NDERF Home Page Последни ПБС Сподели ПБС

Лиза на ПБС


Онлайн преводи от Google. Ако има части от превода, че не правят смисъл на думата, моля да ме уведомите. Ще се радвам да го, ако можете да ми изпратите коригирана език. Благодарности!
  Jody: 
Staff Emails

E xperience описание:

Моят край-смъртта появили, когато бях пет години, в Русия, където съм роден и живял по времето, по пътуване и почивка на Черно море, когато отидох с майка ми и прародители.

On this particular day we had all gone down to the beach. На този ден ние трябваше всички отишло чак до плажа. Морето беше груб, а майка ми беше постоянна във водния обект мен в ръцете си. Спомням си чувство за сигурност и безопасност, макар че вълните бяха огромни, огромни от моята петгодишна възраст перспектива, както и да се вълнува, тъй като те дойдоха на смачкване върху майка ми и мен, един по един. След това особено голяма вълна хит нас, майка ми си загубил баланс, загубен си без приплъзване, и аз бях измити далеч от вълните.

За миг се чувствах на utter страха от смъртта, моето тяло инстинктивно наблюдение, като това е опасна за живота състояние. I проведе моя дъх и се бореше да намерите нещо, което да държи в, за да запазите себе си, но моите ръце бяха само възползват от вода. Само водата е навсякъде, аз бях безпомощна, напълно извън контрол. Когато разбрах, не е имало употреба на борбата, нищо да получите на захващане, аз върнал. I нека отиде на моето дишане, нека отиде на опитвайки се да спаси себе си, нека отиде на борба за живот, и допуска каквато и да ми се случва да се случи.

Следващо нещо Спомням се чувства най-дълбоко и utter чувство за мир ми се усеща в живота ми. Изведнъж бях чувство напълно безопасни, тъй като enveloped и защитени от нещо, мога да се опише само като пълноценни безусловна любов. Това беше любов на всички около мен, тя беше навсякъде, но в същото време тя също беше ми, в която съм, съкровени моята същност. Имаше вече не съществува страх, не се тревожете, не се борят за нищо, и аз да сте преминали към момента, когато бях, и усещане за начина, по който бях завинаги.

За мен беше все едно, че бях накрая са ми истински самостоятелно. Не е имало ограничения или ограничения, така че това, което някога, аз може да отиде където и ми се искаше, знаят каквото и да желае, правите нищо. TСмисъл на свободата е необяснимо. Бях също така странно наясно, че нещо, което обикновено повикване "Време", който вече е бил спрян, и вече не съществуват.

Тогава бях swept далеч от някои неизвестни сила, и започнаха да се движат с огромна скорост, която чувствах много бързо от скоростта на светлината. I пътува едно огромно разстояние, буквално пътува "отвъд света". Не всички имат чувство за които имат "тяло", само на движещи се като мълния през тъмнината към точката на брилянтна светлина в разстояние, както и да дойде близо до тази светлина, само ми желание бе да стигнем до него, да стигнем до където тази светлина бе.

Когато достигнали точката на светлината открих себе си в един свят на светлината. Всичко в това място е направен от и излъчвана светлина. Тя беше красива и лъчиста отвъд словото. "Небеса" би било подходящо описание, но не е имал религиозно чувство, са знаели и не е имало такова нещо като "ада". I знаели, без да знаят как и защо са знаели това, че това е мястото, където всеки в крайна сметка получи, когато умира, независимо от които те са били и какво са направили през живота си.

В центъра на светлината, се открояваше един мъж фигура. Той бе radiating тази светлина, и radiating това напълно unearthly пълни безусловна любов. Бях, възприети от това е, или enveloped в неговата светлина, която чувствах като обхване. Suddenly I remembered this place. Изведнъж запомнят това място. Това беше моят дом, мястото, че наистина ми беше вкъщи, и аз вашата как бих могъл някога сте забравили за него. За мен беше все едно, че след дълго и трудно пътуване в чужбина І-сетне трябваше идват посетители, и като светлината на които е бил там преди мен беше, че са знаели мен по-добре от всеки друг в творението.

