Hvem Vi Er

(For yderligere information vedbliv med at rulle ned)

Den perfekte blanding af videnskab, samfund, spiritualitet og service!

*** Har brug for hjælp til at oversætte - Du kan oversætte en eller 100 oplevelser, deter helt op til dig. Hvis du har lyst til at hjælpe så lad mig det venligst vide.

(Rækken af kasser herunder der begynder med det turkisfarvede" Humanitær service" er et harmonika element: Klik på kasserne nedenunder for at lære mere om NDERF)

Vores Filosofi/Mission

Hvis tilstrækkeligt mange mennesker læser om kærlighed og håb, kan de måske forandre sig til at blive mere kærlige og medfølende mennesker, der i sandhed lever deres liv uden angst.

Vi kan så forandre verden til at bliveet bedre sted ligesom himlen på jorden - som for oven således for neden..

Jody Long er advokat, autoriseret i Washington, New Mexico, Louisiana, og the Navajo Nation.

Hun har været webmaster for Near Death Experience Reseach Foundation (NDERF) de sidste 15 år og giver støtte og et forum for NDOer og dem der ønsker at vide noget om efterlivet. Hun har adskillige årtiers erfaring i forskning i paranormale og beslægtede fænomener. Hun er også webmaste for After Death Communication Research Foundation (ADCRF) www.adcrf.org og andre bevidstheds oplevelse hjemmesider som er alt det som ikke er en NDO eller EDK (OBERF) www.oberf.org

Jody hjalp med New York Times bedst sælgende NDO bog "Evidence of the Aftelife". Hun har skrevet "Gods Fingerprints: Impressions of Near Death Experiences", From Soul to Soulmate: Bridges from Near Death Experience Wisdom", som vil blive den første bog af genren som udgives i Kina i slutningen af 2016. Den nyeste bog, "Liveing Like an Imortal" vil udkomme i begyndelsen af 2017.

Jeffrey Long er en læge i Houma, Louisiana, er specialiseret i strålebehandling onkologi, og bruger bestråling til at helberde kræft.

Som videnskabsmand grundlagde Jef NDERF i 1998. Han ønskede at vide om NDO'er var virkelige ved at spørge NDOerne selv direkte. Svaret er et rungende JA! Som resultat af hans research, har han skrevet New York Times bestselleren "

Som førende NDO forsker og læge har Jef optrådt på landsdækkende media såsom O'Rielly Factor, NBC Today, ABC med Peter Jennings, the Dr. Oz Show, The history Channel, the Learning Channel og National Geographic, Han har også været på Fox News Houston og på th New York Academy of Sciences.

Vores Fremlagte Projekter

NDERF inspirerede bøger

Jeffrey Long, MD

For dem der ønsker at vide


God and the Afterlife handler om Dr. Long's forskningsresultater om efterlivet og det er den første dybtgående udforskning af NDO beretninger der fortæller om mødet med Gud eller åndelige væsner. Han fremlægger beretninger fra NDOere som har mødt Gud. Hvad han opdager er at disse vidensbyrd har unikke træk til fælles, som giver overvældende bevis for at Gud er virkelig.


Jody Long, JD


Læs nogen af de bedst NDOer.


Dette er en "feel good" bog med nogle af de dybeste NDOer der nogensinde er tilsendt NDERF. Denne bog var skrevet for at dele NDOer med mennesker som kan lide at læse bøger eller ikke har adgang til en computer.
Jody Long, JD

Kærlighed og forhold


Kærlighed er den primære ide som NDOerne beskriver og at lære om kærlighed gennem forhold, er den primære årsag til at vi kommer til jorden. Denne bog bringer de to koncepter sammen for at hjælpe os at lære at anvende dem i vore liv.Jeffrey Long, MD

Tager NDO Forskning til et helt nyt niveau!


“Der er på nuværende tidspunkt mere videnskabeligt bevismateriale om realiteten af nær døds oplevelser (NDO) end der om hvorledes man effektivt behandler visse former for kræft, udtaler strålings onkologist Dr. Jeffrey Long i sin banebrydende nye bog, Evidence of the Afterlife.”Bevægende kommentare

Vi vil gerne takke vores læsere ved at dele nogle af de mest dybtfølte kommentarer med jer.

Mere fra vores læsere

Tak!

Vi beder dig dele din NDO med os.

Vi har to andre websteder som beskæfter sig med andre aspekter af bevidsthedsoplevelser. ADCRF www.adcrf.org er for efter døds kommunikation (EDK). OBERF www.oberf.org er for alle andre oplevelser der ikke er en EDK eller NDO, så som åndelig transformerende begivenheder, præeksistens, synske drømme, etc.


Beskyttelse af Personlige Oplysninger: Vi giver ikke dine personlige oplysninger eller din e-mail adresse til nogen under nogen omstændigheder, uden dit samtykke. Som en ekstra foranstaltning mod hackere har vi med vilje ikke dine oplysninger på hjemmesiden i en database. Vi fremsender enhver e-mail fra andre til dig, og så er det op til dig om hvor vidt du ønsker at besvare dem.