NDERF Home Page Aktuelle NDO'er Del din NDO

    NDERF (1998-2001)    
Individual NDE Experiences


These NDE's, as all others we share, will be presented to fully protect the confidentiality of the experiencer, if requested. We do not believe these changes will diminish our understanding of NDE. We do believe these changes are necessary for the integrity of NDERF.


NDE Experiences and Comments: These are summaries of the accounts. 
The expanded version can be found by clicking on the link for the experiencer's name.

 

88.  Ricardo Bedstefar NDO  3/25/1999  andenhånds NDO 10064  Fra Portugal. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette.    På dette sted var der en gruppe mennesker, der så ud til at vente på ham. De var alle klædt i hvidt og de havde alle en rosenknop malet på brystet af deres klædninger. Det var en realistisk gengivelse af en rosenknop, med to blade på hver side af stilken.
NDO fra Portugal, videregivet af barnebarn. Kraftfuldt og dybt, meningsfuldt syn.

87.  Evelyn NDO  12/29/2001  NDO 487  Fra Danmark  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Vibeke.  Det klare lys var langsomt blevet til en skikkelse klædt i en hvid kåbe. Alle blev stille, da skikkelsen bevægede sig hen imod mig. Ansigtet var lysende klart, smilende og roligt. Jeg kunne endda mærke varmen fra det.
NDO fra Danmark i forbindelse med en operation.

86.  PJ NDO  12/16/2001  NDO 480  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Vibeke.    ... Det, der slår mig som så virkeligt ved denne oplevelse, endda efter alle disse år, er det velbehag og den fred, jeg oplevede, lige som de klare og levende farver og de skarpe detaljer i et landskab, jeg normalt ville tage for givet. 

To NDO’er, begge med visuel oplevelse af jordiske oplevelser langt væk fra kroppen.

 

85.  Gina NDO  12/9/2001  NDO 474   Fra Canada. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.   Det næste der skete var at jeg passerede gennem en tunnel, imod et meget fredfyldt og smukt klart lys. Jeg blev mødt af former der bevægede sig, og som var ren energi. Det var sådan et smukt kærlighedsfyldt sted. Jeg husker at jeg elskede det der. og at jeg følte forbløffelse over den kærlighed jeg modtog. Jeg genså mit liv og det var mig der dømte.  
NDO fra en syttenårig der skyldtes en bilulykke.

 

84.  Jackie NDO  12/9/2001  NDO 472  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.    Jeg fortalte hende at jeg flød op og så alt dette ske... det skræmte hende virkelig og gjorde hende urolig ...for min beskrivelse af situationen (var) meget nøjagtig.  
NDO I syv års alderen grundet indre blødning. Nøjagtige ud af kroppen perceptioner.

83.  TO NDO  12/9/2001  NDO 477  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette.    Altså, jeg så ikke et “hvidt” lys, men der var et vidunderligt, beroligende, varmt, hjemligt lys, som havde en farve jeg ALDRIG før har set. Den eneste måde jeg kan beskrive det på, er som en violet/hvid/blå fluorescerende farve – men det var næsten som en farvesky eller et nærvær (ikke rigtigt en tunnel), der skinnede så fantastisk. Jeg VILLE bare tage det ind… nærme mig det…
NDO efter et edderkoppebid af Den Sorte Enke.

 

82.  Alan NDO  2/8/1999  NDO 10049  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette.    ... en klar stråle af gyldent lys der vasker mørket væk. Jeg bliver på en eller anden måde ramt i brystet af en af disse stråler. Jeg føler ingen smerte; men jeg falder og kan ikke røre mig. Nogen samler mig op og lægger mig på et bord eller en seng. Jeg bliver spurgt om jeg vil gå med dem eller vente og blive lappet sammen. 

Usædvanligt skiftende scenarier efter alvorlig kvæstelse. Det er generelt usædvanligt at NDO'er skifter scenarier på denne måde.