Битието на светлината знаеха всичко за мен. Той познаваше всички Имах някога мисълта, каза или направи, и той ми показа целия си живот в възпламеняване на мигновени. Бях показа на всички подробности в живота ми, една бих вече са живели, и на всички, че е била да дойде, ако върнат на земята. Той е на всички там по същото време, цялата информация от всички причинно-следствени връзки в живота ми, на всички, че е добър или отрицателни, на всички ефекти на моя живот на земята са срещали на другите, както и всички последици от живота на други лица, които са пипани ми трябваше върху мен. Всяко едно мисъл и чувство беше там, нищо не липсваше. И бих могъл опит на чувствата и мислите на всички други хора, участващи себе си, почти се превърне тях, която ми даде чиста experiential разбиране на това, което заведени други хора, болка или радост, на положително или отрицателно опит и последиците от собствените си действия.

Битието не беше ми се съди по никакъв начин на живот по време на прегледа, въпреки че видях много недостатъци в живота ми. Той просто показа живота ми начина, по който той е бил до мен, ме обичат безусловно, което ми даде силата да е необходимо, за да го видите целия път беше без никакви blinders, и да ме вземе решение за себе си това е положителна, отрицателна, и какво АЗ нужда към правя за това. Не забравяйте, всяка информация за събития, които бяха показани на мен, нито миналото, нито бъдещето, но не забравяйте това, което е най-важното.

Битието на светлината ми показа, че всичко е наистина важно в живота е любовта ние смятат, на любящата актове, ние preformed, на любящата думи, които ние Изказаха се, за любов мисли ние проведе. Всичко, което е направено, заяви, направено, или дори мисълта, без любов е възстановен. Тя не е въпрос. Той не просто вече не съществуват. Любовта е на всички, че е наистина важно, само любовта е истинско.Всичко направихме беше нежен, както се бе трябвало да бъде. Беше Добре. Тя беше добра.

А любовта ще усеща по време на нашия живот е на всички, които са останали при всичко останало, всичко нетрайни в живота, трябваше изчезвам.

Следваща Спомням намиране на себе си в някое друго място, не знаят как бих gotten там.  Първият е на светлината е отишло, и аз бях заобиколен от други същества, или хора, които се чувствах все едно да "признава". Тези същества са искали семейство, стари приятели, които бихте били с мен за вечността. Мога да ги опише най-добре като моя духовен път, или душата на семейството. Среща на тези същества е искал reuniting с най-важните хора в живота такива, след дълга раздяла. Имаше експлозия на любовта и радостта от виждат взаимно пак между всички нас.

В същества, съобщени с мен, и една друга в някакъв вид telepathical начин. Ние Изказаха се без думи, направо от ум да се има предвид, или от духа на духа. Нито един от нас имаше всякакви органи. Ние всички бяха направени от някои неизвестно вещество, подобно на концентрация на чистата светлина, бяхме искали точки на светлината в светлината навсякъде около нас. Всички знаеха това, което всеки друг "имаше предвид" мигновено. Не е имало възможност, или е необходимо да скрие нищо от никого. Този вид комуникация прави невъзможно недоразумения, и ни близки по начин, почти невъзможно да се опише. Ние не всички хора, но в същото време сме били всички едно, обединени от indestructible облигации на любовта завинаги, а също и обединени със светлина в света на светлината около нас, бидейки част от него, както и част от всеки друг светлина.

Любовта на тези същества на светлината exuded излекувани мен, далеч swept всички тъмнината в мен, изтриват всички от болка и тъга бих натрупал по време на моя живот на земята. Земята и живота бих живял на нея чувствах много далечно, бе получаване на по-далечни през цялото време, почти като той никога не са съществували наистина на всички. Бях в това място с душата ми семейство за определен период от време, че почувствах като вечността. Не "Време" в обичайния смисъл е съществувало тук. Нито пък понятието "пространство", но дори и така са налице различни места да отидете, и обхваща от момента, в който премина от. Това е противоречие в смисъл, но то е единственият начин, аз съм в състояние да го обясня с думи. Spaceless пространство, времето време. В това място има само чисто битието.

Освен да бъдат "излекувани" Аз не забравяйте това, което направихме, само че бяхме заедно, и то огромно удоволствие.  Спомням си това "светът" на светлината, както е огромен, едно огромно място, място, без ограничения или граници, нито индивидуално или външни. Спомням си всички същества които са били в това място е пълно, общото знание, за всички и всичко. Той е приятен на всички, обичащи, красиви отвъд словото. Всяко "нещо" и "е" в това място е направен от светлина, и всичко беше светлина, въпреки че имаше отделни "неща" и "същества". Той беше на живот.  Жив.  А светлината на живот, това е всичко и всички, същността на всичко и всички.

