er sandheden.

Var der en eller flere dele af din oplevelse som var specielt meningsfuld eller betydelig for dig?             Ja. Min gennemgang af mit liv sammen med det meget kærlige og lys energifyldte væsen - det var meget kærligt og meningsfuldt. Og især også mødet med dem jeg kender fra det her liv, som var døde og som jeg kunne se havde det så godt - det gav mig stor glæde. Og så alt det jeg fik af vide om min fremtid og det der ville ske. Det var også meningsfuldt at jeg skulle tilbage igen til livet og at der var mange dejlige oplevelser jeg havde til gode og en masse kærlighed jeg havde til gode at give og få. Og den viden om nogle vigtige handlinger jeg skulle lave i fremtiden. Det var meget betydningsfuldt for mig at få af vide.  Så det at jeg slap al min dødsangst og mærkede denne overjordiske vidunderlige kærlighed og glæde - og huskede det igen - for jeg huskede det som om jeg havde været der før - Det har hjulpet mig meget efter nærdøds oplevelsen at vide. Nærdødsoplevelsen har totalt forandret mit forhold til døden og til mit liv og mig selv og hvordan jeg har det med mine medmennesker.

Hvordan ser du på nuværende tidspunkt realiteten af din oplevelse:             Experience was definitely real            Min nærdødsoplevelse er sand. Jeg har mærket , set, oplevet det hele og husker det godt. Det står stærkt i min hukommelse. Det der er blevet mig fortalt, at der ville ske i fremtiden har også været sandt.og det kunne jeg ikke selv have fantaseret mig til. Jeg kendte de væsener og afdøde jeg havde kontakt med i døden i min nærdødsoplevelse. Også dem jeg ikke huskede fra det her liv, som jeg ikke har mødt i det her liv. Men som jeg så mødte på den anden side af døden og med det samme genkendte dem som nogen sjæle  jeg også helt ind i min sjæl kender dybt. Og allerede der i min nærdødsoplevelse undrede jeg mig helt vildt, da jeg mødte dem, over at jeg i så mange år, 42 år, ikke havde husket dem - at jeg slet ikke havde husket dem i det her liv, før end jeg mødte dem på den anden side af døden. Dem jeg er alle mest forbunden i kærlighed med i hele universet, dem jeg elsker højest og dybest! Jeg kendte dem jeg mødte helt ind i det inderste af min sjæl. Jeg ved det er virkelighed. Jeg ved det er sandt.

Har dine forhold ændret sig specifikt som resultat af din oplevelse?           Ja     Ja, jeg prioritere samvær med andre på en helt anden måde. Ting er ikke vigtige. Det vigtigste er samvær og oplevelser med andre mennesker. Det vigtigste er kærlighed på alle planer og det at hjælpe mig selv og hjælpe andre der hvor jeg kan. Det giver mig så stor glæde.

Jeg er blevet skilt fra min mand, da han ikke har de samme værdier, som jeg har nu. Jeg er blevet et meget spirituelt interesseret menneske nu.

Er din religiøse tro/praksis ændret specifikt som resultat af din oplevelse?           
Ja     Jeg var før min nærdødsoplevelse meget politisk aktiv på venstrefløjen i dansk politik og tænkte ikke særligt meget på religiøse ting. Jeg vidste at livet ikke sluttede med døden -men tænkte ikke mere over det. Jeg havde travlt med politik, arbejde og som mor til 9 børn havde jeg nok at gøre med at passe dem og lave et godt liv for mine børn.

Jeg ved nu at der findes et liv efter døden. Jeg ved nu at der ikke finde et helvede udover det vi selv skaber. Jeg ved at det vigtigste er kærlighed imellem mennesker og alle væsener. Jeg ved at vi er her for at lære og spejle os i hinanden. Jeg ved at jeg får så meget hjælp af dem fra den anden side, som jeg er parat til at modtage, fra dem som jeg er meste knyttet til i kærlighed.

