NDERF Home Page Aktuelle NDO'er Del din NDO

    Aktuelle NDO'er    
Individual NDO Experiences

These NDE's, as all others we share, will be presented to fully protect the confidentiality of the experiencer, if requested. We do not believe these changes will diminish our understanding of NDE. We do believe these changes are necessary for the integrity of NDERF.

NDE Experiences and Comments: These are summaries of the accounts.

The expanded version can be found by clicking on the link for the experiencer's name.

4340. Irene H Mulig NDO 5/27/17 Mulig NDO 8289 Fra Danmark. Oprindeligt på dansk, oversat til engelsk af Jan. kom jeg ud på den anden side som et forandret menneske. Det har tit undret mig. Jeg sagde nej til yderligere behandling tog på landet og arbejde på en gård og langsomt skete der en forvandling.
Mulig NDO fra selvmordsforsøg.

3379. Bolette L NDO 6/20/13 Fra Danmark. Oprindeligt på dansk, oversat til engelsk af Runi. Jeg følte mig meget mere frisk og energifyldt end nogensinde. Meget mere end når jeg er i livet. Jeg havde en følelse af, at jeg kunne alt. Ikke at jeg tænkte over det- men jeg havde overhovedet ingen problemer eller spekulerede på noget negativt. Jeg var energifyldt, glædesfyldt, nysgerrig. Jeg var bare lige der i NUet - helt i NUet. Jeg følte ingen smerte og tænkte ikke på det heller. Samtidigt med at jeg gennemgik hele mit liv med alle følelser og oplevelser sammen med en meget energifyldt og vildt kærlig skabning, som jeg bare kendte så godt, uden at vide hvorfra, andet end at det måtte være fra når jeg ellers har været i efterlivet - når jeg har været død.
NDO fra fødsel komplikationer.

Index Dansk
Bibliotek (index) Dansk NDO
Aktuelle NDO'er
Arkiverede NDO'er (1998-2001)
Arkiverede NDO'er (1/1/2002-6/30/2002)
NDERF (English)
   Near Death Experience Research Foundation   
Copyright ©1998-2018 Experience Research Foundation (NDERF) All rights reserved.