81.  Jerome NDO 10/27/2001  NDO 428  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Realisationen af den personlige identitets fortsættelsen var nok den mest spektakulære del af oplevelsen. Erkendelsen af at mine tanker havde sådan en indvirkning på min mentale tilstand uden for kroppen, var den "værste"... men måske var den også meget god, fordi jeg derved lærte (tror jeg), hvad jeg må arbejde på, for at sikre en helt og holdent positiv oplevelse, når jeg en dag forlader min krop uden muligheden for at vende tilbage.
NDO efter hjertestop. Interessante ud af kroppen iagttagelser.

80.  Kelly NDO  10/27/2001  NDO 426  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.   Væsnet var ren ondskab, det var negativt. Jeg kendte ikke væsnet, og det kommunikerede til mig, at det ønskede mig for min kraft og styrke. 
NDO i forbindelse med en vanskelig hjerneoperation der indeholdt et møde med et ondt væsen.

 

79.  David O NDO  10/27/2001  NDO 408 Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.   "Jeg forstod hvorledes menneskers tanker og handlinger øver indflydelse på planetens energier. Jeg blev vist ånder der var fortabt, og ånder der forsøgte at hjælpe dem mod lyset. Jeg blev vist menneskers og vores planets auraer, og fik forklaret deres formål." 

NDO i forbindelse med en overdosis/ forgiftning. Meget transcendent oplevelse.

 

78.  Burke NDO  10/27/2001  NDO 390   Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.   "Informationen skyndte på mig som om det var de sidste stadier af en færdiggørelse der ville fuldende harmonien som jeg nu var en del af." 

NDO forbundet med en næsten fatal drukneulykke. Modtog enorm viden.

 

77.  Val NDO  10/27/2001  NDO 389  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.    "Da jeg opdagede, at jeg ikke kunne bevæge mig fremad, fordi min mor holdt min arm, følte jeg mig splittet.... jeg ville ikke forlade hende og familien, men ønskede desperat at slutte mig til skikkelsen som ventede på mig i lyset."

NDO i forbindelse med en opperation. Moderens indblanding i beretningen er interessant.

 

76.  Alexa H NDO  1/20/2002  NDO 10050  Multimedia Too  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Jeg så hvordan min handlen, eller det at jeg intet gjorde for at hjælpe, rent faktisk forplantede sig til andre mennesker og deres liv. Det var først da, at jeg forstod, hvordan hver eneste lille beslutning eller valg indvirker på verden.

NDO i forbindelse med barsel og fødselskomplikationer. Detaljeret oplevelse af det hinsides.

 

75.  Joanna NDO 1/12/2002  NDO 10051 Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.    Aldrig havde jeg set eller bare forestillet mig et sted med en sådan renhed og fred. Klarhed, stilhed, og ro jeg aldrig havde oplevet var at finde der.

NDO i forbindelse med hjertestop, og med et meget vanskeligt liv, både før og efter oplevelsen.

 

74.  TS Engle besøg  7/7/2002  Other 10063  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.    I 1983 VAR JEG GRAVID. JEG HAVDE TERMIN I AUGUST 1983. FRA OG MED JANUAR KOM DER EN ENGEL HVER NAT OMKRING KL 3 SOM SAGDE: " DET ER IKKE EN BABY DU KAN BEHOLDE" "SHE IS NOT YOUR BABY TO KEEP 

En sygeplejerskes bevægende skildring af en profetisk engels besøg. Det er ikke en NDO men en del at det bredere spektrum af den slags oplevelser.

 

73.  Linda B NDO  12/9/2001  NDO 10053   Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.    Da mine øjne åbnede sig, var jeg i helvede - i et særligt værelse i helvede. 

Indre blødninger førte til NDO med både et klassisk helvedes sceneri og et klassisk himmel sceneri.

 

72.  Tee NDO  9/30/2001  NDO 10054  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.    Ingenting er svært at beskrive. Ingen sanse input eller output. Jeg ved ikke hvad jeg ellers skal kalde det, andet end at beskrive det som et sort ingenting. 

Skræmmende "tomrum" NDO i forbindelse med biluheld.