Jeg ved nu at afdøde indimellem besøger mig og at de følger med i hvad der sker i mit liv.

Jeg ved nu at jeg har sat mig noget godt for, jeg vil nå i det her liv.

Jeg ved nu at alle mine børn har valgt mig som mor, i kærlighed. 

Jeg ved nu, at jeg er elsket.

Jeg ved nu, at jeg er her i dette liv for blandt andet for at lære også at elske mig selv.

Jeg ved nu at der er en mening med det hele, hvorfor vi er her.

Efter din oplevelse, har du haft andre begivenheder i dit liv, medicin eller andre stoffer som har reproduceret nogen del af oplevelsen?          Nej      

Er der andet du gerne vil tilføje omkring oplevelsen?

        Jeg er nu så taknemmelig over at have haft den nærdødsoplevelse - for det har ændret mig til at blive et meget gladere og mere bevidst menneske. Jeg har fået andre værdier, jeg er så taknemmelig over at have den viden nu. Det er en meget stor gave for mig også at vide alt det jeg ved om døden og alle de kærlige sjæle der er på den anden side af døden, som vil det aller bedste for mig , min familie og alle der er her midt i livet, på denne jord. Jeg er så beæret over at have oplevet den overnaturlige vildt store kærlighed og glæde der findes.

Jeg er så taknemmelig over at have fået den evne, at jeg husker mange, mange tidligere liv af mine egne, og huske mange andre sjæle jeg har haft oplevelser sammen med både grusomme, sjove, sære, alvorlige og meget kærlige oplevelser. Jeg ser det hele sådan oppefra nu og ved at der er en mening med alt, hvad jeg har oplevet. Og at det har jeg selv haft stor indflydelse på hvad jeg har oplevet i alle mine tidligere liv og i mit nuværende liv.  Det er så stor en gave at vide og opleve alt dette, og få den forståelse af helhed, som jeg har fået igennem min nærdødsoplevelse og de særlige evner jeg fik efter min nærdød til at huske tidligere liv og en del af mine mellemliv.

Det gør at jeg har fået det meget bedre med min barndom,og mit liv, og kan se det hele i et meget større perspektiv. Det gør at jeg ved at den altoverskyggende store kærlighed findes. Det gør at jeg ved at nogle af mine aller bedste sjælevenner venter på mig ovre på den anden side af døden, og at de hjælper mig så meget som de kan komme til det, og når jeg husker at bede om hjælp - hvad jeg langt fra altid husker ;-)

Beskrev spørgsmålene der blev spurgt her og informationen du gav hidtil din oplevelse på en nøjagtigt og grundig måde?            Ja     - Så godt som jeg nu kan, måske har jeg glemt nogle detaljer, men i det store og hele er det vigtigste for andre i min nærdødsoplevelse kommet med.

Jeg husker beskeder om mig , mit liv og min fremtid som jeg ikke er kommet nærmere ind på alle sammen her - da det kun handler om mig.

Jeg kan dog sige at også alt hvad jeg har fået af vide, der vil ske i mit liv - er sket. Udover det der stadig ligger ude i fremtiden ;-)

Ikke at jeg altid har husket det, men når det så er sket, som for eksempel min skilsmisse, så huskede jeg også da det skete, at det havde jeg jo fået fortalt ovre på den anden side i min nærdødsoplevelse.

Jeg arbejder da også stadig med at ændre nogle enkelte af mine handlemønstre, så jeg bliver endnu mere i nuet og i glæden - men det tager den tid det nu tager, også selvom jeg har fået rådgivning dengang i min nærdødsoplevelse, om at det er vigtigt at jeg gør det ;-)

Er der nogen andre spørgsmål som vi kunne spørge der ville medvirke til at kommunikere din oplevelse bedre?   Det vil jeg lige tænke over - det er så nyt for mig at dele mine oplevelser med nogen - så jeg har ikke lige tænkt over teknikken her i spørgsmålene.