Следващо нещо Спомням изведнъж е намирането на себе си обратно в присъствието на благосъстоянието на светлината бих се срещна първо, и казал Наложи ми се да се върнете обратно. Това беше за последно нещо ми се искаше да направя. Живота на Земята, изпълнени с мрак, болка, тъга, лимити и ограничения, беше като horrifying затвора в сравнение с това прекрасно място, и аз просто отказаха да се върнете обратно. Бях казал, че не е моя път, че бих била предоставена посети назад начало ", но това трябваше да изпълни целта си и направи работата I себе си е избрал да направи на земята. Битието на светлината ми напомни, че моята цел е да научите повече за любов, състрадание, и как да ги изразя на земята, и че работата ми беше да помогне на други хора по някакъв начин бих могъл. Имах избрали този себе си. И той ми каза, че бих се обратно в света на светлината в нито един момент. Никога не забравяйте, в действителност не съществува време, вечността само себе си, каза тя.

Следващо нещо, I знаели бях гърба, усещане за тялото ми, на вълните измиват ме отново на брега, и аз бях индексиране на брега кихане до много морска вода.

Като дете, Забравил съм си почти смърт опит, както и паметта на него не се върнете до много години по-късно. Дори и така, той винаги е бил с мен и ми даде сила, за да се справят с трудностите в моя собствен живот, както и да подпомогне други. По време на целия си професионален живот съм била, работещи с подпомагане на други лица по различни начини. На възраст осемнадесет започнах работа с възрастни хора, багрене, senile, физически и емоционално болни хора. I работил с хора със СПИН, както и психично болните. По-късно работи в I психично здравни грижи и социални грижи област, сред хората с психологически, социални, екзистенциална, емоционално и духовно трудности, и винаги се чувствах работата ми като дълбоко смислен, дори преди да помните-ми до смъртта преживяване. В момента съм също работи като psychosynthesis терапевт, която е клон в transpersonal психология.

Близко-смърт опит да постави основите на моя живот интерес в Паранормални, на мистични, на необичаен и духовно, което аз трябваше толкова дълго, колкото мога да запомните, да не знаят защо в продължение на много години. Той е направил мен опознаването на непознати измерения, тя прави ме търси и да намерите отговори на много въпроси, както и постоянно се стремят да научат повече за живота, смъртта и всичко по-между, както и да търси все нови начини за подпомагане на другите, за които ми е най-смислени неща може да се направи в живота. В края на край-смъртта опит ме научи много за условията на живот, както за смъртта. And it keeps on doing so. И тя продължава да правят това.

Всички свързани с медикаменти или вещества с потенциал да повлияе на опит: Не

Опит, трудно е да изразя с думи? Да

Каква беше тя за опит, който го прави трудно да общуват? По време на моя опит, аз бях пет години, и не са имали лексика тя да изразя с думи. Дори и сега е трудно да се изразя, тъй като този опит се извършва в друга сфера от нашия обикновен waking съзнание, една сфера, където думите не се прилагат. Те са хората, земното средства за комуникация. Има също така не лексика, за да се опише вида на опит и чувства, включени, така че един почти трябва да го създаде.

По време на опита, е налице един факт, свързани заплашва живота? Да

Описание: Бях близо до удавяне при къпане в океана.

Какво е вашето ниво на съзнание и alertness по време на опит? Още сигнала, по-разширен от всякога. Тя действително е искал да са знаели всичко за всичко. Общо, пълни познания. Общо, пълна, съзнание.

 Беше опит мечта искали по някакъв начин? Не, тя е истинско, по-реални от всяка реалност Имам себе преди или след. Това е и защо съм нарича моята фирма, където работи като терапевт, реалността център. Този живот, на "обикновените" I водят живот на Земята, е повече като сън в сравнение с ПБС.

Знаете ли, има разделение на съзнанието от тялото си? Да

Опишете своя външен вид или под формата с изключение на вашето тяло: чиста "ум", чистата "съзнание", без ограничения или ограничения.  Веществото I, както и същества I срещани в света на светлината, (виж по-горе) бяха направени от, беше като концентрацията на светлината. Бяхме светлината, само на различна плътност в сравнение с другите неща и същества около нас.