69.  Ellen NDO 04/29/01. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Lyde der lød som sjæle vridende skrig (ikke skrig af smerte, men skrig fra sjælen) kom fra ilden bag ham. Jeg prøvede at holde igen, men opdagede at jeg ikke kunne. 
NDO i forbindelse med fødsel, med angstfremkaldende elementer.

71.  Jerry B NDO  10/18/2014  NDO 10001 Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.     Hvad Gud viste mig den dag er der ikke nok ord på jorden til at fortælle dig, men jeg vil gøre mit bedste, med de ord jeg har.

NDO i forbindelse med hjertestop.

 

70.  Duane NDO  5/18/2001  NDO 406  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.   Selv om meget af det der skete omkring mig, skete på min venstre side, højre side eller bag mig, behøvede jeg ikke at dreje mig rundt for at se det, for jeg kunne se fulde 360 grader rundt om mig, og jeg forstod øjeblikkeligt mange ting som fandt sted lige i de nærliggende omgivelser. 

En i sandhed bemærkelsesværdig NDO. Endnu en "må læses" for alle dem der er interesseret i NDO.

 

68.  Næsten til himlen på min Harley 04/22/01. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  "Jeg var i færd med at beslutte om jeg ønskede at leve eller dø. Uvist hvorfor forekom det mig at jeg havde et valg." 

NDO forbundet med et motorcykel uheld.

 

67.  Pepi NDO 4/22/2001  NDO 2  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.   Det var som at befinde sig i det ydre rum, alt omkring var stille, hele kosmos var omkring mig men jeg var ikke bange eller følte mig utilpas. Jeg følte mig fuld af håb, energisk, levende. Som om alle mine drømme var blevet virkelighed. Alt lige på en gang. 

NDO fra Spanien med et interessant rumskibsoplevelse.

 

66.  Micheal G NDO  3/1/2001  NDO 10006  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette.  Jeg var Hjemme i det Ubetinget Kærlige Hvide Lys. Det fornyede min ånd 

Kirurgi relaterede NDO.

 

65.  SW NDO 03/04/01. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  "Det var sjovt og jeg kunne lide det, og jeg troede at Gud talte til mig, og jeg ønskede indtrængende at gå gennem det sidste slør, men Stemmen fortalte mig, at jeg ikke kunne, at det var tidligt for mig."

Surgery related NDE at age 9.

 

64.  Valerie NDO 03/04/01. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette.  "Jeg lå på operationsbordet... og var blevet sat i en kontrolleret, simuleret dødlignende tilstand... for at de kunne udføre en hjerneoperation... blodtilførslen til hjernen var blevet næsten totalt blokeret for at forebygge hjerneblødning og slagtilfælde..."

NDO i forbindelse med neurokirurgisk indgreb, der involverede væsentligt reduceret blodtilførsel til hjernen.

 

63.  Miguel NDO 03/04/01. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  "Jeg så ikke nogen, men jeg følte at Han var rundt om mig, fuld af kærlighed og glæde, og jeg ønske at blive, men det var ikke min tid endnu, så jeg blev sendt tilbage til min familie."

NDO fra en på 10 år i Mexico.

 

62.  Cougar NDOs 03/01/01. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  "Jeg har haft en overflade oplevelse og to dybe. Jeg har været i himlen og i helvede og har rent personligt løst den tilsyneladende modsætning i oplevelserne."

Tre NDOer (godartede og forfærdelige) og forbløffende eftervirkninger.

 

61.  John F NDO 12/03/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  "Men jeg kunne se hele sceneriet på operationsstuen. Der var temmelig mørkt. og yderst fredfyldt. Jeg husker at jeg tænkte: "Alt er godt, og alle vil senere forstå. Der var ikke den mindste smule frygt forbundet med denne oplevelse. Det var vidunderligt".

En meget detaljeret NDO og et møde med Jesus.

 

60.  Judith D NDO 12/03/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  "Og ganske rigtigt. Jeg tænkte på at være tættere på og pludselig var jeg lige i udkanten af den gyldne by. Jeg så små vandfald i blomsterhaverne som var aldeles betagende. Jeg følte mig så veltilpas.".

