NDERF Home Page Aktuelle NDO'er Del din NDO

    Aktuelle NDO'er    
Individual NDE Experiences


These NDE's, as all others we share, will be presented to fully protect the confidentiality of the experiencer, if requested. We do not believe these changes will diminish our understanding of NDE. We do believe these changes are necessary for the integrity of NDERF.


NDE Experiences and Comments: These are summaries of the accounts. 
The expanded version can be found by clicking on the link for the experiencer's name.

3379. Bolette L NDO  6/20/13  Fra Danmark.  Oprindeligt på dansk, oversat til engelsk af Runi Jeg følte mig meget mere frisk og energifyldt end nogensinde. Meget mere end når jeg er i livet. Jeg havde en følelse af, at jeg kunne alt. Ikke at jeg tænkte over det- men jeg havde overhovedet ingen problemer eller spekulerede på noget negativt. Jeg var energifyldt, glædesfyldt, nysgerrig. Jeg var bare lige der i NUet - helt i NUet. Jeg følte ingen smerte og tænkte ikke på det heller. Samtidigt med at jeg gennemgik hele mit liv med alle følelser og oplevelser sammen med en meget energifyldt og vildt kærlig skabning, som jeg bare kendte så godt, uden at vide hvorfra, andet end at det måtte være fra når jeg ellers har været i efterlivet - når jeg har været død.
NDO fra fødsel komplikationer.

99. Joy C NDO  2/10/2002   NDO 10055  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Vi er nød til at sagtne din hjerterytme" Og jeg føte at jeg svævede lidt højere. Det var som om jeg blev til luft i nogle få sekunder. Så FØLTE jeg helt bogstaveligt at mit hjerte slog igen. Jeg husker ikke at jeg så et lys, men jeg husker at jeg følte mig fuldstændig vægtløs, og ude af kroppen. Det var meget usædvanelig oplevelse, mildest talt. På hospitalet begyndte jeg at føle mig bedre tilpas da min hjerterytme begyndte at falde. Jeg husker at jeg tænkte på hvor tæt jeg havde været på at forlade denne verden. Hele mit perspektiv forandrede sig.
Skønt forholdsvis ny (dårligt nok en måned gammel), og med kun oplevelsen af en begyndende NDO, oplever hun udtalte følgevirkninger, mens hun forsøger at integrere NDOen i sit liv.

98. Sherry H ADC  1/27/2014   NDO 30206  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Han kiggede op og så mig. Hans udtryk var ren forbavselse. Det mest interessante ved denne oplevelse var, at jeg kunne føle hans følelser, som var de mine egne. Han kom imod mig og jeg mod ham. Han samlede mig op og svang mig omkring, idet han sagde "Jeg elsker dig, jeg elsker dig, jeg elsker dig.
Gentagne EDK drømme møder med flere familiemedlemmer illustrere spectret af forbindelser mellem familiemedlemmer i dette liv og det næste. Beretningen er også del af Efter Døden Kommunikations hjemmesiden på www.adcrf.org.

96. Kathleen B NDO  2/10/2002   NDO 507  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Jeg ønskede bare at blive hængende der i al evighed. Følelserne der omgav mig føltes ulig noget, jeg nogensinde har oplevet på jorden. Det var som kærlighed, der var forstørret mange gange, fredfyldt og trygt.
NDO i forbindelse med fødsel. Møde med en kvind klædt i tøj fra det attende århundrede. Muligvis en mormor på mødrende side.

95. William S NDO  2/3/2002   NDO 505  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Mellem dem var der et strålende lys og jeg indså pludselig hvor jeg var henne. Jeg husekede programmer hvor folk havde sagt: "Gå ikke til lyset" hvilket jeg heller ikke havde i sinde at gøre, men jeg vidste ikke hvad jeg så skulle gøre
Kendskab til NDO før oplevelsen fik indflydelse på valgene under oplevelsen. Genfødsels billedsprog.

94. Jon NDO  2/3/2002   NDO 502  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  "Det første jeg bemærkede var, at jeg på en eller anden måde så begivenheden som udspillede sig foran mig fra indenfor øverst oppe på væggen i videospilsrummet. Jeg så en større og ældre dreng trække drengen som havde sparket mig på siden af mit hoved væk fra mig."
13 år gammel drengs NDO i forbindelse med en slåskamp.

93. Larry NDO  5/10/2000   NDO 10047  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Her er jeg så mens jeg ser på denne orange og grønne kugle. Og det er skræmmende. Jeg aner ikke hvor helvede jeg er henne. Men den er smuk. Lige pludselig, det er som tunnelsyn - jeg ser ned gennem denne tunnel. Dette lille lyserøde lys blev til et grøn-blåt lys. Det var der mit liv lød ud. Så er jeg her oppe og kigger på denne orange og gule kugle. det var blødt - det var varmt -- at se ind i tunnellen. Alt er stille, dødsens stille, men det er fredeligt. Jeg aner ikke, men jeg ved at jeg ikke er på jorden. Jeg ved! Pludselig var denne stemme. Den var ikke maskulin eller feminin, den var rar, eller bød. I har hørt om parodister. Parodister kan ikke efterligene denne stemme. Grunden er at der kun findes en stemme som den. Når du hører denne stemme, KENDER du den stemme. Jeg kan ikke beskrive denne stemme. Den var ikke stærk, den var ikke ubehaglig, den var ikke blød. Det var en stemme! Jeg kan ikke forklare denne stemme. Og jeg kunne ikke dreje mit hoved, fordi denne stemme talte med mig. Jeg kan ikke huske hvad den sagde. Jeg kan huske at stemmen sagde. "Du er nødt til at vende tilbage. Vi er ikke klar til dig."

91. Chae NDO  2/8/1999   NDO 10048  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Alle fik mig til at føle mig så hjemme, og jeg ønskede så inderligt at følges med dem. Jeg så frem til det og jeg havde ingen fortrydelser om det liv jeg lagde bag mig, for jeg vidste at alle ville have det helt okay med min beslutning om at forblive sammen med disse dejlige væsner.
NDO under en operatioon som 18årig mens gravid.

90. Traci NDO  1/12/2002   NDO 494  Oprindeligt på engelsk, oversat til dansk af Jan.  Jeg ved at hvis jeg havde behøvet noget - koncept, form,kommunikation - ville det være blevet mit, at opleve, men der var ingen nødvendighed.
Interesante insigter om en tomheds NDO fra en 16 årig.Index Dansk
Bibliotek (index) Dansk NDO
Aktuelle NDO'er
Arkiverede NDO'er (1998-2001)
NDERF (English)
   Near Death Experience Research Foundation   
Copyright © 1998-2016 Experience Research Foundation (NDERF) All rights reserved.