Какви емоции ще се чувстват по време на опит? Пълна, дълбок мир, огромна радост, uttermost чувството на свобода, пълна, включваща всички безусловна любов, най-вече любов. Също така дълбока тъга и скръб, на връщане и напуска света на светлината.

Чу ли всички необичайни звуци или noises? Не

Знаете ли, преминават в или чрез тунел или камерата? Несигурно

Описание: I премина, пътува, през мрак, преди достигането на света на светлината.  По това време, макар че, аз не е имал идеята, че това, което бях, минаваща през тунел беше. Не съм грижи.  Просто исках да достигне светлината, така АЗ отгатвам не съм предизвестие.

Знаете ли, виж по-светло? Да

Описание:

А светлината на живот, която е на всички и всичко, същността на всичко и всички. Не само "видиш тази светлина, аз, всички други същества АЗ излизам насреща, и всичко, в това място, е тази светлина. Това, смятам, е основата за това, което много духовно и религиозно учение и традиции са описани, тъй като в един с всичко. Ако всичко в неговата същност се състои от тази светлина, тогава всичко наистина е един, и че е това, което преживях.

Знаете ли, отговарят или виж всички други същества? Да

Описание: описано по-горе.

Знаете ли опит, преглед на последните събития в живота си? Да

Описание: описано по-горе.

Знаете ли, наблюдава или чуе нещо по отношение на хора или събития по време на своя опит, които биха могли да бъдат проверени по-късно? Да

 Описание: ..., но нищо, което би могло да се разглежда като "доказателство". Тя най-често засегнати лични проблеми в семейството ми и живота ми, неща, които открихме, изложени на много години по-късно и вече "са знаели, 'ги помните от живота преглед.

Знаете ли, видите или да посетите всички красиви места, или по друг отличителен, нива или размери? Да

Описание: описано по-горе. Не знам за друг "нива" в това място, където бях по време на ПБС.

Знаете имате каквито и да било чувство за промени пространство или време? Да

Описание: Няма време. Не пространство. Вечност.  Безкрайност.

Знаете ли, имам чувството на владеенето на специални знания, за да универсални и / или целта? Да

Описание: Моята лична цел е да научите повече за любовта и всички начини да изразят го на земята, както и да помогне на други хора по някакъв начин бих могъл. По начин, аз смятам, че е истинската цел на живота на всички, особено за изучаването на любовта и изразяване на любов. Само любовта е истинска. Когато всичко останало е отишло, само на любовта ще остане.

Знаете ли, достигат до границата или ограничаване на физическа структура? Не

Узнахте за бъдещи събития? Да

Описание: Знам, бях показват събитията, които ще идват да премине и хората, които аз ще заседава, ако отидох обратно, но за жалост или щастие Забравих всички тях. Понякога, когато нещата се случи в живота ми, и аз отговарят хората, знам физически никога не съм срещал, да "знае" и "запомни" тях.

Бяхте ли запознат, участващи във или на решение, за да се върнете към тялото? Да

Описание: Тази част от опита, е най-практически ". Битието на светлината ми каза, трябваше да направите резервно копие, и аз каза: nope. Спомням си в това да бъдат третирани ми вид като възрастен би лечение на едно дете, аз бях дете, но това беше повече като се дете в духовен смисъл - и един възрастен в духовен смисъл. Той вид smiled към мен и здраво, но tenderly ми каза: за да имате. Това е работата ви. Това е Ваша страна. Вие трябва да го направите. Той ми напомни, че той е избрал мен.  И бих действал като дете, аз просто отказва да го направите. Тъй като помните моите ПБС съм също така да запомнят този отказ да се върнете към живота на Земята, и е установено, че за да бъде в основата на много екзистенциална и емоционални проблеми и трудности, аз трябваше в живота ми, тъй като. Наложи ми се да работим за това лечение, и накрая се стига до точката, където, ама не приемаме да се върнете обратно, тя избра мен, нещо, I никога не по време на действителния-близо до смъртта преживяване.

Дали имате някакви психически, Паранормални или други специални подаръци след опит вие не са имали преди да се направи опит? Да

Описание: След опита, придобит І вид "виждат", че ми позволяваше да видите прозорец, и след това население външен вид, тъй като техните скрити болки, желания, нужди и копнежа, техните скрити дневен ред и подсъзнание живот стратегии. Това "способността" да ми даде някои доста проблеми, докато научих да живея с него и да го сложите за добра употреба. Понякога ми се precognitive мечти и много интуитивен "knowings".