NDO i forbindelse med hjerteoperation med et element af UKO.

 

59.  Bette NDO 12/03/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  "Da bedemanden ankom (det var også ham der kørte ambulancen) med alt hvad der skete, liggende på ryggen med lukkede øjne - kunne jeg se hans fødder, at hans snørebånd ikke var bundet og at han ikke havde nogen sokker på!!"

NDO i forbindelse med fødsel og med et element af UKO.

 

58.  Az NDO 12/03/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette.   Sjælden ikke-vestlig NDO.  "...jeg var så lykkelig. Jeg var otte eller ni år og nogen kom hen til mig. Han sagde: jeg ville have taget dig med, men har fået at vide at det ikke er tid...”

NDE fra en 17-årig kvinde i Iran.

 

57.  Lisa B NDO 10/01/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  "Jeg så fremtiden... Jeg kunne kun tjene dette formål, hvis jeg blev af med min frygt for at blive afvist, for at folk ikke skulle kunne lide mig på grund af de standpunkter jeg tog, at andre mennesker skulle have kontrol over tingene (det har kun vi) etc. Og så kunne jeg handle ud fra ren kærlighed - ingen komplikationer ingen, kompromiser .

Meget lærerig NDO der deler sin åndelig visdom med læseren.

 

56.  Tim NDO 9/23/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  "Hver ildkugle repræsenterede en fuldstændig anderledes ubegribelig virkelighed, Hver og en var unik, hver eneste var så forskellig fra de andre. Jeg forstod senere at de faktisk var verdner af liv."

Bemærkelsesværdig detaljeret NDO for en på 2 1/2.

 

55.  Jennifer NDO 9/23/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette.   "I mellemtiden vil de af os der er blevet udvalgt, gå videre i livet med kærlighed, og med vished om vigtigheden af vores tid her på jorden”

NDO i forbindelse med faldulykke som 8-årig.

 

54.  Ruthie NDO 9/23/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette.   "Min mor og bror som havde været døde i 5 år (de døde med præcis 6 måneders mellemrum) kom for at følge mig Hjem”.

NDO i forbindelse med sygdom.

 

53.  Derry NDO 5/10/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.   Jeg tror at grunden til at jeg stadig lever, en af grundene til at jeg kom tilbage for at leve på denne jord er fordi jeg skal vidne om at den åndelige verden er virkelig og smuk...

 

52.  Barbara NDO 5/7/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.   "JEG VAR UDEN N-O-G-E-N S-O-M H-E-L-S-T SKYLD!!!!!!! JEG HAVDE FØLT EN OMFAVNELSE OG UFATTELIG KÆRLIGHED!!!I "

En sygeplejerskes NDO.

 

51. August NDO 5/7/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. "Jeg har en større bevidsthed om vigtigheden af familie og venner, for vores sjæle vil udvikle sig gennem altruistiske bestræbelser. Det er gennem vores egen udvikling, eller overgangsriter, at vi hjælper andre med at udvikle sig." 

Transcendent NDO fra en sagfører.

 

50. Karen S NDO 5/7/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan. "Med tiden ville jeg huske hvem jeg i virkeligheden er, og hvad mit ærinde er på jorden. Efter mit arbejde var færdigt ville jeg komme hjem igen. " 

NDO oplevelse forbundet med medicinsk nødsituation.

 

49. Indisk læges NDO 4/2/00. Ikke-vestlig NDE. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Maibrit.  “Men det var som om jeg kunne se uden syn, høre uden lyd. Jeg var i en anden eksistens dimension.”

 

48. Delona NDO 3/8/00. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Maibrit.  “På daværende tidspunkt vidste jeg ikke, at han var kommet så meget til skade, jeg husker, at jeg rakte min venstre hånd ud og tog fat i hans højre hånd, og så husker jeg, at en af ambulanceredderne sagde, vi har lige mistet moderen også. Så gik min søn og jeg hånd i hånd igennem en mørk tunnel, da vi kom til enden af den stod der nære og kære, som var døde, og ventede på os.”

Mor og søn NDE på samme tid grundet bilulykke.

47.  Lisa M NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Sabina.  3/5/00.  "Lysvæsenet viste mig at alt hvad der er virkelig vigtigt i livet er den kærlighed, vi føler, di kærlige handlinger vi gør  de kærlige ord vi siger, de kærlige tanker vi har. Alt, hvad der er lavet, sagt, gjort og endda tænkt uden kærlighed, er ugjort"
Transcendent NDO som 5-årig ved en drukneulykke. Virkelig bemærkelsesværdig!

46. C NDO  8/15/99. NDO I forbindelse med voldtægt

 

45.  James NDO  7/18/1999  NDE 110  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette.   En læges selvmordsforsøg NDO.

 

44.  Sammy NDO  7/18/1999  NDO 109   Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan    NDO efter hjertestop

 

42. Greg NDO  7/5/99. NDE i forbindelse med en bilulykke.

 

41. Rachel Mulig NDO 6/18/1999  Mulig NDO 101   Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan    Sygeplejerske der formodentlig oplever en NDO.

 

40.5 Brian B Mulig NDO 1/13/1999 Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan  Mulig NDO 92       Mulig NDO forårsaget af hjertestop.

 

40. Guy NDO  6/7/99. Nærdødsoplevelse på intensivafdelingen. Jesus’ tilstedeværelse.

 

39. Peter NDO. 5/30/99. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Maria.  NDO som barn, fortalt af en kunstner som fremstiller den åndelige essens i sin kunst. I teksten ses smukke eksempler på Peters kunst.

 

38.  Harold NDO  5/25/1999  NDO 87    Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan   NDO med information om specifikke livs anvisninger.  

 

37.  Rosemary J NDO   5/12/1999  NDO 79  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan   Child NDO (12 år).    

 

36.  Pul J NDO    5/11/1999  NDO 78   Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan    NDO med en profeti vedrørende aktuelle begivenheder.

35.  D NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan  5/11/99  Gådefuld NDO med potentielt verificerbare fysiske effekter.

34. Rena EDK. 3/25/99. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Katrine S.  "Han kom hen til mig og sagde jeg elsker dig. Jeg kan ikke være sammen med dig lige nu men en dag vil vi være sammen.”

EDK (Efter Døden Kommunikation). En del af det spektrum af oplevelser, der omfatter NDO.

 

33.  Patti NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette  3/22/99  "Straks efter jeg havde forladt min krop kom en stråle af meget hvidt lys ned i rummet og en smuk kvinde med langt mørkt hår i en hvid kåbe beklædt med guld kom ned igennem Lyset. Hun strakte sine hænder ud imod mig og gav mig valget mellem enten at gå op i Lyset med hende eller at blive på jorden i min krop. Først ville jeg gå med hende i Lyset, eftersom oplevelsen var så smuk og fredfyldt. Jeg var også fuldstændig uden smerte mens Lyset omgav mig”.

NDO i forbindelse med fødsel.

 

32.  Jean NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan  3/21/99  "Jeg kunne se bevægelsen af folk og ideer der havde formet og var blevet formet af historien. Ved hver historisk periode oplevede jeg periodens totale "følelse", inklusive dens musik, arkitektur, tøjstil, politisk tankegang og litteratur".

Teknisk set en ud af kroppen oplevelse, der viser hvorledes den beskrevne NDO og ud af kroppen oplevelse overlapper.

 

31. En Déjà Vu oplevelse. 3/18/99. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Christoffer Paaske. "Jeg rakte en hånd gennem den smadrede rude og tog fat i hånden på en bevidstløs dreng. Men drengen var mig."

Forbløffende "déjà vu" historie ulig noget vi nogensinde har stødt på.

 

30. Karen S NDO. 3/17/99. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Christoffer Paaske. "Vi snakkede om mit liv, vi snakkede om religion, vi snakkede om de sjælens hemmeligheder, som vi må glemme som mennesker, da vi ellers ikke vil kunne trives på jorden. Alt sammen imens, jeg følte en dyb ærefrygt."