Дали имате някакви промени в отношението или убеждения, следващ опит? Да

Описание: Аз наистина не знам какво бих сте израснали без да се опита, тъй като бях дете, без да лесно да формира нагласи и убеждения. Но аз съм хубав някои това е опит, който е направено ми склонни духовно лице без никакви предпоставки за догми или религиозни ритуали. Тя също така ми направи много отворен за понятия като Прераждане, и се чувствам повече към Източна духовно учение и практика, отколкото западните, и повече духовност, отколкото да experiential убеждения или интелектуалната учението.

Притежава опита, засегнати отношенията ви? Ежедневието? Религиозните практики т.н.? Кариера избори? Единственият кариера съм направил или се искаше като "помощник". Това винаги е била най-смислен ред на работа за мен, въпреки че често съм работил, без признаване, по работни места, които нямат, или съвсем малко социални "статут", ниските заплати, както и сред хората, които често се смятат за повече или по-малко безсмислен и сред най-Отхвърлена в съвременния западен общество. Съм обичана, и продължават да обичам моя работа. Тя е засегнала ми взаимоотношения в по-смесен начин, както положителни, тъй като във всички и всичко да правя, се опитвам да имат любов като основа, и отрицателни, тъй като съм опитен често се неразбирана с перспектива и цели да имам в живота . Не ми пука за материални неща, за пари, за "успех". Единствените неща, които интересуват в живота е, че тези знания I, натрупан през ПБС превозени до мен. АЗ винаги гледам за задълбочено смисъла на живота. Има и хора, които не са много много оценявам моята способност да "видите", тъй като често пъти са полу истини, Неистините и скрити на дневен ред между хората, които в нашето общество е почти счита за "нормална", когато "нормалния" начин на комуникация междуличностни отношения и за мен е общата истина, а не укрива нищо. Тази способност на мината е понякога е трудно да се интегрират в ежедневието.

Имали ли сте сподели този опит с другите? Да

Описание: много различни, от любопитство очарование и е дълбоко засегнат, да disbelief, за страх и отхвърляне.  Естествено, тези, които разбират, че опитът, и той е най-добрият ефекти са други ПБСrs, но аз често се срещат също така, че много смислено да го споделите с хора, които са болни, може би дори да изчезне, както и хората, които са fearful на смърт, I, който открихме, да бъде огромен общ страх в Западна общество.

Какви емоции ще ви опит след опит? Радостта, wonderment, мир. Също така тъга и скръб след като се завърне и да въведете този областта на тъмнина, болка и ограниченията, които тя е сравнена с света на светлината.

Какво е най-добрият и най-лошия част от вашия опит? Най-лошият е страх от смъртта, преди да опита започнал, и се върна. Най-добре е на срещата да бъдат на светлината бях с живот по време на прегледа. Той е най-важното е за мен, цял живот.

Има ли нещо друго бихте искали да добавите, отнасящи се опита? Близко-смърт опит ни поставя лице в лице със смъртта, и съответно ни поставя лице в лице с живота.  Животът и смъртта са взаимосвързани, неразделна част от всеки друг. Научим да живеем се научим да умре, и изучаването на обучението е да умират да живеят напълно. Дотогава, докато се страхуват от смъртта, ние се страхуват от живота. Ако не се страхуват да изчезне, ние също се страхува от наистина живеят.

Трябва изрично се промени живота си в резултат на своя опит? Да

Описание: описано по-горе.

След опит, имам сте имали всякакви други събития в живота си, лекарства или вещества, които се размножават нито една част от опита? Да

Описание: Някои дълбоко самостоятелно проучване работа съм направено, медитация, спонтанен опит на светлината и необичайни мир, преживявания, настъпили в затворите, обичащи отношения.

Знаете въпросите, задавани и информация от вас точно и изчерпателно описание на вашия опит? Да

 Обяснете: Добро въпроси!

Моля, предлагат всякакви предложения, които имате за подобряване на www.nderf.org въпросник? Мислите ли, че имаше някаква причина за получаване на този опит?:)

Да. Аз вярвам много ПБСrs по света са реално, имащи влияние върху, както и промяна на колективното съзнание на сегашното време. Те са привеждане в перспективата на универсална разбиране, универсална единство, универсална humaneness и състрадание, универсалната любов, нещата са зле, че е необходимо в нашето време.