En utrolig historie om kamp med vejledernes ord for at vende tilbage.

 

29. En præsts NDO. 3/16/99. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Christoffer Paaske. "Som jeg blev skubbet ind i min krop igen, hørte jeg ingen ord, men jeg kunne alligevel føle dem. Simple og umiddelbare...Du er endnu ikke færdig... Jeg fik vist, hvem der havde skubbet mig tilbage i min krop, hvem der havde talt til mig. Det var Yeshua Hamashia, hvilket er hebraisk for Jesus Kristus."

Præsts NDO i forbindelse med elektrisk stød (4500 volt).

 

28.   Cynthia NDO. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Christoffer Paaske.  3/6/99.  "I dag har jeg en indre trivsel som ingen forstår, og som ord ikke kan beskrive – det er utrolig svært for mig at beskrive den overvældende fredsånd, som jeg har fundet."

Visualisering af kort varighed, men bemærkelsesværdig livsforandring.

27.  Brad K NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette. 2/28/99.  NDO som 2-3 årig og igen som voksen.

26.  Linda NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Sonny. 2/28/99. NDO som et lille barn.

 

25.  Donna NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette. 2/23/99 Overdosis, hun har bekræftet at hun hørte og så begivenheder, mens hun var “død”.

 

24.  David NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette. 2/22/99.  "Jeg klarede kun ti sekunder I den Syvende Himmel. Hele galakser kunne nemt skabes ud af lyset der”.

Bemærkelsesværdig rundvisning gennem syv himmelske niveauer.

 

23.  Charles E NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette. 2/20/99 Hjertestop og lynnedslag. Interessant NDO.

 

22.  Vision af universets skabelse.  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette. 2/17/99.   Defineret som en NDO af forfatteren, utrolig skabelsesberetning inklusive enestående digt.

 

21.  LSD påvirket NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Maibrit. 2/17/99.  LSD påvirket med en epilog som dokumenterer en livsændring efter begivenheden.

 

20.  George NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Annie. 2/13/99 Kort beretning, lidt visualisering, men dybt berørt - Georg.

 

19.  Joe NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan  2/10/99  Kort, enkel og bevægende.

 

18.  Christianne NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan  2/8/99 

 

17.  Israel NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan  2/8/99 IKKE VESTLIG NDO En fascinerende NDO fra Israel.

 

16.  Diane NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan 2/7/99 En inspirerende NDO!

15.  Sarah NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan   Som den blev udsendt på Art Bell Radio Show 4/2/99 og genudsendt d.20/3/99 (Lørdag). Beretningen der forbavsede millioner af lyttere! 
Specielt til NDERF læsere... Forbavsende NYE oplysninger om Sarah's NDO i slutningen af hendes NDO beretning. I sandhed BEMÆRKELSESVÆRDIGT.

14.  Selvmords NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan  

 

13.  Mary NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan  

 

12.  Paul NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan  

 

11.  Fange NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan  

 

10. Teenager NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette af Christoffer Paaske.

 

9.  En soldats nærdødsoplevelse  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette.

 

8.  Et barns nærdødsoplevelse  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette af Christoffer Paaske.

 

7.  Tre søstre Ikke en NDO  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette & Jan

 

6.  I det guddommelige lys  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Mette.

 

5.   Australsk NDO (Rene' Hope Turner's NDE) Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Maibrits.

 

4.  Tyve år senere: Minder om min død og dens effekt på mit liv   Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Maria.

 

3.   Da Tiden Stod Stille.  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.

 

2.   Mit syn på livet har forandret sig for altid. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Christoffer Paaske.

 

1.  Dr. George Rodonaias NDO  Var han virkelig død i tre dage? Du bestemmer. Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Christoffer Paaske.Index Dansk
Bibliotek (index) Dansk NDO
Aktuelle NDO'er
Arkiverede NDO'er (1998-2001)
Arkiverede NDO'er (1/1/2002-6/30/2002)
NDERF (English)
   Near Death Experience Research Foundation   
©1998-2018 Experience Research Foundation (NDERF) All rights reserved.